Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.670
Πόντοι
3.506
Δεν θα γινει γιατι απλα γνωριζουν καλα οτι δεν τους παιρνει :grin:
Ποιος θα τους σταματήσει; Οι πυρφόροι;

Μόνο αν μας σώσει κανα ΝΑΤΟ

Για να κερδίσουμε θερμό επεισόδιο με Τούρκο πρέπει να υπερασπιστούμε μερικές εκατοντάδες νησιά. Για να κερδίσουν αυτοί πρέπει να πάρουν ενα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
7.988
Πόντοι
2.356
Ποιος θα τους σταματήσει; Οι πυρφόροι;

Μόνο αν μας σώσει κανα ΝΑΤΟ

Για να κερδίσουμε θερμό επεισόδιο με Τούρκο πρέπει να υπερασπιστούμε μερικές εκατοντάδες νησιά. Για να κερδίσουν αυτοί πρέπει να πάρουν ενα
Για Θρακη εννοω που ελεγε ο αλλος ,απο Εβρο δεν θα περασει τιποτα.
Τα νησια ειναι πραγματι το μεγαλο προβλημα ...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.670
Πόντοι
3.506
Για Θρακη εννοω που ελεγε ο αλλος ,απο Εβρο δεν θα περασει τιποτα.
Τα νησια ειναι πραγματι το μεγαλο προβλημα ...
Λόγω μορφολογίας εδάφους ίσως

Αν αποφασιστεί όμως η ανεξαρτησία της Θράκης κάτι μου λέει πως η μορφολογία δε θα παίξει ρόλο.

Όπως όταν στέλναμε φαντάρους στην Κύπρο χωρίς όπλα και οι ΟΗΕδες τους λέγανε να παραδοθούνε

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
7.988
Πόντοι
2.356
Λόγω μορφολογίας εδάφους ίσως

Αν αποφασιστεί όμως η ανεξαρτησία της Θράκης κάτι μου λέει πως η μορφολογία δε θα παίξει ρόλο.

Όπως όταν στέλναμε φαντάρους στην Κύπρο χωρίς όπλα και οι ΟΗΕδες τους λέγανε να παραδοθούνε
Οχι ισως,αυτο ειναι σιγουρο.
Απο ποιον δηλαδη να αποφασιστει η ανεξαρτησια της Θρακης?

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.670
Πόντοι
3.506
Οχι ισως,αυτο ειναι σιγουρο.
Απο ποιον δηλαδη να αποφασιστει η ανεξαρτησια της Θρακης?
Από τους «φίλους» μας και όποιον κυβερνάει τότε

Σε άσχετο θέμα ,βλέπω μια γνωστή μου από Κιέβο ,την έχει πάρει ο πόνος για τον πόλεμο,μένει Ολλανδία και ποστάρει τις τυπικές ουκρανικές φωτό με τουλίπες…..

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.073
Πόντοι
4.895
ο καιρος γαρ εγγυς :grin:

htv4fi9868p91.jpg

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
7.988
Πόντοι
2.356
Από τους «φίλους» μας και όποιον κυβερνάει τότε

Σε άσχετο θέμα ,βλέπω μια γνωστή μου από Κιέβο ,την έχει πάρει ο πόνος για τον πόλεμο,μένει Ολλανδία και ποστάρει τις τυπικές ουκρανικές φωτό με τουλίπες…..
Εκει αλλαζει το θεμα ΑΝ γινει ποτε αυτο ,που δεν το νομιζω.

Στο αλλο που λες ,εχω επισης αυτην απο την Οδησσο το 17 ... τον πρωτο καιρο ηταν ολο slava ukraini αλλα τους τελευταιους δυο μηνες μενει στη NY και κανει σερφινγκ στον ποταμο Χαντσον μεσα στην τρελη χαρα :grin:

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.414
Πόντοι
206
Πεθάνανε 6000 Ουκρανοί και τραυματιστήκανε σοβαρά άλλοι 9000, δηλαδή μείνανε χωρίς χέρι ή πόδι, για να καταλάβουν με τη βοήθεια ξένων μισθοφόρων Πολωνών, Ρουμάνων, Βρετανών και Αμερικανών, 3-4 μικρο-πόλεις που μπορεί να τις χάσουν ξανά. Μια επίθεση της ρωσικής αεροπορίας φτάνει για να ανοίξει μέσα σε λίγη ώρα εκατόμβες και κανείς εδώ μέσα ποτέ δεν μιλάει για τα παιδιά τους, για τους γονείς τους και τις γυναίκες τους που θα τους στερηθούν για πάντα επειδή αλεστήκανε στην μηχανή του κιμά. Οι Ρώσοι πλέον τον Ουκρανικό στρατό τον έχουν βγάλει εκτός μάχης και πολεμάνε ουσιαστικά εναντίον του ΝΑΤΟ και ξεστομίζουν απειλές για χρήση πυρηνικών και κανείς δεν λέει κουβέντα ούτε γι' αυτό. Οι φάτσες του προέδρου της Κίνας και της Ρωσίας είχαν την ίδια έκφραση όταν συναντηθήκανε πριν από λίγο καιρό, ποιός ξέρει τι θα κάνουνε γιατί κάνουν από κοινού στρατιωτικά γυμνάσια στα οποία συμμετέχει προσφάτως και η Ινδία και οι Ελληναράδες γαμιάδες εδώ του site κοντράρονται για τα Πουτινάκια και τα Αμερικανάκια. Τόση χαζομάρα ή ψυχοπαθολογία υπάρχει σε αυτήν την χώρα πια, δεν καταλαβαίνω τίποτα... Και αυτός ο άνθρωπος που έχει κολλήσει κάθε ημέρα να γράφει για Πουτινάκια και έχει για avatar έναν ψυχικά διαταραγμένο, έναν κανίβαλο, έλεος πια... Λες και μου κόβει ο Πούτιν μισθό εμένα για να ζω καλά... Ο ψυχίατρος παιδιά δεν είναι κακό πράγμα, δεν είναι στίγμα, είναι μια ειδικότητα ανάμεσα στις άλλες της Ιατρικής που το παλεύει όσα ακραία μυαλά είναι επιστημονικά εφικτό να τα στρώσει, να τα κάνει πιο ωφέλιμα για τους εαυτούς τους και για τον κόσμο.

Τελευταία τροποποίηση:

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Πεθάνανε 6000 Ουκρανοί και τραυματιστήκανε σοβαρά άλλοι 9000, δηλαδή μείνανε χωρίς χέρι ή πόδι, για να καταλάβουν με τη βοήθεια ξένων μισθοφόρων Πολωνών, Ρουμάνων, Βρετανών και Αμερικανών, 3-4 μικρο-πόλεις που μπορεί να τις χάσουν ξανά. Μια επίθεση της ρωσικής αεροπορίας φτάνει για να ανοίξει μέσα σε λίγη ώρα εκατόμβες και κανείς εδώ μέσα ποτέ δεν μιλάει για τα παιδιά τους, για τους γονείς τους και τις γυναίκες τους που θα τους στερηθούν για πάντα επειδή αλεστήκανε στην μηχανή του κιμά. Οι Ρώσοι πλέον τον Ουκρανικό στρατό τον έχουν βγάλει εκτός μάχης και πολεμάνε ουσιαστικά εναντίον του ΝΑΤΟ και ξεστομίζουν απειλές για χρήση πυρηνικών και κανείς δεν λέει κουβέντα ούτε γι' αυτό. Οι φάτσες του προέδρου της Κίνας και της Ρωσίας είχαν την ίδια έκφραση όταν συναντηθήκανε πριν από λίγο καιρό, ποιός ξέρει τι θα κάνουνε γιατί κάνουν από κοινού στρατιωτικά γυμνάσια στα οποία συμμετέχει προσφάτως και η Ινδία και οι Ελληναράδες γαμιάδες εδώ του site κοντράρονται για τα Πουτινάκια και τα Αμερικανάκια. Τόση χαζομάρα ή ψυχοπαθολογία υπάρχει σε αυτήν την χώρα πια, δεν καταλαβαίνω τίποτα... Και αυτός ο άνθρωπος που έχει κολλήσει κάθε ημέρα να γράφει για Πουτινάκια και έχει για avatar έναν ψυχικά διαταραγμένο, έναν κανίβαλο, έλεος πια... Λες και μου κόβει ο Πούτιν μισθό εμένα για να ζω καλά... Ο ψυχίατρος παιδιά δεν είναι κακό πράγμα, δεν είναι στίγμα, είναι μια ειδικότητα ανάμεσα στις άλλες της Ιατρικής που το παλεύει όσα ακραία μυαλά είναι επιστημονικά εφικτό να τα στρώσει, να τα κάνει πιο ωφέλιμα για τους εαυτούς τους και για τον κόσμο.
Αρα αν μας επιτεθει η Τουρκια λες να μην πολεμησουμε? Γιατι καποιοι θα πεθανουμε ή θα μεινουμε αναπηροι?
Εσυ δωσε να πηδηξουν οι Μογγολοι την γυναικα σου φιλε. Καποιοι πεθαινουν υπερ βωμων και εστιων ομως.
Υ.Γ. Ρωσικη Αεροπορια δεν υπαρχει πλεον.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Σαν δεν ντρεπονται οι Ουκρανοι ρε φιλε, που δεν καθονται ησυχα ε? Ρε τι ειναι αυτα που λετε μερικοι? Τοση φιλοπουτινική τύφλα δεν την περιμενα. Οσο για τους κινεζους, εγω διαβασα σημερα οτι οι σχεσεις Κινας και Ρωσιας πανε κατα διαολου. Ούτε αυτο σου κανει εντυπωση? Οντως, ο ψυχιατρος δεν ειναι κακο πραγμα.

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Σαν δεν ντρεπονται οι Ουκρανοι ρε φιλε, που δεν καθονται ησυχα ε? Ρε τι ειναι αυτα που λετε μερικοι? Τοση φιλοπουτινική τύφλα δεν την περιμενα. Οσο για τους κινεζους, εγω διαβασα σημερα οτι οι σχεσεις Κινας και Ρωσιας πανε κατα διαολου. Ούτε αυτο σου κανει εντυπωση? Οντως, ο ψυχιατρος δεν ειναι κακο πραγμα.
Επισης οι αριθμοι για νεκρους και αναπηρους δεν ισχυουν, ο παραπανω φελλος μαλλον ενημερωνεται απο ''εγκριτα'' σαιτ τυπου Μακελλιο, Ισκρα , Pronews.
Ατουφεκιστα τις πηραν οι Ουκρανοι τις περιοχες, και με πολλα λαφυρα φυσικα. Αεροπλανα, τεθωρακισμενα οχηματα. Σαν λαγοι εφυγαν το Ξανθο Γενος

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.904
Πόντοι
366
Πεθάνανε 6000 Ουκρανοί και τραυματιστήκανε σοβαρά άλλοι 9000, δηλαδή μείνανε χωρίς χέρι ή πόδι,
Έλα ρε τύπε.

Δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα.

Σήμερα, στην συνέντευξη του ο εργολάβος οικοδομών, εεεεεε ο Υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σοϊγκού ήθελα να πω, μας αποκάλυψε ότι 61.207 Ουκρανοί έχουν σκοτωθεί σε μάχες και 49.368 έχουν τραυματιστεί.

(Αυτή η αριθμιτική ακρίβεια με σκοτώνει. Που το ήξερε ο πούστης για τους 7 και τους 68. Για γέλια θα ήταν αλλά πρόκειται για επικίνδυνους παράφρονες).

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Κοβει λεει ο Πουτιν το αεριο στην Κινα... Βλεπω να μενει με τα φιλαρακια του τον Ερντογαν και τον Κιμ μονο.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.173
Πόντοι
2.356
Δεν υπάρχει περίπτωση αυτός ο μπινές να επιτρέψει να ταπεινωθεί με ήττα στον πόλεμο.

Αλλά ούτε δείχνει ότι είναι το άτομο που μπλοφάρει. Θυμάμαι αναλυτές στο Internet να επιμένουν ότι δεν πρόκειται να γίνει πόλεμος, με τίποτα.

Λέω σε έναν στο blog του.... για ποιο λόγο μαζεύει χιλιάδες στρατό στα σύνορα; Για να ξεμουδιάσουν; :jerking:

Δε νομίζω ότι κάνει πλάκα όταν μιλάει για πυρηνικά ο γαμημένος ο KGB. :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Δεν υπάρχει περίπτωση αυτός ο μπινές να επιτρέψει να ταπεινωθεί με ήττα στον πόλεμο.

Αλλά ούτε δείχνει ότι είναι το άτομο που μπλοφάρει. Θυμάμαι αναλυτές στο Internet να επιμένουν ότι δεν πρόκειται να γίνει πόλεμος, με τίποτα.

Λέω σε έναν στο blog του.... για ποιο λόγο μαζεύει χιλιάδες στρατό στα σύνορα; Για να ξεμουδιάσουν; :jerking:

Δε νομίζω ότι κάνει πλάκα όταν μιλάει για πυρηνικά ο γαμημένος ο KGB. :confused:
Καλα, κατσε να κοψει το αεριο στην Κινα και βλεπω να μαζευουν οι κιτρινοι καμια δεκαρια εκατομμυρια στρατο στα συνορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom