Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
Το ρωτας; σαφως πιο ευκολη, αστεια θα ελεγα. Μπορουν να πανε σε οποιοδηποτε μερος της ταιβαν μεσω θαλασσης, η ρωσια μπορουσε μονο μεσω ξηρας ή αερος και χωρις ελευθερια κινησεων γιατι η ουκρανια συνορευει με 6-7 αλλες χωρες. Η ταιβαν βρισκεται εν μεσω παγκοσμιων χωρικων υδατων αλλα ακομα κι αν η κινα περασει στα χωρικα υδατα των γειτονων (οπως οι φιλλιπινες), τι θα τους κανουν; θα τους κλασουν τα αρχιδια, δεν θα ειναι η πρωτη φορα αλλωστε.

Δηλαδη τωρα αληθεια θες να συγκρινουμε το ποσο πιο ευκολο ειναι για την Κινα να κανει οτι γουσταρει σε ενα νησακι οπως η ταιβαν αποτι η ρωσια σε κοτζαμ ουκρανια; :think: Αν δεν ειχε την παραγωγη (και την παγκοσμια εξαρτηση σε αυτην) που εχει η Ταιβαν θα ηταν ηδη ειτε στο βυθο της θαλασσας ειτε επισημα κινεζικο εδαφος χωρις μα μου. Απλα οι κινεζοι πιθανοτατα ακομα σκεφτονται ποια ειναι η βελτιστη λυση διπλωματικα και πολιτικα.
Τι ασυναρτησίες διαβάζω?..συγκρίνεις Ουκρανία με φορμοζα δηλαδή?

Τελευταία τροποποίηση:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
τυπε το 1944 ο Αμερικανικος στρατος διεσχισε ολον τον Ατλαντικο κ εκανε αποβαση στην Νορμανδια,150.000 ανδρων.....80 χρονια μετα λες να ειναι εμποδιο τα 180χλμ???? .....Εισαι ντιπ ηλιθιος.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εγω δεν υποστηριζω οτι αναχαιτισαν πυραυλους....αυτος που το λεει να το υποστηριξει...
Το 1944 Ιούνιο,ο Αμερικανός διέσχισε το στενό της μανχης,μερικά μιλια δηλαδή,αφού είχε πρώτα εξασφαλίσει απόλυτη υπεροχή και υπεροπλία σε αέρα και θάλασσα...την δε απόβαση την προετοίμαζε μήνες συγκεντρώνοντας υλικό και στρατιώτες στο αγγλικό έδαφος...

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.092
Πόντοι
4.895
ποιο ακριβως συστημα χρησιμοποιησαν οι Ουκρανοι για να αναχαιτισουν πυραυλους??? BUK του 1960...????

1. και γιατί ρωτάς εμένα ; ρώτα τον φίλο σου που έβαλε το άρθρο που γραφει το παραπάνω.
2. γιατί κάνεις σε μένα μια τέτοια ερώτηση και δεν έκανες παρόμοια στον Τασο3 πριν από μέρες όταν παρέθεσε ένα άρθρο από το ....baking news που έγραφε μεταξύ αλλών πως η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας κατέρριψε ουκρανικές οβίδες :2funny:

αν και επί της ουσίας δεν ξέρω γιατί απορείς. Πρώτη φορά ακούς για αναχαιτήσεις ρωσικών πυραύλων από την ουκρανική αεράμυνα σε αυτό τον πόλεμο ;
βέβαια θα μου πεις εδώ δεν έχεις ακούσει τίποτα για τις δεκάδες καταστροφές ρωσικών αποθηκών κλπ. στόχων το τελευταίο 1.5 μήνα όπως έγραψες σε ένα ανεκδίηγητο ποστ την περασμένη εβδομάδα, πραγματικά ένιωσα άσχημα που γέλασα μέχρι δακρύων :cheesy:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.069
Πόντοι
1.686
Το ρωτας; σαφως πιο ευκολη, αστεια θα ελεγα. Μπορουν να πανε σε οποιοδηποτε μερος της ταιβαν μεσω θαλασσης, η ρωσια μπορουσε μονο μεσω ξηρας ή αερος και χωρις ελευθερια κινησεων γιατι η ουκρανια συνορευει με 6-7 αλλες χωρες. Η ταιβαν βρισκεται εν μεσω παγκοσμιων χωρικων υδατων αλλα ακομα κι αν η κινα περασει στα χωρικα υδατα των γειτονων (οπως οι φιλλιπινες), τι θα τους κανουν; θα τους κλασουν τα αρχιδια, δεν θα ειναι η πρωτη φορα αλλωστε.

Δηλαδη τωρα αληθεια θες να συγκρινουμε το ποσο πιο ευκολο ειναι για την Κινα να κανει οτι γουσταρει σε ενα νησακι οπως η ταιβαν αποτι η ρωσια σε κοτζαμ ουκρανια; :think: Αν δεν ειχε την παραγωγη (και την παγκοσμια εξαρτηση σε αυτην) που εχει η Ταιβαν θα ηταν ηδη ειτε στο βυθο της θαλασσας ειτε επισημα κινεζικο εδαφος χωρις μα μου. Απλα οι κινεζοι πιθανοτατα ακομα σκεφτονται ποια ειναι η βελτιστη λυση διπλωματικα και πολιτικα.

