Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Ο Ελληνας δηλαδη ζει στην Δυση...??? Δηλαδη εδω στην Ελλαδα ζουμε οπως ο Δανος,ο Αυστριακος,ο Γερμανος...ο Αμερικανος???
Εχω αμαξι 5.000 κυβικα στην πυλωτη κ δεν το ξερω??? Πηγα πανω απο 4 μερες διακοπες και δεν το θυμαμαι???
Σε ποια Δυση ζεις καημενε??? Η Δυση ειναι για τους αλλους.....
ναι ρε τύπε ζούμε στη δύση για χίλιους λόγους.
οι κυριότεροι είναι η νοοτροπία, ο τρόπος ζωής, η κοινωνία, η ελευθερία. δυτικά καθαρά.
αλλά και οικονομικά καμία σχέση δεν έχουμε με το μέσο πολίτη της ανατολής αν εξαιρέσεις καμια νοτιο κορέα και ιαπωνία.
και στη δύση δεν υπάρχει μόνο γερμανια, γαλλία , δανία, υπάρχει και βουλγαρία, πορτογαλία, τσεχία κι ένα σωρό άλλες χώρες...
σύνελθε επιτέλους

Τελευταία τροποποίηση:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ο Ελληνας δηλαδη ζει στην Δυση...??? Δηλαδη εδω στην Ελλαδα ζουμε οπως ο Δανος,ο Αυστριακος,ο Γερμανος...ο Αμερικανος???
Εχω αμαξι 5.000 κυβικα στην πυλωτη κ δεν το ξερω??? Πηγα πανω απο 4 μερες διακοπες και δεν το θυμαμαι???

επειδή δεν έχεις 5000 κυβικά αυτοκίνητο και δεν πήγες διακοπές, δεν ζεις στην Δύση... μάλιστα. πες μας που πιστεύεις ότι ζεις. σε ακούμε με προσοχή.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756
επειδή δεν έχεις 5000 κυβικά αυτοκίνητο και δεν πήγες διακοπές, δεν ζεις στην Δύση... μάλιστα. πες μας που πιστεύεις ότι ζεις. σε ακούμε με προσοχή.
Γιατι εχεις μισθους??? Εχεις συνταξιοδοτικο??? Εχεις περιθαλψη??? σε νοσοκομεια-μαυσωλεια???
παραδειγμα εφερα το αμαξι.... εχεις ολα τα παραπανω???
σε μια Δυτικη Μπανανια ζεις......στο 3ο υπογειο της Δυσης....

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756
ναι ρε τύπε ζούμε στη δύση για χίλιους λόγους.
οι κυριότεροι είναι η νοοτροπία, ο τρόπος ζωής, η κοινωνία, η ελευθερία. δυτικά καθαρά.
αλλά και οικονομικά καμία σχέση δεν έχουμε με το μέσο πολίτη της ανατολής αν εξαιρέσεις καμια νοτιο κορέα και ιαπωνία.
και στη δύση δεν υπάρχει μόνο γερμανια, γαλλία , δανία, υπάρχει και βουλγαρία, πορτογαλία, τσεχία κι ένα σωρό άλλες χώρες...
σύνελθε επιτέλους
ή θα ζουμε ολη η Δυση το ιδιο ή να πανε να γαμηθουνε......το οτι ο Γερμανος ζει ετσι ειναι επειδη πηδαει μικρα κρατη οπως η Ελλαδα.....ειναι ψεμματα οτι σε πηδαει η Γερμανια και βγαζει φραγκα??? Για πες....

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Αντιδυτική δυσαρέσκεια βγάζεις, τύπε mazo, κι έχεις δίκιο, διότι η Ελλάδα είναι δεμένη στο άρμα της Δύσης, αλλά τρέφεται με τα ψίχουλα που της πετάει η Δύση και η κατάσταση προφανώς δεν είναι καλή.

Θα πρέπει όμως να μπορείς και να διαλέγεις στρατόπεδο με ρεαλιστικά κριτήρια. Εσύ ποιο στρατόπεδο διαλέγεις; Άμα διαλέγεις το ρωσικό, μπορείς να πας στη Ρωσία. Εκεί δεν θα βρεις τα 400 φύλα, αλλά παραδοσιακές αξίες, αλλά θα βρεις κι ένα σύστημα κλειδωμένο μόνο για Ρώσους. Άμα δεν σου αρέσει η Ελλάδα κι έχεις επαγγελματικές ικανότητες μπορείς να βρεις τη θέση σου σε δυτική χώρα, όπως την βρήκα κι εγώ στη Γαλλία κι άλλοι σε άλλα δυτικά κράτη.

Θαυμάζω το ρωσικό πολιτισμό και τον Πούτιν σαν ηγέτη (όχι σαν άνθρωπο). Μακάρι να είχαμε ευρωπαίους ηγέτες σαν αυτόν, αντί για αυτά τα ψοφίμια που μας κυβερνάνε και θέτουν σε κίνδυνο κι εξαφάνιση τον ευρωπαικό πολιτισμό. Η Γαλλία όπου μένω κινδυνεύει να εξαφανιστεί σε μερικές δεκαετίες από ισλαμοποίηση.

Δεν θα λύσει όμως ο Πούτιν τα εσωτερικά προβλήματα της Δύσης, και δη της Ευρώπης. Θα μας γαμήσει ασάλιωτα. Είναι άνευ νοήματος να στρεφόμαστε προς τον Πούτιν. Με τους δικούς μας μαλάκες πρέπει να ασχοληθούμε. Επί πλέον οι Έλληνες δεν έχουν κι άλλη επιλογή. Η Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να περάσει σε ρωσική επιρροή για γεωπολιτικούς λόγους. Τουναντίον τους Ρώσους τους συμφέρει η Ελλάδα να διασπαστεί στο μέλλον για να διαπραγματευτούν κανένα κομμάτι επιρροής με τη βοήθεια των Κινέζων ή των Τούρκων κι αυτό το σενάριο δεν είναι και τόσο απίθανο.
Το προσπάθησαν ήδη με τους κομμουνιστές στον εμφύλιο, αλλά τότε δεν τους βγήκε.
Χοντρικά είναι στο εχθρικό στρατόπεδο, αλλά μερικοί δεν το βλέπετε.

Εγώ διάλεξα το στρατόπεδό μου που είναι η Δύση και στηρίζω αυτούς τους γελοίους ηγέτες που έχουμε προσπαθώντας σε κάθε εκλογική αναμέτρηση να κάνω τις σωστές επιλογές. Στήριξα Μακρόν το 2017 ο οποίος έσπασε το δικομματισμό δεξιά-αριστερά και φέτος στήριξα Ζεμούρ για να τον σπρώξω στο προσκήνιο και μετά Λεπέν σαν ρεαλιστική επιλογή. Τι άλλο να κάνω σαν γάλλος πολίτης; Η μοίρα μου είναι δεμένη με τη Γαλλία κι όχι με τη Ρωσία. Άρα δεν έχω άλλη επιλογή.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756
Ρε mazo and the zoo, για πες μας εσύ που είσαι ειδικός. Με σφεντόνες το ρίξανε; :2funny:

Οι Ρωσσοι δηλαδη θα βγαλουν τον πολεμο χωρις ουτε 1 απωλεια??? Τι εχουν???....καμια απροσβλητη εξωγηινη τεχνολογια????
Φυσικα θα εχουν απωλειες....ειπε κανεις οτι ειναι απροσβλητοι???Την γενικη εικονα του πολεμου κοιταμε...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756
Αντιδυτική δυσαρέσκεια βγάζεις, τύπε mazo, κι έχεις δίκιο, διότι η Ελλάδα είναι δεμένη στο άρμα της Δύσης, αλλά τρέφεται με τα ψίχουλα που της πετάει η Δύση και η κατάσταση προφανώς δεν είναι καλή.

Θα πρέπει όμως να μπορείς και να διαλέγεις στρατόπεδο με ρεαλιστικά κριτήρια. Εσύ ποιο στρατόπεδο διαλέγεις; Άμα διαλέγεις το ρωσικό, μπορείς να πας στη Ρωσία. Εκεί δεν θα βρεις τα 400 φύλα, αλλά παραδοσιακές αξίες, αλλά θα βρεις κι ένα σύστημα κλειδωμένο μόνο για Ρώσους. Άμα δεν σου αρέσει η Ελλάδα κι έχεις επαγγελματικές ικανότητες μπορείς να βρεις τη θέση σου σε δυτική χώρα, όπως την βρήκα κι εγώ στη Γαλλία κι άλλοι σε άλλα δυτικά κράτη.

Θαυμάζω το ρωσικό πολιτισμό και τον Πούτιν σαν ηγέτη (όχι σαν άνθρωπο). Μακάρι να είχαμε ευρωπαίους ηγέτες σαν αυτόν, αντί για αυτά τα ψοφίμια που μας κυβερνάνε και θέτουν σε κίνδυνο κι εξαφάνιση τον ευρωπαικό πολιτισμό. Η Γαλλία όπου μένω κινδυνεύει να εξαφανιστεί σε μερικές δεκαετίες από ισλαμοποίηση.

