Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
Ελα παρτους :grin: Συρία: Ρώσοι και Αμερικανοί στρατιώτες ποζάρουν μαζί για φωτογραφίες - Ένα σπάνιο στιγμιότυπο

Ασε τους χαχολους να γινεται η χωρα τους ερειπια οπως η Συρια ...
ΝΑΤΟ δεν θα μπει ,ΕΕ μετα απο εικοσαετια και αν ,χαμενα εδαφη , κατεστραμμενες υποδομες κτλ
να αμπαορτ ι β νατο ονι μπουντετ ι να γιεβροσογιουζ
ποσποριμ;

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Εσύ μιλάς για μια περίπτωση.
Εγώ δούλευα σε εταιρεία τεχνολογίας που η πλειοψηφία είναι Ουκρανοί και υπάρχουν και αρκετοί Ρώσοι. Όλοι μιλάνε ρώσικα ή Ουκρανικα μαζί με ρώσικα, κάθονται μαζί και δεν έχουν κανένα ζόρι μεταξύ τους.

Όποιος θεωρεί το ίδιο πράγμα την σύνδεση Ρώσων-Ουκρανων με σύνδεση Ελλήνων-Σκοπιανών/Αλβανών είναι τελείως ανιστόρητος και καλύτερα να σταματήσει να γράφει πριν ξεφτιλιστει τελείως.
Τύπε μου, για πιο πριν δεν ξέρω. Ούτε τι έκαναν οι συνάδελφοι σε εταιρείες τεχνολογίας.
Πιθανολογώ ότι μπορεί και να αισθάνονταν αδέλφια οι δύο λαοί.
Αυτά όμως ίσχυαν πριν τις 24 Φεβρουαρίου 2022.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ισοπεδώνονται πόλεις, να διαλύονται οικογένειες, να χύνεται τόσο αίμα και να συζητάμε για 'αδελφους' λαούς.
Αν είναι κάτι σίγουρο πλέον είναι το μίσος ανάμεσά τους που θα πάρει δεκαετίες να σβήσει.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.121
Πόντοι
2.356
Τα λεει ο Χενρι αλλα ποιος τον ακουει ... πριν διμηνο

On the question of Taiwan, Mr. Kissinger worries that the U.S. and China are maneuvering toward a crisis, and he counsels steadiness on Washington’s part. “The policy that was carried out by both parties has produced and allowed the progress of Taiwan into an autonomous democratic entity and has preserved peace between China and the U.S. for 50 years,” he says. “One should be very careful, therefore, in measures that seem to change the basic structure.”

Mr. Kissinger courted controversy earlier this year by suggesting that incautious policies on the part of the U.S. and NATO may have touched off the crisis in Ukraine. He sees no choice but to take Vladimir Putin’s stated security concerns seriously and believes that it was a mistake for NATO to signal to Ukraine that it might eventually join the alliance: “I thought that Poland—all the traditional Western countries that have been part of Western history—were logical members of NATO,” he says. But Ukraine, in his view, is a collection of territories once appended to Russia, which Russians see as their own, even though “some Ukrainians” do not. Stability would be better served by its acting as a buffer between Russia and the West: “I was in favor of the full independence of Ukraine, but I thought its best role was something like Finland.”

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Screenshot_20221011-120316_Facebook.jpg

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Τύπε μου, για πιο πριν δεν ξέρω. Ούτε τι έκαναν οι συνάδελφοι σε εταιρείες τεχνολογίας.
Πιθανολογώ ότι μπορεί και να αισθάνονταν αδέλφια οι δύο λαοί.
Αυτά όμως ίσχυαν πριν τις 24 Φεβρουαρίου 2022.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ισοπεδώνονται πόλεις, να διαλύονται οικογένειες, να χύνεται τόσο αίμα και να συζητάμε για 'αδελφους' λαούς.
Αν είναι κάτι σίγουρο πλέον είναι το μίσος ανάμεσά τους που θα πάρει δεκαετίες να σβήσει.
έτσι ο πούτιν μικραίνει την ρωσία, τον πολιτισμό, την οικονομία της, την εκπομπή της στον κόσμο...

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
συνεχιζεις να λες βλακειες.ξερω ανθρωπους που δουλευαν σε γερμανικες εταιρειες που προσπαθησαν μεσω πρεσβειας να πεισουν οτι ειναι απαραιτητοι και επρεπε να φυγουν και δεν τα καταφεραν
Κι εγω ξερω ανθρωπους που μεναμε μαζι, και λακισαν για πραγα και βιεννη. Οποτε ασε τους χαρακτηρισμους, ξερω κι εγω να βριζω

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
οι περισσοτεροι ουκρανοι μιλανε ρωσικα.ελαχιστοι ρωσοι μιλανε ουκρανικα.
αυτοι που λες πρεπει να πεις και πότε εχουν φυγει απο τις χωρες τους.
μεταξυ τους το ζορι θα το δεις αν πεις τι πρεπει να γινει για να ληξει ο πολεμος.
οσοι δεν πουν τιποτα απλα δεν σκοπευουν να επιστρεψουν
Βγάζεις συνεχώς δικά σου συμπεράσματα.
Αυτά που σου γράφω ίσχυαν πριν τον πόλεμο και ισχύουν και μέχρι σήμερα.
Όλοι οι υπα΄΄λληλοι μαζί με κοινή γλώσσα. Αν εσύ βλέπεις προβ΄λήματα κάπου, δικό σου θέμα.
Σχετικά με το πότε έφυγαν από την χώρα, σίγουρα ξέρω ότι η εταιρεία ξεκίνησε στην Κύπρο από Μάρτη-Απρίλη του 2021, οπότε σχεδόν 1 χρόνο πριν τον πόλεμο.
Και δεν λέω ότι δεν θα υπάρχουν κάποιοι στραβωμένοι, λέω τι βλέπεις για την πλειοψηφία και πώς συνεργάζονται αρμονικά.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Ενώ εσύ είσαι σοβαρός αναλυτής επειδή κάνεις διεθνείς αναλύσεις με βάση τις γκόμενες στη δουλειά σου.
Εσύ και ο γελοίος που σου εκανε like στο χαζό ποστ σου, δεν έχεις καν κριτική ικανότητα να ξεχωρίσεις τη βούρτσα από την πούτσα.
Οπότε κοίτα τη δουλειά σου και άσε άλλους που έχουν μια καποια εμπειρία από δουλειές και εξωτερικό να σχολιάζουν χωρίς να πετάγεσαι να πεις την κοτ΄σανα σου.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Τουλάχιστον πήδηξες καμιά Ουκρανορωσίδα από τη δουλειά ή απλώς έκανες ανθρωπολογική έρευνα;
Τύπε τα ουκρανίδια που βλέπω εδώ καθημερινά στον δρόμο και που πηδάω κάθε βδομάδα, τα βλέπεις εσύ μόνο σε κάνα στούντιο και μόνο αν έχεις λεφτά να μπεις μέσα.
Σου είπα και πριν: τις εξυπνάδες σου αλλού.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.005
Πόντοι
3.506
Εσύ και ο γελοίος που σου εκανε like στο χαζό ποστ σου, δεν έχεις καν κριτική ικανότητα να ξεχωρίσεις τη βούρτσα από την πούτσα.
Οπότε κοίτα τη δουλειά σου και άσε άλλους που έχουν μια καποια εμπειρία από δουλειές και εξωτερικό να σχολιάζουν χωρίς να πετάγεσαι να πεις την κοτ΄σανα σου.
Πάλι σκούζεις μωρή τραβελω;

Ξέρεις εσυ που έχεις πάει μέχρι τη μαλτα και την Κύπρο και δε ξέρω εγώ που ο αδερφός μου έχει πάρει γυναίκα από το λβιβ και που είχα γκομενα ,Ρωσίδα εκ κριμαιας, πριν την πρώτη εισβολή.

Πετάς δυο μαλακιες και νομίζεις ότι ξέρεις. Γελοίο κουφάρι ,με διεθνή καριέρα στην Κύπρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τουλάχιστον πήδηξες καμιά Ουκρανορωσίδα από τη δουλειά ή απλώς έκανες ανθρωπολογική έρευνα;
Τι να πηδήξει μωρε ο Χιμπατζής που έγραφε για μασάζ στη Πολωνία. Από το πολύ πήδημα χρειάζονταν μασαζ

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Πάλι σκούζεις μωρή τραβελω;

Ξέρεις εσυ που έχεις πάει μέχρι τη μαλτα και την Κύπρο και δε ξέρω εγώ που ο αδερφός μου έχει πάρει γυναίκα από το λβιβ και που είχα γκομενα ,Ρωσίδα εκ κριμαιας, πριν την πρώτη εισβολή.

Πετάς δυο μαλακιες και νομίζεις ότι ξέρεις. Γελοίο κουφάρι ,με διεθνή καριέρα στην Κύπρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι να πηδήξει μωρε ο Χιμπατζής που έγραφε για μασάζ στη Πολωνία. Από το πολύ πήδημα χρειάζονταν μασαζ
Νομίζεις ότι μιλάς στον φίλο σου τον Τροβαδούρο; :confused:
Είχες εσύ μια γκόμενα στη ζωή σου και χάρηκες ρε ναυάγιο;
Κάτι τυπάκια σαν εσένα σε έχω για να πλένουν το αμάξι μου. Θα έπρεπε να ξέρεις ότι όσου μένουν Κύπρο βγάζουν καλά λεφτά και προφανώς είσαι τόσο άσχετος που ούτε αυτό δεν γνωρίζεις. Αλλά βέβαια με τι μυαλό να καταλάβεις όσα γράφουν κάποιοι με περισσότερο μυαλό από σένα; :jerking:

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Βγάζεις συνεχώς δικά σου συμπεράσματα.
Αυτά που σου γράφω ίσχυαν πριν τον πόλεμο και ισχύουν και μέχρι σήμερα.
Όλοι οι υπα΄΄λληλοι μαζί με κοινή γλώσσα. Αν εσύ βλέπεις προβ΄λήματα κάπου, δικό σου θέμα.
Σχετικά με το πότε έφυγαν από την χώρα, σίγουρα ξέρω ότι η εταιρεία ξεκίνησε στην Κύπρο από Μάρτη-Απρίλη του 2021, οπότε σχεδόν 1 χρόνο πριν τον πόλεμο.
Και δεν λέω ότι δεν θα υπάρχουν κάποιοι στραβωμένοι, λέω τι βλέπεις για την πλειοψηφία και πώς συνεργάζονται αρμονικά.
ποιο ειναι το δικο μου συμπερασμα; πηγαινε στη πολωνια που υπαρχουν ουκρανοι εργατες και ρωτα τους αν ξερουν ουκρανικα,ρωσικα η και τα δυο. οσοι ειναι απο τα δυτικα και ειναι απο 30 και κατω ειναι πιθανο να μην ξερουν ρωσικα. οσοι ειναι 40+ ξερουν ρωσικα αφου αυτα διδασκονταν στο σχολειο.
εδω πολωνια,βουλγαρια κανανε (και) ρωσικα στο σχολειο.
για πες μου ποσοι ρωσοι ξερουν ουκρανικα;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.005
Πόντοι
3.506
Νομίζεις ότι μιλάς στον φίλο σου τον Τροβαδούρο; :confused:
Είχες εσύ μια γκόμενα στη ζωή σου και χάρηκες ρε ναυάγιο;
Κάτι τυπάκια σαν εσένα σε έχω για να πλένουν το αμάξι μου. Θα έπρεπε να ξέρεις ότι όσου μένουν Κύπρο βγάζουν καλά λεφτά και προφανώς είσαι τόσο άσχετος που ούτε αυτό δεν γνωρίζεις. Αλλά βέβαια με τι μυαλό να καταλάβεις όσα γράφουν κάποιοι με περισσότερο μυαλό από σένα; :jerking:
Έλα πήγαινε να γαμησεις τις Ουκρανές σου τώρα σε παρακαλάνε να μοιραστείς το καρπούζι.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.131
Πόντοι
6.256
Ελα παρτους :grin: Συρία: Ρώσοι και Αμερικανοί στρατιώτες ποζάρουν μαζί για φωτογραφίες - Ένα σπάνιο στιγμιότυπο

Ασε τους χαχολους να γινεται η χωρα τους ερειπια οπως η Συρια ...
ΝΑΤΟ δεν θα μπει ,ΕΕ μετα απο εικοσαετια και αν ,χαμενα εδαφη , κατεστραμμενες υποδομες κτλ
Το φα των αζέρων εισβολέων ειναι νοστιμοτερο απ το φα των ρωσων εισβολεων .

Το πρωί η ερτ ειχε ζωντανο ρεπορταζ με πλοιο lng απο αμερικη.
Χαρούμενοι ολοι που υπαρχει αμερικανικο φα δεκα φορες πιο ακριβο, γιατι οι αμερικανοι οπως ξερουμε δεν εχουν κανει εισβολές σε αλλες χωρες.

Σημερα στο σκαι ελεγαν οτι πλεον το φα ειναι φθηνότερο απ το πετρελαιο, πριν μια βδομαδα ελεγαν να αλλαξουν καυστήρες απο φα σε πετρελαιο.
Ανευθυνοι τυχάρπαστοι παντού, τρελλαινουν τον κόσμο. Μαλλον εξαπατουν τον κοσμο
Βεβαια κανενας επαγγελματιας του χωρου δεν προετρεψε σε αλλαγη καυσιμου, μονο κατι γκεμπαιλισκοι των μμε και πολιτικαντηδες

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.905
Πόντοι
3.446
Οι Ρώσοι κάνουν “εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας”. Οι νατοϊκοί “εξαγωγή δημοκρατίας”.
Συνεχίστε δυτικάνθρωποι, σας ακούμε προσεκτικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom