Αν χτυπήσει χώρα του Νάτο χάρηκα που σας γνώρισα και τα λέμε στην άλλη ζωήΑυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι ουρές στα ATM,βενζινάδικα και supermarket,
μου μετέφεραν γνωστά μου άτομα,ακόμη και στην ανατολική Πολωνία.
Rzeszów και τριγύρω.
Τους καταλαβαίνω ως ένα βαθμό,γιατί πέρα από ναζιστικά έχουν και κομμουνιστικά τραύματα
και πάντα θα φοβούνται μην ξαναμπούν οι Ρώσοι.
Το ίδιο ισχύει και για Λετονή φίλη μου που επίσης έχει κλάσει πατάτες.
Εγώ τους απάντησα ότι δεν έχουν λόγο να ανησυχούν,τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή,
γιατί αν ποτέ γίνει μπούκα σε Πολωνία ή Βαλτικές, τότε πολύ απλά το κλείνουμε το μαγαζί και πάμε για Τρίτο Παγκόσμιο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Για το μπου λες ή για την τηλεόραση;
Δεν βλέπω τηλεόραση. πλην αγώνων.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.011
- Πόντοι
- 1.486
Όλοι στον πολεμο αδερφια!!
Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Μις Ουκρανία αφήνει τις πασαρέλες και πηγαίνει στον πόλεμο κατά της Ρωσίας
Η Μις Ουκρανία Αναστάζια Λένα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του προέδρου της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι και πήρε στα χέρια της όπλο για να υπερασπιστεί τη χώρα της
www.protothema.gr
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
Συνημμένα
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.333
- Πόντοι
- 506
ΠορτοσαλτεΠου το ξέρεις ότι ήταν Ρώσοι τύπε, ήσουν παρών? Είδες το Ρώσικο ?
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.803
- Πόντοι
- 6.256
Ας τους να ετοιμαστουν καλυτεραΑυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι ουρές στα ATM,βενζινάδικα και supermarket,
μου μετέφεραν γνωστά μου άτομα,ακόμη και στην ανατολική Πολωνία.
Rzeszów και τριγύρω.
Τους καταλαβαίνω ως ένα βαθμό,γιατί πέρα από ναζιστικά έχουν και κομμουνιστικά τραύματα
και πάντα θα φοβούνται μην ξαναμπούν οι Ρώσοι.
Το ίδιο ισχύει και για Λετονή φίλη μου που επίσης έχει κλάσει πατάτες.
Εγώ τους απάντησα ότι δεν έχουν λόγο να ανησυχούν,τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή,
γιατί αν ποτέ γίνει μπούκα σε Πολωνία ή Βαλτικές, τότε πολύ απλά το κλείνουμε το μαγαζί και πάμε για Τρίτο Παγκόσμιο.
Και πριν ολοι νομιζαν οτι θα παρει μονο δυο επαρχιες και μπηκε απο παντου.
Η μεθοδος του κατευνασμού ειναι ριψοκίνδυνη
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.340
- Πόντοι
- 9.297
Είναι Π τ Δ της Ελλάδος....αν δεν κλάψει για τους ομογενείς τότε ποιος είναι ο ρόλος της;Θα κλαψει λιγο η πτδ μας για τα ρωσακια που θα σκοτωθουν απ τα ελληνικα οπλα;Ο Μητσοτάκης στέλνει όπλα στην Ουκρανία! | Ημεροδρόμος
Την ενεργή συμμετοχή της Ελλάδας στην πολεμική σύρραξη της Ουκρανίας και στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς στην περιοχή, σηματοδοτεί η απόφαση του..www.imerodromos.gr
Ή ειναι επιλεκτικη και κλαιει μονο για τους ομογενεις.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Ο Πούτιν ζύγισε καλά την ανυπαρξία και ατολμία της Ε.Ε.Ας τους να ετοιμαστουν καλυτερα
αλλά δεν την έχει δει και αδόλφος να τα βάλει με όλο το σύμπαν
και να γυρίσει τη Ρωσία καμιά 100χρόνια πίσω
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.340
- Πόντοι
- 9.297
Ας τρελαίνονται οι γυναίκες...εμείς γελάμε και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε την βοήθεια μας με κάθε τρόπο .Women Like You on Instagram: "Σεξιστικά και αισχρά αστειάκια για τους ανθρώπους που αναγκάζονται να ξενιτευτούν για να μείνουν ζωντανοί. Αυτοί είμαστε. Η σεξουαλικοποίηση και η αντικειμενοποίηση των Γυναικών στα καλύτερα τους! Ντροπή! Καμία ελπίδα.
42K likes, 1,798 comments - womenlikeyou_ on February 26, 2022: "Σεξιστικά και αισχρά αστειάκια για τους ανθρώπους που αναγκάζονται να ξενιτευτούν για να μείνουν ζωντανοί. Αυτοί είμαστε. Η σεξουαλικοποίηση και η αντικειμενοποίηση των Γυναικών στα καλύτερα τους! Ντροπή! Καμία ελπίδα.".www.instagram.com
οταν οι ελληνες δε θελουν μεταναστες ρατσιστες τους λενε...
τωρα που θελουν παλι θυμωμενες ειναι ?
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.340
- Πόντοι
- 9.297
Βέβαια τα αστειακια για ανθρώπους που υποφέρουν πρέπει να έχουν και ένα όριο....
αρχισαν τα σοβαρα αντιποινα
Μόνο οι Ουκρανέζες θα κονομάνε πλέον.
Μετα απορουν γιατι δεν επικοινωνουν μαζι μας οι εξωγηινοι...Κάνας άλλος που να έχει σιχαθεί το ανθρώπινο γένος υπάρχει ;
Δεν μας θελουν!!!!
Διαγραμμένο μέλος 172222
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 83
- Like
- 13.716
- Πόντοι
- 24.436
Το παιχνίδι χάνεται ηθικά για την Ρωσία λόγω της ανικανότητας τους να επικοινωνήσουν τα δίκαια τους.
Από την άλλη σαρωτική η προπαγάνδα της δύσης, υποκριτικά παπαγαλάκια παντού.
Λαοί μαλάκες!
Γι αυτό ας θυμηθώ, παίζοντας τον ρόλο της Ζαχάροβα, τον 3μηνο βομβαρδισμό του Βελιγραδίου από τις νατοϊκές δυνάμεις, τότε λοιπόν έριχναν επί τριμήνου ραδιενεργές βόμβες αγάπης και ειρήνης, τα καλόπαιδα. Τα νεκρά παιδάκια ήταν άψυχες κούκλες, προφανώς δαιμονικές.
Στο Donbass 3.500 νεκροί, εκτοπισμένοι από την ιστορική πατρίδα τους. Αυτοί συνήθως βαπτίζονται τρομοκράτες από τους κοκκινόσβερκους.
Άλλη φορά θα θυμηθώ κι άλλα...
Ο γελοίος στέλνει στέλνει και στρατιωτικό εξοπλισμό.
Θα ήταν δίκαιο ο Πούτιν να κλείσει το μάτι στον σουλτάνο και αυτός να μπουκάρει?
Τι θα μα πει τότε?
Πως θα μας βοηθήσει ο ΝΑΤΟΣ?
Όσο στην Κύπρο.
Τι θα μας πουν τότε?
Ανήκομεν εις τα μπορδέλα λαών (Δύσην).
Από την άλλη σαρωτική η προπαγάνδα της δύσης, υποκριτικά παπαγαλάκια παντού.
Λαοί μαλάκες!
Γι αυτό ας θυμηθώ, παίζοντας τον ρόλο της Ζαχάροβα, τον 3μηνο βομβαρδισμό του Βελιγραδίου από τις νατοϊκές δυνάμεις, τότε λοιπόν έριχναν επί τριμήνου ραδιενεργές βόμβες αγάπης και ειρήνης, τα καλόπαιδα. Τα νεκρά παιδάκια ήταν άψυχες κούκλες, προφανώς δαιμονικές.
Στο Donbass 3.500 νεκροί, εκτοπισμένοι από την ιστορική πατρίδα τους. Αυτοί συνήθως βαπτίζονται τρομοκράτες από τους κοκκινόσβερκους.
Άλλη φορά θα θυμηθώ κι άλλα...
Ο γελοίος στέλνει στέλνει και στρατιωτικό εξοπλισμό.
Θα ήταν δίκαιο ο Πούτιν να κλείσει το μάτι στον σουλτάνο και αυτός να μπουκάρει?
Τι θα μα πει τότε?
Πως θα μας βοηθήσει ο ΝΑΤΟΣ?
Όσο στην Κύπρο.
Τι θα μας πουν τότε?
Ανήκομεν εις τα μπορδέλα λαών (Δύσην).
Συμβολικά έχουν στείλει όλες, σχεδόν, οι Ευρωπαϊκές χώρες του ΝΑΤΟ.Φυσικα και η οποια αρωγη μας στρατιωτικα, ειναι συμβολικη. Δεν αντιλεγω. Ειπα, δεν ειμαι καθολου ειδικος στα διεθνη, αλλα αν περιμεναμε 2-3 ημερες, δεν νομιζω οτι θα υπηρχε προβλημα.
Ούτε καν οι πρώτοι είμαστε, ούτε βιαζόμαστε.
Στρατό θα ήθελαν οι Ουκρανοί, καλάσνικοφ στέλνουμε και αντιαρματικά.
Και πάλι ούτε καν οι πρώτοι είμαστε, ούτε βιαζόμαστε.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.904
- Πόντοι
- 22.266
Ποιος πίστευε αυτο;; Ήμουν σίγουρος ότι οι Ρώσοι θέλουν μια Ουκρανία τύπου Λευκορωσίας με αυτόνομες περιοχές από Οδησσό μαριουπολη Ντόνετσκ λουγκαμσκ ΧάρκοβοΑς τους να ετοιμαστουν καλυτερα
Κλασσικά ρωσσικα εδάφη δλδ
η Ρωσια εχει αποθεματα να πολεμησει ολο το ΝΑΤΟ,αλλα δεν εχει πυραυλους να ριξει στην Ουκρανια....
Φοβερος ο τυπος.....
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Κάτσε να πέσει η σκόνη, να δούμε τι και πως,γιατί έχουμε δει διάφορα περίεργα σε πολεμικές διαμάχες..Αν δεν χτυπούσαν οι Ρώσοι τους Έλληνες αμάχους δεν θα κάναμε αποστολή όπλων και θα είμαστε σχεδόν ουδέτεροι....
Όχι ότι θα μου φαινόταν παράξενο,να το έκανε η Ρωσία.
Για μένα το γεγονός ότι στο πεδίο εμφανίστηκαν οι αλλαχακμπάρηδες του καντίροφ,
είναι ένα μήνυμα για εμάς,
ότι τα περί ξανθού γένους και ορθοδοξίας είναι στην εποχή μας απλά ευσεβείς πόθοι των αδυνάμων..
Α,και η Ρωσία μας έχει στη μπούκα και για το Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης και την αναγνώριση που έκανε
το 2018 για την Ορθόδοξη Εκκλησίας της Ουκρανίας
Τέλος, για κάτι νεκρούς και αγνοούμενους το 1974, που είναι ξεκάθαρο ποιοι ήταν οι θύτες,
δεν βλέπω να κάνει ο κούλης τίποτα..
Όχι ότι έκαναν οι προηγούμενοι,αλλά κουβέντα να γίνεται..
Δεν είναι τυχαίο ότι τους φανταζόμαστε πολεμοχαρείς. Τον εαυτό μας προβάλλουμε παντού.Μετα απορουν γιατι δεν επικοινωνουν μαζι μας οι εξωγηινοι...
Δεν μας θελουν!!!!
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Οι Τούρκοι που έχουν στρατιωτικές σχέσεις με την Ουκρανία και δε στέλνουν τίποτα, προφανώς είναι κορόιδα. Εν τω μεταξύ ο Χαφτάρ μας παρακαλούσε να του στείλουμε στρατιωτικά υπόλοιπα που είχαμε για απόσυρση, και σφυρίζαμε κλέφτικα. Που θα είχαμε κάθε λόγο να το κάνουμε αφού φάγαμε και ένα τουρκολιβυκό μνημόνιο οριοθέτησης στη μάπα.Συμβολικά έχουν στείλει όλες, σχεδόν, οι Ευρωπαϊκές χώρες του ΝΑΤΟ.
Ούτε καν οι πρώτοι είμαστε, ούτε βιαζόμαστε.
Στρατό θα ήθελαν οι Ουκρανοί, καλάσνικοφ στέλνουμε και αντιαρματικά.
Και πάλι ούτε καν οι πρώτοι είμαστε, ούτε βιαζόμαστε.
οποιος σου απανταει στα ποστ κατευθειαν "πουτινακι".....εσυ τι λες ρε επιστημονα? οτι αν δεχθει επιθεση η ρωσια τελευταια στιγμη θα τους φτιαξει??? σε περιπτωση πολεμου,πολεμας με οτι εχεις στις αποθηκες....τα εργοστασια καταστρεφονται!!!! ΟΛΕΣ οι χωρες το κανουν αυτο!!!! ακομα και εμεις!!!! απλη λογικη ειναι.....αλλα η λογικη προυποθετει να εχεις μυαλο....Εσύ που το ξέρεις ρε πουτινάκι; Σου το σφύριξε κανείς από την πρεσβεία;