Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
οι Βρυξέλες λένε είναι ένα ρωσικό εσωτερικό θέμα
Μύστη, τώρα με χάλασες....
Άσε να ζήσει να τη φέρουμε τσα2 εδώ στην Καλαμάτα στης Γλυκούλας, να της τραβήξουμε καμμιά ντούντα...
Να σκέφτεσαι θετικά το ζήτημα.
Ε μην γίνεσαι μοναχοφάης, θα την κάνεις πάσα έτσι;Ισχύει ότι είναι δυνατή μιλφάρα. Άμα γλιτώσει, ελπίζω να βρεθεί σε κανά στούντιο στην Αθήνα να της γαμήσω τα πρέκια.
Και στο Τενεσσυ παιζουν με τις ταπες των βαρελιωνδηλαδη ο πουτιν μπουκαρε στην ουκρανια και τελικα εχασε το ροστοφ απο την βαγκνερ???
καλα πηγε αυτο...
προβλεπονται δυσκολες μερες για πουτινολαγνους (οπαδοι του στεφανου χιου, του βελοπουλου, του αγιου ορους, των ψεκασμενων αντιεμβολιαστων)...ειναι ολοι αυτοι που ξερουν την πραγματικη αληθεια και δεν μασανε απο την προπαγανδα των δυτικων μεσων....
εντωμεταξυ, οσο καποιοι πολιτες τρεχουν πανικοβλητοι σε πολεις της ρωσιας απο τους βομβαρδισμους ρωσων εναντιων ρωσων, στο αρκάνσας οι αγροτες θεριζουν το σιταρι....
Και επειδη αυριο εχουμε εκλογες ας σκεφτουν ολοι αυτοι οι περιεργοι γραφικοι ποιος τους δουλευει ψιλο γαζι ποιος τους κανει να τρεφουν ψευτικες ελπιδες ποιος τους παραμυθιαζει με την θρησκεια και το ξανθο γενος και να στείλουν ολους αυτους στην χωματερη των πολιτικων κομματων.δηλαδη ο πουτιν μπουκαρε στην ουκρανια και τελικα εχασε το ροστοφ απο την βαγκνερ???
καλα πηγε αυτο...
προβλεπονται δυσκολες μερες για πουτινολαγνους (οπαδοι του στεφανου χιου, του βελοπουλου, του αγιου ορους, των ψεκασμενων αντιεμβολιαστων)...ειναι ολοι αυτοι που ξερουν την πραγματικη αληθεια και δεν μασανε απο την προπαγανδα των δυτικων μεσων....
εντωμεταξυ, οσο καποιοι πολιτες τρεχουν πανικοβλητοι σε πολεις της ρωσιας απο τους βομβαρδισμους ρωσων εναντιων ρωσων, στο αρκάνσας οι αγροτες θεριζουν το σιταρι...
ποιο ειναι το καλυτερο ουισκι που εχεις?Για να χαίρονται τα νεοταξικά λαμόγια της ελληνικής τηλεόρασης από πίσω είναι οι αμερικανικοί.Όταν θα καταρεύσει η αμερική θα ειναι μια μέρα χαράς για όλο τον κόσμο.Εγώ προσωπικά θα κάνω πάρτυ θα ανοιξω το καλυτέρο ουίσκι που έχω.
Μα γιατί, δεν είχε ο Λουκασένκο στρατό να τον στηρίξει?????Οι Αμερικανοι λενε οτι την κοπανησε βραδυ ο Λουκασενκο με τη φαμιλια και πηγε Αγκυρα
Μαλλον θα γινει της ποπης στην ευρυτερη περιοχη, δικτατορες δε την κοπανανε για πλακα
Ε τυπε μισθοφορους δεν ηθελε ο Πουτιν ? καλα να παθει , μπηκαν σε πλειστηριασμό και κέρδισαν οι ΑμερικάνοιΓια να χαίρονται τα νεοταξικά λαμόγια της ελληνικής τηλεόρασης από πίσω είναι οι αμερικανικοί.Όταν θα καταρεύσει η αμερική θα ειναι μια μέρα χαράς για όλο τον κόσμο.Εγώ προσωπικά θα κάνω πάρτυ θα ανοιξω το καλυτέρο ουίσκι που έχω.