geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.865
- Πόντοι
- 34.478
και γραφει ο τοιχοςεν τω μεταξύ κάπου στο Ντνιεπρ η ουκρανική νεολαια ξεφάντωνει με ύμνους του Μπαντερα
πουτιν ναζι
και γραφει ο τοιχοςεν τω μεταξύ κάπου στο Ντνιεπρ η ουκρανική νεολαια ξεφάντωνει με ύμνους του Μπαντερα
ε και;πληθωρισμός στην ΕΕ
νενικήκαμεν!
όχι δεν με έκανε πλούσιο. δεν με έκανε όμως φτωχότερο κάτι που συμβαίνει τωραε και;
επι πασοκ ειχε 30+
ποιος λεει οτι ο πληθωρισμος ειναι απαραιτητα κακος
ο αρνητικος πληθωρισμος που ειχες επι υφεση σε εκανε πλουσιο;
να καταλαβω δηλαδη
αρα οι ρωσοι που τοσα χρονια και με τοσα κερδη εχουν σχεδον μονιμα διψηφιο πληθωρισμοόχι δεν με έκανε πλούσιο. δεν με έκανε όμως φτωχότερο κάτι που συμβαίνει τωρα
ποια τόσα χρόνια?από το 2016 έως το 2022 η Ρωσία είχε μονοψηφιο πληθωρισμό.αρα οι ρωσοι που τοσα χρονια και με τοσα κερδη εχουν σχεδον μονιμα διψηφιο πληθωρισμο
και καλα τωρα μονο 12% επισημα
αλλα με ανοδο κοστους παραγωγης επισιμα στο 200% +
ειναι πολυ φτωχοι ετσι;
Russia Inflation Rate
Inflation Rate in Russia decreased to 8.60 percent in September from 9.10 percent in August of 2024. This page provides - Russia Inflation Rate - actual values, historical data, forecast, chart, statistics, economic calendar and news.tradingeconomics.com
μεχρι το 2032 μαλιστα και προβλεψη 10 ετωνποια τόσα χρόνια?από το 2016 έως το 2032 η Ρωσία είχε μονοψηφιο πληθωρισμό.
λες ασυναρτησίες βασικά είσαι παντελώς άσχετος με τα οικονομικάRussia Inflation Rate
Inflation Rate in Russia decreased to 8.60 percent in September from 9.10 percent in August of 2024. This page provides - Russia Inflation Rate - actual values, historical data, forecast, chart, statistics, economic calendar and news.tradingeconomics.com
εκ παραδρομής έγραψα 32 . φαίνεται στο γράφημα πως ήταν μέχρι το 22μεχρι το 2032 μαλιστα και προβλεψη 10 ετων
την εποχη που λες η ελλαδα ειχε αρνητικο
αλλα η ρωσσια ειναι απο το 2016 μεχρι περισυ μαλιστα
φυσικα το ειδαεκ παραδρομής έγραψα 32 . φαίνεται στο γράφημα πως ήταν μέχρι το 22
τι μάλιστα,? μπήκες να δεις δύο λινκ το γράφημα
2 σταθμοι μετρο αρκουνΌλοι όσοι έχουνε πάει Ρωσία λένε ότι μόλις απομακρυνθείς 50 χιλιόμετρα από Μόσχα και Αγία Πετρούπολη είναι σα να γυρνάς στον 19ο αιώνα.
εξακολουθείς να γράφεις αρλουμπες ακαταλαβιστικες. και να τα ανακατεύεις όλα βάζοντας τα σε ένα παρανοματηφυσικα το ειδα
και φυσικα εχω παει πολλακις στη Μοσχα
οπως εχω παει και Ντονετσκ
και φυσικα εχω δει εκει τι σημαινει πραγματικη φτωχια
εσυ τωρα πεισε μας οτι εκει ειναι ολα γκουντ
εχεις δικιοεξακολουθείς να γράφεις αρλουμπες ακαταλαβιστικες. και να τα ανακατεύεις όλα βάζοντας τα σε ένα παρανοματη
δεν μπορώ να σε βοηθήσω .
μήπως στον 16αιωνα καλύτερα?Όλοι όσοι έχουνε πάει Ρωσία λένε ότι μόλις απομακρυνθείς 50 χιλιόμετρα από Μόσχα και Αγία Πετρούπολη είναι σα να γυρνάς στον 19ο αιώνα.
καζαν εχω παειμήπως στον 16αιωνα καλύτερα?
να σου πει κάποιος για πόλεις σαν το Σότσι το Καζάν το Κρασνοντάρ
όλα τα ξερει ο Έλληνααρας ο παντογνωστης
έχεις σοβαρό πρόβλημα στον γραπτό λόγο. δεν βγάζουν νόημα όσα γράφεις.εχεις δικιο
μιλαμε για πλουτο εκει
μιλαμε για επιπεδο ζωης
τα λεφτα ποταμι στους δρομους
μηδενικη πορνεια πραγματικα γιατι δεν εχουν αναγκες
τι να κλασει το Τοκυο
οτι πειςέχεις σοβαρό πρόβλημα στον γραπτό λόγο. δεν βγάζουν νόημα όσα γράφεις.
οχι τυπε εγώ μια φορά μέχρι τη Λιβαδειά ταξίδεψα για κοψιδισ.δεν έχω ιδέακαζαν εχω παει
εσυ αυτες τις πολεις που αναφερεις της εχεις δει;
ή απο καρτ ποσταλ;
γιατι οι καρτποσταλ ειναι σαν τις φωτογραφιες απο τις εσκορτς
αλλες βλεπεις κι αλλες συναντας
το οτι ειρωνευεσε και απαντας με ερωτηση μου φτανειοχι τυπε εγώ μια φορά μέχρι τη Λιβαδειά ταξίδεψα για κοψιδισ.δεν έχω ιδέα
αχαχαχα
ρε που μπλεξαμε
καλό βράδυ φιλοσοφετο οτι ειρωνευεσε και απαντας με ερωτηση μου φτανει
δεν θα ασχοληθω αλλο