Δεν θα λύσει όμως ο Πούτιν τα εσωτερικά προβλήματα της Δύσης, και δη της Ευρώπης. Θα μας γαμήσει ασάλιωτα. Είναι άνευ νοήματος να στρεφόμαστε προς τον Πούτιν. Με τους δικούς μας μαλάκες πρέπει να ασχοληθούμε. Επί πλέον οι Έλληνες δεν έχουν κι άλλη επιλογή. Η Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να περάσει σε ρωσική επιρροή για γεωπολιτικούς λόγους. Τουναντίον τους Ρώσους τους συμφέρει η Ελλάδα να διασπαστεί στο μέλλον για να διαπραγματευτούν κανένα κομμάτι επιρροής με τη βοήθεια των Κινέζων ή των Τούρκων κι αυτό το σενάριο δεν είναι και τόσο απίθανο.
Το προσπάθησαν ήδη με τους κομμουνιστές στον εμφύλιο, αλλά τότε δεν τους βγήκε.
Χοντρικά είναι στο εχθρικό στρατόπεδο, αλλά μερικοί δεν το βλέπετε.

Εγώ διάλεξα το στρατόπεδό μου που είναι η Δύση και στηρίζω αυτούς τους γελοίους ηγέτες που έχουμε προσπαθώντας σε κάθε εκλογική αναμέτρηση να κάνω τις σωστές επιλογές. Στήριξα Μακρόν το 2017 ο οποίος έσπασε το δικομματισμό δεξιά-αριστερά και φέτος στήριξα Ζεμούρ για να τον σπρώξω στο προσκήνιο και μετά Λεπέν σαν ρεαλιστική επιλογή. Τι άλλο να κάνω σαν γάλλος πολίτης; Η μοίρα μου είναι δεμένη με τη Γαλλία κι όχι με τη Ρωσία. Άρα δεν έχω άλλη επιλογή.
Το εχω πει 1000 φορες που ειμαι εγω.....αλλα δεν ησουν απο την αρχη στο νημα για να το δεις.... επειδη μιλας ομορφα το ξαναβαζω.... Εγω θελω στην Ελλαδα εναν "Τιτο" να παιζει μπαλιτσα....

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
ή θα ζουμε ολη η Δυση το ιδιο ή να πανε να γαμηθουνε......το οτι ο Γερμανος ζει ετσι ειναι επειδη πηδαει μικρα κρατη οπως η Ελλαδα.....ειναι ψεμματα οτι σε πηδαει η Γερμανια και βγαζει φραγκα??? Για πες....
Που τα έχεις δει όλα αυτα να γινονται ρε τυπε?
Ποτε δεν θα είμαστε όλοι ιδιοι- ίσοι...
Που να πας στην ανατολή να δεις τι σημαίνει διαφορα στο επίπεδο ζωής. Θα παρακαλάς για δύση κλαίγοντας...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Respect
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και σενα που στα άλλαξε δεν είδαμε προκοπη
Μην τον στεναχώρεις ..σε παρακαλώ ........είναι ευαίσθητος κ γνώστης της παγκόσμιας οικονομίας που μού σύγκρινε το χρέος της Ιαπωνίας με το χρέος της Ελλάδος ...

Αλεπού της οικονομίας ...πήρε διάβασε ένα πίνακες που λέει ότι η Ιαπωνία έχει χρέος 250% κ λέει θα τους ταπωσω όλους...( Χωρίς να δει ότι το χρέος είναι συνάρτηση που τα χρωστάς) δλδ εσωτερικό ή εξωτερικό δανεισμό .......είναι μια κατηγορία μόνος του .....ο στρατευμένος

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Εμείς τα μέλη του μπου τυπε είμαστε large αριστοκράτες κ ευαισθητoι:confused:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756
Που να πας στην ανατολή να δεις τι σημαίνει διαφορα στο επίπεδο ζωής. Θα παρακαλάς για δύση κλαίγοντας...
εκει στην Ανατολη ειναι ολοι ουγκα-ουγκα.....εδω η "πολιτισμενη" (οπως υποστηριζετε) Δυση δεν θα επρεπε να εχει εξαλειψει αυτες τις ανισσοτητες αναμεσα στα κρατη??? ...Ενταξει το δεχομαι,ειμαστε υποτελεις στην Αμερικη,παντα ετσι ηταν....Θες Αμερικανε να στριμωξεις την Ρωσσια??? ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!! Οταν μου το κοψει το αεριο ομως,μην ερχεσαι εσυ και μου το πουλας 6 φορες επανω!!! ή ειμαστε ολοι μαζι εναντια στην Ρωσσια και υποστηριζεις με φτηνα καυσιμα ή τραβα κ γαμησου...ετσι κανουν οι συμμαχοι.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Σε κολησε ασθένεια ο ισκεντερ που όλο συγκρίνει Ελλάδα με Ζιμπάμπουε:confused: ..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
εκει στην Ανατολη ειναι ολοι ουγκα-ουγκα.....εδω η "πολιτισμενη" (οπως υποστηριζετε) Δυση δεν θα επρεπε να εχει εξαλειψει αυτες τις ανισσοτητες αναμεσα στα κρατη??? ...Ενταξει το δεχομαι,ειμαστε υποτελεις στην Αμερικη,παντα ετσι ηταν....Θες Αμερικανε να στριμωξεις την Ρωσσια??? ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!! Οταν μου το κοψει το αεριο ομως,μην ερχεσαι εσυ και μου το πουλας 6 φορες επανω!!! ή ειμαστε ολοι μαζι εναντια στην Ρωσσια και υποστηριζεις με φτηνα καυσιμα ή τραβα κ γαμησου...ετσι κανουν οι συμμαχοι.
Σωστότατο ...
Δύο σκληρές αλήθειες είπε κάποιος ότι είμαστε τέρμα υποτελείς καθώς κ ασφαλώς η Ελλάδα είμαι στη δύση αλλά από βοήθεια μηδεν κ μάλιστα σε εκμεταλλεύονται κ σου πουλάν ακριβά το πετρελαιο

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Λάθος, να πας να γαμηθείς εσυ.
Το δήθεν καπιταλιστικό μοντέλο της δύσης, που δεν είναι, δεν σημαίνει πως όλοι θα μοιραζόμαστε το ίδιο ανεξαρτήτου προσπάθειας, Οι φίλοι μας οι Ναζί, μα όπως και να το κάνουμε, προσπάθησαν και τα πήγαν καλύτερα από εμάς.
Γι αυτό και χαίρονται παραπάνω, οτιδήποτε, από εμάς.
Αφού σε πιάσαν τα μουνιστικά σου και θες όλοι να είμαστε τα ίδια, ε άντε στην Ανατολή που όλοι μοιράζοντααι τα πάντα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Ποσο χρονων εισαι φιλε;

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756
Σωστότατο ...
Δύο σκληρές αλήθειες είπε κάποιος ότι είμαστε τέρμα υποτελείς καθώς κ ασφαλώς η Ελλάδα είμαι στη δύση αλλά από βοήθεια μηδεν κ μάλιστα σε εκμεταλλεύονται κ σου πουλάν ακριβά το πετρελαιο
εχουν φαει ολοι την παραμυθα του "συμμαχου"...του "εταιρου"...... πουτσες μπλε!!! τα πουτανακια τους ειμαστε...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Ποσο χρονων εισαι φιλε;
Είναι ρομαντικός τύπος που δεν ξέρει τα γεράκια των ΗΠΑ που είναι ικανά να σπείρουν παντού πόλεμο για να κερδίσουν δολάρια κ τα χάχανα να φωνάζουν ......δύση ,σωστή μεριά της ιστορίας usa. Κουλης ολε

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Είναι ρομαντικός τύπος που δεν ξέρει τα γεράκια των ΗΠΑ που είναι ικανά να σπείρουν παντού πόλεμο για να κερδίσουν δολάρια κ τα χάχανα να φωνάζουν ......δύση ,σωστή μεριά της ιστορίας usa. Κουλης ολε
Υπάρχει και αντίλογος, ανατολή να ξανανοίξουν τα μουνολίβαδα να ρίξουμε κανένα μπούτσο. ΣΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΤΣΙΠΙΔΕΣ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ, Πούτιν ολε!!!!!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: px75

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756
Λάθος, να πας να γαμηθείς εσυ.
Το δήθεν καπιταλιστικό μοντέλο της δύσης, που δεν είναι, δεν σημαίνει πως όλοι θα μοιραζόμαστε το ίδιο ανεξαρτήτου προσπάθειας, Οι φίλοι μας οι Ναζί, μα όπως και να το κάνουμε, προσπάθησαν και τα πήγαν καλύτερα από εμάς.
Γι αυτό και χαίρονται παραπάνω, οτιδήποτε, από εμάς.
Αφού σε πιάσαν τα μουνιστικά σου και θες όλοι να είμαστε τα ίδια, ε άντε στην Ανατολή που όλοι μοιράζοντααι τα πάντα.
Δεν υπαρχουν κρατη τυπε.....ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ειμαστε....ετσι δεν μας λενε???? Αφου ειμαστε μελος της Ευρωπης να εχουμε κοινο μισθο και κοινη φορολογια.....τι οχι???
Αλλος απο εκει που εχει φαει την παραμυθα.....το ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ τους εισαι.... Οταν σε βρηκε στα δυσκολα η Γερμανια σε δανειζε χρηματα για να κονομαει.....ωραια Ευρωπαικη Ενωση....ουτε οι νταβαδες στις πουτανες τους δεν τα κανουν αυτα...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
:jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom