Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.320
- Πόντοι
- 2.036
Στην Πολωνία έχει ΕΝΦΙΑ για τα οικόπεδα;
Ζμπουτσα τους οι Ουκρανοί
Prigozhin με μαχητές Wagner στα αλατωρυχεία Soledar...............!!!!!!!!!!!!!!!
Καποιοι πονανε αλλα .........
Κι τι α κανς; Ν'κατς α μαλωνς;
Το τεράστιο πρόβλημα για εμάς στο παίγνιο ρωσίας-δύσης, είναι πως και οι δύο σε περίπτωση που νιώσουν πως χάνουν την παρτίδα μπορούν και θα το κάνουν, να τινάξουν όλη τη σκακιέρα στον αέρα (πυρινικά)
Ζμπουτσα τους οι Ουκρανοί
Θα τρώνε αλάτι Ιμαλαΐων
Οχι αν δεν ανεβάσει μια μαλακιά τουλάχιστον μια φορα στις τρεις μερες δεν μπορει.
Αντε την ειπες τη χαζομαρα σου. Αργησες ομως, καθοσουνα και στα υπαγορευαν τι να πεις? Γιατι εσυ απο μονος σου αποκλειεται να εγραψες τοσα πολλα και χωρις ορθογραφικα λαθη. Προσπαθεις ομως να κερδισεις τον τιτλο του 2023, ξεκινησες γερα.ο βασικός λόγος που είσαι ακομη εδώ είναι επειδή ο άμεσα θιγόμενος δεν σου έκανε αναφορά για τις αθλιότητες που του έγραψες.
Ίσως και επειδή η διεύθυνση δειχνει ανοχή και αφήνει άτομα όπως εσύ για να γράφετε και καμιά ανοησια να γελάμε. Όπως για το τσαλεντζερ που έγραψες πιο πίσω
το να πήρε κάρτα για μπαν ο Ξύδης μου φαίνεται τελειως απίθανο μιας και δεν έχει γράψει τίποτα το μεμπτό.
Μου το πε ενα πουλακι, μηπως ηταν το δικο σου?Για πες μας παπαραπαρα εσύ που έμαθες για την προειδοποίηση;
Και πως μιλούσε το πουλάκι όσο το είχες στο στόμα;;Μου το πε ενα πουλακι, μηπως ηταν το δικο σου?
με πετσοκοψες ρε ατιμε, στο δινωΚαι πως μιλούσε το πουλάκι όσο το είχες στο στόμα;;
Μη μιλας για τα ιερα τερατα του μπου μωρη ουκρανιαραΈχεις και συ αδυναμία στα πουλάκια σαν τον @papaphilips ρε πουτινάκι;
Ευχαριστώμε πετσοκοψες ρε ατιμε, στο δινω
Πάλι εδώ κωλογυρνάς ρε γαμιά του 10ρικου;
φλασμπακ
κατσε να δεις τι θα γράφουν αν πέσει Σολενταρ/μπαχμουτ, τόσο καιρό έχουν χαρμανιάσει με την...βραδυπορία του κοκκινου στρατού, θα κάνουν σαν να είχαμε πάρει την Πόλη
Για πες μας παπαραπαρα εσύ που έμαθες για την προειδοποίηση;
Και εδω βλεπουμε πεταμενα 17.000.000 νταλαρς
Στα νιατα του ήταν ραντάρ για HIMARS