Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.166
Πόντοι
1.686
Ολοι αφελεις φαινονται μπροστα στο μεγαλειο του συλλογισμου σου αρχοντα!!!

Πολύ απλά είναι τα πράγματα,
αλλά οι αφελείς τρώνε την προπαγάνδα
και πιστεύουν ότι οι δισεκατομμυριούχοι
ολιγάρχες φροντίζουν.... για το καλό
των εργαζομένων και του απλού κόσμου !

:2funny: :2funny: :2funny:

Όπως τα πρόβατα που τα σφάζουν, θεωρούν
το βοσκό που θα τα σφάξει ... ότι τα αγαπάει ! :2funny:

29216622_2102052523143935_5266905750701080576_n.jpg

έτσι και στην Ουκρανία , ο απλός λαός έχει φάει
το παραμύθι ότι ο Ζελές ... θέλει το καλό του απλού
Ουκρανού ! :2funny:
σε λίγους μήνες θα έχει συμπληρωθεί τεράστια
καταστροφή στην Ουκρανία, και όλα τα έκανε
ο Ζελές για το καλό τους !
:2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Πες μας πρώτα εσύ ρε γιωτά για τους δικούς σου που φίλησαν κατουρημένες ποδιές για να πάρεις μετάθεση στο Πεντάγωνο ως σιτιστής ωδικών πτηνών.
Τυπε μας χρωστάς πολλα…Η ζωη σου ολη ειμαστε ολοι εμεις π σ απαντάμε εδω μεσα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.953
Πόντοι
3.656
Στο ένα δισ. δολάρια ανέρχεται το νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ουκρανία που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πυρομαχικά για όπλα μεγάλης εμβέλειας.
Πλέον η συνολική βοήθεια της Ουάσινγκτον προς το Κίεβο, από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, ανέρχεται στα 9,8 δισ. δολάρια.
«Το πακέτο παρέχει σημαντική ποσότητα πρόσθετων πυρομαχικών, όπλων και εξοπλισμού - τα είδη των οποίων ο ουκρανικός λαός χρησιμοποιεί τόσο αποτελεσματικά για να υπερασπιστεί τη χώρα του» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας.
πηγή Νέα στρατιωτική βοήθεια ύψους ενός δισ. δολαρίων στην Ουκρανία ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιός θα εισπράξει τα 9,8 δις; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οι Πολεμικές Βιομηχανίες
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιός θα πληρώσει τα 9,8 δις; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οι Φορολογούμενοι
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ερωτήθηκαν οι Φορολογούμενοι, αν εγκρίνουν να δοθούν αυτά τα χρήματα σε μη σύμμαχο χώρα; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Και βέβαια όχι
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν αυτά, και πολλά περισσότερα δις χαθούν, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα (όπως στο Αφγανιστάν) θα ζητηθούν ευθύνες; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Γιατί, ζητήθηκαν αλλού;
ΕΡΩΤΗΣΗ: Τελικά ποιός θα βγει κερδισμένος; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οι Πολεμικές Βιομηχανίες
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιός βγαίνει Χαμένος μέχρι σήμερα, και για όσο θα συνεχίζεται ο πόλεμος; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οι Αμερικάνοι Φορολογούμενοι, αφού αυτά τα χρήματα δεν χρησιμοποιούνται για δικές τους ανάγκες, οι Ουκρανοί Πολίτες, οι οποίοι σκοτώνονται, διαλύονται οι Οκογένειές τους, αλλά και καταστρέφονται οι Υποδομές του Κράτους τους, και οι Ρώσοι εισβολείς και σε ανθρώπους, αλλά και επιβαρυνόμενοι με το κόστος του Πολέμου

Elementary Watson, Elementary

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.152
Πόντοι
4.895
Ολοι αφελεις φαινονται μπροστα στο μεγαλειο του συλλογισμου σου αρχοντα!!!
άμα δεις και όσα έχει γράψει στο νήμα του κορωνοιού (ο Hellraiser διατηρεί τα άπαντα της Λαδακειάδας σε σκρηνσοτς :cheesy: ) θα πέσεις κάτω γονατιστός μπροστά στην οθόνη

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.870
Πόντοι
26.141
θα με εντυπωσίαζε πραγματικά αν μου έβαζε κάποιος από εσάς φωτό από κανένα μέρος στυλ Νοριλσκ ή άλλο μέρος-πινέζα στο χάρτη
Έχω κάτι καλύτερο
φωτογραφία με Κούλη στο met hotel:confused:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.152
Πόντοι
4.895

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.870
Πόντοι
26.141
Καμιά δική σου στο θάλαμο που σε κρατάγανε στη Λέρο έχεις;
Έχω με εσένα που σε γαμανε πακηδες αλλά δεν την ανεβάζω διότι σέβομαι τους συμφορουμιτες .....μη δουν φάλαινα να γαμιεται κ ξεράσουν ...
Αστρατευτος κύριος πιξη

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
θα με εντυπωσίαζε πραγματικά αν μου έβαζε κάποιος από εσάς φωτό από κανένα μέρος στυλ Νοριλσκ ή άλλο μέρος-πινέζα στο χάρτη
Περίπου στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.152
Πόντοι
4.895
καλησπέρα!
καταρχήν να παραδεχτώ πως μου αρέσει η αντιπαράθεση μαζί σου όσο και με τον Ξύδη .
θα σου γράψω για 3η ίσως 4η φορά πως δεν είναι θέμα αντιπαράθεσης, σχολιάζω αποκλειστικά τον τρόπο που επιλέγεις για να παρουσιάσεις αυτό που θες να πεις. Και νομίζω και ο Ξύδης δεν θα ήταν τόσο επίμονος με τα ποστ σου αν αυτά δεν αφορούσαν τόσο συχνά φέικ ειδήσεις ή γεγονότα.
πάμε τώρα στο ερώτημα σου.
ειδικά στο συγκεκριμένο χτύπημα αυτό που λες δεν έχει βάση. όλα τα χτυπήματα που έχουν θύματα ρωσοφωνους αμάχους τα φιλά προσκείμενα σε ρωσια ΜΜΕ τα καλύπτουν με τον ίδιο τρόπο.
αυτό το χτύπημα έγινε όμως σε ένα από τα κεντριοτερα σημεία μπροστά από ένα ξενοδοχείο στο οποίο έχουν βάση οι φιλικοι σε Ρωσία ανταποκριτές . και το ξενοδοχείο έχει πολλές κάμερες περιμετρικά εξού και οι πολλές γωνίες λήψης.
νομίζω πως ακριβώς αυτό που λες για τα ρωσικά μέσα υποδεικνύει πως έχω δίκιο στο γιατί τα προβάλλουν έτσι.
Σκέψου πως είδες το θάνατο της γυναίκας από κάθε δυνατή πλευρά: το πριν και την έκρηξη, τη στιγμή που καταρέει, το μετά που υποτείθεται πως κουνιέται, το ακόμη πιο μετά.
Για φαντάσου να υπήρχε η ίδια κάλυψη για κάθε έναν από τους δεκάδες νεκρούς στη Βίνιτσα και άλλα παρόμοια χτυπήματα των ρωσων. Εδώ μερικές φωτό έβαλα και ο Μπόκολος ξύνισε περισσότερο και από χαλασμένη ξυνομυζήθρα
τώρα για άλλο ερώτημα σου γιατί δεν ποσταρω ανάλογα ρωσικά χτυπήματα (τα οποία βλέπω στο ΝεΧτα και άλλα φίλε προς Ουκρανία κανάλια στο Τουίτερ και τελεγκραμ αυτό δεν το κάνω γιατί υπάρχει ο Ξυδης . μην του πάρω τη δουλειά! τα περισσότερα δε από αυτά ΔΕΝ τα αμφισβητώ ούτε τα έχω αμφισβητήσει αλλά και δεν τα καταδικάζω ξεχωριστά γιατί εξυπακούεται πως σαν νοήμονες άνθρωποι τα καταδικάζω και εγώ . θεωρώ περτιτο λοιπόν να βγαίνω και να καταδικάζω κάθε τρεις και λίγο.
δεν ρώτησα γιατί δεν βάζεις ανάλογα ρωσικά χτυπήματα, ίσως αυτό να στο έχει ρωτήσει ο Ξύδης.
να επαναλάβω την απορία μου :
"Για προηγούμενες παρόμοιες ειδήσεις που έχεις βάλει από υποτιθέμενα πλήγματα σε αμαχους, σπίτια κλπ. συνέβαινε το εξής: μόλις έβαζες την είδηση μετά από λίγο έβλεπα στο reddit βίντεο από τις ίδιες περιοχές/ίδιες μέρεςμε τη δική σου είδηση, και τα οποία έδειχναν πλήγματα σε ρωσικούς στρατιωτικούς στόχους και σε μία περίπτωση εργοστάσιο αν θυμάμαι καλά. Περίεργες συμπτωσεις την ίδια μέρα στην ίδια περιοχή να χτυπιέται ένας πολιτικός και ένας στρατιωτικός στόχος, δε νομίζεις ;"

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.152
Πόντοι
4.895
Σου βάζω άρθρο της Ποστ και κανείς πως δεν το είδες...ότι ζήτησες εγώ το έβαλα...αλλά από σένα μόνο στρουθοκαμηλισμο,χλευασμό κ ειρωνεία βλέπω...κλασική αντίδραση άσχετου κ ηλίθιου που στριμωχτηκε..
βλέπω πως έχεις μεγαλύτερο στόμα από ότι μυαλό, κλασσική περίπτωση....
την ειρωνεία την προκαλείς μόνος σου όταν το παίζεις γνώστης και κάθε τρεις και λίγο γράφεις και νέα κοτσάνα.
Ξαναρωτάω : ποιό είναι αυτό το σύστημα αντιπυραυλικής αμυνας που αν έμπαινε στην Ουκρανία θα αχρήστευε ΟΛΑ τα πυρηνικά της Ρωσίας (δικά σου λόγια) ;

το άρθρο που έβαλες το διάβασα και το σχολίασα τι κάνω πως δεν είδα ; μόνο που αυτό το άρθο λέει για αντιπυραυλική άμυνα, όχι για πυραύλους με πυρηνικά στην Ουκρανία όπως είναι το αφήγημα των πουτινολάγνων....

για πες μας και για τα βίντεο με τα ρωσικά ...βεγγαλικά που σκάνε κάθε τρεις και λίγο και που βλέπεις μόνο τους καπνούς....
για βάλε ήχο εδώ :

και δω να γελάσεις με το μπλιάττττττ :grin:
https://www.reddit.com/r/CombatFootage/comments/vxfsi8

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.152
Πόντοι
4.895
χτυπήθηκε αεροπορική βάση των ρώσων στην Κριμαία, περίπου 200χλμ από το μέτωπο...

Αυτα δεν μπορουν οι Ουκρανοι να τα κανουν. Ανατιναχθηκαν λογω υψηλης θερμοκρασιας συμφωνα με αξιοπιστες Ρωσικες πηγες.

λάθος είστε κύριοι, απλά στην Κριμαία ξεκίνησε η γιορτή και τα πανηγύρια για την επικείμενη κατάληψη της Οδησού που θα γίνει σε λίγες μέρες όπως μας έγραψε ο μέγας Λαδάκης :headbaning2:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.152
Πόντοι
4.895
Εκτός από αποθήκες πυρομαχικών και καυσίμων τα HIMARS έχουν κάνει σπουδαία δουλειά και στο να θερίζουν τις αντιαεροπορικές άμυνες των ορκ.
Αν δε με πιστεύεις περίμενε να στα εξηγήσει ο mazo and the zoo.

του mazo του στέλνουν Hi από την Ουκρανία και τον κερνάνε μία Mars :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom