Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
:tired::tired::tired::tired::tired::tired::tired::tired::tired::tired:

Έλα ρε μαλάκες και θα κάνει ζέστη σε λίγο.....
Ένταξει, χαρήκατε με το σουλτάνο σας αλλά φρόνιμα, δεν είναι ώρα για αναλύσεις.
Και το χωριό μου είναι από τα μεγαλύτερα της Κρήτης, ονομάζεται Ηράκλειον Σίτυ....
Απο Ηρακλειο μεχρι Χερσονησο εχω παει.
Μου αρεσε η Κρητη περισσοτερο και απο τη Ροδο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.334
Πόντοι
22.266
Η Κρήτη και οι Κρητικοί είμαι ωραία
Οι φουκαραδες τα κομματοσκυλα είναι το πρόβλημα της Ελλάδος που δεν αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα κ ζουν στον κόσμο τους
Μόνο όταν αντιμετωπίσεις την αλήθεια ,μπορείς να βελτιωθείς κ να διορθώσεις τον εαυτό σου

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Ε μα τότε δεν έχεις δει Κρήτη.
α)Στο Ηράκλειο είμαστε ενα απέραντο μπουρδέλο
β)Η Χερσόνησος είναι τουριστική, πέραν αυτού ουδεν......

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Η Κρήτη και οι Κρητικοί είμαι ωραία
Οι φουκαραδες τα κομματοσκυλα είναι το πρόβλημα της Ελλάδος που δεν αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα κ ζουν στον κόσμο τους
Μόνο όταν αντιμετωπίσεις την αλήθεια ,μπορείς να βελτιωθείς κ να διορθώσεις τον εαυτό σου
Πλουσιος τοπος. Καλοφτιαγμενα σπιτια με ωραιους κηπους και 2 αυτοκινητα εξω απο καθε σπιτι.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697

Ukraine Is Winning The Artillery War—By Destroying Four Russian Howitzers for Every Howitzer It Loses​

Φοβερό άρθρο Ξυδιά ότι πρέπει για πρόβατα σαν εσένα που θα ταιζουν σανό με το κιλό.
Τώρα πως γίνεται οι Ρώσοι να ρίχνουν από τη. Αρχή του πολέμου 7 τουλάχιστον φορές περισσότερες οβίδες από τους Ουκρανούς και να χάνουν τον πόλεμο του πυροβολικού είναι κάτι που δεν μας το εξηγεί ο συντάκτης.
Οκ μεροκάματο πρέπει να βγάλει και αυτός αυτά του είπανε να γράψει .

Συνέχισε να μας διασκεδάζεις!!! Αχαχαχαχαχα

Συνημμένα

• sano.jpg
    sano.jpg
    100,8 KB · Εμφανίσεις: 31

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

ΥΓ: κάποιοι δίνουν ρεσιτάλ κόμπλεξ, εμπάθειας και προσωπικών επιθέσεων κάτι που έχει καταντήσει εντελώς βαρετό και επαναλαμβανόμενο.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.334
Πόντοι
22.266
Φοβερό άρθρο Ξυδιά ότι πρέπει για πρόβατα σαν εσένα που θα ταιζουν σανό με το κιλό.
Τώρα πως γίνεται οι Ρώσοι να ρίχνουν από τη. Αρχή του πολέμου 7 τουλάχιστον φορές περισσότερες οβίδες από τους Ουκρανούς και να χάνουν τον πόλεμο του πυροβολικού είναι κάτι που δεν μας το εξηγεί ο συντάκτης.
Οκ μεροκάματο πρέπει να βγάλει και αυτός αυτά του είπανε να γράψει .

Συνέχισε να μας διασκεδάζεις!!! Αχαχαχαχαχα
Κριθαρομπαλα ή σταρομπαλα είναι;:confused:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.334
Πόντοι
22.266
Ο ηθοποιος ακομη δεν ειναι ευχαριστημενος κανοντας τον παραπονιαρη :grin:
O άλλος ....στο νησί του έχει γαμηθει να φέρνει ουκρανιδες κ εδώ αλλά ναυάγια φουκαραδες ονειρεύονται νίκη του ζελενσκι διότι θα κερδίσει η δημοκρατία κ η φτωχοτσεπη τους τρία σεντς παραπάνω

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895

σε λίγο δεν θα έχουν τι να τα κάνουν έτσι που τους τα δίνουν,
στο τέλος τους βλέπω να παραχωρούν λίγα στους ρώσους έτσι για το ευ αγωνίζεσθαι :D:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
συγκινητικό το ενδιαφέρον του καμποτζιανου αλλά ξεχασε μερικές λεπτομέρειες( ο ιδιος ή ο αρθρογράφος :wink: )

- οι νάρκες και τα πυρομαχικά διασποράς είναι ήδη στην Ουκρανία εδώ και 500 ημέρες. Τα έχει σκορπίσει κατά χιλιάδες ή μάλλον εκατομμύρια η Ρωσία ! Δεν του το έχει πει κανείς ; Μήπως έχει κάνει την ίδια έκκληση για τη μη χρήση τους και στον Πούτιν ; βάλτε λινκ να το δω και γω μη τον αδικήσω τον άνθρωπο.

- Ίσως δεν έχει καταλάβει πως οι ουκρανοί δεν τα θέλουν για να κάνουν επιθετικό πόλεμο αλλά για να απελευθερώσουν την χώρα τους. Αν έχω καταλάβει καλά τα χρειάζονται τώρα για να χτυπήσουν τα ισχυρά οχυρωματικά έργα (χαρακώματα καλυμένα από ατελείωτα ναρκοπέδια). Το αν αξιζει το ρίσκο των πιθανών μελλοντικών θανατων/τραυματισμών προκειμένου να σωθούν τώρα ζωες είναι κάτι που αφορά τους ουκρανούς να αποφασίσουν αν αξίζει. Γή τους είναι, αυτοί θα ζουν εκεί. Δεν νομίζω πως είναι χαζοί και χρειάζονται το "όψιμο" ενδιαφέρον και συμβουλή ανθρωπων όπως ο καμποτζιανός

-το άρθρο περιέχει μια διπλή ασάφεια: ενώ ο καμποτζιανός προειδοποιεί κατά της χρήσης πυρομαχικών διασπόρας στο κείμενο αναφέρονται συνολικά οι νεκροί καμποτζιανοί από νάρκες ΚΑΙ υποπυρομαχικά χωρίς να γίνεται διαχωρισμός ώστε να φανεί η επικινδυνότητα ξεχωριστά για το καθένα.
Πχ. πως θα φανεί αν είναι υπαιτια για όλα τα δινά των καμποτζιανών τα υποπυρομαχικά που σκόρπισαν οι κακοί αμερικάνοι ή αν πεθαίνουν περισσότεροι από νάρκες ; τις οποίες μπορεί και να σκόρπισαν οι ίδιοι οι καμποτζιανοί στον 30χρονο εμφύλιο ;
Κάποιος κακόπιστος θα σκεφτόταν πως αυτή η ασάφεια δεν είναι τυχαία αλλά αποσκοπεί στη δημιουργία συγκεκριμενων εντυπώσεων.

- και μεις έχουμε τέτοια πυρομαχικά. Αν γίνει κάτι με τους απέναντι και τα χρησιμοποιήσουμε για να υπερασπίσουμε την πατρίδα μας λέτε να έρθει ο καμποτζιανός να μας κουνήσει το δάκτυλο ;

-είναι ενδιαφέρον πως δεν λέει πουθενά αν υποστηριζει την Ουκρανία στην προσπαθειά της να αμυνθεί κατά του εισβολέα. Μάλλον είναι γενικώς και αορίστως υπέρ της παγκόσμιας ειρήνης...

μένει ένα ερώτημα, πως και "ξύπνησε" τώρα και τον έπιασε ο πόνος ; τον νοιάζει όντως τι μπορεί να πάθουν οι ουκρανοί στο μέλλον ή μήπως η πραγματική ανησυχία του είναι τι θα πάθουν οι ρώσοι στο παρόν από τα συγκεκριμένα πυρομαχικά ; (θα αναρωτιόταν ενας κακόπιστος όχι εγώ :grin: )

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895

πέρσι λίγο μετά το χτύπημα στη Βίνιτσα είχε δημοσιευτεί αφίσα-επικύρηξη ρώσου διοικητή με χρηματική αμοιβή. Αλλά αν θυμάμαι καλά η φωτό έδειχνε άτομο αρκετά μεγαλύτερο από τον μακαρίτη. Ίσως κάποια στιγμη να ακούσουμε κι' άλλα μαντάτα :priest: :cheesy:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931
συγκινητικό το ενδιαφέρον του καμποτζιανου αλλά ξεχασε μερικές λεπτομέρειες( ο ιδιος ή ο αρθρογράφος :wink: )

- οι νάρκες και τα πυρομαχικά διασποράς είναι ήδη στην Ουκρανία εδώ και 500 ημέρες. Τα έχει σκορπίσει κατά χιλιάδες ή μάλλον εκατομμύρια η Ρωσία ! Δεν του το έχει πει κανείς ; Μήπως έχει κάνει την ίδια έκκληση για τη μη χρήση τους και στον Πούτιν ; βάλτε λινκ να το δω και γω μη τον αδικήσω τον άνθρωπο.

