Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
1.999
Πόντοι
4.180
Ένα από τα πολλά διδάγματα αυτού του πολέμου έρχεται από τη μαζική φυγή ρώσων στο εξωτερικό ή των ρώσων στρατιωτών από το μέτωπο.
Μαλάκες πολιτικοί να πάτε να γαμηθείτε.
Με τους πολέμους σας και τα "μεγαλεία" της χώρας σας.
Παλαβέ Πούτιν ο κόσμος και η νεολαία της Ρωσίας, όπως και όλων των χωρών, θέλει να μορφωθεί, θέλει να απολαύσει τις τεράστιες δυνατότητες που του προσφέρει η τεχνολογία και η εξέλιξη. Θέλει να ταξιδέψει . Θέλει να ερωτευτεί . Θέλει να δουλέψει.
Θέλει να φάει τη μπουγάτσα του , όπως έλεγε κάποιο μέλος στο σάιτ.
Βαρέθηκε τους πολέμους για κάτι υψώματα του κώλου και κάτι βραχονησίδες που ποτέ δε θα πατήσει άνθρωπος.
Βαρέθηκε ατέλειωτους προυπολογισμούς για εξοπλιστικά.
Αν και φουλ αριστερός, δείτε την Αμερική που κάποτε μάζεψε τους αποτυχημένους και κατέκτησε τον κόσμο. Και όλοι τρέχουν περήφανοι να γίνουν πολίτες της. Γιατί έδωσε ευκαιρίες, έφτιαξε θεσμούς, απαλλάχθηκε από αγκυλώσεις. Και έγινε και στρατιωτική υπερδύναμη μετά (το πώς εξελίχθηκε βέβαια αυτό, είναι άλλο κεφάλαιο).
Η Αμερική θα κατακτήσει την Ουκρανία, όχι η Ρωσία.
Και χωρίς τουφεκιά.
Το μεγαλείο του νέου κόσμου (Γιατί ο παλιός ψωλάρει...)

ΥΓ. Και μην νομίσετε ότι μόνο οι ρώσοι την κοπανάνε επειδή είναι κατακτητές και δεν τους συνδέει τίποτα με τα ξένα εδάφη.
Βάρδα μην κάνει κι ο Ζελέσκι μη υποχρεωτική τη στράτευση (λέμε τώρα...) και δεις τριπλάσιους ουκρανούς να την κοπανάνε
Εχω ουκρανους στο ινστα, λογω δουλειας, και εδω και ενα 9μηνο βρισκονται σε πραγα, ρουμανια και αγγλια. Με το που ξεσπασε ο πολεμος, οχι μετα. Πολλοι πωρωνονται και νομιζουν οτι οι ουκρ ειναι ριψασπιδες, αλλοι λενε μετα για τους ρωσους, κ.ο.κ. Δεν ειναι ετσι. Ειναι οπως το ειπες. Ο κοσμος θελει να ΖΗΣΕΙ, να ταξιδεψει, να απολαυσει. Το να μη θες να πολεμησεις για εναν πολεμο μαλιστα που δεν καταλαβαινεις, δεν ειναι θεμα ενος λαου, ολοι οι λαοι που θα βρευοθν σε παρομοια κατασταση, θα εμφανισουν τετοιο ποσοστο. Μην τους κατηγορειτε. Πολυ σωστα τα γραφεις

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
1.999
Πόντοι
4.180
Ναι και εγω για το δεύτερο λέω, όπως ανεβαίνουν την ανηφόρα σκάει η μπομπίτσα.
Πρόσεξε όμως πως ολόκληρο φορτηγό εξαϋλώνεται, όπως και το αμάξι που ήταν δίπλα του.
Ύποπτο το κύμα μεν αλλά βλέπεις πως επικρατεί μια κάποια φουσκοθαλλασιά.
Μετά την έκρηξη ξαναφαίνεται παρόμοιος κυματισμός.
Θα δούμε, αν λαμπυρίζουμε αύριο το πρωί=βρωμοδουλειά του κοντού.....
Θα μπορουσε να ειναι δουλεια απο υποβρυχιο αλλα... αν διαπιστωθει και ειπωθει, αυτο σημαινει οτι την εκαναν οι αγγλοσαξωνες, οποτε η ρωσια ειναι με την πλατη στον τοιχο και ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να απαντησει αναλογως. Οποτε, καλυτερα να ειπωθει οτι ηταν φορτηγο που ξεφυγε απο τον ελεγχο. ΑΝ οντως φυσικα δεν ηταν το φορτηγο..

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
1.999
Πόντοι
4.180
ναρκωτικα2.jpg
triggered? χαλαρωσε καλη μου

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.299
Πόντοι
2.356
Εδώ δείτε κάτι κόκκινα μουνόπανα αχαχαχαχα.

Συνημμένα

• Screenshot_20220719-154047_Yahoo-Mail.jpg
    Screenshot_20220719-154047_Yahoo-Mail.jpg
    220,2 KB · Εμφανίσεις: 38

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
1.999
Πόντοι
4.180
Μάθατε και το triggered ρε μπουρτζόβλαχοι που μέχρι χθες κοιμόσασταν με τα τσαρούχια.
μαλλον εχεις τις μερες σου, βαλε ταμποναρα και τραβα να δεις eat pray love

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
επειδή έλειψα λίγες μέρες εξωτερικό* και δεν είχα πολύ χρόνο να παρακολουθήσω εξελίξεις, μπορεί κάποιος να αναφέρει τα βασικά για τα πεδία μαχών; συνεχίζεται η αντεπίθεση;

*είχα κάτι δουλειές στην Κριμαία, ωραία γέφυρα...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εδώ δείτε κάτι κόκκινα μουνόπανα αχαχαχαχα.
Τύπε, τι είναι αυτά;;;

Λίγα με τον Παναγιώτη.

Σε πόσους έχει δώσει το χέρι ο υπέρτατος ηγέτης;;;

1665309078238.png

ΥΓ. Το χαμόγελο του Αλέξη φθάνει μέχρι τα αυτιά.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Μου κανει παντως εντυπωση, που αμερικανοι στρατηγοι λενε οτι οι ιδιοι προκαλεσαν τον πολεμο, στεγνα, καυχαζοντας κιολας, και ολοι κανουν την παπια σα να μην ειπωθηκε ποτε, και τα ριχνουν στην τρέλα του πουτιν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εχει παρει τρελοχαρτο

μπορείς να μου βάλεις κάποιο σχετικό λινκ;

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
νέο επιβεβαιωμένο έγκλημα πολέμου των ρώσων, από την αγαπημένη ΜΚΟ των υποστηρικτών του πούτιν.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
1.999
Πόντοι
4.180
μπορείς να μου βάλεις κάποιο σχετικό λινκ;
εχω βαλει λινκς για πληροφοριες και στο παρελθον, ειτε υπερ ρωσων ειτε υπερ ουκρανων, και καθε φορα οι πωρωμενοι της μιας ή της αλλης πλευρας πεταγαν την αφοριστικη μαλακια τους. Οποτε, για ποιο λογο? αλλωστε αμφιβαλλει κανεις οτι οι αμερικανοι ειναι πισω απο ολο αυτο? και μπραβο τους, χωρις δικες τους απωλειες εχουν γαμησει τη ρωσια

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
εχω βαλει λινκς για πληροφοριες και στο παρελθον, ειτε υπερ ρωσων ειτε υπερ ουκρανων, και καθε φορα οι πωρωμενοι της μιας ή της αλλης πλευρας πεταγαν την αφοριστικη μαλακια τους. Οποτε, για ποιο λογο? αλλωστε αμφιβαλλει κανεις οτι οι αμερικανοι ειναι πισω απο ολο αυτο? και μπραβο τους, χωρις δικες τους απωλειες εχουν γαμησει τη ρωσια

εντάξει. βάλε ένα λινκ τώρα να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.898
Πόντοι
2.356
στην αρχή του πολέμου όλες ήταν slava ukraina και τώρα πολλές από αυτές βρίσκονται στην Ευρώπη και παραθερίζουν σε πεντάστερα και γιοτ σαν να μην τρέχει κάστανο που η χώρα τους καταστρέφεται
Πάντως όσοι γνωρίζουμε για τις Ουκρανές και τις Ρωσίδες - ξέρουμε και τι φάρα είναι ως προς τα συμφέροντα και τον παρτακισμό τους - ειδικά οι γυναίκες...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.443
Πόντοι
6.515

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.654
Πόντοι
6.256

Συνημμένα

• 311005278_1074360539949243_8603001333416173128_n.mp4
    620,6 KB · Εμφανίσεις: 0

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.625
Πόντοι
42.697
επειδή έλειψα λίγες μέρες εξωτερικό* και δεν είχα πολύ χρόνο να παρακολουθήσω εξελίξεις,

δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά δεν έλειψες σε κανένα πλην του px
ξέρεις η ζωή είναι ενίοτε άδικη...μην το πάρεις κατάκαρδα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom