Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.320
- Πόντοι
- 2.036
Που να ξέρω;Είσαι κ εσύ στη λίστα του mr malaka?
Που να ξέρω;Είσαι κ εσύ στη λίστα του mr malaka?
E βρισε τον να δεις αν σντιδρασειΠου να ξέρω;
Να σου πω και την αλήθεια, "χέστηκε η Φατμέ στο γενί τζαμί"Όπως βλέπεις Μακεδόνα μόνο εγώ είμαι ignore list του μαλακα
Χάνω το σόου όμως που παραδίδει o mr malakasΝα σου πω και την αλήθεια, "χέστηκε η Φατμέ στο γενί τζαμί"
O pixiΠριν ξεκινήσω να διαβάζω το πολύ ενδιαφέρον νήμα, υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που υποστηρίζουν αυτόν τον απίστευτα συμπλεγματικό κομπλεξικό καραγκιοζάκο;
Σαν και σένα - που είσαι κομπλεξικος... Κούλη εσύ είσαι???κάτσε σταυροπόδι - σαν την Sharon Stone - γομεναρα...Πριν ξεκινήσω να διαβάζω το πολύ ενδιαφέρον νήμα, υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που υποστηρίζουν αυτόν τον απίστευτα συμπλεγματικό κομπλεξικό καραγκιοζάκο;
Υπάρχουν, αλλα μπαίνουν συγκεκριμένες ωρες γιατι στο ψυχιατρείο που διαμένουν δεν εχουν πρόσβαση στο internet ολοι την ημερα.Πριν ξεκινήσω να διαβάζω το πολύ ενδιαφέρον νήμα, υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που υποστηρίζουν αυτόν τον απίστευτα συμπλεγματικό κομπλεξικό καραγκιοζάκο;
μονο 1850 σελιδες αργησες τυπε.Πριν ξεκινήσω να διαβάζω το πολύ ενδιαφέρον νήμα, υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που υποστηρίζουν αυτόν τον απίστευτα συμπλεγματικό κομπλεξικό καραγκιοζάκο;
Τον γλεντάνε ...
Ξέσπασαν στα γέλια στην Ινδία όταν ο Λαβρόφ είπε ότι «ο πόλεμος στην Ουκρανία ξεκίνησε εναντίον μας»
Σε δικαιολογημένα γέλια ξέσπασε το ακροατήριο στο Νέο Δελχί ακούγοντας τα όσα υποστήριξε ο Σεργκέι Λαβρόφ. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριοwww.newsit.gr
μονο 1850 σελιδες αργησες τυπε.
η σωστη εικονα ειναι αυτη, η δικια σου ειναι φοτοσοπ
αυτό συμβαίνει και στην κανονική ζωή σε κάθε σοβαρή παρέα όταν σκάει πουτινάκι με 'επιχειρήματα'. γι αυτό εδώ μέσα τα δικά μας κάνουν πάρτυ, βρήκαν μέρος όπου πίσω από μια οθόνη, ανώνυμα και ανέξοδα, μπορούν να ξερνάνε ό,τι βλακεία, fake news, προπαγάνδα τους κατέβει χωρίς να έχουν τέτοιες αντιδράσεις φάτσα κάρτα. εκεί έξω θα έπαιζε live ξεφτίλισμα.
Μιλησε ο μεγαλος εραστης και αντρακλας του σαηΔυστυχώς τύπε υπάρχουν πολλοί κρυφογκέι εδώ στο μπου.
Μιλησε ο μεγαλος εραστης και αντρακλας του σαη
Μαλλον ... αυτο κανουν εδω και εννεα χρονια περιπου.Οι Ουκρανοί βομβάρδισαν ένα πανεπιστήμιο στο Ντονιετσκ . Μάλλον ηταν στρατιωτικός στόχος ( όπως και οι παιδικές χαρές τα σχολεία οι αγορές οι κατοικίες που συνήθως βομβαρδίζουν)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γαμημενη τεχνολογια τιποτα δεν ειναι να εμπιστευσαι πια...φίλε την πάτησες. και αυτή φώτοσοπ είναι. παρακάτω η κανονική...
Πες τα ρε φίλε επιτέλους, τους τα λέω κι εγώ. Όταν έχουμε στις τάξεις μας την πρωθυπουργάρα του Λουξεμβούργου, είναι δυνατόν να υποστηρίζεις έναν τιποτένιο που γαμάει την Καμπάεβα και έχει και παιδιά;Πριν ξεκινήσω να διαβάζω το πολύ ενδιαφέρον νήμα, υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που υποστηρίζουν αυτόν τον απίστευτα συμπλεγματικό κομπλεξικό καραγκιοζάκο;