The bust-up comes after Ukrainian President Volodymyr Zelenskyy earlier this month upbraided Radev at a meeting in Sofia.
www.politico.eu
Ελα κουτοπονηρε, προσφατο αρθρο 16 Ιουλιου, με τον Βουλγαρο Προεδρο με τον Ζελενσκι.
Θες να ψαξω να σου βαλω κι αλλα;
Η βουλγαρικη κυβερνηση μπορει βεβαια να δωσει ο,τι οπλα θελει.
Η αμφισβητεις την ειδηση για τον Βουλγαρο Προεδρο και την θεση του να μην δοθουν οπλα, και ο Ζελενσκι να υποχρεωθει να τερματισει τον πολεμο με συνομιλιες;
ώπα ώπα...
μας βάζεις την πέμπτη αυτό:
μας λες σχεδόν πανηγυρικά ότι 'λέει ξεκάθαρα ότι η βουλγαρία δεν σκοπεύει να στείλει όπλα' κλπ κλπ, το υπόλοιπο ρωσοφαν παρεάκι από κάτω πατάει like και χαίρεστε όλοι μαζί. Και προφανώς αυτό δεν μπήκε εδώ μέσα ως εγκυκλοπαιδική-δημοσιογραφική αποτύπωση δηλώσεων του βούλγαρου προέδρου αλλά μεταφράστηκε από τους απανταχού ρωσόφιλους ως απόδειξη ότι η δύση έχει κουραστεί, χώρες αντιδρούν, να δείτε τι έγινε στην βουλγαρία του ειπαν στα μούτρα του ότι δεν θα στειλουν όπλα κλπ κλπ κλπ. χαμός στο twitter, σε όλα τα ρωσόφιλα μέσα, προφανώς και εδώ από στους κλασικούς ρωσόφιλους. μεταφέρθηκε και παπαγαλίστηκε ξεκάθαρα (και σαφώς λανθασμένα) ότι
η βουλγαρία δεν θα στείλει όπλα, καθώς εννοείται ότι κανείς δεν γνώριζε πόσο αξία έχουν αυτές οι δηλώσεις. κυκλοφόρησε για προπαγανδιστικούς λόγους, παπαγαλίστηκε ακριβώς για το ίδιο από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν (και την πάτησαν).
σκάει η είδηση ότι τελικά η βουλγαρία στέλνει όπλα, κοινώς η δήλωση του προέδρου δεν είχε καμία αξία, κάτι που λογικά θα έκανε όποιον σοβαρό άνθρωπο είχε ποστάρει τα παραπάνω να σκεφτεί 'γαμώτο τι θέλω και μπλέκω με πράγματα που δεν ξέρω, τι έγραφα ότι δεν θα έστελναν όπλα, τι σχέση έχει ο πρόεδρος με τέτοιες αποφάσεις, δεν έχουν καμιά αξία οι δηλώσεις του, ας είμαι πιο προσεχτικός με αυτά που αντιγράφω....'. κοινώς θα το βούλωνε, θα ήταν πιο ταπεινός, ίσως ζήταγε και συγγνώμη...
αυτά ειπαμε θα έκανε ο κάθε λογικός άνθρωπος. Στην υπέροχη εναλλακτική πραγματικότητα των ρωσόφιλων όμως δεν υπάρχουν τέτοιες φλωριές, ό,τι και να γράψουν θα έχουν πάντα δίκιο και όποιος διαφωνεί είναι αυτιστικός, ηλίθιος, φουκαράς, κουτοπόνηρος, ψυχάκιας κλπ κλπ κλπ
έτσι λοιπόν το πανηγυρικό
η 'βουλγαρία δεν θα στείλει όπλα', απλά άλλαξε στο
'Η βουλγαρικη κυβερνηση μπορει βεβαια να δωσει ο,τι οπλα θελει', και
'Εγω παρεθεσα την αποψη του Βουλγαρου Προεδρου και φυσικα αποδεχομαι και την ειδηση οτι η βουλγαρικη κυβερνηση στελνει οπλα'. σαν να μην τρέχει τίποτα και το θέμα πλέον αλλάζει, δεν είναι αν και πόσο είναι σοβαρή-σημαντική η δήλωση του προέδρου για την οποία πανηγύριζαν, αλλά αν απλά... έγινε (ακόμα και αν δεν έχει την παραμικρή αξία, ακόμα και αν οι εξελίξεις ουσιαστικά την ακύρωσαν)...
ΥΓ: εννοείται ότι κανείς δεν αμφισβήτησε ότι έγινε αυτή η δήλωση αλλά τώρα τι ψάχνεις να βρεις...
ΥΓ2: είναι πραγματικά αστείο να ισχυρίζεσαι ότι απλά παρέθεσες την άποψη του βούλγαρου προέδρου. για ποιον λόγο την παρέθεσες; ως τι; να χαμε να λέγαμε;