Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
σήμερα. ρωσική πρεσβεία. λονδίνο.
Για να μας πουν οι έγκριτοι πολεμικοί παρατηρητές αν υπάρχει κανένα λεοπαρντ ή τζαλεντζερ που να επιχειρεί στην ουκρανία…Ένα μήνα τώρα λένε τα ΕυρωΠΕΗ και οι πουστοάγγλοι πως θα τους τα δώσουν!
Θα εκπαιδευτούν σε νέα άρματα σε πόσο καιρό ρε κλόουν ;Εσύ που είσαι ειδικός στα όπλα τραλαλάκη πως και δεν ξέρεις ότι οι Ουκρανοί πρέπει να εκπαιδευτούν πρώτα για να πάρουν τα Leopard. Θα σε παρεξηγήσει κάνας κακοήθης και θα νομίζει ότι είσαι κάνας μαλάκας που δεν ξέρει τι λέει σαν τον Κούλη Κλωνούλη.
Μόνο με άδεια από τον αρχηγό πας στα χωράφια του.
Μανχαταν περπατας βραδυ (εκτος του Χαρλεμ φυσικα) μεχρι αργα , ειχα βρει ενα καλο rooftop κοντα απο το ξενοδοχειο που εμενα στην 11η The Press Lounge | NYC's Premier Rooftop Lounge και χτυπουσα τις ποταρες μουΣτην Αμερική νύχτα δεν περπατάς με τίποτα άμα κ στο Μανχάταν
Το είδα στην ΕΡΤ3, μια ΜΚΟ Ρωσική το γύρισε. Όλα καλά αλλά δεν μας είπε τι καταγωγής ήταν οι πρωτεργάτες. Ούτε φυσικά ότι ο κυρίως υπεύθυνος των δεινών των κατοίκων της Νέας Ρωσίας, αυτής που σκόπιμα κάποιοι την καλούν Ουκρανία, ήταν ένας ομόθρησκος και ομόαιμός τους, ο Γκαγκάνοβιτς..το χει και το ερτφλιξ
μ' αρέσει το θέμα , έχω διαβάσει και απλμπάουμ και σαλάμωβ,
κατά τα άλλα ο λάκης έγινε κομμουνιστής και αναπολεί την εποχή που η ερτ3 έδειχνε τσε γκεβαρα και ροζα λουξεμπουργκ στην εκπομπή σαν σήμερα
Νοrth and south μανχαταν ούτε για πλάκα είμαι κατηγορηματικός τώρα γύρω από το Μπρόντγουεϊ και ceμtral park k times Square μπορείς αλλά αυτό είναι το 30 τοις εκατό του ΜανχάτανΜανχαταν περπατας βραδυ (εκτος του Χαρλεμ φυσικα) μεχρι αργα , ειχα βρει ενα καλο rooftop κοντα απο το ξενοδοχειο που εμενα στην 11η The Press Lounge | NYC's Premier Rooftop Lounge και χτυπουσα τις ποταρες μου
Εσύ γαμιεσαι βγαλε με από την λίστα σου κ θα είμαι γλυφτης ....εεεε καλό παιδάκι σαν εσένα...
Για πιο σιγουρα καλυτερα τον ψυχασθενηΝοrth and south μανχαταν ούτε για πλάκα είμαι κατηγορηματικός τώρα γύρω από το Μπρόντγουεϊ και ceμtral park k times Square μπορείς αλλά αυτό είναι το 30 τοις εκατό του Μανχάταν
Ας ρωτήσουμε κ τον μπιλγκορ.