η διαδοχη κατασταση στο αμεσο μελλον θα εχει πρωτο στοχο να σταθεροποιηθεί στην εξουσια.οποτε λογικα το μετωπο με την ουκρανια θα το κλεισει για να κερδισει την διεθνη αναγνωριση σαν εξουσια.μακροπροθεσμα ισως να ξανακανει τα ιδια.αλλα αυριο θα θελησει να αποκτησει τα τεραστια κερδη απο την εκμεταλευση του φυσικου πλουτου της ρωσιας.
οποτε πρωτος στοχος εδραιωση στην εξουσια,αντικατασταση των φεουδαρχων με δικους τους και αποκατασταση των σχεσεων εμπορικων(κυριως) και πολιτικων με τη δυση.
αλλωστε και ο πουτιν ηθελε να το παιξει σταλιν μετα τα εικοσι χρονια στην εξουσια
οι εξελίξεις μας προσπέρασαν σε dt προχτές που τα γράφαμε αλλά αν το δούμε λίγο σαν what if εγώ είχα στο μυαλό μου την (απίθανη έστω ) περίπτωση να ήταν ο καράφλας η διάδοχη κατάσταση. Από όσα είχε πει μεχρι το Σάββατο δεν φαινόταν να είναι ενάντια στον πόλεμο αλλά στον τρόπο που αυτός έγινε.
αλλιώς γενικά συμφωνώ, αυτό που περιγράφεις ειναι ένα εύλογο και γενικά ευνοικό σενάριο για μια διόδοχη κατάσταση αν και όταν πεσει ο κοντός.
κατά τη γνώμη μου όμως (δυστυχώς) πάντα θα ισχύει για την Ρωσία αυτό που έγραψε ο Οξαποδώ στο ποστ #34.190