Είναι θέμα χρόνου, να πάρει την Ταϊβάν η Κίνα .

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.092
Πόντοι
4.895
τυπε το 1944 ο Αμερικανικος στρατος διεσχισε ολον τον Ατλαντικο κ εκανε αποβαση στην Νορμανδια,150.000 ανδρων.....80 χρονια μετα λες να ειναι εμποδιο τα 180χλμ???? .....Εισαι ντιπ ηλιθιος.....

εγω δεν υποστηριζω οτι αναχαιτισαν πυραυλους....αυτος που το λεει να το υποστηριξει...

έλεος ρε μαζο μη γράφεις τέτοιες κοτσάνες, τόσο καιρό προσπαθώ να σε πάρω στα σοβαρά και συνέχεια μου το χαλάς

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
1. και γιατί ρωτάς εμένα ; ρώτα τον φίλο σου που έβαλε το άρθρο που γραφει το παραπάνω.
2. γιατί κάνεις σε μένα μια τέτοια ερώτηση και δεν έκανες παρόμοια στον Τασο3 πριν από μέρες όταν παρέθεσε ένα άρθρο από το ....baking news που έγραφε μεταξύ αλλών πως η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας κατέρριψε ουκρανικές οβίδες :2funny:

αν και επί της ουσίας δεν ξέρω γιατί απορείς. Πρώτη φορά ακούς για αναχαιτήσεις ρωσικών πυραύλων από την ουκρανική αεράμυνα σε αυτό τον πόλεμο ;
βέβαια θα μου πεις εδώ δεν έχεις ακούσει τίποτα για τις δεκάδες καταστροφές ρωσικών αποθηκών κλπ. στόχων το τελευταίο 1.5 μήνα όπως έγραψες σε ένα ανεκδίηγητο ποστ την περασμένη εβδομάδα, πραγματικά ένιωσα άσχημα που γέλασα μέχρι δακρύων :cheesy:
αλλο εγραψα αλλο καταλαβες για τις αποθηκες.....εγραψα οτι ειδα 5 βιντεο απο αποθηκες,εγω λεω οτι κατεστρεψαν 20 επειδη ειμαι λαρτζ.....20 αποθηκες σε ενα μετωπο 1200χλμ τι διαφορα κανουν???? αυτο εγραψα κ ασε τις εξυπναδες....

έλεος ρε μαζο μη γράφεις τέτοιες κοτσάνες, τόσο καιρό προσπαθώ να σε πάρω στα σοβαρά και συνέχεια μου το χαλάς
μπορεις να το διαψευσεις οτι ωρα θελεις.....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
Οι Αμερικάνοι έχουν βάσεις σε Φιλιππίνες Ιαπωνία και σε περιπολία σχετικά κοντά δύο αεροπλανοφόρα...ενώ ο στόλος του ειρηνικού προφανώς και θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο....συν ότι οι διόλου ευκαταφρόνητες ιαπωνικές και νοτιοκορεατικες δυνάμεις θα βοηθήσουν αυτομάτως....ποια Κίνα ...θα σκορπίσουν στους πέντε ανέμους....

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Πάντως ξέρει ότι οι Αμερικάνοι διέσχισαν τον Ατλαντικό για να κάνουν την απόβαση στη Νορμανδία.
Βαθύς γνώστης της Ιστορίας.
εσυ ομως δεν το ηξερες και θεωρεις τα 180χλμ ανυπερβλητο εμποδιο.....ασχετε

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.092
Πόντοι
4.895
αλλο εγραψα αλλο καταλαβες για τις αποθηκες.....εγραψα οτι ειδα 5 βιντεο απο αποθηκες,εγω λεω οτι κατεστρεψαν 20 επειδη ειμαι λαρτζ.....20 αποθηκες σε ενα μετωπο 1200χλμ τι διαφορα κανουν???? αυτο εγραψα κ ασε τις εξυπναδες....

μια χαρά κατάλαβα όπως και ο px που σου είχε απαντήσει, τα βίντεο μέχρι τότε ήταν δεκάδες και φυσικά συνεχίζουν να δημοσιεύονται καθημερινά.

απλά σου είναι λίγο δύσκολο να συνταιριάξεις την πραγματικότητα με τα όσα είχες σου μυαλό σου ως "αλήθεια" τόσα χρόνια

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Ρε μαλάκα, οικογένεια δεν έχεις να σε προφυλάξει;
Τόσο πολύ σε μισούνε που σε αφήνουν να γίνεσαι ρεζίλι των σκυλιών καθημερινά;
εγω ρεζιλι??? ή εσυ που δεν ηξερες για την αποβαση της Νορμανδιας???? Ηταν τοτε που γαμησαμε τα φιλαρακια σου τους Ναζι....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
Έχω διαπιστώσει πως η αρλουμπα πάει σύννεφο....ως ένα βαθμό κατανοητό...άλλο όμως να μην γουστάρεις τον αμερικανό και άλλο να έχεις παραισθήσεις....

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.092
Πόντοι
4.895
Το 1944 Ιούνιο,ο Αμερικανός διέσχισε το στενό της μανχης,μερικά μιλια δηλαδή,αφού είχε πρώτα εξασφαλίσει απόλυτη υπεροχή και υπεροπλία σε αέρα και θάλασσα...την δε απόβαση την προετοίμαζε μήνες συγκεντρώνοντας υλικό και στρατιώτες στο αγγλικό έδαφος...

Κακό δεν είναι να είσαι ηλίθιος. Κακό είναι να είσαι ηλίθιος και να παριστάνεις τον έξυπνο.
Σαν εσένα.

με το μαλακό ρε σεις, καλοκαίρι είναι δεν πειράζει και καμια μαλακία παραπάνω :D:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
μια χαρά κατάλαβα όπως και ο px που σου είχε απαντήσει, τα βίντεο μέχρι τότε ήταν δεκάδες και φυσικά συνεχίζουν να δημοσιεύονται καθημερινά.

απλά σου είναι λίγο δύσκολο να συνταιριάξεις την πραγματικότητα με τα όσα είχες σου μυαλό σου ως "αλήθεια" τόσα χρόνια
ωραια...μπορεις να μου πεις την αναλογια σωληνων πυροβολικου,να δουμε ποσο σημασια εχουν 30 (το ανεβαζω) αποθηκες??? καταλαβαινεις οτι οι Ουκρανοι πυροβολανε ελεφαντα με αεροβολο???

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
Είναι θέμα χρόνου, να πάρει την Ταϊβάν η Κίνα .
Αν μου εξηγήσεις πως περνάς διακόσια χιλιόμετρα νερό και αποβιβάζεις διακόσιες χιλιάδες στρατό ,άρματα,υλικό ,ενώ απο την απεναντι θα έχεις την μεγαλύτερη και πλέον σύγχρονη αεροπορία και ναυτικό που έχει δει ως τώρα ο πλανητης ,θα δεχτώ την άποψη σου χωρίς δεύτερη σκεψη .....

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Άσε τους Ουκρανούς και πες μας για τον Γουλιέλμο τον Κατακτητή που διέσχισε τον Ινδικό και έκανε απόβαση στην Αυστραλία.
βλακακο....θεωρεις 180χλμ εμποδιο.....ασχετε.... ο αλλος παει κολυμπωντας πελοποννησο-κρητη 100χλμ κ δεν μπορει να περασει ενας στρατος τα 180....αμοιβαδα...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Ρε νιαμου Κίμωλο έχει πάει κανείς; Μαζεύω infos:confused:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
Θα σας γράψω ακριβώς τι θα συμβεί αν οι Κινέζοι κάνουν το λάθος και την πέσουν στη φορμοζα.....σε λιγότερο από δύο εβδομάδες ,δεν θα έχουν ούτε ένα πλοίο ...ούτε ένα ,ενώ τα αεροπλάνα τους θα τα κρύβουν σε καταφύγια ....η μόνη τους άμυνα θα είναι με αντιεροπορικους πυραύλους και σε βάθος χρόνου δεν θα έχουν πλέον καμία ελπίδα να ξαναβάλουν εργοστάσιο τους μπροστά,αφού δεν θα έχουν πλέον εργοστάσια....πολύ σύντομα τα βασικά θα επιστρέψουν σε αυτούς που τα είχαν και πριν(Χονγκ Κονγκ,Μακάο,Σαγκάη),η Ινδία θα μπουκαρει σίγουρα να τσιμπήσει κάποια εδάφη στα Ιμαλάια και λογικά το Θιβέτ θα γίνει ανεξάρτητο ....το πολύ σε ένα χρόνο θα μπει κυβέρνηση αρεστή στη δύση και χαίρετε....

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Αν μου εξηγήσεις πως περνάς διακόσια χιλιόμετρα νερό και αποβιβάζεις διακόσιες χιλιάδες στρατό ,άρματα,υλικό ,ενώ απο την απεναντι θα έχεις την μεγαλύτερη και πλέον σύγχρονη αεροπορία και ναυτικό που έχει δει ως τώρα ο πλανητης ,θα δεχτώ την άποψη σου χωρίς δεύτερη σκεψη .....
εχει καλη ποιοτητα η Ταιβαν....αλλα η αναλογια ειναι 10 προς 1....με τετοιες αναλογιες η ποιοτητα σταματαει να παιζει ρολο....
600 πολεμικα αεροπλανα εχει η Ταιβαν......και η Κινα εχει γυρω στα 3.500 (ολα μαζι,πολεμικα-μεταφορικα-ελικοπτερα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom