Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για εμένα ήταν λάθος το timing του Πούτιν.Την επέμβαση έπρεπε να την κάνει το 2014 όταν υπήρχε ακόμα αστάθεια στη χώρα και μπούγιο.Σε επιχείρηση αστραπή θα είχε παλινορθώσει το Γιανουκόβιτς.Σίγουρα το σκέφτηκε αλλά ήθελε την ευκαιρία να βουτήξει την Κριμαία(δεν μπορούσε να παλινορθώσει Γιανουκόβιτς με ταυτόχρονη απόσπαση Κριμαίας) και περίμενε να πέσει η Ουκρανία σαν ώριμο φρούτο σε στυλ 2010 6 χρόνια μετά την πορτοκαλί επανάσταση.Ομως οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι είχαν πάρει το μάθημά τους και συμβούλεψαν συστηματικό διωγμό και αποκλεισμό των Ρωσόφωνων μαζί με στρατιωτική ενίσχυση.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Οι Ρώσοι έχουν επικρατησει στους ουκρανικους αιθέρες και δεν μπορούν τα ουκρανικά αεροπλάνα να χτυπήσουν τις συγκεντρώσεις ρωσικών στρατευμάτων στο ουκρανικό έδαφος;
Δεν έχει ακουσθεί σχεδόν τίποτα για αεροπορική παρουσία Ουκρανίας στον πόλεμο μέχρι στιγμής....

FireHead_69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2020
Κριτικές
4
Like
771
Πόντοι
301

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Φίλε μου ο Πούτιν έκανε αυτό που έπρεπε για την χώρα του.

Από την στιγμή που έρχεται ο εχθρός δίπλα από το σπίτι σου οφείλεις να κάνεις ότι μπορείς για να τον διώξεις.

Το ΝΑΤΟ δεν είχε καμία δουλειά να χωθεί σε ξένα χωράφια και στο σημείο που έφτασε η κατάσταση δεν υπήρχε άλλος τρόπος.

Προσωπικά θεωρούσα δεδομένη την στρατιωτική παρέμβαση αντιθέτως μου προκαλεί εντύπωση που δεν βλέπω τακτικούς καθημερινούς βομβαρδισμούς και χρήση πιο προηγμένων όπλων.

Μάχονται σαν το Β' Παγκόσμιο
Δηλαδη ηταν απειλη η Ουκρανια για τον Πουτιν. Σοβαρα τωρα?
Ποιο ΝΑΤΟ χωθηκε? Ουτε μια νατοϊκή σφαιρα δεν εχει πεσει κατα του Πουτιν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Ρώσοι έχουν επικρατησει στους ουκρανικους αιθέρες και δεν μπορούν τα ουκρανικά αεροπλάνα να χτυπήσουν τις συγκεντρώσεις ρωσικών στρατευμάτων στο ουκρανικό έδαφος;
Δεν έχει ακουσθεί σχεδόν τίποτα για αεροπορική παρουσία Ουκρανίας στον πόλεμο μέχρι στιγμής....

Βλέπω να ετοιμάζεται το ΝΑΤΟ για βομβαρδισμούς.Για αυτό διεμήνυσαν σε Αμερικανούς,Γάλλους να την κοπανήσουν από τη Ρωσία.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Έκτακτη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ

For the first time in 40 years, the UN Security Council has decided to call for an emergency special session in the
@UN
General Assembly on #Ukraine. The GA meeting will be held on Monday.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θα έρθει καιρός που οι Γερμανοί θα ξανατρομσξουν την Ευρώπη και τότε όλοι θα γίνουν φιλορωσοι για να αναχαιτισθεί το Δ'Ρα'ι'χ....
Βεβαια ολοι θυμομαστε οτι οι Γερμανοι το 1939-1940 εκαναν κωλο και ηθελαν να χεσουν τον κοσμο ολο, επειδη τα ειχαν βρει με την ΕΣΣΔ.

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Ο Πούτιν ρίχνει μπινελικια στους στρατηγούς του γιατί τον είπαν ότι θα έκαναν χαλαρή μπουρδελοτσαρκα στο Κίεβο σε δύο μέρες πολέμου και ακόμα δεν....
Αυτά ξέρω εγώ...εσύ ξέρεις κάτι άλλο;

Να φανταστώ έχεις τέτοιες σκηνές στο μυαλό σου:

Πάμε πάλι όμως. Πού ξέρεις τί είχαν πει οι στρατηγοί στον Πούτιν και ότι τους ρίχνει μπινελίκια;

Εγώ δεν ξέρω τίποτα. Περιμένω. Θα φανεί τις επόμενες μέρες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Βλέπω να ετοιμάζεται το ΝΑΤΟ για βομβαρδισμούς.Για αυτό διεμήνυσαν σε Αμερικανούς,Γάλλους να την κοπανήσουν από τη Ρωσία.
Δεν θα βομβαρδίσει το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία γιατί η Ουκρανία δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ.
Εκτός αν υπάρξει σχετική πρόταση και γίνει αποδεκτη από τα μέλη....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Ναι, ο Μπάιντεν μπορει να ερθει. Ο Πουτιν οχι. Τοσο απλα
Οχι δεν θα ερθει ουτε ο Μπαιντεν ουτε ο Πουτιν....και αμα σοβαρα το πιστευεις αυτο εισαι 10χρονο παιδακι.Τοσο απλα....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
οι ρωσοι αργουν γιατι πανε σα τιτικες,με το σεις και με το σας,εδω ο αλλος του ριχνει φαπες και ο φανταρος κανει πισω
Ο Πουτιν προφανως νομιζε οτι οι στρατιωτες ειναι οπως αυτοι του 1950, οταν εμπαινε η ΕΣΣΔ στην Τσεχοσλοβακια
Αυτην την σχολη εβγαλε ο Πουτιν, αυτα πιστευει, μονο που ο κοσμος προχωρησε και δυσκολα εμπνεεις ηθικο τερμινειτορ σε φανταρακια χωρις προφανη λογο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οχι δεν θα ερθει ουτε ο Μπαιντεν ουτε ο Πουτιν....και αμα σοβαρα το πιστευεις αυτο εισαι 10χρονο παιδακι.Τοσο απλα....
Ναι, αυτο πιστευω. Και ετσι ειναι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Να φανταστώ έχεις τέτοιες σκηνές στο μυαλό σου:

Πάμε πάλι όμως. Πού ξέρεις τί είχαν πει οι στρατηγοί στον Πούτιν και ότι τους ρίχνει μπινελίκια;

Εγώ δεν ξέρω τίποτα. Περιμένω. Θα φανεί τις επόμενες μέρες.
Έχω τηλεόραση ανοιχτή ...σε βοήθησα;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.959
Πόντοι
3.656

Άμα γίνει αυτό,πάμε για ΓΠΠ

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
BREAKING: Russian military have taken control of Berdiansk, a port city in southeast Ukraine.

ενα ενα τα παιρνει

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.895
Πόντοι
456
Ποτέ δεν έφαγαν πόρτα. Ηλιθιότητες του Ερντογάν και του κλόουν του Τραμπ είναι αυτά. Μια χαρά τους πουλούσαν, αλλά δε δεχόταν συμπαραγωγή στην Τουρκία με αποδέσμευση τεχνολογίας που επιθυμούσαν οι Τούρκοι. Ο Ομπάμα αμέσως έδωσε θετική απάντηση σε πώληση. Στους όρους διαφώνησαν.
Πάντα πάνε με συμπαραγωγή αυτά τα πράγματα.
Εδώ της έδωσαν συμπαραγωγή στα f22 και μάλιστα με αποκλειστική παραγωγή ορισμενων τμημάτων του αεροσκάφους και θα είχαν πρόβλημα με τα πατριοτ;
Απλά έφαγαν πόρτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom