Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.031
Πόντοι
26.141
Χαλκιδικη εχει καλυτερες παραλιες, ειρηνευτικη προταση απο Πατριαρχη για παραχωρησγ Αγ. Ορους στους Ρωσσους να το κανουν οτι θελουν με ανταλλαγμα την αποχωρηση απο Ουκρανια.
Διπλα μας θα τις εχουμε ΔΙΠΛΑ μας.
Αυτη η ιδεα μου ηρθε οταν πηγα με καραβακι απο Βουρβουρου για τον γυρο του Αγ. Ορους συνοδευομενος απο βορειοανατολικη που ετρεμε στην αρχη του πολεμου μην μπουκαρουν οι Ρωσσοι και στην χωρα της. Εχουν Ρωσσικα μοναστηρια εκει, ας το παρουν ολο. Να φτιαξουν και αεροδρομιο να ερχονται χωρις βιζα. Θα κανουμε καταδρομικες με βαρκες απο το Καλαμιτσι για σλαβικο μουνι
Νομιζω οτι ειναι μια προταση που δεν θα μπορεσει να αρνηθει ο Πουτιν
Νομίζω είναι κ το μόνο μέρος στην επικράτεια της ΕΕ που έχει κ επίσημη αναγνωρισμένη γλώσσα τα ρωσικά ,το Άγιο όρος
Μα πας εκτός από Διάπορος κ Αμμουλιανή ,στα Δρενια...
Δύο νησιά που τον ένα κατοικείται με δύο κατοίκους το καλοκαίρι ..
Έχει βαρκακια από Ουρανούπολη για Δρενια με πολλές Ρωσίδες Βουλγάρες ....
Σλαβα Ουκραινα Σούκα μπλιεντ

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Νομίζω είναι κ το μόνο μέρος στην επικράτεια της ΕΕ που έχει κ επίσημη αναγνωρισμένη γλώσσα τα ρωσικά ,το Άγιο όρος
Μα πας εκτός από Διάπορος κ Αμμουλιανή ,στα Δρενια...
Δύο νησιά που τον ένα κατοικείται με δύο κατοίκους το καλοκαίρι ..
Έχει βαρκακια από Ουρανούπολη για Δρενια με πολλές Ρωσίδες Βουλγάρες ....
Σλαβα Ουκραινα Σούκα μπλιεντ
Θα παρουμε το Νομπελ Ειρηνης και σλαβικα μουνια διπλα μας. Ουρανοξυστες θα φτιαξουν για να χωρεσει τοσο ξανθο μουνι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.031
Πόντοι
26.141
Θα παρουμε το Νομπελ Ειρηνης και σλαβικα μουνια διπλα μας. Ουρανοξυστες θα φτιαξουν για να χωρεσει τοσο ξανθο μουνι
Σκατα ..διμυτικοποιουνται κ αυτές κ χοντρενουν σιγά σιγά
Θυμάμαι Λευκορωσία 90's εξηγούσα ότι έχουμε Ελλάδα bodyline tasty and diet και τέτοιες μαλακίες κ αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι υπάρχουν κέντρα αδυνατίσματος
Τούς ήταν παράλογο :confused:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.888
Πόντοι
6.030
Θυμάμαι Λευκορωσία 90's εξηγούσα ότι έχουμε Ελλάδα bodyline tasty and diet και τέτοιες μαλακίες κ αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι υπάρχουν κέντρα αδυνατίσματος
Οργισμένο νιάτο είσαι κι εσύ πουλάκι μου.:buck2::buck2::buck2:

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Επαφη με το μπλοκ εχω απο το 2017. Ελαχιστες χοντρες αλλα υπαρχουν. Αρκετο τατου παιζει, αυτο ειδα ως σημαδι δυτικοποιησης
Δυστηχως δεν προλαβα τις καλες εποχες που γαμουσες με το καλημερα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.031
Πόντοι
26.141
Οργισμένο νιάτο είσαι κι εσύ πουλάκι μου.:buck2::buck2::buck2:
Το 1999 γεννήθηκα κ με πήραν από την κούνια να με πάνε στο ανατολικό μπλοκ
Βλέπεις ο πατέρας μου στην κούνια αντί για λούτρινα αρκουδάκια μού έβαζε Ρωσίδες

Πέρα από τη πλάκα κάποτε ούτε για αστείο να έβλεπες παχουλή κ πλέον δυστυχώς βρίσκεις με τις σαβουρες τις δυτικές όπως McDonald's

Eπισης Ρωσία τη χοντρή την περιθώριοποιουν κ την γιουχσρουν ενώ εδώ θεοποιοιουνται κ με ξεχωριστά νήματα :cry:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
Aληθεια ε?
ξέρεις το άρθρο που έβαλες μιλάει για actuators.....λεπτομέρειες θα μου πεις.
Το διάβασες το άρθρο ή όπως στο έστειλαν με τον τίτλο το έβαλες εδώ ;

μένει μόνο μία ερώτηση ακόμη να απαντηθεί

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Την Ρωσσια την ειδα το 2017. Αρκετα πολυτελη αυτοκινητα στους δρομους και η πλειοψηφια τους καινουργια. Ωραια μαγαζια συνηθως γεματα με κοσμο. Κοσμος με καινουργια ρουχα. Προσεγμενοι δημοσιοι χωροι. Απο οτι ακουσα απο τους ανθρωπους που ειχαν νωριτερα επαφες, ειχε γινει αλμα αναπτυξης τα τελευταια χρονια. Αυτο οφειλεται και στον Πουτιν για αυτο ειναι δημοφιλης εκει.
Ασχετως τι λεει και πιστευει ο καθενας μας, και οι Ρωσσοι και οι Ουκρανοι μου φανηκαν μια χαρα ανθρωποι. Ελπιζω ο πολεμος να τελειωσει συντομα αλλα δεν το κοβω να δεχθει ο Πουτιν οτι απετυχε, ουτε ο Ζελενσκι την απωλεια εδαφων. Χωρις αλλαγη καθεστωτος που θα ριξει την ευθυνη στους προηγουμενους, δεν νομιζω να υπαρξει ειρηνη

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.293
Πόντοι
1.046
Aληθεια ε?
Ξέρεις αγγλικά καθόλου, ώστε να διαβάσεις το άρθρο, ή έτσι αναδημοσιεύεις ό,τι σου κατέβει;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.031
Πόντοι
26.141
Ο ρεζιλης μπιλγκορ θα σταματήσει να πατάει το ρουφιανοκουμπι ;;
Έχει βαρεθεί ο Αντισθένης να μου στέλνει τυποποίημενα μηνύματα για ανάρμοστη γλωσσα ....
Κρασαρε ο υπολογιστής μου .γέμισαν τα inbox
Eχει λυσαξει ο ρεζιλης ..
Μα τόσο ξεφτίλας είσαι ;;;;φέρνεις σε δύσκολη θέση κ σόγια

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
Ο φασιστολαγνος προσπαθεί να βγάλει την ρετσίνα μάταια εδώ και ημέρες τσιριζοντας σαν υστερικια .
Νομίζει πως όσο πιο πολύ φωνάζει θα γίνει πιστευτός ο ερμος

η ορτινάτσα σου είναι πιστό σκυλί και κανει ότι της λες αλλά εσύ δεν μπορεί να είσαι τόσο βλάκας που να συνεχίζεις ενώ ξεφτιλιστηκες.
ή μήπως είσαι ;

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
εκεί στα πέριξ της Μόσχας φαίνονται τελειως ανεπίδεκτοι, πάλι με τα σπίρτα παιζανε

Μια φορα φτανει για ψυχολογικους λογους
Το να ξοδευουν πορους να χτυπανε μερα παρα μερα την Ρωσσια δεν προσφερει κατι επιχειρησιακα και μοιραια θα σκοτωσουν και πολιτες αν το συνεχισουν.
Νομιζω θα επρεπε να επικεντρωθουν στην εκκαθαριση των ναρκων στο μετωπο. Οι Ρωσσοι μετετρεψαν την ανατολικη Ουκρανια σε ναρκοπεδιο, δεν πανε πουθενα αν δεν αφαιρεθει

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.031
Πόντοι
26.141
Πείτε του ρεζίλι ότι η διοίκηση τα έστελνε τα μηνύματα για ανάρμοστη γλωσσα κατόπιν φυσικά ρεπορτ που έκανε ο ίδιος

Οπότε άλλος κάνει την ορντινατσα εδώ ....
Βέβαια ναζιστική λεξη η ορντινατσα κ για αυτό τη χρησιμοποιεί
Ένας δυστυχισμένος που θέλει ίσα με εκατο ζωές για να δει κ βιώσει τη δική μου

Δυστυχισμένος που βρίσκει αξία κάποιος άμα κερδίσει ο Πούτιν ή ο ζελενσκι

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
αντί να ζητήσεις συγγνώμη για την ξεδιάντροπη λάσπη που πέταξες, επιμένεις ως γνήσιος προπαγανδιστής. και μπράβο σου.
Στον πραγματικό κόσμο προβλέπονται νομικές συνέπειες για την πράξη τους
εδώ μέσα απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα του εικονικού κοσμου, της ανωνυμίας κλπ. ο μοντεράτορας επιπλέον εκμεταλευόμενος και την ιδιότητά του πάει ένα βήμα παραπέρα.
Άσε που προσπάθησε παρασκηνιακα να κάνει κάτι ακόμη, χαρακτηριστικό δείγμα του χαρακτηρα του.

όσο για της συμπεριφορά του απέναντι σε σένα έχεις αναρωτηθεί γιατί τόσο καιρό σε βρίζει ; τόσο περσσότερο όσο τον διαψεύδεις το ένα μετά το άλλο αυτά που πάει να πασάρει;

Τελευταία τροποποίηση:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
έβαλε τη Ζαχάροβα να μας απειλεί ότι θα το μετανιώσουμε που στείλαμε κάτι κατασχεμμένα ΑΚ-47 (νατοϊκή μας υποχρέωση)

Παρουσιάζεις την κατάσταση σαν να υποχρεώθηκαμε να στείλουμε όπλα ενώ θέλαμε να μείνουμε ουδέτεροι. Εμένα μου φαίνεται ότι ήμασταν πρωτάρηδες στον εξοπλισμό της ουκρανίας. Όταν στελναμε τα όπλα δεν θυμάμαι καν να είχε ζητήσει το ΝΑΤΟ κάτι τέτοιο. Γενικά το ΝΑΤΟ ήταν πολύ προσεκτικό στις δηλώσεις κατά της Ρωσίας και κρατούσε επισήμως ουδέτερη στάση στην αρχή του πολέμου. Η βοήθεια προς ουκρανία στάλθηκε με πρωτοβουλία των μεμονωμένων κρατών που συμμετείχαν.

Η Ελλάδα κράτησε μία δυσανάλογα επιθετική στάση σε σχέση με το μέγεθος και το ρόλο της στη συμμαχία του ΝΑΤΟ.
123.jpg

Ας μην ξεχνάμε ότι ο πρωθυπουργός το κήρυξε δημόσια ότι είμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία:
«Δεν χρειαζόμαστε άλλη πηγή γεωπολιτικής αστάθειας στην Ανατολική Μεσόγειο όταν διεξάγουμε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας και προσπαθούμε να υποστηρίξουμε την Ουκρανία».

Σύμφωνα με ενημέρωση του τότε Υπουργού τα όπλα περιλαμβάνουν: τυφέκια, πολυβόλα, πυρομαχικά φορητού οπλισμού, σφαίρες και κυρίως βλήματα πυροβολικού διαμετρήματος 155 χιλιοστών και τα παρελκόμενα αυτών, αντιαρματικά όπλα, φορητούς πυραύλους, ρουκέτες και σύστημα πολλαπλών εκτοξευτών.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
Μια φορα φτανει για ψυχολογικους λογους
Το να ξοδευουν πορους να χτυπανε μερα παρα μερα την Ρωσσια δεν προσφερει κατι επιχειρησιακα και μοιραια θα σκοτωσουν και πολιτες αν το συνεχισουν.
Νομιζω θα επρεπε να επικεντρωθουν στην εκκαθαριση των ναρκων στο μετωπο. Οι Ρωσσοι μετετρεψαν την ανατολικη Ουκρανια σε ναρκοπεδιο, δεν πανε πουθενα αν δεν αφαιρεθει

δεν είπε κάποιος πως όλες αυτές οι...αναφλέξεις των τελευταίων ημερων οφείλονται σε ουκρανικά drones.
Η εκκαθάριση ναρκοπεδίων προυποθέτει πρώτα την εξουδετέρωση των μέσων που τα καλύπτουν.
Τα ελικόπτερα προς το παρόν δεν μπορούν να τα πλήξουν, είναι εκτός εμβέλειας των φορητών Α/Α
για το πυροβολικό από ότι διαβάζω γίνεται συστηματική προσπάθεια να μειωθεί τόσο σε συστήματα όσο και σε πυρομαχικά.
τα χαρακώματα θα ακολουθήσουν

έτσι κι' αλλιώς έχω ξαναγραψει την γνώμη μου (ως μη ειδικού φυσικά) πως οι ουκρανοί επιχειρούν έναν άθλο που δεν έχει ξαναγίνει. Να επιτεθούν και διασπάσουν αμυντικές γραμμές χωρίς αεροπορική καλυψη πόσο μάλλον υπεροχή. Την οποία έστω στα χαρτιά διαθέτει ο εχθρός

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.031
Πόντοι
26.141
Παρουσιάζεις την κατάσταση σαν να υποχρεώθηκαμε να στείλουμε όπλα ενώ θέλαμε να μείνουμε ουδέτεροι. Εμένα μου φαίνεται ότι ήμασταν πρωτάρηδες στον εξοπλισμό της ουκρανίας. Όταν στελναμε τα όπλα δεν θυμάμαι καν να είχε ζητήσει το ΝΑΤΟ κάτι τέτοιο. Γενικά το ΝΑΤΟ ήταν πολύ προσεκτικό στις δηλώσεις κατά της Ρωσίας και κρατούσε επισήμως ουδέτερη στάση στην αρχή του πολέμου. Η βοήθεια προς ουκρανία στάλθηκε με πρωτοβουλία των μεμονωμένων κρατών που συμμετείχαν.

Η Ελλάδα κράτησε μία δυσανάλογα επιθετική στάση σε σχέση με το μέγεθος και το ρόλο της στη συμμαχία του ΝΑΤΟ.
123.jpg

Ας μην ξεχνάμε ότι ο πρωθυπουργός το κήρυξε δημόσια ότι είμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία:

Σύμφωνα με ενημέρωση του τότε Υπουργού τα όπλα περιλαμβάνουν: τυφέκια, πολυβόλα, πυρομαχικά φορητού οπλισμού, σφαίρες και κυρίως βλήματα πυροβολικού διαμετρήματος 155 χιλιοστών και τα παρελκόμενα αυτών, αντιαρματικά όπλα, φορητούς πυραύλους, ρουκέτες και σύστημα πολλαπλών εκτοξευτών.

Το πρόβλημα δεν είναι αν έπρεπε να είμαστε με τους συμμάχους επίσημα ή όχι αφού σε αυτούς ανήκουμε κ με αυτούς έστω κ μειονεκτικά πορευόμαστε

Το πρόβλημα είναι ότι πήραμε ανοιχτά το μέρος αυτών κ με πρωτοβουλίες που δε χρειάζονταν διότι αν αύριο επικρατήσει στην παγκόσμια σκακιέρα η ομάδα των brics ? Εμείς θα βγούμε πρώτη στα πέναλτυ με τους απέναντι τους Τούρκους που παίζουν διπλωματία ..
Δεν κρατήσαμε καμιά πισινή ενώ αν κερδίσει η Ουκρανία κ το ΝΑΤΟ τότε θα πάρουμε τα αρχιδια μας ως συνήθως

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.359
Πόντοι
2.036

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.359
Πόντοι
2.036
Η Ελλαδα και καλαζνικοφ εστειλε απο τους πρωτους, και τεθωρακισμενα πιο μετα. Μια χαρα. Το εκανε το καθηκον της. Στα πλαισια αυτων που ειπες, το ελληνικο κρατος ανταποκριθηκε.
Βεβαια αν θελεις να μου πεις οτι θα πρεπει και ο λαος σωσσωμος να ταχθει με την Ουκρανια ψυχη και σωματι, εδω διαφωνω. Ο καθενας ας κανει αυτο που θελει.

Ελληνικη ταινια γυρισμενη το 1971. Κερυνεια της Κυπρου. Ελληνες ηθοποιοι (Νικος Δαδινοπουλος, Γιωργος Καππης) και πισω να απολαμβανουν το καφεδακι τους οι ΕλληνοΚυπριοι.
Λιγα μολις χρονια μετα, το τοπιο και τον καφε τους το απολαμβανουν οι Τουρκοι. Και διατηρειται αυτη η κατασταση για 49 χρονια.
Για πες μου. Ανεφερες την Ε.Ε., το ΝΑΤΟ. Τι εχουν κανει οι δυο σημαντικοι αυτοι οργανισμοι, ωστε να ανατραπει αυτη η κατασταση;
Η Ουκρανια ειναι κατι το εξαιρετικο; Διαφερει απο τους αλλους;
Εκτος των συμφεροντων και της στηριξης απο τις ΗΠΑ.

Τα ιδια και στη Συρια.

Δεν ξέρεις την απάντηση τους, για να υποστηρίξουν τους διαχρονικούς εκδορείς των λαών;
Ε, φταίγαμε εμείς για την εισβολή των Μογγόλων, που θέλαμε την ένωση της Κύπρου με την μητέρα Ελλάδα. Θα σου πούνε αυτοί που φαντασιώνονται έναν μεμέτη καβάλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom