μετά από 7 μήνες αναίτιας εισβολής και εγκλημάτων πολέμου, αυτό βρήκες να πεις.
και το ξέπλυμα συνεχίζεται... ίσες αποστάσεις και ίδιες ευθύνες σε επιτιθέμενο και αμυνομένο. και μετά θέλετε να σας πάρουμε στα σοβαρά.
αλλά τελικά μπορεί να έχεις και δίκιο:
ναι και οι ναζί έκαναν εγκλήματα αλλά γιατί δεν μιλάμε για τα βάρβαρα αντίποινα των ανταρτών στις ένοπλες δυνάμεις των γερμανών; τα ίδια έκαναν όλοι, μοιρασμένες οι ευθύνες και η βαρβαρότητα. άσε που μπορεί να ξεκίνησαν τον πόλεμο αλλά προκλήθηκαν. Και κρίμα είναι να μην αναφέρονται και τα καλά που έκαναν από τα πουλημένα δυτικά ΜΜΕ.
1. αναιτιας στα ματια σου. προφανως στα ματια του επιτιθεμενου, υπαρχει αιτια.
2. λογω σχετικου επαγγελματος, ειμαι αντικειμενικος σε τετοιες περιπτωσεις. αυτο σημαινει εξεταζουμε τη συνολικη συμπεριφορα ιστορικα των οντοτητων που εμπλεκονται στη διαφορα. αυτο δεν ειναι ξεπλυμα. αν θες την προσωπικη μου αποψη που σου εχω ξαναπει, να ψοφησουν και τα δυο εθνη, να εξαφανιστουν απο τον χαρτη. χεσμενους τους εχω, και προσωπικα αλλα και σαν ελληνας δεν εχω δει ποτε καλο απο κανεναν απο τους δυο.
3. το ''να σας παρουμε στα σοβαρα'' ειναι τι? ποιοι, να παρετε ποιους? αν μιλας για τις βλακωδεις οπαδικες ομαδουλες που εχετε στο νημα και βριζεστε, τις εχω χεσμενες