sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.071
- Πόντοι
- 22.266
Πόσο καιρό;;;; Θα ρωτήσω τους ειδικούς επί του πολέμου εδώ στο νημαΠοσο καιρο χρειαζεται να τα παρει, αφου οι ουκρανοι ειναι ξυπολητοι ...
Πόσο καιρό;;;; Θα ρωτήσω τους ειδικούς επί του πολέμου εδώ στο νημαΠοσο καιρο χρειαζεται να τα παρει, αφου οι ουκρανοι ειναι ξυπολητοι ...
Μίλησε κανείς;;;;;;;ακούστηκε τίποτα ή κάποιοι αστρατευτοι με αγορασμενο ρουμανικό πτυχίο μιλάνε;;;;;Μη στεναχωριέσαι ρε ψυχάκια. Αν ποτέ θέλουμε να μάθουμε ποιό είναι το καλύτερο τρελάδικο θα ρωτήσουμε εσένα αφού αυτή είναι η ειδικότητα σου.
ρε αντε πανε στο προαυλειο με τα φιλαρακια σου, να παιξεις καμια μακρια γαϊδουρα.Μη στεναχωριέσαι ρε ψυχάκια. Αν ποτέ θέλουμε να μάθουμε ποιό είναι το καλύτερο τρελάδικο θα ρωτήσουμε εσένα αφού αυτή είναι η ειδικότητα σου.
...που ειναι χωμενα στην κωλοσουφριδα σου.Καλώς τ'αρχίδια μου τα δυο.
πως παει το μετωπο τυπε?Μη στεναχωριέσαι ρε ψυχάκια. Αν ποτέ θέλουμε να μάθουμε ποιό είναι το καλύτερο τρελάδικο θα ρωτήσουμε εσένα αφού αυτή είναι η ειδικότητα σου.
Τον εχωσε μεσα τριημερο ο αλεξ; Κρίμα ρε...που ειναι χωμενα στην κωλοσουφριδα σου.
γιατι δεν το ολοκληρωνεις ?
Αστρατευτος αναλυτής πολεμουπως παει το μετωπο τυπε?
ενημερωσε μας
σε διαβαζουμε με προσοχη
Ρε φιλτατε κτηνσνθρωποι τι είναι αυτά που ανεβάζεις;αχαχαχαχα
Περιμενε ρε λίγο. Θα βγει ο ρχ ο δημοκρατης και θα τον βρισειΡε φιλτατε κτηνσνθρωποι τι είναι αυτά που ανεβάζεις;
ρε αντε πανε την 4η δοση μη δεις τα κρομμυδια αναποδα.Περιμενε ρε λίγο. Θα βγει ο ρχ ο δημοκρατης και θα τον βρισει
Όπως ο glaskos ( το ξέχασες)ρε αντε πανε την 4η δοση μη δεις τα κρομμυδια αναποδα.
το κρατησα για το επομενο... μην επαναλαμβανομαιΌπως ο glaskos ( το ξέχασες)
Κρύβεται τώρα σαν κροκόδειλος μέσα στο νερό ...... ......σκέφτεται..όλοι εδώ είναι κ αν γράψω θα με ξεφτιλησουν.οποτε ας το κάνω Μούκα κ να βγω όταν δεν θα είναι μέσα οι άλλοιτο κρατησα για το επομενο... μην επαναλαμβανομαι
εγω τονε παω ομως, γιατι ειναι ο μοναδικος απο το τριο μπελκαντο της παπατζας, που συνεχιζει με χιουμορ... ας πουμε.Κρύβεται τώρα σαν κροκόδειλος μέσα στο νερό ...... ......σκέφτεται..όλοι εδώ είναι κ αν γράψω θα με ξεφτιλησουν.οποτε ας το κάνω Μούκα κ να βγω όταν δεν θα είναι μέσα οι άλλοι
Εμένα μου λείπει ο μπαρμπαπηδουλας.......εγω τονε παω ομως, γιατι ειναι ο μοναδικος απο το τριο μπελκαντο της παπατζας, που συνεχιζει με χιουμορ... ας πουμε.
οχι σαν το αρχιδι τον πιμποδικηγορο που τα παιρνει προσωπικα, απο τη στιγμη που του εχουμε βγαλει στη φορα τα ρεζιλικια του τοσα χρονια και συνεχιζει να λεει μαλακιες σαν να μην τρεχει τιποτα.
περισσοτερο αρρωστος ειναι απο λαιτ τυπεΕμένα μου λείπει ο μπαρμπαπηδουλας.......
Ο daiman είναι πολύ light
λες να επαθε τιποτα απο το μεσημερι που τον ειπα δαντη btw και οτι τα εκανε σκατα με τα ποστς ?Εμένα μου λείπει ο μπαρμπαπηδουλας.......
Ο daiman είναι πολύ light
Αυτός είναι ρελες να επαθε τιποτα απο το μεσημερι που τον ειπα δαντη btw και οτι τα εκανε σκατα με τα ποστς ?
παιχταρα μου, αν ειναι αυτος ο πινατ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΙΝΑΤ ξαναλεω.Αυτός είναι ρε
Σαν χαμεολεων ειναι