bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 456
ρε αυτα τα λεγαμε οτι πηγαιναμε δημοτικο .....Ασε ρε . Για να μην πουμε για το γεγονος οτι σε ειχαν παρτουζωσει οι μαυροι στο κοτερο. Ειναι γνωστα ολα.
ρε αυτα τα λεγαμε οτι πηγαιναμε δημοτικο .....Ασε ρε . Για να μην πουμε για το γεγονος οτι σε ειχαν παρτουζωσει οι μαυροι στο κοτερο. Ειναι γνωστα ολα.
έλα τύπε βαρέθηκα, κάνε μας τη χάρη...δηλαδη πρεπει να ασχοληθεις με το πολεμο ??? που ακομα και ενα παιδι νηπιαγωγείου ξερει πραγματα για το 2 παγκοσμιο ..... τωρα που φυσάει βγες στο μπαλκονι να παρει ο εγκεφαλος σου αερα .... εσυ στο τελος θα μας πεις οτι στο στάλινγκραντ πολεμησαν οι αμερικανοι... φυγε ρε ψεκασμενο/η
Απ τπ δημοτικο στις παρτουζες ησουνα εεε???ρε αυτα τα λεγαμε οτι πηγαιναμε δημοτικο .....
δηλαδη πρεπει να ασχοληθεις με το πολεμο για να ξερεις οτι οι ρωσοι μπηκαν μεσα στο βερολινο και τελειωσε ο πολεμος .... τουλαχιστον δεν πηρα Ι5 και γραφειο οπως εσυέλα τύπε βαρέθηκα, κάνε μας τη χάρη...
εννοείται ότι για να έχεις σοβαρή άποψη πρέπει να έχεις ασχοληθεί με τον πόλεμο και τη γεωπολιτική.
(πέραν των ιστορικών γνώσεων που έτσι κι αλλιώς είναι προυπόθεση για τα ανωτέρω).
κι εσύ αμφιβάλω αν έχεις κάνει θητεία...
βαρα τωρα που λείπουν οι γονεις στου στη δουλειαΑπ τπ δημοτικο στις παρτουζες ησουνα εεε???
Μολις μας εγραψες τι κανεις οταν λειπουν οι γονεις σου στη δουλεια. Ευγε.βαρα τωρα που λείπουν οι γονεις στου στη δουλεια
είσαι για γέλια τύπε...(κι εχω κι άλλες δουλειές)δηλαδη πρεπει να ασχοληθεις με το πολεμο για να ξερεις οτι οι ρωσοι μπηκαν μεσα στο βερολινο και τελειωσε ο πολεμος .... τουλαχιστον δεν πηρα Ι5 και γραφειο οπως εσυ
εαν εχεις netflix αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον ....δηλαδη πρεπει να ασχοληθεις με το πολεμο για να ξερεις οτι οι ρωσοι μπηκαν μεσα στο βερολινο και τελειωσε ο πολεμος .... τουλαχιστον δεν πηρα Ι5 και γραφειο οπως εσυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
βαρα τωρα που λείπουν οι γονεις στου στη δουλεια
διαβασε κανα βιβλιο .... αν μου βαζεις νετφλιξ στο τελος θα μου πεις οτι ο Αχιλλέας ηταν μαυροςεαν εχεις netflix αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον ....
Κατι θα μαθεις
που "πολέμησες" τύπε.δηλαδη πρεπει να ασχοληθεις με το πολεμο για να ξερεις οτι οι ρωσοι μπηκαν μεσα στο βερολινο και τελειωσε ο πολεμος .... τουλαχιστον δεν πηρα Ι5 και γραφειο οπως εσυ
και πολυ ασχοληθηκα μαζι σου ... βαλε νετφλιξ οπως εγραψε και ο αλλοςείσαι για γέλια τύπε...(κι εχω κι άλλες δουλειές)
αλλιώς δλδ δεν θα τελείωνε ο πόλεμος?
οι αμερικανοί δεν μπήκαν στο βερολινο?
μήπως οι σύμμαχοι ελευθέρωσαν ολοκληρη την ευρώπη από όλες τις πάντες, τη στιγμή που οι σοβιετικοί τρέχαν προς το βερολίνο?
(οι δε αμερικανοί ελευθέρωσαν και όλο τον ειρηνικο...)
7 μαίου συνθηκολόγησαν με τους συμμάχους οι ναζί, 9 με τους σοβιετικούς.
η δε φωτό που έχεις βάλει, ξέρεις....
τρομερή απάντηση...και πολυ ασχοληθηκα μαζι σου ... βαλε νετφλιξ οπως εγραψε και ο αλλος
εγω σου εδωσα απαντήσεις ... εσυ δεν .....τρομερή απάντηση...
τι να πεις κι εσύ....
βρε ανοικε δειχνει την υπεροχή των Σοβιετικων στην κατακτηση του Βερολινου.διαβασε κανα βιβλιο .... αν μου βαζεις νετφλιξ στο τελος θα μου πεις οτι ο Αχιλλέας ηταν μαυρος
καλά οκ, νίκησεςεγω σου εδωσα απαντήσεις ... εσυ δεν .....
Για λέγε αστρατευτο πασοκακι τι τσιμπούκια είχες κάνει για να μην πας στρατό;Κι'εσύ ρε ψυχάκια τόσα χρόνια τρόφιμος στο Δρομοκαίτειο είσαι αλλά γιατρός δεν έγινες.
Πιάσε εφτά αβγά χωριάτικα αύριο το πρωί κ φερτα μωρη ΛωξάντραΠες μας εσύ πρώτα ρε Σεχίδη πως καταφέρνεις να σε αφήνουν εκεί στο Δαφνί να είσαι όλη μέρα να είσαι στο ίντερνετ.
Ελα ρεζιλη, ωρα να χαρεις τη νίκη.Πες μας εσύ πρώτα ρε Σεχίδη πως καταφέρνεις να σε αφήνουν εκεί στο Δαφνί να είσαι όλη μέρα στο ίντερνετ.