Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.098
Πόντοι
4.895
ξερεις τι ειναι η αντιπυραυλικη ασπιδα???? και τι δουλεια κανει σε πυρηνικο πολεμο??? οχι βεβαια.....
άσχετα με το αν ξέρω ή όχι φαντάζει λίγο αστείο να το παίζεις γνώστης και να κρίνεις άλλους για το τι ξέρουν (ή τι πρέπει να ξέρουν) την ίδια στιγμή που έγραψες προχθες την απίστευτη κοτσάνα με την απόβαση στη Νορμανδία...
αλλα συνεχιζεις να προσπαθεις να με στριμωξεις με μαλακισμενες ερωτησεις.....ψαξε τι κανει η ασπιδα και θα καταλαβεις....
η μαλακισμένη ερώτηση είναι που ζητάω να μου πεις πότε ειπώθηκε επίσημα αυτό που ισχυρίζεσαι ;
ξέχασα βέβαια πως και συ θα έχεις πάει Ουκρανία οπότε δικαιούσαι να μιλάς..... συγγνώμη για την αγένειά μου να σε αμφισβητώ τόσες σελίδες :embarrased:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.687
Πόντοι
9.931
άσχετα με το αν ξέρω ή όχι φαντάζει λίγο αστείο να το παίζεις γνώστης και να κρίνεις άλλους για το τι ξέρουν (ή τι πρέπει να ξέρουν) την ίδια στιγμή που έγραψες προχθες την απίστευτη κοτσάνα με την απόβαση στη Νορμανδία...

η μαλακισμένη ερώτηση είναι που ζητάω να μου πεις πότε ειπώθηκε επίσημα αυτό που ισχυρίζεσαι ;
ξέχασα βέβαια πως και συ θα έχεις πάει Ουκρανία οπότε δικαιούσαι να μιλάς..... συγγνώμη για την αγένειά μου να σε αμφισβητώ τόσες σελίδες :embarrased:
Τυπε ειναι γνωστης, εγω τον ακούω προσεχτικά :grin: :buck2:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.098
Πόντοι
4.895
Τι γίνεται εδώ παιδιά, πώς τα περνάτε με τους δημοκράτες του ρωσόδουλους;

Συνεχίζουν να σας διασκεδάζουν;

ο Λαρδάκης έκανε μεγάλη πρόβλεψη, κάτσε να περιμένουμε λίγες ημέρες να τον αποθεώσουμε :grin:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.098
Πόντοι
4.895

Να ενημερώσουμε τον ΙΩΑΝΝΗ να βρει τρύπα να κρυφτεί , γιατί ολοκληρώθηκε το συνέδριο της ομάδας με την συμμέτοχη της CIOR και ανατέθηκε σε πρώην ελεύθερο σκοπευτή του ΝΑΤΟ με θητείες στο Ιράκ και Αφγανιστάν, η εξόντωσή του… :confused:

μπορούμε να του στείλουμε τον ταλιμπανέζο που κεντάει από ότι φαίνεται και στο βίντεο :grin:
https://www.reddit.com/r/CombatFootage/comments/ub9bp1

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.098
Πόντοι
4.895
εννοείται καταδικαστέα κάθε τυφλή επίθεση που έχει αποτέλεσμα θύματα αμαχο πλυθησμό.

εδώ σήμερα πόλη του Ντονιετσκ το αποτέλεσμα αντίστοιχου ουκρανικού βομβαρδισμου

σήμερα ανέβηκε το παρακάτω κλιπ που υποτίθεται δείχνει τη νεκρή να κουνιέται. Αν ήμουν ο μποκολος θα έλεγα τα γνωστά (για στημένα κλπ.) οπως γράφουν και τα σχόλια στο λινκ.
επειδή όμως δεν είμαι ο μπόκολος θεωρώ πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα στο συγκεκριμένο βίντεο. Άλλωστε το δεύτερο κλιπ που έβαλες είναι ξεκάθαρο στο τι δείχνει
https://www.reddit.com/r/RussiaUkraineWar2022/comments/wgdv7i

