Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.356
το σχόλιο του zero αναφερόταν στα πλήγματα σε πόλεις και αμάχους και πάνω σε αυτο σχολίασα.
Πιστεύεις τι δηλώνει ένας ουκρανός αξιωματούχος ;;;
Αυτο σχολιασες και αναρωτηθηκες ποιο ηταν το αποτελεσμα ...
η απαντηση ειναι εκτος απο τον εκφοβισμο του πληθυσμου και η καταστροφη μεγαλου μερους των ενεργειακων υποδομων οπως δηλωσε ο αρμοδιος υπουργος.
Ποιον να πιστεψουμε δηλαδη τους ρωσους η τους ουκρανους ... διαλεξτε επιτελους :grin:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Ένα καλό...

Screenshot_20221014-064150_Facebook.jpg

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
μπορεί ναι μπορεί και όχι, εγώ παρακολουθώ και σχολιάζω το τι γίνεται τώρα γιατί αυτό είναι το θέμα του νήματος.
Και αυτό που βλέπω από την πλευρα των ρώσων με όλα αυτά τα εγκλήματα μου φαντάζει χειρότερο και από των γερμανών στον ΒΠΠ. Τουλάχιστον αυτοί είχαν μια "δικαιολογία" πως το έκαναν λόγω της ναζιστικής ιδεολογίας. Εδώ τι δικαιολογία υπάρχει ; θύμωσε ο κοντός που χάνει στο πεδίο της μάχης και αποφάσισε να χτυπήσει τις πόλεις ; Και τ ι μπορεί να εξηγήσει τους μαζικούς τάφους ή πχ. το βίντεο από τις 25/2 με τους ρώσους να εκτελούν διερχόμενους πολίτες στα αυτοκίνητα ; από που προκύπτει τέτοιο μίσος ;

μπορεί να υπάρχει απόθεμα ή μπορεί να ρίχνει τα ρέστα του σε μια ύστατη προσπάθεια να κερδίσει κάτι. Έτσι κι αλλιώς μόλις στηθεί ικανή αντιαεροπορική ομπρέλα θα μειωθεί πολύ αυτο το χαρτί. Λες να έχει τόσους πολλούς ωστε να καταστρέψει όλες τις υποδομές στην Ουκρανία ;

το "τσουζει" παραπέμπει σε συζητηση αυλής δημοτικού. Εγώ βλέπω να αναπαράγεις ένα ειρωνικο σχόλιο απέναντι σε καποιον που πέθανε για κάποιο ιδανικό, την υπεράσπιση μιας χώρας.
Και αυτό θα θυμούνται οι δικοί του.
αντιθέτως οι συγγενείς των δύο ρώσων θα θυμούνται πως οι δικοί τους πέθαναν σε παγκόσμια αναμετάδοση έχοντας ο ένας τα βρακιά κατεβασμένα και ο άλλος ένα καβλί μισοδαγκωμένο στο στόμα ......

καλημέρα Μπιλ Κλίντον -Αλ Γκορ :-)
μπορεί ναι μπορεί και όχι??
σαν να λέμε είμαι λίγο γκει όχι πολυ?
τι είναι αυτά που λες?
έκατσες να το ψάξεις λίγο να σχηματίσεις άποψη τι προηγήθηκε τα περασμένα ,8 χρόνια και φτάσαμε εδώ,? γιατί όλα είναι μια συνέχεια άσχετα το τίτλο του θρεντ που επικαλεισαι για να αποφύγεις την απάντηση.
τα περί β Παγκοσμίου μαζί και εξομοίωση με την τωρινή κατάσταση που επίσης διατυπωσες τα θεωρώ άκυρα και αστεία σαν συλλογισμό.
δεν θα μπω στον κόπο να σου εξηγήσω γιατί νομίζω είσαι αρκετά έξυπνος και γνωρίζεις μόνος σου αν και με αυτά που γράφεις τελευταία με απογοητευειες γιατί σε θεωρώ πολύ καλό συνομιλιτη παρόλες τις διαφωνίες μας.
σε έχει κάψει το ριμαδι το ρεντιτ

ναι μπορεί να ρίχνει τα τελευταία όπως λες αλλά αυτό απέχει πολύ από τα δυτικά δημοσιευματα 7 μήνες πριν ότι είχαν τελειώσει από τότε τα αποθέματα . δηλ σανό με το κιλο

αν στηθεί αντιαεροπορική ομπρέλα και είναι ικανή να εξουδετερώσει την ρωσική αεροπορία και τους πυραύλους θα το δούμε προσεχώς στην πράξη. στρατιωτικός αναλυτης και ειδήμων δεν είμαι να το ξέρω και να το δηλώνω με βεβαιότητα όπως εσύ....

βλέπω επιμένεις τελευτσια να ποσταρεις βιντεακια και να χαίρεσαι...ξέρεις έχω και εγώ πσαααασρα πολλααα και μπορώ να βάλω μερικά (λάιτ) παντα

Συνημμένα

• VID_20221014_092147_416.mp4
    9 MB · Εμφανίσεις: 0
  • VID_20221014_092106_080.mp4
    12,7 MB · Εμφανίσεις: 0
  • VID_20221013_222210_691.mp4
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 0
Τελευταία τροποποίηση:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.356
Εσύ πες μας για την κοσμική ζωή στο Μουρμάνσκ και το Ιρκούτσκ και άσε τα υπόλοιπα. :2funny:
Ειπαμε πιξουλη οτι μπροστα σε σενα ακομη και στο Αρχαγγελσκ ζωαρα κανουν :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.356
Μάλλον με μπέρδεψες με τον μακαρίτη τον κατσαπλιά που όλη μέρα την πέρναγε στη στάνη του βατεύοντας γίδες. :zfuck: :2funny:
Αλλοιμονο ... εσυ εισαι γνωστος κοσμικος :2funny:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
μπορεί ναι μπορεί και όχι, εγώ παρακολουθώ και σχολιάζω το τι γίνεται τώρα γιατί αυτό είναι το θέμα του νήματος.
Και αυτό που βλέπω από την πλευρα των ρώσων με όλα αυτά τα εγκλήματα μου φαντάζει χειρότερο και από των γερμανών στον ΒΠΠ. Τουλάχιστον αυτοί είχαν μια "δικαιολογία" πως το έκαναν λόγω της ναζιστικής ιδεολογίας. Εδώ τι δικαιολογία υπάρχει ; θύμωσε ο κοντός που χάνει στο πεδίο της μάχης και αποφάσισε να χτυπήσει τις πόλεις ; Και τ ι μπορεί να εξηγήσει τους μαζικούς τάφους ή πχ. το βίντεο από τις 25/2 με τους ρώσους να εκτελούν διερχόμενους πολίτες στα αυτοκίνητα ; από που προκύπτει τέτοιο μίσος ;

μ αρέσει που μετά από 7 μήνες ρεσιτάλ ρωσικής προπαγάνδας και fake news, συνεχίζεις και πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις σοβαρό διάλογο.

όλα όσα λέει είναι ξεκάθαρα παπαγάλισμα ρωσικης προπαγάνδας. ακόμα και για τα γεγονότα από το 2014 που δήθεν γνωρίζει όταν όλοι οι υπόλοιποι 'αδιαφορούσαμε' ή 'δεν ξέραμε'. το διήγημα της ρωσίας υπερασπίζεται για άλλη μια φορά.

Τελευταία τροποποίηση:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
μ αρέσει που μετά από 7 μήνες ρεσιτάλ ρωσικής προπαγάνδας και fake news, συνεχίζεις και πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις σοβαρό διάλογο.

όλα όσα λέει είναι ξεκάθαρα παπαγάλισμα ρωσικης προπαγάνδας. ακόμα και για τα γεγονότα από το 2014 που δήθεν γνωρίζει όταν όλοι οι υπόλοιποι 'αδιαφορούσαμε' ή 'δεν ξέραμε'. το διήγημα της ρωσίας υπερασπίζεται για άλλη μια φορά.
άσε μας καημένε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κοίτα να δεις!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Ψηφοφορία της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ για την έγκριση ψηφίσματος που καταδικάζει τα δημοψηφίσματα παρωδία της Ρωσίας σε περιοχές εντός των διεθνώς αναγνωρισμένων συνόρων της Ουκρανίας και απαιτεί από αυτήν να ακυρώσει τη διακήρυξη προσάρτησης της.

- Υπέρ: 143
- Κατά: 5 (Λευκορωσία, Ρωσία, Β. Κορέα, Νικαράγουα, Συρία)
- Απών: 35

Οι "φίλοι και σύμμαχοι" της Ρωσίας όπως η Κίνα, η Ινδία, το Ιράν, η Κούβα, και η Βενεζουέλα, απείχαν από την ψηφοφορία.

310707399_550501526878559_5743911987886694749_n.jpg
Πόσα ψηφίσματα έχει βγάλει ο ΟΗΕ για τη Κυπρο?

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Πόσα ψηφίσματα έχει βγάλει ο ΟΗΕ για τη Κυπρο?

εδώ μια μικρή λίστα: Σημαντικά ψηφίσματα Συμβουλίου Ασφαλείας - PIO

όχι ότι σε νοιάζει ή ενδιαφέρεσαι αλλά λέμε τώρα.

το Υπέρ: 143 και Κατά: 5 (Λευκορωσία, Ρωσία, Β. Κορέα, Νικαράγουα, Συρία). Λογικά οι 143 χώρες είναι γεμάτες μπραβοκούληδες ενώ στις 5 χώρες που ψήφησαν κατά βρίσκονται οι τελευταίοι άντρες με αρχίδια που δεν τρώνε κουτόχορτο και την προπαγάνδα της δύσης του πλανήτη.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ξαφνικά τα έπιασε όλα τα πουτινάκια ο πόνος για την Κύπρο. Κι'όλα αυτά τη στιγμή που οι Κύπριοι στηρίζουν με τα μπούνια τους Ρώσους και γι'αυτό το λόγο δεν τολμάνε να πουν το αυτονόητο, ότι η εισβολή στην Ουκρανία είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα με τον Αττίλα.

κανένας πόνος για την Κύπρο όπως και κανένας πόνος για τα αθώα θύματα του πολέμου. αποκλειστικό νοιάξιμο να την πουν στους 'μπραβοκούληδες', 'στα θύματα της δυτικής προπαγάνδας', στην 'κακιά δύση' κλπ υπερασπιζόμενοι την ίδια στιγμή απολυταρχικά ιστορικά αναθεωρητικά καθεστώτα και διαφόρων ειδών δικτάτορες.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.957
Πόντοι
9.931
karma is a bitch
(πόσο κάθαρμα πρέπει να είσαι να φτάνεις σε σημείο να φτιάχνεις τέτοια βιντεάκια;)
Φυλακή και επέλαση στην καριολα και μακάρι να μην μπορέσει να ξαναμπεί ποτε σε Ευρωπαϊκή χωρα, ας μεινει για πάντα στην Ρωσια.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
Νεα βοηθεια μολις εφτασε

A new era of air defence has begun in Ukraine. German IRIS-T air defence systems are already in the country.

“This is only the beginning. And we need more. No doubt that Russia is a terrorist state. There is a moral imperative to protect the sky over Ukraine in order to save our people,” Minister of Defence of Ukraine Oleksii Reznikov.

He added that US-Norwegian NASAMS air defence systems were coming to Ukraine.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Μπάι δε γουέι, που λένε και στο χωριό μου, για τριάντα σχεδόν χρόνια η Ελλάδα ζητούσε να λυθεί το κυπριακό με βάση τα σχετικά ψηφίσματα του ΟΗΕ από τη δεκαετία του 1970. Φαντάζομαι το ήξερες αυτό αλλά έπρεπε να πεις κάτι για να υπερασπιστείς τη Ρωσία και το αφεντικό σου το Βλαδίμηρο.
Καλά, ότι πεις

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.009
Πόντοι
3.506

Stories

Νέο!

Stories