sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.420
- Πόντοι
- 22.266
Με τις μαλακίες που έγραψε το Κυριάκο σεισμός 5,7 ρίχτερ στη Ρόδο...
Με τις μαλακίες που έγραψε το Κυριάκο σεισμός 5,7 ρίχτερ στη Ρόδο...
Αντιπερισπασμός των μπαιντενοπουλωνΠοιος βλαξ είναι απών από το νήμα σήμερα;
Αυτός είναι ο Ρώσος αποστολέας των απειλητικών email στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στα νοσοκομεία - Οι αναρτήσεις μίσους κατά της Ελλάδας
Με το «Z», το σύμβολο της εισβολής των ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία, αλλά και με απειλητικές αναρτήσεις εναντίον της Ελλάδας για τη θέση που έχειwww.newsit.gr
Πνευματικά καθυστερημένο Ορκ, διαβάστε τι ασυναρτησίες ανέβασε στο διαδίκτυο.Ποιος βλαξ είναι απών από το νήμα σήμερα;
Αυτός είναι ο Ρώσος αποστολέας των απειλητικών email στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στα νοσοκομεία - Οι αναρτήσεις μίσους κατά της Ελλάδας
Με το «Z», το σύμβολο της εισβολής των ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία, αλλά και με απειλητικές αναρτήσεις εναντίον της Ελλάδας για τη θέση που έχειwww.newsit.gr
Εμεις οι δεξιοί ειμαστε στη σωστη μεριά χωρις την κουτάλα των κουλοαρίστωνΕίτε καπιταλιστικο σύστημα είτε κομμουνιστικό ,το παν είναι να είσαι στη σωστή μεριά του συστήματος με την Χρυσή κουτάλα
Αν παίρνεις μισθό εξακόσια ευρώ ,τότε ναιΕμεις οι δεξιοί ειμαστε στη σωστη μεριά χωρις την κουτάλα των κουλοαρίστων
Ναι αλλα με βροχη απο παςΑν παίρνεις μισθό εξακόσια ευρώ ,τότε ναι
Περίεργο γιατί ο Ράμπο, με τον οποίο μεγάλωσε ο μαλάκας, δεν σκοτώνεται ποτέ. Αυτό το αρχίδι πως την πάτησε έτσι;Τι ήθελε η αλεπού στο παζάρι ώρε?????
Στάνταρ πριν πάει δεν ήξερε καν που πέφτει η Ουκρανία στον χάρτη.....τουλάχιστον στο τέλος το έμαθε...
Μη σε νοιάζει ,,θα πάρουμε όλο το Αιγαίο κ θα εκμεταλλευτούμε όλα τα πετρέλαια κ θα πνιγούμε στα φραγκαΝαι αλλα με βροχη απο πας
Κλαιω ...Γιωργαρε για λέγε .....είμαι όλος αυτιά ανυπομονώ να μορφωθω από εσένα ......
Την Πόλη θελω να παρουμε, εχει καλα γλυκά θυμαμαιΜη σε νοιάζει ,,θα πάρουμε όλο το Αιγαίο κ θα εκμεταλλευτούμε όλα τα πετρέλαια κ θα πνιγούμε στα φραγκα
Na πάρουμε κ Αττάλεια για να κάνουμε κ μπανάκια το καλοκαίρι διότι marmara deniz πολύ αηδία τα τελευταία χρονιαΤην Πόλη θελω να παρουμε, εχει καλα γλυκά θυμαμαι
έχεις χάσει τα αυγά και τα πασχάλια έτσι?Θα αποφασισει ,ο Βρωμογερμαναρας απογονος των ναζί , Σολτζ αν θα στειλει λεοπαρντ στην ουκρανία.
Κατι για ειρήνη ουτε λόγος. Συντηρουν ενα πόλεμο οι αθλιοι ξεπουλημενοι εμποροι οπλων ηγετες της εε.
Καμια ενοχή για την καταστροφή μιας χώρας ενος λαού, εριξαν την ευθύνη σε ενα κοντό τρελλο και περιμενουν .
Περιμενουν την πληρη ισοπεδωση της ουκρανιας για να πανε μετα να την ανοικοδομήσουν τα κοράκια. Οπως εκαναν με το ιρακ τη συρια κλπ.
Οι καλοί χριστιανοί, οι αγαπατε αλήλλους οι χριστιανοι που λενε τους μουσουλμανους απολιτιστους αλλα κανουν και εκαναν τριςχειρότερα.
Γερμανία: Το μεσημέρι ανακοινώνει ο Σολτς τις αποφάσεις του για την αποστολή Leopard στην Ουκρανία
Ο Γερμανός καγκελάριος θα μιλήσει στις 2 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος, από το βήμα της Βundestag - Οι τρεις φόβοι, για τους οποίους δίσταζε να αποφασίσει για την παράδοση Leopard στην Ουκρανία, σύμφωνα με τη Bildwww.protothema.gr
Μην αγχώνεσαι, τα δικά σου δεν θα τα πάρουνε...31 Abrams και 14 leopards, στέλνουν οι ΗΠΑ και οι Ναζί αντίστοιχα. Ακούγεται ότι εκτός από οβίδες, θα είναι τίγκα με ζαρτιέρες και στρίγκ, για να έχουν αλλαξιές τα πληρώματα. Και επίσης για να καυλώνουν οι Ιβάνδες...
Επειδή εγώ δεν έχω, θα δώσεις τα δικά σου οικειοθελώς, απ' τα προικιά σου;Μην αγχώνεσαι, τα δικά σου δεν θα τα πάρουνε...
Τώρα γιατί γίνεσαι επιθετικός;Επειδή εγώ δεν έχω, θα δώσεις τα δικά σου οικειοθελώς, απ' τα προικιά σου;
Τόσο πολύ πονάει η Ρωσική αντι-νεοταξική πούτσα που τρώτε στο μέτωπο; Περίμενε λίγο γιατί έχει ακόμα μέχρι να φτάσει στη ρίζα...Τώρα γιατί γίνεσαι επιθετικός;
Εσύ δεν είχες πει πως ήσουν η Αλίκη στο ναυτικό;
Τόσο πολύ πονάει η Ρωσική αντι-νεοταξική πούτσα που τρώτε στο μέτωπο; Περίμενε λίγο γιατί έχει ακόμα μέχρι να φτάσει στη ρίζα...