TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Κρυφοπούστηδες ...'Ασε που κράζει και αυτός τους γκέυ συνέχεια. Και ξέρεις τι λένε για αυτούς που όλη μέρα αναφέρουν τους γκέυ....
Κρυφοπούστηδες ...'Ασε που κράζει και αυτός τους γκέυ συνέχεια. Και ξέρεις τι λένε για αυτούς που όλη μέρα αναφέρουν τους γκέυ....
Μήπως παίρνετε τις ίδιες ουσίες?Ο Πούτιν έβαλε παπούτσια με τακούνι σε συνάντηση με φοιτητές
Ο Ρώσος πρόεδρος έριξε «λάδι στη φωτιά» στις φήμες για το άγχος με το ύψος τουwww.protothema.gr
Τι έγινε ρε τύποι, τακουνατος ο δικός σας;;
Σκεφτείτε αν ο τύπος έχει κόμπλεξ με το ύψος του, τι αλλά κόμπλεξ έχει;;
Ειρηνευτική βοήθεια δηλαδήΕγώ κάτι άκουσα και για αεροπλάνα πάντως.
Άλλο μπουρδέλο κ η Ελλάδα ...τον άφησε έξω μετά από τόση αναστάτωση ..Πούτσα και ξύλο στο Ρώσο-Τούρκο το βρωμύλο ...
Ρώσος φαρσέρ: Είχε καταγράψει σε live μετάδοση τον άγριο ξυλοδαρμό του στην Περαία!
Τις εικόνες με τα πρόσωπα των δύο νεαρών που του επιτέθηκαν είδαν οι χιλιάδες ακόλουθοι του Ρώσου, που έσπευσαν να τον υποστηρίξουνwww.protothema.gr
Απέλαση έπρεπε...να γυρίσει πίσω στο μπουρδέλο του να πολεμήσει για την πατρίδα του-σύμμαχο της Τουρκίας...Άλλο μπουρδέλο κ η Ελλάδα ...τον άφησε έξω μετά από τόση αναστάτωση ..
Να είσαι στο αεροπλάνο μα μάθεις ότι έχουν βάλει βόμβα .....το σκατό στην κάλτσα ........
Τώρα πρέπει να βρεθούν κάποιοι να τον σπάσουν στον ξυλο
K τη μουναρα γκόμενα του σε σκληρό πρόγραμμα του δεκαρικου στο μεταξι με γκωλικον ακά κρεμπιε κουραμπιέ από τα σκληροπυρηνικά μέλη του μπουΑπέλαση έπρεπε...να γυρίσει πίσω στο μπουρδέλο του να πολεμήσει για την πατρίδα του-σύμμαχο της Τουρκίας...
Δε πιστεύω πως ο Βουκεφάλας είναι γκέι....μαλάκας ναι, σίγουρα, αλλά ως εκεί...
Κατά τ' αλλά, βοηθάνε την λεγόμενη Ουκρανία να ανακτήσει τα 《 εδάφη 》της. Δεν λένε φυσικά ότι κάνουν άλλον έναν επιθετικό παγκόσμιο πόλεμο, που είναι μαστοράκια οι εγκληματίες της πουτάνας της δύσεως, βάζοντας φυσικά άλλους να σκοτώνονται γι' αυτήν. ΜΕ ΞΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΑΜΠΡΟΙ, οι πουστάρες.Μωρη κουλα στελνεις και ΛΕΟ ;; Μωρη πουτανα της μανας σου ειναι η του πατερα σου ;;
Κοιτα το συγκεκριμένο άρθρο το είχα διαβάσει χθες πριν μας το ποσταρει ο Ξυδιας.τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο τον έχω στα σοσιαλ (φβ τουιιτερ κτλ) πολύ πριν την εισβολή. Όπως και άλλους φιλοουκρανικους λογαριασμούς. Όσο και αν σου κάνει εντύπωση....βασικά στο Τουίτερ ακολουθώ περισσότερους φιλοουκρανικους λογαριασμούς από φιλιρωσικους.
Το χθεσινό λοιπόν άρθρο ομολογώ με εξέπληξε γιατί είναι πολύ καλό. Βασικά αναρωτιωμουν πως ο συγκεκριμένος έγραψε αυτό....
Το θέμα μου δεν είναι το συγκεκριμένο άρθρο αλλά ο ίδιος ο δημοσιογράφος ο οποίος έχει τσακωθεί με την αντικειμενικότητα και την αμερόληπτη δημοσιογραφία. Είναι φουλ στρατευμένος και καλά κάνει αφού είναι Ουκρανός. Δεν με πείθει όμως ότι είναι αντικειμενικός πόσο δε μάλλον όταν τον έχω παρακολουθήσει πάρα πολύ και έχω ακούσει το βαθύ μίσος που έχει για κάθε τι ρωσικό. Αυτό και μόνο για μένα ακυρώνει τη δουλειά του.
Από τον περασμένο Φλεβάρη έκανε και λαιβ κάθε ημέρα στα σοσιαλ τα οποία επίσης έχω παρακολουθήσει τα περισσότερα .
Ο Ξύδης τον έχει επικαλεστεί σε ποστ και παλιότερα όπως και άλλα μέλη εδώ .
Εσύ έχεις άποψη για τον συγκεκριμένο??? Έχεις ακούσει τον τελευταίο χρόνο λαιβ του η έχεις διαβάσει τι ποσταρει στα σοσιαλ του???? Δεν νομίζω
ΥΓ. Αν θυμάμαι καλά είχε πει ο ίδιος πως σχολειο πήγαινε στην Κυψέλη όπου εκεί είχε υποστεί σκληρό μπουλινγκ και ξύλο από Ρωσοφωνους
Εχω φα ρε ρεζίλη με koulis pass.
Χάσαμε και τον στρατηγό τανάλια που μας έλεγε ότι μόλις οι Ρώσοι κατεβάσουν τα υπερσύγχρονα νέα όπλα τους θα πάρουν παραμάζωμα τους Ουκρανούς.
Δεν νομίζω Τάκη:
Κάπως έτσι θα μπει και ο κοντός στο Κίεβο.
Αλλο ενα μεγαλο σφαλμα που κανου τα πολιτικα πουσταρια του Ελλαδισταν ειναι οτι δεν σκεφτονται την επομενη μερα .Αν βγει κερδισμένη η Ρωσια και δεν την διαλυσουν εχεις ενα ισχυρο εχθρο απεναντι σου ;;;;;Κατά τ' αλλά, βοηθάνε την λεγόμενη Ουκρανία να ανακτήσει τα 《 εδάφη 》της. Δεν λένε φυσικά ότι κάνουν άλλον έναν επιθετικό παγκόσμιο πόλεμο, που είναι μαστοράκια οι εγκληματίες της πουτάνας της δύσεως, βάζοντας φυσικά άλλους να σκοτώνονται γι' αυτήν. ΜΕ ΞΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΑΜΠΡΟΙ, οι πουστάρες.
..................
Όσοι έχουμε παιδιά .... και τα διαβάζαμε ιστορία .... ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ... ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΟ .... ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ !!!Κατά τ' αλλά, βοηθάνε την λεγόμενη Ουκρανία
Μπορώ με ασφάλεια να σε διαβεβαιώσω ότι όχι μόνον δεν θα ξεχάσουν οι σημερινοί Ρώσοι αλλά θα το εντάξουν και στα ιστορικά τους βιβλία για τις επόμενες γενεές. Ίσως, λέω ΙΣΩΣ λειτουργήσει θετικά το ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι με τους Ρώσους. Γνωρίζουν οι Ρώσοι ότι οι Έλληνες που είναι απέναντί τους, είναι κυρίως οι πούστηδες, οι λεσβίες, οι τρανς, οι στραποναρισμένοι του μπου, που το παίζουν γαμιάδες και λοιποί αδικημένοι της φύσεως...Αλλο ενα μεγαλο σφαλμα που κανου τα πολιτικα πουσταρια του Ελλαδισταν ειναι οτι δεν σκεφτονται την επομενη μερα .Αν βγει κερδισμένη η Ρωσια και δεν την διαλυσουν εχεις ενα ισχυρο εχθρο απεναντι σου ;;;;;
Δεν πιστευω να το ξεχασουν ευκολα οι Ρωσοι αυτο που κανουν τα πολιτικα ραμολιμεντα .
Οσο αφορα τις εκλογες μπορει να εχουμε συγκυβερνηση Συριζα και ΝΔ οτι σου γραφω και σου λεω τα ιδια σκατα ειναι .
Ψόφα ρε μπαρμπα στρουμφ .... αντί για η μπήκε υ .... σιγά τα αυγά ....... αφού δεν έχεις βγάλει ούτε δημοτικό , το παίζεις φιλόλογος !Σιγά μην ιδρύθηκε ρε τραλαλάκη και στο ΚΟΔΗΣΟ.
Ο Ξύδης αν θυμάμαι καλά έχει βάλει και παλιότερα υλικό του συγκεκριμένου.ξέρεις όμως ποιό είναι το πρόβλημα σε όλα αυτά ; ο Ξύδης έβαλε ένα συγκεκριμένο άρθρο, όχι τα άπαντα του Ονισένκο...
φαντάσου έναν τυχαίο αναγνώστη που θα μπει εδώ θα δει το λινκ του Ξύδη και μετά θα δει το δικό σου ποστ. Αν είναι κακοπροαίρετος θα μπορούσε να σκεφτεί πως δεν είχες να πεις κάτι για το άρθρο (ο ίδιος λες πως είναι καλό) οπότε έκανες μια γενική αναφορά προκειμένου να πλήξεις την αξιοπιστία του άρθρου με πλάγιο τρόπο. Εμείς οι υπόλοιποι βέβαια δεν παρεξηγούμε, ξέρουμε πως έχεις αγνά κίνητρα.
εγώ γιατί πρέπει να έχω άποψη για τον Ονισένκο; το συγκεκριμένο άρθρο είδα και το περιεχόμενό του κρίνω, όχι τα πεπραγμένα του αρθρογράφου σε αυτή ή κάμια άλλη ζωή ή χωροχρονικό συνεχές....
άμα βάλει άρθρο του baking news ο Τάσος που να λέει πέντε σωστά πράγματα χωρίς λάθη (το άρθρο όχι ο Τάσος ) θα πρέπει να το κρίνω με βάση όλα τα προηγούμενα άρθρα που έβριθαν "ανακριβειών" ;