sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.424
- Πόντοι
- 22.266
Εδώ δεν έχει μουνιτσες όμως για πίπεςεγω ειμαι στα σωστα νηματα
Εδώ λέγονται πίπες
Εδώ δεν έχει μουνιτσες όμως για πίπεςεγω ειμαι στα σωστα νηματα
Κάποιοι μυρωδιαδες που ζούνε το έργο που οι ίδιοι έχουν σκηνοθετήσει/γράψει το σενάριο/και πρωταγωνιστούν επιμένουν να πιστεύουν πως είναι μια σύγκρουση Ρωσίας -Ουκρανιας .
Ο πόλεμος στην Ουκρανία ως… δοκιμή των όπλων της Δύσης
Η Ουκρανία είναι «απολύτως ένα εργαστήριο όπλων από κάθε άποψη επειδή τίποτε από αυτόν τον εξοπλισμό δεν έχει χρησιμοποιηθεί στην πραγματικότητα ποτέ σε πόλεμο μεταξύ δύο βιομηχανικά ανεπτυγμένων χωρών» λένε οι ειδικοί.www.kathimerini.gr
τα διαβάζεις και νομίζεις πως τα έγραψε κάποιος από τους υπόλοιπους 28 κυριάκους
Τον τυπο που εκανε αυτόματη μετάφραση και μετα δεν έλεγξε αν ήταν σωστη θα τον απέλυα... εχθές! Ακου εκει τροχοφόρο αντιτορπιλικο!!!τέτοια άρθρα βγάζουν αρκετό γέλιο με τα λάθη τους, τα διαβάζεις και νομίζεις πως τα έγραψε κάποιος από τους υπόλοιπους 28 κυριάκους
αντί να βάλουν καποιον με στοιχειώδεις γνώσεις να τα μεταφράσει.... θα περίμενα τον mazo που είναι γνώστης να επισημάνει τις κοτσάνες αλλά δεν τον βλέπω να συμμετέχει .
για να δούμε :
μη στελεχωμένα αεροσκάφη που εκρήγνυνται κατά την πρόσκρουση και όπως το μη στελεχωμένο αεροσκάφος Switchblade 300
όπως το σύστημα οβίδων M777
Η Πολωνία υποσχέθηκε συστάδα γερμανικής κατασκευής αρμάτων μάχης Leopard 2 άντε να βρουν και κανένα παρτέρι να τα φυτέψουν
η Γαλλία ..... ότι θα παραδώσει έναν απροσδιόριστο αριθμό τροχοφόρων αντιτορπιλικών AMX-10RC. έλεος αρθογράφε τα νεφρά μου
37 γερμανικά αυτοκινούμενα άρματα μάχης Gepard. δηλαδή υπάρχουν και άλλα άρματα που δεν είναι αυτοκινούμενα αλλά τα σέρνουν βόδια ; βοϊδάρματα ;;;
14 ρωσικής κατασκευής αεροσκάφη εδάφους Su-25 σατανικό, αεροσκάφη που μένουν στο έδαφος, έτσι κανείς δεν μπορεί να τα καταρρίψει
Λυπήσου τα λίγο τα πουτινάκια ρε τύπε.
Πόσο σου'χω βιάσει την ψυχούλα ρε τραλαλάκη και με σκέφτεσαι όλη τη μέρα;
Δεν σου φέρνει φαγούρα το μούσι στον ύπνο μπαρμπαστρούμφ ;;;Τραλαλάκη, κλάψε λίγο ακόμη να πάω για ύπνο γελώντας.
Είναι μπαναρισμενοςτέτοια άρθρα βγάζουν αρκετό γέλιο με τα λάθη τους, τα διαβάζεις και νομίζεις πως τα έγραψε κάποιος από τους υπόλοιπους 28 κυριάκους
αντί να βάλουν καποιον με στοιχειώδεις γνώσεις να τα μεταφράσει.... θα περίμενα τον mazo που είναι γνώστης να επισημάνει τις κοτσάνες αλλά δεν τον βλέπω να συμμετέχει .
για να δούμε :
μη στελεχωμένα αεροσκάφη που εκρήγνυνται κατά την πρόσκρουση και όπως το μη στελεχωμένο αεροσκάφος Switchblade 300
όπως το σύστημα οβίδων M777
Η Πολωνία υποσχέθηκε συστάδα γερμανικής κατασκευής αρμάτων μάχης Leopard 2 άντε να βρουν και κανένα παρτέρι να τα φυτέψουν
η Γαλλία ..... ότι θα παραδώσει έναν απροσδιόριστο αριθμό τροχοφόρων αντιτορπιλικών AMX-10RC. έλεος αρθογράφε τα νεφρά μου
37 γερμανικά αυτοκινούμενα άρματα μάχης Gepard. δηλαδή υπάρχουν και άλλα άρματα που δεν είναι αυτοκινούμενα αλλά τα σέρνουν βόδια ; βοϊδάρματα ;;;
14 ρωσικής κατασκευής αεροσκάφη εδάφους Su-25 σατανικό, αεροσκάφη που μένουν στο έδαφος, έτσι κανείς δεν μπορεί να τα καταρρίψει
Ενώ ο Λαλάκης όποιον δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον βάζει ignore list...Εσύ είσαι αυτός Mr. Malaka , που όποιος γράψει κάτι , του βάζεις μαλακίες και gif από κάτω.
Δέχεται μπουλιγκ ..αυτός και ο πιξη κ Ζαν .Ενώ ο Λαλάκης όποιον δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον βάζει ignore list...
Ο px σας γλεντάει όλους...Δέχεται μπουλιγκ ..αυτός και ο πιξη κ Ζαν .
Κανονική η διοίκησις πρέπει να τους οροστατευει
Γιατί τα κάνουν τέλεια ..αλλά στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα
Πάει και η άλλη ναρκομανής …..
Γιατί πηδανε απο το καράβι όλα τα νεοταξικά πιόνια ;;;
Ο px μόνος του και όλοι σαςΟ px σας γλεντάει όλους...
Ο εύκολος δρόμος είναι να ειρωνευτείς ο δύσκολος να τον αντιμετωπίσεις...Ο px μόνος του και όλοι σας
O px και ο Σπανούλης είναι ο μπαμπάς σας
Ο Θεός έφτιαξε το σύμπαν κ ο πιξη τον Θεό
Όταν ο πιξη γυρνούσε οι υπόλοιποι πήγαιναν
Εμένα με πήγε ταμείο φέτος στο διαγωνισμό .... .
Ο
Κάτσε να χάσει κ τις εκλογές ο ερντο κ να κάνουν τη γνωστή κωλοτουμπα οι τουρκοι,,μέχρι και διαστημόπλοια θα τους δώσειΜ αυτά και μ αυτά, οι φίλοι σας οι Αμερικανοί αποδεσμεύουν τα F-16 για τους φίλους σας τους Τούρκους. Άντε και με F-35...
Έχω τω γνωθι σαυτόν κ.κρυβομαι.μεσω της ειρωνίας .Ο εύκολος δρόμος είναι να ειρωνευτείς ο δύσκολος να τον αντιμετωπίσεις...
Συνήθως σε τέτοιους διαγωνισμούς βγαίνουν πρώτοι όσοι με τις απόψεις τους φέρνουν σε δύσκολη θέση τους άλλους...