voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Αυτές εδώ δίπλα και απέναντι στον Πουτίνο τι κάνουν;
Καλα δεν ειναι αρχηγος των Ορθοδοξων ο Βλαδιμηρος? Ετσι δεν λενε οι Ελληνες υπερπατριωτες?Αυτές εδώ δίπλα και απέναντι στον Πουτίνο τι κάνουν;
Σαν εσενα και τον βολταιρακο κανενας ...πρασινοφρουρος και κομμουνιστης που εγιναν "δεξιοι"Εσύ πάντως τασούλη παραμένεις σταθερά ένας ρωσόδουλος μαλάκας.
Οταν δεν ξερεις τι να πεις ...Τελικά δε μας είπες τασούλη. Η κουμπάρα σου στην Κριμαία έχει αρχίσει να τα μαζεύει ή θα περιμένει την τελευταία στιγμή όταν οι Ουκρανοί θα είναι προ των πυλών;
Μήπως έχει και τον σπάρτακο;Πράβντα;
Πράβντα;;;;;
Όταν το διάβαζα εγώ αυτό ξέρουμε που ήσουνα εσύ.
Ετσι πιξουλη μου ,χαιρομαι που το παραδεχεσαιΑκριβώς τασούλη μου.
Δεν διαβάζω κιμιρουκου συγγραφείς που όταν τους συμφέρει είναι κομμουνιστές κ όταν όχι είναι καπιταλιστέςΠράβντα;
Πράβντα;;;;;
Όταν το διάβαζα εγώ αυτό ξέρουμε που ήσουνα εσύ.
Και εγω που νομιζα οτι ηταν πρωην βοθρατζης ...Φημολογείται ότι κ εσύ ήσουν πρώην κομμουνιστής τύπε
Ισχύει;
Ρε φίλε τί με νοιάζει, τα υπέγραψαν αυτά οι Ουκρανοί. Στα @@ μας στην τελική, αν υπέγραψαν κάτι που τους αδικεί.Πράβντα;;;
Έχεις ιδέα για το τι λέει το Μινσκ ΙΙ;;;
Τι λέει το άρθρο 11 της συμφωνίας και τι ζητούσαν οι κατσαπλιάδες, φυτεμένοι του Πούτιν, του Ντονέσκ και του Λουχάνσκ;
Ζητούσαν να αλλάξει το Σύνταγμα έτσι ώστε να έχουν βέτο στην εξωτερική πολιτική της Ουκρανίας και ταυτόχρονα να μπορούν να συνάπτουν οι ίδιοι αμυντικές συμφωνίες με ξένες χώρες.
Δηλαδή για παράδειγμα αν η Ελλάδα ήταν ομοσπονδία περιφερειών να μπορεί η Θράκη να βάζει βέτο στην εξωτερική πολιτική της χώρας και να κάνει συμφωνία με την Τουρκία για να εγκατασταθούν εκεί δικές της βάσεις.
Αλλά πριν φθάσουμε στο Μινσκ γιατί δεν πάμε σε μία άλλη συμφωνία που υπογράφηκε χρονικά πριν;
Το Μνημόνιο της Βουδαπέστης για παράδειγμα.
Όπου οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η Μεγάλη Βρεττανία συμφώνησαν ότι εγγυώνται την ασφάλεια, την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας και τα υπάρχοντα σύνορα της με αντάλλαγμα την παράδοση του πυρηνικού οπλοστασίου της Ουκρανίας στην Ρωσσία.
Τι έγινε το Μνημόνιο αυτό;
Και φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεσαι ότι αν η Ουκρανία είχε κρατήσει τα πυρηνικά της σήμερα δεν θα είχε συμβεί τίποτε από αυτά που ζούμε;
3. Decentralisation of power, including through the adoption of the Ukrainian law "On temporary Order of Local Self-Governance in Particular Districts of Donetsk and Luhansk Oblasts".Ρε φίλε τί με νοιάζει, τα υπέγραψαν αυτά οι Ουκρανοί. Στα @@ μας στην τελική, αν υπέγραψαν κάτι που τους αδικεί.
Αυτό δεν το έχω δει ποτέ.Μήπως έχει και τον σπάρτακο;
δεν έχει ξαναεκδοθεί.
Και λέει αυτό ότι έχουν δικαίωμα βέτο για την εξωτερική πολιτική της χώρας;3. Decentralisation of power, including through the adoption of the Ukrainian law "On temporary Order of Local Self-Governance in Particular Districts of Donetsk and Luhansk Oblasts".
Ναι, την είδαμε και την απάντηση για το Μνημόνιο της Βουδαπέστης.Σταματήστε να το παίζετε έξυπνοι ορσιμένοι και να γράφετε ό,τι ξέρετε. Υπάρχουν συγκεκριμένες απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις.