1. Οι διαδηλωτες στο Μαινταν ηταν εκατονταδες χιλιαδες (δες BBC, Reuters, Guardian, κλπ θα μου πεις πιστευεις τα Δυτικα μεσα που καθε μερα βγαζουν βρωμιες των Δυτικων σκανδαλα κλπ και δεν πιστευεις τα Ρωσικα που δεν τολμουν να γραψουν τιποτα κακο για την μητερα Ρωσια και για αυτους που τους κυβερνανε.). Επισης δες και τα δημογραφικα νεαροι φοιτητες και μορφωμενοι και γυνσικες η πλιοψηφιαντων διαδηλωτων.
Τα ρωσικά η τα δυτικά μέσα δεν τα πιστεύω διότι έχουν αφεντικά που τους υπαγορεύουν τι θα πουν αλλά πιστεύω καλύτερα την προσωπικη μου εικόνα στην ουκρανική μαϊνταν ( μοναδική σλαβική χώρα που αποκαλεί την πλατεία με τουρκικό όνομα) που δεν ήταν ποτέ γεμάτη κ δεν υπήρχαν διαδηλωσεις μεγάλες σε άλλες πόλεις ..
2. Ηταν τυχαιο που ολο αυτο ξεσπασε με το που ανακοινωσε ο Γιανουκοβιτς οτι αποσυρετε απο της διαπραγματευσεις για ενταξη στην ΕΕ και παει για Ρωσια.? Μα γιστι δεν κανανε διαδηλωσεις οι Πολωνοι Ουγκροι Βαλτικες Τσεχιες κλπ για να μεινουν στο αρμα της Ρωσιας ? Ποια εινσι αυτα τα γεγονοτα κσι πηγες που σε κανουν να πιστευεις οτι η πλιοψηφια των Ουκρανων δεν ηθελαν ΕΕ παρα μονο μερικες χιλιαδες που διαδηλωνσνε κστα πως λες ?
Δεν έγραψα ότι οι Ουκρανοί δεν ήθελαν την εε
Την ήθελαν κ τότε αλλά ο Γιανουκόβιτς ήθελε να μπει με όρους εμπορική ενεργειακής αυτοδιαθεσης κ τι εννοώ πχ παραγω ακτινίδια κ η Κίνα μού δίνει καλύτερη τιμή αλλά εγώ είμαι υποχρεωμένος πρώτα να καλύψω της ανάγκες της ΕΕ έστω κ σε χαμηλήμοτερη τιμή από Κίνα ειδάλλως θα έχω πέναλτυ οικονομικό στις επιδοτήσεις
Αυτό ήθελε να διαοραγμετευρει η
Ουκρανία για είσοδο στην ΕΕ όπως κ η Ρωσία αλλά όπου ακτινίδια βάλε ενέργεια
αντίθετα όσοι Γερμανοί στο δευτερογενείς τομέα δεν υποχρεώνονται να πουλάνε τα προϊόντα τους πρώτα στην ΕΕ .
να σημειώσουμε ότι Ουκρανία Ρωσία έχουν πρωτογενή τομέα
3. Αν ηταν μερικες χιλιαδες η δεκαδες που λες οι διαδηλωτες θα τους ειχαν κανει καλα η αστυνομια και ο στρατος ποσο μαλλον που οπως λες ειχαν και το δικιο με το μερος τους δηλ στατιστικα οι περισοτεροι στους μηχανισμους καταστολης ηταν υπερ της Ρωσιας οποτε θα τους ειχαν κανει με τα κρεμυδακια τους ελαχιστους αυτους διαδηλωτες.
Δέν το
ξέρω αυτο
4. Φερε μου μια πηγη που να λεει οτι η Ρωσια ειχε βλεψεις να μπει στην ΕΕ η το αντιθετο.. Ο ιδιος ο Πουτιν ειχε αναφερει οτι η ενταξη της Ρωσσιας στην ΕΕ δεν θα ηταν προς συμφερον ουτε της μιας αλλα ουτε και της αλλης πλευρας.
Κ μόνο που μτεμεκ μια επανάσταση έγινε σε μια μόνο πλατεία αυτό είναι αρκετό για να καταλάβεις πόσο στημένο ήταν το σκηνικό. Κ τι εννοώ ....όταν μια κυβέρνηση δέχεται πιέσεις από το λαό συνήθως γίνονται εξεγέρσεις σε όλα τα μήκη κ πλατη της χώρας κ όχι σε μισό τετραγωνικό χιλιόμετρο από μισθοφόρους μπαχακλακηδες ....
Τα πραματα ειναι απλα: ποιος στραβις δεν θελει το φως του? Ποιος πειναλας δεν θελει φαι ? Ποια πρωην κομμουνιστικη χωρα δεν ηθελε και δεν θελει να μπει ΕΕ? Τι σε κανει να πιστεεις οτι η Ουκρανια ηταν εξαιρεση και ειδικα μρτα την εισβολη που μαχαιται σαν σκυλι?
Όσοι δεν θέλουν να μπουν σε μια Λίγκα με κατεβασμένα παντελόνια τότε πρέπει να διαπραγματευτουν τα ατού τους
Τέλος η Ρωσία το 2002-2007 ήθελε κ γλυκό κοίταζε την εε αλλά υπό όρους που η Γερμανία δεν δεχόταν που κ φυσικά δε θα στους πούνε τα δυτικά μέσα
Μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα έπαιρνε επιδοτήσεις ψυχούλα για να ξηλώσουμε τα αμπέλια ώστε να έχουν οι Γάλλοι κρασιά κ να παίζουν μπάλα
Κάτι αντίστοιχο ήθελαν κ για τη Ρωσία κ Ουκρανία στην ενέργεια για να τους δέσουν χειροπόδαρα όπως ένας