- Ίσως δεν έχει καταλάβει πως οι ουκρανοί δεν τα θέλουν για να κάνουν επιθετικό πόλεμο αλλά για να απελευθερώσουν την χώρα τους. Αν έχω καταλάβει καλά τα χρειάζονται τώρα για να χτυπήσουν τα ισχυρά οχυρωματικά έργα (χαρακώματα καλυμένα από ατελείωτα ναρκοπέδια). Το αν αξιζει το ρίσκο των πιθανών μελλοντικών θανατων/τραυματισμών προκειμένου να σωθούν τώρα ζωες είναι κάτι που αφορά τους ουκρανούς να αποφασίσουν αν αξίζει. Γή τους είναι, αυτοί θα ζουν εκεί. Δεν νομίζω πως είναι χαζοί και χρειάζονται το "όψιμο" ενδιαφέρον και συμβουλή ανθρωπων όπως ο καμποτζιανός

-το άρθρο περιέχει μια διπλή ασάφεια: ενώ ο καμποτζιανός προειδοποιεί κατά της χρήσης πυρομαχικών διασπόρας στο κείμενο αναφέρονται συνολικά οι νεκροί καμποτζιανοί από νάρκες ΚΑΙ υποπυρομαχικά χωρίς να γίνεται διαχωρισμός ώστε να φανεί η επικινδυνότητα ξεχωριστά για το καθένα.
Πχ. πως θα φανεί αν είναι υπαιτια για όλα τα δινά των καμποτζιανών τα υποπυρομαχικά που σκόρπισαν οι κακοί αμερικάνοι ή αν πεθαίνουν περισσότεροι από νάρκες ; τις οποίες μπορεί και να σκόρπισαν οι ίδιοι οι καμποτζιανοί στον 30χρονο εμφύλιο ;
Κάποιος κακόπιστος θα σκεφτόταν πως αυτή η ασάφεια δεν είναι τυχαία αλλά αποσκοπεί στη δημιουργία συγκεκριμενων εντυπώσεων.

- και μεις έχουμε τέτοια πυρομαχικά. Αν γίνει κάτι με τους απέναντι και τα χρησιμοποιήσουμε για να υπερασπίσουμε την πατρίδα μας λέτε να έρθει ο καμποτζιανός να μας κουνήσει το δάκτυλο ;

-είναι ενδιαφέρον πως δεν λέει πουθενά αν υποστηριζει την Ουκρανία στην προσπαθειά της να αμυνθεί κατά του εισβολέα. Μάλλον είναι γενικώς και αορίστως υπέρ της παγκόσμιας ειρήνης...

μένει ένα ερώτημα, πως και "ξύπνησε" τώρα και τον έπιασε ο πόνος ; τον νοιάζει όντως τι μπορεί να πάθουν οι ουκρανοί στο μέλλον ή μήπως η πραγματική ανησυχία του είναι τι θα πάθουν οι ρώσοι στο παρόν από τα συγκεκριμένα πυρομαχικά ; (θα αναρωτιόταν ενας κακόπιστος όχι εγώ :grin: )
Η ολοι κινηση του Καμποτζιανού Πρωθυπουργού γίνεται για λογους εντυπώσεων και για να φανεί η Καμπότζη στον παγκόσμιο χάρτη. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση η εν λογω παρέμβαση να ειναι υποκινούμενη:wink:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
πριν επό λίγες ημέρες δημοσιεύθηκε ένα δραματικό βίντεο χαρακτηριστικό του τι αντιμετωπίζουν οι ουκρανοί με τα ναρκοπέδια (στο εδώ και τώρα, όχι στο ...μέλλον που αγωνιά ο καμποτζιανός....).
Αρκετοί στρατιώτες βρίσκονται τραυματίες ή νεκροί μέσα σε πυκνό ναρκοπέδιο. άλλοι μπαίνουν με αυτοθυσία να τους βοηθήσουν με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να τραυματίζονται/ακρωτηριάζονται. Ειδικά ο τελευταίος στο 9:10 είναι πραγματικά άτυχος, γονατίζει κατευθείαν πάνω στη νάρκη..... Αλλά και απίστευτα ψύχραιμος, με κομένο το ένα πόδι και μάλλον χτυπημένο και το άλλο σε δευτερόλεπτα δένει μόνος του το τουρνικέ

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931
Ναι αλλά στήριξε την κατάληψη της Ουκρανίας, αυτό που κάνει ο πουτιν είναι καραγκιοζιλικια, τοσοι χιλιαδες Ρώσοι πέθαναν γιατί ο πουτιν δε θέλει, η δε μπορεί να τελειώσει το παιχνίδι.θα έπρεπε να είχε καταλάβει όλη την Ουκρανία, μέχρι τα πολωνικά σύνορα, μέσα σε 2 μήνες, όχι αυτό το τσίρκο που παρουσιάζει ο ρωσικός στρατος
Τυπε τα τσιρκο ειναι σοβαρές επιχειρήσεις, μην τα προσβάλεις.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Ο Μητσοτάκης Σπαρτιάτης τεθωρακισμένων

Stories