Δεν ξέρω αν όλα αυτά είναι αλήθεια, πάντως αν είναι οπωσδήποτε δεν είναι κάτι κακό. Οι ομοφυλόφιλοι δεν βλάπτουν συνήθως κανέναν, απλά την δουλειά τους κάνουνε, αρκεί να προσέχουνε να μην μπλέκουν για σεξ με στοιχεία απειλητικά που μπορεί να τους βλάψουν. Μόνη εξαίρεση κάποιοι τρανσέξουαλς που μπορεί να κάνουν κάποιοι από αυτούς κάτι άσχημο, αλλά είναι τελείως διαφορετική κατηγορία από τους ομοφυλόφιλους, άλλη κατάσταση. Τον παρεξηγήσαμε τον τύπο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (6 μέλη και 16 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
Μπαράζ δηλώσεων από boing777 και Ελαίς
Στο μεταξύ από χθες το βράδυ μετά το διάγγελμα ο "περήφανος" ρωσικός λαός δίνει από 3000 ευρω (τουριστική θέση) έως και 11000 ευρώ (διακεκριμένη) για ένα εισιτήριο προς βελιγράδι...
Ρε απίθανοι τύποι τι πάτε να δικαιολογήσετε?
Έφτασε πλέον η "ρωσική αρκούδα" τσιουάουα, να απωθείται από τους ουκρανούς προς τα σύνορα.
Να απαιτείται επιστράτευση λόγω των απωλειών.
Να έχουν περάσει 6 μήνες χωρίς να έχουν επιτευχθεί στόχοι βδομάδας (έτσι έλεγε ο πουτινάκος).
Να σκούζει ο λοβοτομημένος σα λούγκρα για πιθανή χρήση πυρηνικών, καθώς τον παίρνει πια από παντού.
Να έχουν χάσει (οι ρώσοι) το μισό στόλο της μαυρης θάλασσας χωρίς να υπάρχει ουκρανικό ναυτικό !!
Να μην μπορεί η ρωσική ΠΑ να επικρατήσει (για γέλια) και βασικά να είναι άφαντη.
Τι να πρωτοθυμηθώ?
Θέλουν να λέγονται και υπερδύναμη τα παρτάλια, εδώ δεν μπορούν να προβάλουν ισχύ στα 500 μέτρα από τα σύνορά τους...
Στο μεταξύ από χθες το βράδυ μετά το διάγγελμα ο "περήφανος" ρωσικός λαός δίνει από 3000 ευρω (τουριστική θέση) έως και 11000 ευρώ (διακεκριμένη) για ένα εισιτήριο προς βελιγράδι...
Ρε απίθανοι τύποι τι πάτε να δικαιολογήσετε?
Έφτασε πλέον η "
Να απαιτείται επιστράτευση λόγω των απωλειών.
Να έχουν περάσει 6 μήνες χωρίς να έχουν επιτευχθεί στόχοι βδομάδας (έτσι έλεγε ο πουτινάκος).
Να σκούζει ο λοβοτομημένος σα λούγκρα για πιθανή χρήση πυρηνικών, καθώς τον παίρνει πια από παντού.
Να έχουν χάσει (οι ρώσοι) το μισό στόλο της μαυρης θάλασσας χωρίς να υπάρχει ουκρανικό ναυτικό !!
Να μην μπορεί η ρωσική ΠΑ να επικρατήσει (για γέλια) και βασικά να είναι άφαντη.
Τι να πρωτοθυμηθώ?
Θέλουν να λέγονται και υπερδύναμη τα παρτάλια, εδώ δεν μπορούν να προβάλουν ισχύ στα 500 μέτρα από τα σύνορά τους...
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.341
- Πόντοι
- 22.266
Ρε έχετε παρατηρήσει ότι βρίζετε μόνο όσοι υποστηρίζετε τον κουλη ....βρε δε γαμιεσαι λέω εγώ που είσαι ανύπαρκτος σε όλα τα νήματα Ρωσίας Ουκρανίας κ εμφανίστηκες ξαφνικά τώρα ......Τι να βρούμε άνθρωπε; Το μυαλό που λείπει από εσένα; Τι σχέση έχει η Θράκη με τη ρωσική εισβολή; Και τι σχέση έχει ο κουλης με τη ρωσική εισβολή; ΟΚ, εσύ μισείς τον κουλή, δεκτό. Αλλά τι σχέση έχει αυτό με τη ρωσική εισβολή; Να πας να σε δει γιατρός.
Τι μια μας λέτε είμαι το ίδιο πράγμα η Θράκη με Ουκρανία κ για αυτό πρέπει να υποστηρίξουμε την Ουκρανία μην τυχόν κ κάνει η Τουρκία το ίδιο κ την άλλη μας λέτε ότι είναι ξεχωριστό θέμα ...
Διπολικές προσωπικότητες είστε ...ούτε ξέρετε τι γίνεται Θράκη κ ντονμπας κ ξαφνικά αποκτήσατε άποψη γελοίοι .....αποφασίστε τελικά έχει ή δεν έχει σχέση ......καμενοι κομματικοί εγκέφαλοι ειστε
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.341
- Πόντοι
- 22.266
Τι γλύκας που εισαιΚάθε μέρα τον βλέπει γιατρός στο Δρομοκαίτειο που τον έχουν κλεισμένο αλλά καμία βελτίωση στην κατάσταση του.
JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.904
- Πόντοι
- 3.446
Λαθος εισαι φιλε που λες οτι ''Οι ομοφυλόφιλοι δεν βλάπτουν συνήθως κανέναν, απλά την δουλειά τους κάνουνε''Δεν ξέρω αν όλα αυτά είναι αλήθεια, πάντως αν είναι οπωσδήποτε δεν είναι κάτι κακό. Οι ομοφυλόφιλοι δεν βλάπτουν συνήθως κανέναν, απλά την δουλειά τους κάνουνε, αρκεί να προσέχουνε να μην μπλέκουν για σεξ με στοιχεία απειλητικά που μπορεί να τους βλάψουν. Μόνη εξαίρεση κάποιοι τρανσέξουαλς που μπορεί να κάνουν κάποιοι από αυτούς κάτι άσχημο, αλλά είναι τελείως διαφορετική κατηγορία από τους ομοφυλόφιλους, άλλη κατάσταση. Τον παρεξηγήσαμε τον τύπο.
Υπάρχουν και 2 κατηγορίες που ειναι ικανοί για ολα και πλήρως επικίνδυνοι οι παλιοπουστες, κρυφοπουστες.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
Χαμένοι και κερδισμένοι της Συνόδου του Οργανισμού της Συνεργασίας της Σανγκάης
Παρά το γεγονός ότι τόσο η Ρωσία όσο και η Τουρκία ”επένδυσαν” στη συγκεκριμένη Σύνοδο, τελικά ίσως τα μόνα χαμένα κράτη της Συνόδου είναι αυτά τα δύο...
www.huffingtonpost.gr
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
φοβερά γεγονότα όντως...
προσωπική άποψη.
είμαι κατά του πούτιν (γνωστό πια αυτό) και του πολέμου που ξεκίνησε.
όμως οφείλω να πω ότι όταν η χώρα σου και η κυβέρνησή σου αποφασίζει και βρίσκεται ήδη σε πόλεμο, διαφωνείς δε διαφωνείς πολεμάς ως προβλέπεται και οφείλεις. μέχρι τελευταίας ρανίδος.
και σίγουρα δεν δημιουργείς προβλήματα στην πατρίδα σου που ήδη δοκιμάζεται.
υπό αυτό το πρίσμα - και χωρίς να γνωρίζω τι συμβαίνει στη ρωσία κι αν οι διαδηλωτές ή η αστυνομία έχουν δίκιο - στις σκηνές που βλέπω στα βίντεο στέκομαι σκεπτικός και δεν βιάζομαι να καταδικάσω τον πούτιν.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.341
- Πόντοι
- 22.266
Δε ντρέπεσαι ρε σουργελο να παρακαλάς τη διοίκηση να σβηστεί το ποστ μου όταν σε αποκάλεσα χοντρό κ αμέσως οι διοίκηση κ δύο τρία άτομα να μου στέλνουν πμ ότι είσαι προβληματικο άτομο κ να μην του δίνω σημασία ......... κ εσύ να βρίζεις τους υπόλοιπους κ ν τους λες πουστηδες ....τόσο σιχαμα τελικά είσαι...Μολόγα ρε Ιβάν. Σου τον ακούμπησε κάνας πούστης όταν ήσουν μικρός και σου'μεινε κουσούρι;
Φταίτε κ όλοι οι υπόλοιποι που τον σιγκονταρετε αυτόν τον ασθενή ....κομπλεξικο....
Τελευταία τροποποίηση:
JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.904
- Πόντοι
- 3.446
JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.904
- Πόντοι
- 3.446
Μολόγα ρε Ιβάν. Σου τον ακούμπησε κάνας πούστης όταν ήσουν μικρός και σου'μεινε κουσούρι;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.341
- Πόντοι
- 22.266
Έλα το διόρθωσα χοντρέ άσχημε όπου όταν σε είδα χάλασε ο αμφιβληστροειδης χιτώνας των οφθαλμών μου.....Ακόμη να μάθεις ελληνικά ρε αλμπανό;
Όχι, η χώρα δεν είναι σε πόλεμο.φοβερά γεγονότα όντως...
προσωπική άποψη.
είμαι κατά του πούτιν (γνωστό πια αυτό) και του πολέμου που ξεκίνησε.
όμως οφείλω να πω ότι όταν η χώρα σου και η κυβέρνησή σου αποφασίζει και βρίσκεται ήδη σε πόλεμο, διαφωνείς δε διαφωνείς πολεμάς ως προβλέπεται και οφείλεις. μέχρι τελευταίας ρανίδος.
και σίγουρα δεν δημιουργείς προβλήματα στην πατρίδα σου που ήδη δοκιμάζεται.
υπό αυτό το πρίσμα - και χωρίς να γνωρίζω τι συμβαίνει στη ρωσία κι αν οι διαδηλωτές ή η αστυνομία έχουν δίκιο - στις σκηνές που βλέπω στα βίντεο στέκομαι σκεπτικός και δεν βιάζομαι να καταδικάσω τον πούτιν.
Είναι σε ειδική επιχείρηση, 7 μήνες μετά το ίδιο τροπάριο.
Γιατί να του την χαρίσει ο οποιοσδήποτε???
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
οκ αλλά εγώ αναφέρομαι στους ρώσους πολίτες που από την πλευρά τους οφείλουν να σταθούν στην πατρίδα τους.Όχι, η χώρα δεν είναι σε πόλεμο.
Είναι σε ειδική επιχείρηση, 7 μήνες μετά το ίδιο τροπάριο.
Γιατί να του την χαρίσει ο οποιοσδήποτε???
και αυτό αυτή την έννοια δεν ξέρω αν η οποιαδήποτε κυβέρνηση θα έπρεπε να ανέχεται διαδηλώσεις.
βέβαια έχεις δίκιο ότι μέχρι τώρα ήταν απλά μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση και όχι πόλεμος
Τελευταία τροποποίηση:
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.165
- Πόντοι
- 42.697
καθόσουν πολύ κοντά στο μαγκάλι όταν τα έγραφες αυτά ;
Στις ξυλόσομπες καταφεύγουν οι Ευρωπαίοι για να βγει ο χειμώνας
Οι ξυλόσομπες και οι φούρνοι που καίνε ξύλα έχουν εξαντληθεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
www.kathimerini.gr
Ωπα, έχω γράψει.......και τι δεν έχω γράψει κατά καιρούς εδω μέσα.οκ αλλά εγώ αναφέρομαι στους ρώσους πολίτες που από την πλευρά τους οφείλουν να σταθούν στην πατρίδα τους.
και αυτό αυτή την έννοια δεν ξέρω αν η οποιαδήποτε κυβέρνηση θα έπρεπε να ανέχεται διαδηλώσεις.
βέβαια έχεις δίκιο ότι μέχρι τώρα ήταν απλά μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση και όχι πόλεμος
Να στηρίξουμε την χώρα μας, ναι.
Όταν μας την πέφτουν όμως.
Δεν θα κάθομαι να τρέχω στην ονείρωξη του κάθε μαλάκα που θέλει να απελευθερώσει αλησμόνητες πατρίδες και τα λοιπά.
Τα ίδια έγιναν πριν από 100 χρόνια ακριβώς και είδαμε πως ξεροζώθηκε ο Ελληνισμός από περιοχές που υπήρχε για χιλιετίες.
Καλά κάνουν οι Ρώσοι και αρνιούνται, άργησαν κιόλας.
Σα να λέμε βολεύτηκαν στην καραμέλα "ειδική επιχείρηση".
Ε μα τώρα έχει "ειδική μπούτσα".
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.104
- Πόντοι
- 6.515
Όταν μπουκαρε ο τουρκος στην Κυπρο γιατί δεν πολεμησαμε?Αρα αν μας επιτεθει η Τουρκια λες να μην πολεμησουμε? Γιατι καποιοι θα πεθανουμε ή θα μεινουμε αναπηροι?
Εσυ δωσε να πηδηξουν οι Μογγολοι την γυναικα σου φιλε. Καποιοι πεθαινουν υπερ βωμων και εστιων ομως.
Υ.Γ. Ρωσικη Αεροπορια δεν υπαρχει πλεον.
Η διεθνής κοινότητα, η Ευρώπη γιατί δεν κινητοποιηθηκε?
Στην Αρμενία σήμερα τι γίνεται?
Μόνο οι Ουκρανοί υπάρχουν σ αυτόν τον κόσμο?
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.104
- Πόντοι
- 6.515
Γιατί διαβάζουμε συνθέτες αναλυσεις?
Η ειδική επιχείρηση του πουτιν δεν είναι το ίδιο πραγμα με την εισβολή των στην Κυπρο το 74?
Είμαι ισχυρότερος, μπουκάρω, πιανω ένα κομμάτι που θέλω και μετά βγαλτε εσείς ψηφίσματα του ΟΗΕ για 100 χρόνια
Μετά θα το παιξει αμυνομενος, ας παει το ΝΑΤΟ να τα παρει πισω
Η ειδική επιχείρηση του πουτιν δεν είναι το ίδιο πραγμα με την εισβολή των στην Κυπρο το 74?
Είμαι ισχυρότερος, μπουκάρω, πιανω ένα κομμάτι που θέλω και μετά βγαλτε εσείς ψηφίσματα του ΟΗΕ για 100 χρόνια
Μετά θα το παιξει αμυνομενος, ας παει το ΝΑΤΟ να τα παρει πισω
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.839
- Πόντοι
- 4.180
σε αντιθεση με τον ραμπο γιο του κουλη, ή ολων των πολιτικωνΡωσία: Φάρσα στον γιο του Πεσκόφ - Η ομάδα Ναβάλνι τον κάλεσε σε επιστράτευση, αυτός απάντησε «ξέρετε ποιος είμαι;»
«Αν γνωρίζετε ότι είμαι ο κύριος Πεσκόφ, πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι και τόσο σωστό να βρίσκομαι εκεί» απάντησε ο γιος του εκπροσώπου Τύπου του Ρώσου προέδρουwww.protothema.gr
Ο Νικολάι Πεσκόφ, γιος του εκπροσώπου τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, απάντησε σε τηλεφώνημα του Ντμίτρι Νιζόφτσεφ, παρουσιαστή της εκπομπής «Δημοφιλής πολιτική», ο οποίος του συστήθηκε ως στρατιωτικός επίτροπος, λέγοντας ότι θα πρέπει να παρουσιαστεί στο στρατολογικό γραφείο.
Ο Νιζόφτσεφ είπε στον Νικολάι Πεσκόφ ότι έχει ήδη λάβει την κλήτευση τόσο μέσω της πύλης Κρατικών Υπηρεσιών όσο και με επιστολή, και ρώτησε αν ο Νικολάι θα προσέλθει στο στρατολογικό γραφείο μέχρι τις 10 π.μ. αύριο.
«Στις 10 το πρωί, φυσικά, αύριο δεν θα έρθω. Εάν γνωρίζετε ότι είμαι ο κύριος Πεσκόφ, πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι και τόσο σωστό, να βρίσκομαι εκεί. Θα λύσω το ζήτημα σε άλλο επίπεδο», απάντησε ο Νικολάι Πεσκόφ.
Ο γιός του εκπρόσωπου τύπου του Ρώσου προέδρου είπε ότι πρέπει «να καταλάβει τι συμβαίνει» και «ποια είναι τα δικαιώματα του».
«Δεν έχω πρόβλημα να υπερασπίσω την πατρίδα, αλλά πρέπει να καταλάβω τη σκοπιμότητα της δικής μου παρουσίας, σας μιλάω για ορισμένες πολιτικές ιδιαιτερότητες», κατέληξε ο Νικολάι.
Οι συντάκτες της εκπομπής επισημαίνουν ότι η συζήτηση έγινε ζωντανά, οπότε δεν μπορούσαν να κόψουν τίποτα από αυτήν.
Ο ίδιος ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου προέδρου έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι οι δημοσιογράφοι μίλησαν με τον γιο του, δηλώνοντας ότι έκοψαν το σημειολογικό μέρος της συνομιλίας.
«Ζητήστε τους να βγάλουν πρώτα ολόκληρη τη συζήτηση. Δεν έχω καμία αμφιβολία για τη μόνη σωστή επιλογή του. Ούτε και αυτός» δήλωσε ο Πεσκόφ στον ιστότοπο Podyem.
Κοτα λυρατη ο γυιος του Πεσκοφ
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.341
- Πόντοι
- 22.266
No dollar no gameΌταν μπουκαρε ο τουρκος στην Κυπρο γιατί δεν πολεμησαμε?
Η διεθνής κοινότητα, η Ευρώπη γιατί δεν κινητοποιηθηκε?
Στην Αρμενία σήμερα τι γίνεται?
Μόνο οι Ουκρανοί υπάρχουν σ αυτόν τον κόσμο?
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.474
- Πόντοι
- 2.606
Eνταξει,βασικα το αντιθετο εγινε...οι αρμενιοι ξεκινησαν συσφιξη σχεσεων με την δυση και η κουφαλα ο πουστριν κανονισε με τον αζερο την κατασταση και τον αφησε να παιξει μπαλα μεχρι εκει που εμφανιστηκε παλι ως σωτηρας και εγγυητρια δυναμη....γνωστο το παιχνιδι εδω και αιωνες,το παιζουν και στην γειτονια μας πολυ οι "κολλητοι "μας με τους απεναντι ...ετσι για να μην πολυκουνιομαστε και ξεμαθαινουμε!...ας κουνανε τωρα οι ταλαιπες αρμενηδες σημαιουλες της εε και των ηπα...εχασαν το ναγκορνο καραμπαχ και στα συνορα εχουν πλεον στρατιωτες του κοντου....Η Αρμενία χρυσαύγουλο την πάτησε γιατί ακριβώς πίστεψε τις υποσχέσεις του Πούτιν ότι θα την προστατέψει ενώ την ίδια στιγμή ο Βλαδίμηρος τα έκανε πλακάκια με τον κολλητό του τον Ταγίπ και άφησε το Αζερμπαϊτζάν να αλωνίζει.
Γι'αυτό ξύπνησαν οι Αρμένιοι τώρα και υποδέχτηκαν την Πελόσι με σημαίες της Αμερικής, της ΕΕ, και του ΝΑΤΟ.