Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
τον Ξύδη βλέπω τον έχει.πιασει ντελίριο σήμερα χαχαχα
έχει περιέλθει σε έξαλλη και ανισόρροπη κατάσταση όπως οι παρακάτω ουκρανο-ουγκ στρατιώτες που επιτέθηκαν και άνοιξαν πυρ κατά Ουκρανών (!!!) αστυνομικών προκειμένου οι τελευταίοι να μην συλλάβουν συνάδελφό τους που οδηγούσε μοτοσυκλέτα τυφλά στο μεθύσι .. χαχαχαχα!!! φοβερή χώρα!!!

HOW THE TABLES TURN: Ukrainian police bodycam footage captures TENSE STAND-OFF between cops and soldiers in Northern Ukraine as Kiev’s troops point weapons MENACINGLY at officers for stopping fellow DRUNK soldier on motorbike, an example CAUGHT ON CAMERA of how even law enforcement have NO WAY to tame UNRULY Ukrainian fighters.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

....
:-(

από που προκύπτει ότι ο Oleg Kushnarenko ήταν εγκληματίας πολέμου; γνωρίζεις κάτι ή απλά παπαγαλίζεις σκουπίδια ως συνήθως;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ουκρανοι ... τα σκατα των σκατων της ανατολικης ευρωπης.
καμια σχεση με ρωσους-λευκορωσους και χειροτεροι ακομη και απο ρουμανο-μολδαβους :2funny:
Ποια Ουκρανη σου εφαγε λεφτα και σε αφησε στον ασσο?
Ποια Ουκρανη ενω ειχες ελπιδες ,γαμηθηκε με ολους τους φιλους σου εκτος απο σενα?
Μην ντρεπεσε Τασο.
Πες μας το προβλημα σου, ειμαστε μαζι σου.
Θα σε στηριξουμε.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.936
Πόντοι
6.256

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.061
Πόντοι
2.356
Ποια Ουκρανη ενω ειχες ελπιδες ,γαμηθηκε με ολους τους φιλους σου εκτος απο σενα?
Μην ντρεπεσε Τασο.
Θα σε στηριξουμε.
Ανοιξες το κουτακι τωρα και εσυ μου φαινεται ... ουκρανους εγραψα οχι ουκρανες.
Και μην αγχωνεσαι καμια δεν μου τα εφαγε (ουκρανη-ρωσιδα-μολδαβη) γιατι οταν αυτες πηγαιναν εγω γυρνουσα ,οσο για να μεινω στον ασσο κομματακι δυσκολο :grin:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
Μην ντρεπεσε Τασο.
Θα σε στηριξουμε.
Και μην αγχωνεσαι καμια δεν μου τα εφαγε (ουκρανη-ρωσιδα-μολδαβη) γιατι οταν αυτες πηγαιναν εγω γυρνουσα ,οσο για να μεινω στον ασσο κομματακι δυσκολο :grin:
ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ !!! :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Χιουμορ κανουμε, στο μισος σου απεναντι σε ενα εθνος. Και να στα φαγανε Ουκρανες , Μολδαβες, ρουσσιδες περουβιανες, κλπ ,για μενα κακο δεν ειναι. Τα μοναδικα λεφτα που δεν λυπηθηκα ποτε ειναι αυτα που εφαγα με γκομενες/πουτανες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.061
Πόντοι
2.356
Χιουμορ κανουμε, στο μισος σου απεναντι σε ενα εθνος. Και να στα φαγανε Ουκρανες , Μολδαβες, ρουσσιδες περουβιανες, κλπ ,για μενα κακο δεν ειναι. Τα μοναδικα λεφτα που δεν λυπηθηκα ποτε ειναι αυτα που εφαγα με γκομενες/πουτανες.
Καλα συγχωρεισαι τοτε :grin:

ΥΓ. κανενα μισος στο ουκρανικο εθνος , πιστευω ομως οτι στην γενικη συμπεριφορα τους ειναι πιο ζωα απο αυτους που ανεφερα κατα την προσωπικη μου εμπειρια , το Κισιναου ας πουμε που εζησα καποια χρονια εχει απο ολα αυτα τα φρουτα (μολδαβους -ρωσους -ουκρανους) οποτε κανω συγκριση και εκφερω αποψη.
ΥΓ2. τα λεφτα τα ανεφερα οχι γιατι τα λυπαμαι αλλα γιατι θεωρω οτι καμιας το μουνι δεν ειναι απο χρυσο ...
ΥΓ3. εσεις το κομπλεξ που βγαζετε για τον ρωσικο λαο απο που πηγαζει?

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846

ΥΓ. κανενα μισος στο ουκρανικο εθνος , πιστευω ομως οτι στην γενικη συμπεριφορα τους ειναι πιο ζωα απο αυτους που ανεφερα κατα την προσωπικη μου εμπειρια , το Κισιναου ας πουμε που εζησα καποια χρονια εχει απο ολα αυτα τα φρουτα (μολδαβους -ρωσους -ουκρανους) οποτε κανω συγκριση και εκφερω αποψη.
ΥΓ2. τα λεφτα τα ανεφερα οχι γιατι τα λυπαμαι αλλα γιατι θεωρω οτι καμιας το μουνι δεν ειναι απο χρυσο ...
φίλε/τύπε, όπως θέλεις, προσωπικά δεν έχω κανένα κόμπλεξ με τους ρώσους ή τις ρωσίδες.
το "πρόβλημά" μου είναι κατά βάση ένα, πώς αυτός ο πόλεμος μεταφράζεται για τα συμφέροντα της χώρας μου.
και σε αυτό το ερώτημα, το έχω αναλύσει το γιατί, ψηφίζω ουκρανία.
κατά δεύτερον, ήσσονος όμως σημασίας, αυτό που θεωρώ ως δίκαιο. για μένα πάλι ουκρανία.

συνεπώς να πάει να γαμηθεί ο πούτιν

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.936
Πόντοι
6.256
Ξανα απομονωμένος.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.061
Πόντοι
2.356
φίλε/τύπε, όπως θέλεις, προσωπικά δεν έχω κανένα κόμπλεξ με τους ρώσους ή τις ρωσίδες.
το "πρόβλημά" μου είναι κατά βάση ένα, πώς αυτός ο πόλεμος μεταφράζεται για τα συμφέροντα της χώρας μου.
και σε αυτό το ερώτημα, το έχω αναλύσει το γιατί, ψηφίζω ουκρανία.
κατά δεύτερον, ήσσονος όμως σημασίας, αυτό που θεωρώ ως δίκαιο. για μένα πάλι ουκρανία.

συνεπώς να πάει να γαμηθεί ο πούτιν
Ημουν ξεκαθαρος , τον ρωσικο λαο και την κουλτουρα του εννοω ... για τον Πουτιν δεκτο οτι και να πεις.
οπως επισης δεκτο και για τα συμφεροντα της χωρας , εγω βεβαια εχω διαφορετικη γνωμη ...

Κομπλεξ ομως βγαζεις γιατι εχεις ρωτησει επανειλημμενα ειρωνικα καποιους που δεν συμφωνεις μαζι τους γιατι δεν πανε να ζησουνε στην Ρωσια , δικαιωμα σου βεβαια και αυτο.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
Ημουν ξεκαθαρος , τον ρωσικο λαο και την κουλτουρα του εννοω ... για τον Πουτιν δεκτο οτι και να πεις.
οπως επισης δεκτο και για τα συμφεροντα της χωρας , εγω βεβαια εχω διαφορετικη γνωμη ...

Κομπλεξ ομως βγαζεις γιατι εχεις ρωτησει επανειλημμενα ειρωνικα καποιους που δεν συμφωνεις μαζι τους γιατι δεν πανε να ζησουνε στην Ρωσια , δικαιωμα σου βεβαια και αυτο.
άαααααλλο αυτό...
πάλι δεν έχει να κάνει με ρώσους/ρωσίδες και κόμπλεξ μαζί τους.
έχει να κάνει με τη ρωσία και τις συνθήκες ζωής...που είναι πολύ χειρότερες από ευρώπη.
το ίδιο θα ρώταγα πχ για βόρεια κορέα χωρίς να έχω κανένα θέμα με τους βορειοκορεάτες (αν και έχω με τον τρελό κιμ)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.061
Πόντοι
2.356
άαααααλλο αυτό...
πάλι δεν έχει να κάνει με ρώσους/ρωσίδες και κόμπλεξ μαζί τους.
έχει να κάνει με τη ρωσία και τις συνθήκες ζωής...που είναι πολύ χειρότερες από ευρώπη.
το ίδιο θα ρώταγα πχ για βόρεια κορέα χωρίς να έχω κανένα θέμα με τους βορειοκορεάτες (αν και έχω με τον τρελό κιμ)
Ειναι πραγματι χειροτερες γενικα ... σε πολεις ομως του ευρωπαικου κομματιου της δεν ειναι καθολου τραγικα και μπορεις να περασεις καλυτερα απο μια περιοχη της γερμανιας οπως ρηνανια-βεστφαλια ας πουμε που ειναι για τον πεο.
τελος παντων καθεις με τα πιστευω του

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
αισχος!

Συνημμένα

• VID_20220817_171341_126.mp4
    9,4 MB · Εμφανίσεις: 0
  • VID_20220817_171254_678.mp4
    5,9 MB · Εμφανίσεις: 0

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030

Κανένα κόμπλεξ. Ίσα ίσα αγαπάμε ρωσσιδάκια. Απο εκεί κι έπειτα όμως δεν θα δικαιολογήσουμε τα εγκλήματα εις βάρος των Ουκρανών, όπως και τα ψέμματα της Ρώσσικης προπαγάνδας κι ενός καθεστώτος που σκοτώνει κάθε σοβαρό άνθρωπο που έχει διαφορετική γνώμη(τραγικά παραδείγματα Πολιτοφσκαγια,Νιμτσοφ και άλλοι πολλοί γνωστοί και λιγότερο γνωστοί).
Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που οι Ρώσσοι δεν θα πάνε ποτέ μπροστά. Κολλημένοι στη Σοβιετική νοοτροπία του ,ότι δεν μας αρέσει το εξαφανίζουμε.
Αυτός ο πόλεμος δεν είναι μόνο ενάντια στην Ουκρανία αλλά και σε κάθε έννοια δημοκρατίας. Δεν ευχόμαστε να νικήσουν οι Ουκρανοί μόνο και μόνο επειδή σεβόμαστε την ηρωική τους αντίσταση, αλλά επειδή να είσαι σίγουρος, ότι αν μια χώρα "στην γειτονιά μας", με δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο χάσει πόλεμο απο ένα σκουπίδι σαν τον Πούτιν, τα χειρότερα είναι μπροστά μας . Για όλους μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom