Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.500
Πόντοι
8.846
μα είναι δυνατόν να περιμένεις απ αυτούς οτιδήποτε περισσότερο απ τις απαντήσεις που μόλις σου έδωσαν; μέχρι εκεί είναι τα παιδιά. δεν μπορούν, κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να μας το αποδείξουν καθημερινά.

(μπήκαν την ίδια στιγμή στο τόπικ και απάντησαν ακριβώς το ίδιο ακριβώς την ίδια στιγμή. ξεκάθαρα κατά τύχη)
ίδια συνομοταξία...

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
α. βγάλε τον καθρέφτη από μπροστά σου...
β. σταμάτα να γράφεις παπαριές, είσαι κουραστικά μαλάκας
γ. αν έχεις ιδέαν τι σου γίνεται πάψε να παπαγαλίζεις ότι αρχιδιά κατεβαίνει στην κούτρα σου και απάντησε σε ότι σε έχω παραθέσει από προχθές.
επειδή όμως απλά δεν έχεις τι να πεις και είσαι άσχετος ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ

σταμάτα να τους απαντάς γιατί πάνε συνεχώς την συζήτηση σε spam, προσωπικές προσβολές και βρισίδια ακριβώς επειδή επί του θέματος πέρα από το να παπαγαλίζουν fake news και πράγματα που δεν καταλαβαίνουν, δεν μπορούν να σταθούν σε σοβαρή συζήτηση. όσο τους ταΐζεις τόσο θα σου απαντάνε και ξέρεις τι λένε για τα γουρούνια και την λάσπη.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
σταμάτα να τους απαντάς γιατί πάνε συνεχώς την συζήτηση σε spam, προσωπικές προσβολές και βρισίδια ακριβώς επειδή επί του θέματος πέρα από το να παπαγαλίζουν fake news και πράγματα που δεν καταλαβαίνουν, δεν μπορούν να σταθούν σε σοβαρή συζήτηση. όσο τους ταΐζεις τόσο θα σου απαντάνε και ξέρεις τι λένε για τα γουρούνια και την λάσπη.
Εαν κατι που γραφει ενας μουνοχαλαστης και ενας κοντολαγνος σε ενα φορουμ μπουρδελα.κομ σ φαινονται φεικ νιουζ και παραπλανητικα,κάθισε δες Αντ1 που τους στουπωσαν εουρος τ αφεντικα σου:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
@kontolagnos
@tasos3
@JOHN-PLAYER-SPECIAL
@mounoxalastis

βαριέμαι αφόρητα. όλο τις ίδιες μαλακίες...
κάτι σοβαρό έχετε να πείτε γιατί προχθές και όποτε πάει να γίνεις διάλογος με ουσία κάνετε τις κότες...
Εγω να δεις πως βαριεμαι με τις μαλακιες που γραφετε εδω μεσα ...

ΥΓ. σου απαντησα οσο απαντησες και εσυ στην παραθεση που σου εκανα πριν ενα μηνα περιπου
rap.jpg

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.500
Πόντοι
8.846
Εγω να δεις πως βαριεμαι με τις μαλακιες που γραφετε εδω μεσα ...

ΥΓ. σου απαντησα οσο απαντησες και εσυ στην παραθεση που σου εκανα πριν ενα μηνα περιπου
rap.jpg
ευκολάκι?
αν είναι όπως τα λες γιατί δεν πάνε? αλλά προτιμούν λονδίνο, νεα υόρκη, παρίσι ή ό,τι άλλο?
τι να αναλύσω, η ίδια η πραγματικότητα απαντάει...

και τέλος πάντων έγραψες εκεί ένα άσχετο που δε λέει τίποτα και το συγκρίνεις με την ανάλυση που σου έβαλα για να γίνει συζήτηση? έλεος

σειρά σου. αναμένω τα σχόλιά σου σε αυτό που σε/σας παρέθεσα...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
ευκολάκι?
αν είναι όπως τα λες γιατί δεν πάνε? αλλά προτιμούν λονδίνο, νεα υόρκη, παρίσι ή ό,τι άλλο?
τι να αναλύσω, η ίδια η πραγματικότητα απαντάει...

σειρά σου. αναμένω τα σχόλιά σου σε αυτό που σε/σας παρέθεσα...
Θεμα γουστου ειναι ... ποιος σου ειπε οτι δεν πανε να ζησουν αρκετοι ξενοι στην Μοσχα?

Ως μελος του ΝΑΤΟ που ειμαστε και αυτο ευκολακι ειναι , γιατι μου απευθυνεις ομως την ερωτηση? ειδες πουθενα να κατακρινω την ελληνικη κυβερνηση?

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.500
Πόντοι
8.846
Θεμα γουστου ειναι ... ποιος σου ειπε οτι δεν πανε να ζησουν αρκετοι ξενοι στην Μοσχα?

Ως μελος του ΝΑΤΟ που ειμαστε και αυτο ευκολακι ειναι , γιατι μου απευθυνεις ομως την ερωτηση? ειδες πουθενα να κατακρινω την ελληνικη κυβερνηση?
μάλλον δεν με διάβασες. εξέθεσα μια άποψη, την τεκμηρίωσα (κατ' εμέ) κι έβγαλα τα συμπεράσματά μου...
επ'αυτού ζήτησα άποψη από αυτούς που υποστηρίζουν τους ρώσους κι ότι κακώς αναμειχθήκαμε υπέρ των ουκρανών.
δεν το κομματικοποίησα.
υγ
ξέρω 3 ανθρώπους στην μόσχα (όπου έχω πάει κάποιες φορές). όλοι για δουλειές μένουν εκεί, όχι απο επιλογή. όπως κι οι γνωστοί τους

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
μάλλον δεν με διάβασες. εξέθεσα μια άποψη, την τεκμηρίωσα (κατ' εμέ) κι έβγαλα τα συμπεράσματά μου...
επ'αυτού ζήτησα άποψη από αυτούς που υποστηρίζουν τους ρώσους κι ότι κακώς αναμειχθήκαμε υπέρ των ουκρανών.
δεν το κομματικοποίησα.
υγ
ξέρω 3 ανθρώπους στην μόσχα (όπου έχω πάει κάποιες φορές). όλοι για δουλειές μένουν εκεί, όχι απο επιλογή. όπως κι οι γνωστοί τους
Προσωπικα θα προτιμουσα να ειμασταν πιο συγκρατημενοι ως χωρα ,το κανανε και αλλες που ειναι μελη του ΝΑΤΟ ...

οπως και να ζησω στην Αγια Πετρουπολη αντι για το Παρισι ας πουμε

κατανοητο τωρα?

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.500
Πόντοι
8.846
Προσωπικα θα προτιμουσα να ειμασταν πιο συγκρατημενοι ως χωρα ,το κανανε και αλλες που ειναι μελη του ΝΑΤΟ ...

οπως και να ζησω στην Αγια Πετρουπολη αντι για το Παρισι ας πουμε

κατανοητο τωρα?
πα μαλ
καταννοητά αλλά όχι τεκμηριωμένα. ενιγουέι

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
πα μαλ
καταννοητά αλλά όχι τεκμηριωμένα. ενιγουέι
Αποψη σου ,δεκτη

υγ. ποτε δεν μου αρεσε η Δυση για να ζησω καπου μονιμα εκει , για ολιγοημερα ταξιδια αναψυχης και τουρισμου μια χαρα ειναι φυσικα

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.737
Πόντοι
506
O Μπλερ πονταρει στην άνοδο της Κινας και στο τελος της δυτικής κυριαρχιας

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εσύ φταις που κάθεσαι και μιλάς με τον κτηνάνθρωπο που γέλαγε προχθές με τα παιδιά που σκοτώθηκαν στους βομβαρδισμούς.
Βρε αρχιδομουρη,κουραδοβλακα σ εγραψα κ προχθες να μ παραθεσεις π συνεβη κατι τετοιο απο μερους μου…

Εσυ ομως οχι μοναχα δεν μπορεις να βρεις κατι τετοιο…το συνεχίζεις κ ολας ….

Σ εχω πει πως δεν σε γαμαω ρε πουστη…Θα μεινεις να τρως πακιστανικό κρεας απ το κωλαρινι σου…Ελληνικο δεν θα φας ποτε…

Εκτος αν σ βαλει κανας Τούρκος το κοκορέτσι του εις την σουφραν σου

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456

:2funny::2funny::2funny:

προδότης και ρώσος πράκτορας ο αρχηγός της Ασφάλειας και κολλητάρι του ουκρανού πρωθυπουργού από παιδί ...
Άρα πλησιάζουμε στο τέλος.

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.905
Πόντοι
3.446

:2funny::2funny::2funny:

προδότης και ρώσος πράκτορας ο αρχηγός της Ασφάλειας και κολλητάρι του ουκρανού πρωθυπουργού από παιδί ...
Άρα πλησιάζουμε στο τέλος.
Τέτοια λες και τα Μπαιντενοπουλα θα σου αρχίσουν επίθεση και πως τρως προπαγάνδα του Πούτιν ….!!!! Ενώ μόνο ο σανός του κουλη που τρώνε αυτοί δεν ειναι προπαγάνδα ….!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
σχολείο στόχευσαν οι Ουκρανοί στην πόλη του Ντονμπας

Συνημμένα

• VID_20220719_120526_069.mp4
    5,3 MB · Εμφανίσεις: 0

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
σχολείο στόχευσαν οι Ουκρανοί στην πόλη του Ντονμπας

άλλο ένα προπαγανδιστικό βίντεο από τον βασιλιά των fake. για να καταλάβετε ποιες είναι οι πηγές του zero και πόσο έγκυρες και αντικειμενικές είναι, δείτε και τι άλλο ανεβάζει ο @donbassr στο telegram...
mo.PNG

θαυμάστε: Донбасс решает 'απελευθερώσεις περιοχών', 'ειδική επιχείρηση', 'μαμά ρωσία','έθνος ναζιστών' κλπ κλπ κλπ

εντελώς προπαγανδιστικό και φαιδρό προφίλ που ο zero εμπιστεύεται έναντι στα 'ψέματα της δύσης'. εντάξει, καταλάβαμε. όπως καταλάβαμε και από τα βιντεάκια με αιχμαλώτους πολέμου που βάζεις και χαίρεσαι.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
και άλλο ένα από τον υπέροχο λογαριασμό που εμπιστεύεται ο zero
jjkj.PNG

'ήρωας' ο Mikhail Tolstykh, ναι σίγουρα... μόνο που:

On 16 February 2015, Tolstykh was included by the European Council in their sanctions list.[9] In 2016, he was charged in Ukraine with crimes including the creation of a terrorist organization, abduction, and abuse of prisoners of war.[10]

Treatment of prisoners​

In January 2015, several videos surfaced of Tolstykh physically abusing captured Ukrainian artillerymen from the Second Battle of Donetsk Airport. Tolstykh is seen clearly identifying himself before grabbing the prisoners by the face, brandishing a dagger, and cutting off military insignia and forcing prisoners to eat them. Oleksandra Matviychuk, head of the Kyiv-based Center for Civil Liberties, called what appears in the videos "flagrant violations of the Geneva Conventions" and said she was preparing the groundwork for prosecution.[11]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom