Ο Ελληνας δηλαδη ζει στην Δυση...??? Δηλαδη εδω στην Ελλαδα ζουμε οπως ο Δανος,ο Αυστριακος,ο Γερμανος...ο Αμερικανος???
Εχω αμαξι 5.000 κυβικα στην πυλωτη κ δεν το ξερω??? Πηγα πανω απο 4 μερες διακοπες και δεν το θυμαμαι???
Σε ποια Δυση ζεις καημενε??? Η Δυση ειναι για τους αλλους.....
Αντιδυτική δυσαρέσκεια βγάζεις, τύπε mazo, κι έχεις δίκιο, διότι η Ελλάδα είναι δεμένη στο άρμα της Δύσης, αλλά τρέφεται με τα ψίχουλα που της πετάει η Δύση και η κατάσταση προφανώς δεν είναι καλή.
Θα πρέπει όμως να μπορείς και να διαλέγεις στρατόπεδο με ρεαλιστικά κριτήρια. Εσύ ποιο στρατόπεδο διαλέγεις; Άμα διαλέγεις το ρωσικό, μπορείς να πας στη Ρωσία. Εκεί δεν θα βρεις τα 400 φύλα, αλλά παραδοσιακές αξίες, αλλά θα βρεις κι ένα σύστημα κλειδωμένο μόνο για Ρώσους. Άμα δεν σου αρέσει η Ελλάδα κι έχεις επαγγελματικές ικανότητες μπορείς να βρεις τη θέση σου σε δυτική χώρα, όπως την βρήκα κι εγώ στη Γαλλία κι άλλοι σε άλλα δυτικά κράτη.
Θαυμάζω το ρωσικό πολιτισμό και τον Πούτιν σαν ηγέτη (όχι σαν άνθρωπο). Μακάρι να είχαμε ευρωπαίους ηγέτες σαν αυτόν, αντί για αυτά τα ψοφίμια που μας κυβερνάνε και θέτουν σε κίνδυνο κι εξαφάνιση τον ευρωπαικό πολιτισμό. Η Γαλλία όπου μένω κινδυνεύει να εξαφανιστεί σε μερικές δεκαετίες από ισλαμοποίηση.
Δεν θα λύσει όμως ο Πούτιν τα εσωτερικά προβλήματα της Δύσης, και δη της Ευρώπης. Θα μας γαμήσει ασάλιωτα. Είναι άνευ νοήματος να στρεφόμαστε προς τον Πούτιν. Με τους δικούς μας μαλάκες πρέπει να ασχοληθούμε. Επί πλέον οι Έλληνες δεν έχουν κι άλλη επιλογή. Η Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να περάσει σε ρωσική επιρροή για γεωπολιτικούς λόγους. Τουναντίον τους Ρώσους τους συμφέρει η Ελλάδα να διασπαστεί στο μέλλον για να διαπραγματευτούν κανένα κομμάτι επιρροής με τη βοήθεια των Κινέζων ή των Τούρκων κι αυτό το σενάριο δεν είναι και τόσο απίθανο.
Το προσπάθησαν ήδη με τους κομμουνιστές στον εμφύλιο, αλλά τότε δεν τους βγήκε.
Χοντρικά είναι στο εχθρικό στρατόπεδο, αλλά μερικοί δεν το βλέπετε.
Εγώ διάλεξα το στρατόπεδό μου που είναι η Δύση και στηρίζω αυτούς τους γελοίους ηγέτες που έχουμε προσπαθώντας σε κάθε εκλογική αναμέτρηση να κάνω τις σωστές επιλογές. Στήριξα Μακρόν το 2017 ο οποίος έσπασε το δικομματισμό δεξιά-αριστερά και φέτος στήριξα Ζεμούρ για να τον σπρώξω στο προσκήνιο και μετά Λεπέν σαν ρεαλιστική επιλογή. Τι άλλο να κάνω σαν γάλλος πολίτης; Η μοίρα μου είναι δεμένη με τη Γαλλία κι όχι με τη Ρωσία. Άρα δεν έχω άλλη επιλογή.