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756

Η αντιπυραυλικη ασπιδα αφορα τα ΠΑΝΤΑ σε πυρηνικο πολεμο.....Αν εκτοξευσουν πυραυλους και οι δυο πλευρες,οι πυραυλοι του ΝΑΤΟ θα πεσουν στην Ρωσια.....οι Ρωσικοι πυραυλοι θα χτυπηθουν απο την αντιπυραυλικη ασπιδα ΠΡΙΝ βγουν απο την ατμοσφαιρα...(γτ αν βγουν γκειμ οβερ)..... Η αντιπυραυλικη ασπιδα δεν προστατευει ΜΟΝΟ την Ουκρανια,αλλα στην ουσια ΑΧΡΗΣΤΕΥΕ ολα τα πυρηνικα της Ρωσιας......το παιζω γνωστης ε??? Αν θες να μιλησεις για γεωπολιτικη ΠΡΕΠΕΙ να ξερεις τι δυνατοτητες εχουν τα οπλικα συστηματα και πως λειτουργουν....
Επισημες ανακοινωσεις δεν υπαρχουν και το ξερεις πολυ καλα.... Αλλα το ζητας για να μην μπορεσω να το βρω και να ισχυριστεις οτι λεω ψεμματα.....ασε τα φτηνα κολπακια....Βρες μου εσυ την επισημη ανακοινωση οτι θα εγκατασταθουν Σ300 στην Κυπρο....
ή βρες μου ατρανταχτες αποδειξεις οτι οντως χτυπανε αποθηκες Ρωσων τα Himars.....εγω σου λεω οτι εβαλαν φωτια εναν σωρο με λαστιχα και το τραβηξαν βιντεο,ετσι κ αλλιως καπνους βλεπω μονο... Σου εβαλα αρθρο της W.Post για τους πυραυλους....λεει ψεμματα η Ποστ???

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Μην τσακώνεστε σαν χαζεμένα. Οι Ρώσοι σκοτώνουν εδώ και 4-5 μήνες περίπου 1000-1500 Ουκρανούς οπότε τον τακτικό στρατό των 120000 Ουκρανών οι ίδιοι οι Δυτικοί παραδέχονται ότι τον έχουν στείλει στον τάφο ήδη οι Ρώσοι όχι όμως όλους γιατί κάποιοι είναι ακρωτηριασμένοι, δηλαδή αχρηστευμένοι για μάχη οριστικά. Οι υπόλοιποι είναι με λίγων ημερών εκπαίδευση που τους πετάνε μπροστά για να πεθάνουνε. Κατά συνέπεια υπάρχουν πολλοί μισθοφόροι στην Ουκρανία που χειρίζονται τα εξελιγμένα όπλα του ΝΑΤΟ εκ των οποίων βέβαια έχουν πεθάνει χιλιάδες από τους Ρώσους και θα πεθάνουν κι άλλοι από πυραύλους. Πάντως ακούστηκε ότι οι Άγγλοι μπορεί να επιτεθούν με δικό τους στρατό αλλά ποιος ξέρει αν αυτό είναι αλήθεια. Οι Ουκρανοί μάλλον τους τελειώσανε γιατί αυτό θέλανε οι Αμερικανοί να πολεμήσουν μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό και το κάνανε τελικά. Εγώ πιστεύω ότι ο Πούτιν θα πάρει πίσω την Ουκρανία με τους πολύ βαρείς βομβαρδισμούς του ή θα πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι της γιατί βέβαια δεν κατακτάται εύκολα (αφού είναι όσο έξι Ελλάδες μαζί) που θα περιλαμβάνει όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και τα εργοστάσια και όλη την νότια Ουκρανία που συνορεύει με την θάλασσα. Ίσως μετά οι Αμερικανοί θα είναι αναγκασμένοι την Δυτική Ουκρανία να την παρατήσουνε γιατί περισσότερο έξοδα θα έχει παρά έσοδα και εκεί έγκειται μάλλον η στρατηγική πονηριά των Ρώσων. Το θέμα είναι ότι οι Αμερικανοί προκαλούν αναταραχή και χάος σε όλο τον κόσμο και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο πράγμα. Εδώ ελπίζω τώρα που οι Τούρκοι φεύγουν από το ΝΑΤΟ και πηγαίνουν για την Ευρασία να μας φάνε ανώδυνα το Καστελόριζο στο τέλος μόνο γιατί αν πάθαινε κάτι η Μυτιλήνη σαν Έλληνας θα στενοχωριόμουν πολύ ειλικρινά. Αν συμβούν τέτοια πράγματα να δείτε που θα εκθειάζουν και τον τότε πρωθυπουργό λέγοντας: "Δεν υποστείλαμε τη σημαία, πολεμήσαμε σαν ήρωες'' ενώ όλοι λυσσάνε για τις πηγές ενέργειας και ο Ερντογάν που βγάζει γεωτρύπανα στο Αιγαίο και η BP που τον κοντράρει. Ευτυχώς οι Τούρκοι είπαν ότι δε θέλουν μαζικό πόλεμο, μη μας γκρεμιζόντουσαν και τα σπίτια μας στο τέλος όχι τίποτε άλλο.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.402
Πόντοι
3.936
Κάνει ρίμα
όταν εγώ - ο px75 - πηδήξω τη Ρατακόφσκι
τότε θα μπουν και στην Οδησσό οι Ρώσοι.
Ποια αλλη ασυναρτησια να μας πει ο συγχρονος Εφιαλτης. ( Το πουλημενο Γιουσουφακι). Που πασχει απο διπολικη ψυχωσικη συνδρομη

Συνημμένα

• ephialtes-300.gif
    ephialtes-300.gif
    4,4 MB · Εμφανίσεις: 26

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.985
Πόντοι
6.256
Ολα πανε σουπερ στην οικονομια, στη δεθ εχει ασο στο μανικι ο κουλης.
Τιποτα δε θα μεινει ορθιο

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.985
Πόντοι
6.256
Ακομα κοιμαται ο ρεζίλης;

• Χαχα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.402
Πόντοι
3.936
Τι γίνεται εδώ παιδιά, πώς τα περνάτε; Συνεχίζουν να σας διασκεδάζουν;
Ελα ρε Σαμάνε βλαχάντερ που το παιζεις και Δρ. Συνεχιζεις να μας διασκεδαζεις εσυ με τις ασυναρτησιες σου

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ρωσία και Ουκρανία όμως. πέραν από την πλάκα έχω πάει αρκετές φορές. έχω περάσει ώρες σε λεωφορεία τρένα κτλ. μιλάω τη γλώσσα επίσης.
Και τι στον κόσμο να σε δω μέσα σε μια Буханка
σε πορνοεκδρομή στην Камча́тка
αναψοκοκκινισμένο να φοράς μια ушанка

και τότε θα αναφωνούσα:
"Ζήτω ο Λένιν, ζήτω ο Στάλιν, ζήτω ο Πούτιν, ζήτω ο Κόκκινος Στρατός
ζήτω και ο Ζίροου του μπου.κομ ο αρχηγός".

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686
στις ηπα μια χαρα λέγονται όλα. προφανώς ΔΕΝ έχεις ιδέα τι λέγεται στη ρωσία και τον βαθμό της προπαγάνδας...
αλλά ξέχασα έχεις πάει και μιλα΄ς ρώσικα :jerking:

για γέλια έτσι.
η ρωσία υποθέτω είναι ο ορισμός της δημοκρατίας χωρις ολιγάρχες :jerking::jerking::jerking:
όχι δεν είναι χειρότεροι οι ουκρανοί από τους ρώσους. σκατά είναι αλλά όχι χειρότεροι.

Έχεις πάει στην Ουκρανία ρε
Σάπιενς, Σάπιε ; :2funny:
:2funny: :2funny:

Έχω πάει πολλές φορές, η πρώτη πριν 22 χρόνια.
Ήταν και είναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ από
τους Ρώσους οι Ουκρανοί, Τώρα αυτός ο πόλεμος
είναι ουσιαστικά ΕΜΦΥΛΙΟΣ πόλεμος.
Η Ελλάδα είναι στο ΝΑΤΟ και σύμμαχος των Αμερικανών
όπως πολλά άλλα Κράτη που ΔΕΝ έστειλαν όπλα
στην Ουκρανία
ούτε ήρθαν σε αντιπαρα΄θεση με το Ιράν.

Ούτε είχαν υποχρέωση να στείλουν όπλα

Το συμφέρον της Ελλάδας είναι η ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ.
Πόλεμοι γινόντουσαν και γίνονται στον Πλανήτη Γη,
και ένα κράτος εμπλέκεται μόνο με βάση τα συμφέροντα
του Κράτους.

Σήμερα είναι και 6 Αυγούστου, ημέρα που οι ΗΠΑ
χωρίς να ήταν αναγκαίο , έκαναν ένα από τα μεγαλύτερα
εγκλήματα πολέμου στην Ιστορία του Ανθρώπου, και τα μεγαλύτερα
εγκλήματα πολέμου τα δικά τους, που έχουν κάνει σε
πολλές χώρες, χωρίς να δικαιολογούνται .

1f8cbe1b27f957df422e47f45f6e2924_l.jpg

6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1945 :​

ΡΙΨΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΗ ΧΙΡΟΣΙΜΑ​

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΜΑΧΟΙ ΝΕΚΡΟΙ
ΑΛΛΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ
ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΚΑΙΡΟ
ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

Τη ρίψη αυτή βόμβας μπορούσα να την κάνουν σε
κάποια ακατοίκητη περιοχή της Ιαπωνίας
για να φοβίσουν την Ιαπωνική Κυβέρνηση
ΔΕΝ ήταν σε καμία περίπτωση δικαιολογημένο
να βασανίσουν χιλιάδες ΑΜΑΧΟΥΣ που πέθαναν
με φρικτό θάνατο από την Ακτινοβολία .

• Like

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
έλα το ξεβρακωμα εκ στόματος Scott Ritter
πως και από ποιους βγαίνουν οι λίστες που βαφτίζουν όποιον δεν εξυπηρετεί το ουκρανικό αφήγημα "προπαγανδιστές"

αμαν ρε παιδάκι μου, προσπάθεια κάνεις να τους βρεις όλους αυτούς ή στους στέλνουν έτοιμους;

έχεις υπόψιν σου ότι ο συγκεκριμένος είναι παιδεραστής, τον έχουν συλλάβει δύο φορές, καταδικάστηκε και φυλακίστηκε και μιλάει για πολιτική δίωξη επειδή έκανε αντιπολίτευση στον Μπους;

έχεις υπόψιν σου ότι ο συγκεκριμένος είχε φάει ban από το twitter επειδή έγραφε εντελώς fake news για την ουκρανία;

έχεις υπόψιν σου ότι είναι αρθρογράφος στο προπαγανδιστικό κρατικό Russia Today;

είναι αστείο που φέρνεις ως σοβαρές πηγές και ως απάντηση στο ουκρανικό 'αφήγημα' πάλι προπαγανδιστές.

να ήμασταν στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, να είχε εισβάλει η γερμανία στην πολωνία όλη η ευρώπη να την καταδικάζει και να υπάρχουν μερικοί 'πεφωτισμένοι' με διαφορετική άποψη και να σου λένε 'όλα είναι ψέματα και προπαγάνδα της δύσης, να άκου αυτόν που τα λέει μια χαρά. δουλεύει στο επίσημο ναζιστικό προπαγανδιστικό κρατικό κανάλι και είναι καταδικασμένος παιδεραστής αλλά είναι σοβαρός και αντικειμενικός. ακούστε τον...'

δεν θα σου φαινόταν εξωφρενικά γελοίο;

• Like
Αντιδράσεις: kinks

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Και τι στον κόσμο να σε δω μέσα σε μια Буханка
σε πορνοεκδρομή στην Камча́тка
αναψοκοκκινισμένο να φοράς μια ушанка

και τότε θα αναφωνούσα:
"Ζήτω ο Λένιν, ζήτω ο Στάλιν, ζήτω ο Πούτιν, ζήτω ο Κόκκινος Στρατός
ζήτω και ο Ζίροου του μπου.κομ ο αρχηγός".
ωραία τα περιγράφεις μύστη!
γιατί όχι?

Συνημμένα

• IMG_20220806_130001.jpg
    IMG_20220806_130001.jpg
    470,3 KB · Εμφανίσεις: 27
  • IMG-20210831-WA0001.jpg
    IMG-20210831-WA0001.jpg
    106,1 KB · Εμφανίσεις: 25

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
ουκρανική στρατιωτική αστυνομία κάνει ντου σε λέσχη με φλιπερακια για να μαζέψει νεαρούς να τους στείλει στον στρατό

καλά έκανε.

υπάρχουν και αντίστοιχα βιντεάκια με ρώσους. ελπίζω να το γνωρίζεις.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
αμαν ρε παιδάκι μου, προσπάθεια κάνεις να τους βρεις όλους αυτούς ή στους στέλνουν έτοιμους;

έχεις υπόψιν σου ότι ο συγκεκριμένος είναι παιδεραστής, τον έχουν συλλάβει δύο φορές, καταδικάστηκε και φυλακίστηκε και μιλάει για πολιτική δίωξη επειδή έκανε αντιπολίτευση στον Μπους;

έχεις υπόψιν σου ότι ο συγκεκριμένος είχε φάει ban από το twitter επειδή έγραφε εντελώς fake news για την ουκρανία;

έχεις υπόψιν σου ότι είναι αρθρογράφος στο προπαγανδιστικό κρατικό Russia Today;

είναι αστείο που φέρνεις ως σοβαρές πηγές και ως απάντηση στο ουκρανικό 'αφήγημα' πάλι προπαγανδιστές.

να ήμασταν στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, να είχε εισβάλει η γερμανία στην πολωνία όλη η ευρώπη να την καταδικάζει και να υπάρχουν μερικοί 'πεφωτισμένοι' με διαφορετική άποψη και να σου λένε 'όλα είναι ψέματα και προπαγάνδα της δύσης, να άκου αυτόν που τα λέει μια χαρά. δουλεύει στο επίσημο ναζιστικό προπαγανδιστικό κρατικό κανάλι και είναι καταδικασμένος παιδεραστής αλλά είναι σοβαρός και αντικειμενικός. ακούστε τον...'

δεν θα σου φαινόταν εξωφρενικά γελοίο;
οκ το έχουμε εμπεδώσει. οποίο μέσο γράφει υπέρ της Ρωσίας του κολαμε την ταμπέλα του προπαγανδιστικού και τελειώσαμε.

όποιος γράφει επίσης αντίθετη άποψη είναι προπαγανδιστής .

φοβερή ελευθερία του λόγου και δημοκρατισμος!!!!

το να φάει κάποιος Μπαν από το Τουίτερ η το φειις το γιουτιουμπ δεν λέει τίποτα μάλλον το αντίθετο.....
στο Τουίτερ τόσα σκκσουντ γράφουν υπέρ ρωσιας γιατί μπαναρανε τον συγκεκριμένο άραγε,???

για την παιδεραστία δεν το γνώριζα
στείλε λινκ

Τελευταία τροποποίηση:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074