Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.977
Πόντοι
9.931
Όλοφ Πάλμε Κένεντυ λουθηρ Κινγκ
Ηγέτες κοχι άγνωστοι Ρώσοι

Αυτοί δεν εξυπηρέτησαν συμφέροντα κ τους σκότωσαν
Αλλαντάλλα απάντηση, εντάξει δεν φταις εσυ εγω που ρώτησα φταίω.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.533
Πόντοι
22.266
Αλλαντάλλα απάντηση, εντάξει δεν φταις εσυ εγω που ρώτησα φταίω.
Σοβαρεψου
Μιλάμε για στημένες αυτοκτονίες που είναι δολοφονίες κ λέω ότι στην δύση κ Αμερική δεν δίστασαν ούτε προέδρους να δολοφονήσουν εν ψυχρώ κ εσένα σε πείραξαν κάτι άσημοι Ρώσοι

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.977
Πόντοι
9.931
Σοβαρεψου
Μιλάμε για στημένες αυτοκτονίες που είναι δολοφονίες κ λέω ότι στην δύση κ Αμερική δεν δίστασαν ούτε προέδρους να δολοφονήσουν εν ψυχρώ κ εσένα σε πείραξαν κάτι άσημοι Ρώσοι
Τι να σοβαρευτώ; Σε ρωταω για την τελευταία χρονιά και μου γράφεις για ξεκάθαρες δολοφονίες πριν απο 60 και 37 χρονια.

Σε ξαναρωτάω πόσοι δυτικοί ολιγαρχες αυτοκτόνησαν η σκοτώθηκαν σε περίεργα δυστυχήματα τον τελευταίο χρόνο;;;;;;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.977
Πόντοι
9.931
Κάτσε μη σου πει για τον Ιούλιο Καίσαρα και τον Φίλιππο το Β'.
:2funny:
Γιατι την δολοφονια του Φαραώ Ραμσή ΄Γ πριν απο 3000 χρονια που την πας;;:2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.533
Πόντοι
22.266
Τι να σοβαρευτώ; Σε ρωταω για την τελευταία χρονιά και μου γράφεις για ξεκάθαρες δολοφονίες πριν απο 60 και 37 χρονια.

Σε ξαναρωτάω πόσοι δυτικοί ολιγαρχες αυτοκτόνησαν η σκοτώθηκαν σε περίεργα δυστυχήματα τον τελευταίο χρόνο;;;;;;
Κοτζαμ Κένεντυ Λούθερ Κινγκ και Πάλμε φάγανε ρε φίλε κ εσύ μου λες για άσημους Ρώσους ολιγαρχες;;;
Σκότωσαν μερικούς προέδρους κ συμμορφώθηκαν οι υπόλοιποι από τότε εξυπηρετώντας τους δυτικούς ολιγαρχες.
Ότι κ να λέμε κυβερνάνε 10-20 εταιρίες κ βαζουν αυτούς που θελουν οποίος θέλει κάτι άλλο αμέσως στα κυπαρίσσια .....
Ειδικά Ρωσία κ Αμερική κ Κίνα που δεν υπάρχει δημοκρατία ...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.771
Πόντοι
6.536
Κοτζαμ Κένεντυ Λούθερ Κινγκ και Πάλμε φάγανε ρε φίλε κ εσύ μου λες για άσημους Ρώσους ολιγαρχες;;;
Σκότωσαν μερικούς προέδρους κ συμμορφώθηκαν οι υπόλοιποι από τότε εξυπηρετώντας τους δυτικούς ολιγαρχες.
Ότι κ να λέμε κυβερνάνε 10-20 εταιρίες κ βαζουν αυτούς που θελουν οποίος θέλει κάτι άλλο αμέσως στα κυπαρίσσια .....
Ειδικά Ρωσία κ Αμερική κ Κίνα που δεν υπάρχει δημοκρατία ...

Και τον Λίνκολν ξέχασες μάν....

:confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.533
Πόντοι
22.266
Κάτσε μη σου πει για τον Ιούλιο Καίσαρα και τον Φίλιππο το Β'.
:2funny:
Εσύ μπούλη ή θα έχεις κάποιον στην ignore list σου κ δεν αθα σχολιάζεις καμία παράθεση του ή θα μου κάνεις την τιμή να άρεις τη ignore list ...
Διάλεξε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.533
Πόντοι
22.266
Και τον Λίνκολν ξέχασες μάν....

Το είχα γράψει ότι οι πρώτοι διδαξαντες σε αυτό ήταν οι Αμερικάνοι .....οποίος δεν μας καμει στο νεκροτομείο ...
Πήραν το μάθημα του οι μετέπειτα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.560
Πόντοι
3.656
Σοβαρεψου
Υπάρχουν και φυσικοί θάνατοι τύπε.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.771
Πόντοι
6.536
Το είχα γράψει ότι οι πρώτοι διδαξαντες σε αυτό ήταν οι Αμερικάνοι .....οποίος δεν μας καμει στο νεκροτομείο ...
Πήραν το μάθημα του οι μετέπειτα
Έλα ήρθε σταλόνες,η μαλακία θα πάει στο άπειρο πάλι....

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.896
Πόντοι
456
:confused: Δυση τυπε ειναι και η Ισπανια η Ε΄λβετια η Νορβηγια κτλ
για το Αμερικα μιλαμε που οι θανατοι απο οπλα σε παιδια/εφηβους ειναι πλεον η κυρια αιτια
Ειναι επιχειρηματα απλα για την "πουνε" στην δυση δεν ειναι κριτικη για να βελτιωθει κατι.
Για ισπανια ,ελβετια ,νορβηγια θα βρουμε κατι αλλο να τους προσαψουμε
πχ
ποια ισπανια αυτη που εσφαξε τους ινκας?
ποια ελβετια ,αυτη που ξεπλενει το μαυρο χρημα στις τραπεζες της?
ποια νορβηγια τωρα αυτη που (still searching at google)
Καθε φορα ψαχνουνε κατι να πουνε για οτιδηποτε γινεται στον δυτικο κοσμο ,οχι γιατι νοιαζονται για αυτο ,απλα επειδη ειναι αντισυστημικοι ,σκεφτονται outside of the box και λοιπες παρλαπιπες.
Ναυαγια της ζωης.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Καλημέρα Γιώργαρε
IMG_20230221_130921.jpg
Πες ρε Βολκάνε απο που είναι η φωτο.
Αφού με τους δολοφονημένους/αυτοκτονημένους δεν θα βγει άκρη.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.651
Πόντοι
1.706
Οι πρωταθλητές έρχονται και φεύγουν αλλά ο τραλαλάκης σταθερά για μια δεκαετία ανεβαίνει στο βάθρο της μαλακίας. :2funny:
Το κακό του μαλάκα είναι πως αλλάζει τα νικ, δεν μένει σαν κι εμας σταθερός....

• Χαχα
Αντιδράσεις: px75

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.356
Εσύ μπούλη ή θα έχεις κάποιον στην ignore list σου κ δεν αθα σχολιάζεις καμία παράθεση του ή θα μου κάνεις την τιμή να άρεις τη ignore list ...
Διάλεξε
Ηρεμα με τον ψυχακια μην τον χασουμε και δεν εχουμε με ποιον να γελαμε μετα :cheesy:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.356
Ειναι επιχειρηματα απλα για την "πουνε" στην δυση δεν ειναι κριτικη για να βελτιωθει κατι.
Ρε τυπε τον ορο Δυση εσυ τον εβαλες οχι εγω και το δικο μου ποστ παρεθεσες :grin:

Και για το Αμερικα δεν ειναι επιχειρηματα αλλα γεγονοτα ... ενα εκατομμυριο θανατους απο οπλα εχουν την τελευταια τριακονταετια ,ουτε πολεμος να ηταν

Ενα κρατος που μπροστα στο κερδος αδιαφορει για τους δικους του πολιτες αλλα νοιαζεται φυσικα για τους πολιτες αλλων χωρων :cheesy:

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.896
Πόντοι
456
Το ποστ που εκανες και απαντησα ειχε λινκ απο ενα γνωστο αριστερο ναυαγιο ρε τυπε.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.651
Πόντοι
1.706
Ρε τυπε τον ορο Δυση εσυ τον εβαλες οχι εγω και το δικο μου ποστ παρεθεσες :grin:

Και για το Αμερικα δεν ειναι επιχειρηματα αλλα γεγονοτα ... ενα εκατομμυριο θανατους απο οπλα εχουν την τελευταια τριακονταετια ,ουτε πολεμος να ηταν

Ενα κρατος που μπροστα στο κερδος αδιαφορει για τους δικους του πολιτες αλλα νοιαζεται φυσικα για τους πολιτες αλλων χωρων :cheesy:
Ακριβώς αυτό, το κράτος (Αμέρικα) σέβεται την επιθυμία των πολιτών του να κουβαλάνε όπλα.
Στο σύνταγμα τους το έχουν, για άλλαξε το...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom