Έχουμε και λέμε: Ακολουθεί παρομοίωση Ελλάδας - Τουρκίας/ Ουκρανίας- Ρωσίας.
Έχουμε Κομοτηνή -Ξανθη που μιλούν τούρκικα (Λουχανσκ -Ντονεσκ που μιλούν ρωσικά και όχι ουκρανικά).
Γίνονται φασαρίες ανεξαρτοποιησης των 2 περιοχών και κάνει το 2014 ο Ερντογάν (Πούτιν)ας πούμε επίθεση και παίρνει την Θάσο (Κριμαία).
Φεβρουαρίο του 2020 ξεκινά την ειδική επιχείρηση (πόλεμο) να προσαρτήσει τις περιοχές. Με βοήθεια ΗΠΑ -Νατο δέκα μήνες μετά όχι μόνο αντιστέκονται αλλά καταλαμβάνουν τα χαμένα εδάφη.
Ξεκινάει και δημοψήφισμα περίγελο για προσάρτηση των εδαφών ότι θα είναι Ξάνθη - Κομοτηνή (Λουχανσκ - Ντόνετσκ) τουρκικά (ρωσικά) και με την βούλα.
Άρα λέει σε περίπτωση που προχωρήσετε και πάτε να καταλάβετε τα εδάφη που ανήκουν σε εμένα Τουρκία (Ρωσία) θα ρίξω πυρηνικά γιατί είναι σαν να προστατεύω τα εδάφη της Τουρκίας (Ρωσίας). Και δεν μπλοφαρω.
Ποιος πιστεύει ότι δεν μπλοφαρει; Είναι 75+, σοβιετικός, μαλακας και δεν έχει ζήσει καν εξωτερικό να πάρει έναν αέρα "αφύπνισης".
Είναι δεν είναι άρρωστος, δεν έχει πολύ ζωή στον πλανήτη.
Που ξέρεις άμα πεθαίνει και δεν πει: "Πάτα το γαμημενο κουμπί" εγώ θα κλείσω τα μάτια μου σε λίγο και καλή τύχη.
Είναι τόσο εγωιστής πιστεύω που προτιμά να αφανιστεί το ανθρώπινο είδος παρά να βγει τσιμπουκωμενος και χαμένος έστω και πριν πεθάνει.
Για αυτό ας τον σταματήσει κάποιος με καμιά σφαίρα, γιατί άμα δώσει εντολή οι yes men στρατηγοί θα πατήσουν το κουμπί σε εντολή του.
Προσωπικά άμα δεν τον σταματήσει σφαίρα, θα κάνει την μαλακια...
Είδωμεν.
Οκ το παράδειγμα είναι τραβηγμένο και δεν έχει πολλές ομοιότητες. Αλλά είναι και και στρατηγική γενικότερη. Πιο εύκολα πολεμάς για την πατρίδα σου, οποία και αν είναι αυτή. Παρά να έρθει ο μισθοφόρος, να κάνει επίθεση με μηνιαίο μισθό και να στην πάρει. Αυτό προσπαθεί να περάσει και ο Ερντογάν με την "γαλάζια πατρίδα", turkagean, τα αδέρφια Τούρκους σε Κομοτηνή -Ξανθη, Αλβανία κτλπ.
Θέλει πιστεύω μέσω προπαγάνδας να περάσει το μήνυμα, φίλε μεροκαματιάρη Τουρκε, η Ελλάδα στα έκλεψε τα νησιά, δώσε λίγο γκάζι άμα γίνει πόλεμος για να τα πάρεις πίσω είναι δικά σου. Καθώς και πάνω Ξάνθη τους χτυπούν και τους χλευάζουν τους αδερφούς μας.
Και άλλες τέτοιες μαλακίες.