Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

  • Ναι

    Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

    Ψήφοι: 101 51,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Μηνύματα
6.142
Like
4.673
Πόντοι
1.756
χωρίς να είμαι ειδικός μαντεύω πως αρχικά σχεδιάστηκαν για την εκτόξευση ρουκετών στυλ MLRS και μετά προέκυψαν οι ATACMS. Ο διαχωρισμός ρουκέτες/πύραυλοι φυσικά έχει νόημα, όπως και το να πεις πολυβόλο / πυροβόλο. Αν θες φυσικά να είσαι σαφής για ποιο πράγμα μιλάς.

- όλες οι ρουκέτες του HIMARS έχουν το ίδιο βεληνεκές ; πως ξέρεις πως αυτες που δόθηκαν στην Ουκρανία φτάνουν στα 80km ;
- η ερώτηση μου παραμένει : πως ξέρεις πως στο Μπελγκοροντ ριχτηκαν/αναχαιτιστηκαν HIMARS ; υπάρχει σχετική αναφορά έστω και σε ρωσικό μέσο ;
- πράγματι το πρόβλημα των ουκρανών ξεκινάει από την αεράμυνα τουλάχιστον στη θεωρία. Στην πράξη τα περισσότερα από τα βίντεο που δημοσιεύονται δείχνουν πλήγματα από πυροβολικό ή/και πυραυλικά με τη βοήθεια των drones.
- η αναλογία σωλήνων είναι η θεωρητική ή αυτή που ισχύει στη γραμμή του μετώπου ;
- Τα λιγα συστήματα που πήγαν ήδη στους ουκρανούς ήταν αρκετά ώστε να γίνουν στάχτη και μπούρμπερη δεκάδες αποθηκες κλπ. των ρώσων τις τελευταίες μέρες. Αν παρακολουθείς μόνο ρωσικες "πηγές" μάλλον δεν θα έχουν υποπέσει στην αντίληψήσου οι σχετικές εικόνες πολύωρων "πυροτεχνημάτων" :grin:
οι πιο basic ρουκετες του συστηματος φτανουν τα 80χλμ....οι Ατακμς φτανουν τα 300...
και βασικα ειναι το μονο οπλο των ουκρανων που μπορει να φτασει στο Μπελγκοροντ....
...εχουν και κανα 2 πυραυλους ακομα που φτανουν,αλλα απο ακριβεια, αστα να πανε...
η αναλογια ειναι κατ εκτιμηση....αλλα και 30 προς 1 να ειναι, παλι ειναι συντριπτικη....
οι ρωσοι θεωρουν το πυροβολικο "βασιλια του πολεμου"....το πυροβολικο μπορει να ειναι στο πεδιο 24/7 και να ριχνει.... η αεροπορια δεν μπορει να το κανει αυτο....
οι ουκρανοι εχουν κατασκοπους μεσα στις ρωσικες περιοχες και "δινουν" τις θεσεις των αποθηκων....αν ξερεις ακριβως την θεση ειναι ευκολο να τις χτυπησεις ακομα και με κανονι...φυσικα θα χτυπηθουν αποθηκες,ειπε κανεις οτι οι ρωσοι ειναι απροσβλητοι ή δεν θα εχουν απωλειες???
 

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Μηνύματα
3.226
Κριτικές
27
Like
4.025
Πόντοι
4.895
εξήγησέ μας πάλι αν έχεις την ευχαρίστηση για ποιον λόγο χαίρεσαι και πανηγυρίζεις με θάνατο απλών στρατιωτών που υπερασπίζονται χώρα που δέχθηκε επίθεση και γελάς με βασανισμό αιχμαλώτων πολέμου.

για τον συγκεκριμένο λευκορώσο αν ισχύουν οσα γράφτηκαν στον παρακατω σύνδεσμο (δες τα σχόλια) μάλλον πέθανε ως ήρωας κάτι που δεν συνάδει καθόλου με τη λογική του μισθοφόρου
https://www.reddit.com/r/RussiaUkraineWar2022/comments/vsbhyt
αντιγράφω το σχόλιο :
"Your going to see it in the news and with reliable sources in the next 12 hours. Him and his unit were covering the Ukraine retreat from the area of Lys. They were left with a lot of anti armor weapons and essentially stretched themselves to destroy as many Russian army tanks and vec’s as possible. They were supposedly not confirmed, very successful, but most died and some captured. Sorry I cannot most sources."

".....Also clarification, they were spent into dozens of 3 man fire teams armed to the teeth with the sole purpose of destroying armor and counter sniper. Will post sources as they become legitimate"

"After talking and reviewing sources now. Btw is extremely difficult picking through fact and fiction. They were mostly successful destroying many Tecs. But what’s not going to come to light is that most of everyone that stayed were absolutely slaughtered. They killed a lot of Russians but were essentially wiped out. It’s what it is. War is terrible"
 

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Μηνύματα
3.226
Κριτικές
27
Like
4.025
Πόντοι
4.895
Γελάει ο κοσμος με το ρωσικο ασκέρι. Αν δεν ειχαν εκατομμυρια τόνους βληματων πυροβολικου ουτε 10 χιλιομετρα δε θα ειχαν προχωρησει. Τα αρματα τους ειναι πιο επικίνδυνα για τα πληρωματα παρα για τον εχθρο. Η αεροπορια οπότε πετάει ριχνει iron bombs. Οι τζιχαντιστες του καντιροφ είναι μόνο για φοτο με τα τριμαρισμενα μουσια τους. Και ο πουτιν στο 25ο υπογειο στα ουραλια κανει τον αρχιστρατηγο, του έχουν σκοτωθει και καμια 15αρια στρατηγοι στο μεταξυ...

υπάρχει κάτι που οι πουτινολάγνοι δεν σκέφτονται (ή δεν θέλουν να σκεφτουν...) Παρα την αριθμητική υπεροπλία των ρώσων οι ουκρανοί έχουν καταφέρει σημαντικές απώλειες στον εχθρό. Με αυτοθυσία και αποτελεσματική χρήση των μεσων που διαθέτουν.
Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν είχαν αεροπορία/άρματα/πυροβόλα/ πυραυλικά συστήματα σε ισότιμους αριθμούς ; Άντε και ναυτικό, και 1-2 υποβρύχια να κόβουν βόλτα στη "ρωσική λίμνη" :grin:

(να προλάβω κάνεναν πουτινικό πως αναφέρομαι μόνο σε συμβατικό πόλεμο και ποια θα ήταν η εξέλιξη με βάση τα όσα έχουμε δει ως τώρα )
 

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Μηνύματα
3.226
Κριτικές
27
Like
4.025
Πόντοι
4.895
Πιστευεις κατι απ αυτα που λενε ρε ρεζίλη;

οι νεκροί προφανώς δεν μπορούν να επιβεβαιωθουν, είναι κάτι που κάθε πλευρά το χρησιμοποιεί όπως τη βολεύει. Για άρματα/αεροσκάφη κλπ. όμως υπάρχει σάιτ που τα καταμετρά με τεκμηριωση, φωτό, ημερομηνία κλπ.
Αν δεν το ξέρεις ψάξε να το βρεις να μη γράφεις ότι ανοησία σου έρθει στο κεφάλι
 

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Μηνύματα
3.226
Κριτικές
27
Like
4.025
Πόντοι
4.895
ο γνωστός προπαγανδιστής Αυγερινός δημοσιεύει βίντεο από πηγή που δεν μας λεει με fake βίντεο για να ξεπλύνει τα fake της ρωσίας; μπορεί να βγεί ένα σοβαρό γενικό συμπέρασμα για τον πόλεμο από την συγκεκριμένη μαλακία που ανέβασε ή επειδή βρήκε ένα fake κάπου στα social, αυτομάτως ξεπλένεται όλη η προπαγάνδα της ρωσίας;

νομίζω πως έπιασες ακριβώς το νόημα σχετικά με τον Αυγερινό :thumbsup:
 

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Μηνύματα
7.730
Like
3.114
Πόντοι
506
είναι λες και το κάνετε επίτηδες πλέον... :2funny:

«Τον περασμένο Νοέμβριο η Αλίνα Λιπ μετακόμισε στο Ντονέτσκ και εγκαινίασε το κανάλι της στο Telegram, από όπου στέλνει τις ανταποκρίσεις της για την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» της Ρωσίας, όπως χαρακτηρίζει τον πόλεμο. Λίγο καιρό νωρίτερα είχε συναντηθεί στη Μόσχα με την εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα. Και τον Φεβρουάριο, λίγες ημέρες μόνο πριν την εισβολή, η Λιπ ταξιδεύει για άλλη μια φορά στη Μόσχα, για το συνέδριο «Ο γεωπολιτικός πόλεμος της Δύσης κατά της Ρωσίας: η περίπτωση της Ουκρανίας»Putins deutsche Infokriegerin | t-online, που διοργανώνει το Ρωσικό Επιχειρηματικό Επιμελητήριο.

Στο ίδιο συνέδριο συμμετέχουν ο επικεφαλής της τηλεόρασης της Αγίας Πετρούπολης Αλεξάντερ ΜάλκεβιτςThe Evolution of a Russian Troll | FP, ο οποίος είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι εργάζεται για τη μηχανή της ρωσικής προπαγάνδας στις ΗΠΑ και την Αφρική, ο ακροδεξιός φινλανδός Γιόχαν ΜπέκμανJohan Bäckman, ο οποίος είναι διαβόητος προπαγανδιστής του Κρεμλίνου, καθώς και συνεργάτες του Αλεξάντερ Ντούγκιν,Aleksandr Dugin: The far-right theorist behind Putin's plan | 60 minutes on YouTube συμπεριλαμβανομένης της κόρης του, Ντάρια Πλατόνοβα.
»

αυτά και πολλά άλλα αποκαλυπτικά για την μία 'δημοσιογράφο' του βιντεο:

όσο για τον 'βρετανό δημοσιογράφο John Miller' ειλικρινά δεν βρήκα το παραμικρό παρά ελάχιστα στοιχεία, πιστεύω αρκετά ενδεικτικά για την περίπτωσή του:
δεν έχει παρουσία πουθενά στο ίντερντερ ως δημοσιογράφος παρά μόνο
α) στο telegram στο οποίο έκανε λογαριασμό μόλις πριν ένα μήνα
mill.PNG


β) στο Presstv, ιρανικών συμφερόντων ελεγχόμενο απ το Islamic Republic of Iran Broadcasting
του οποίου είναι και ανταποκριτής στον πόλεμο στην ουκρανία.

καταλάβαμε με τι δημοσιογραφάρα έχουμε να κάνουμε... εντελώς ασήμαντος προπαγανδιστής.

είναι φοβερό το τι δίκτυο προπαγάνδας έχει χτιστεί τόσα χρόνια και το πόσο ηλίθιοι είστε που τρώτε αμάσητες μαλακίες από τυχάρπαστους την ίδια στιγμή που αμφισβητείτε σοβαρή δημοσιογραφία και έρευνα. το μυαλό σας έχει γίνει πουρές πλέον.
Η Alina Lipp διωκεται ποινικα απο την Εισαγγελια Göttingen για αισχρη φιλορωσικη προπαγανδα....

22.06.2022 14:55 Uhr

Staatsanwaltschaft Göttingen ermittelt gegen Alina Lipp

Die Zentralstelle für Hasskriminalität im Internet bei der Staatsanwaltschaft Göttingen hat Ermittlungen gegen die YouTuberin Alina Lipp aus Lüneburg aufgenommen. Lipp soll im Internet dazu aufgerufen haben, sich mit dem russischen Angriffskrieg gegen die Ukraine zu solidarisieren. Das sei eine Straftat nach Artikel 13 des Völkerstrafgesetzbuchs so ein Sprecher der Staatsanwaltschaft, da damit Straftaten gebilligt werden. Lipp war früher Kommunalpolitikerin der Grünen und macht inzwischen in sozialen Netzwerken offenbar Propaganda für Russland.
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.116
Κριτικές
491
Like
37.356
Πόντοι
41.447
υπάρχει κάτι που οι πουτινολάγνοι δεν σκέφτονται (ή δεν θέλουν να σκεφτουν...) Παρα την αριθμητική υπεροπλία των ρώσων οι ουκρανοί έχουν καταφέρει σημαντικές απώλειες στον εχθρό. Με αυτοθυσία και αποτελεσματική χρήση των μεσων που διαθέτουν.
Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν είχαν αεροπορία/άρματα/πυροβόλα/ πυραυλικά συστήματα σε ισότιμους αριθμούς ; Άντε και ναυτικό, και 1-2 υποβρύχια να κόβουν βόλτα στη "ρωσική λίμνη" :grin:

(να προλάβω κάνεναν πουτινικό πως αναφέρομαι μόνο σε συμβατικό πόλεμο και ποια θα ήταν η εξέλιξη με βάση τα όσα έχουμε δει ως τώρα )
με το ΑΝ δεν γίνεται δουλειά....και με υποθέσεις το γνωρίζεις και εσύ αυτό πιστεύω γιατί είσαι έξυπνος άνθρωπος και στροφαρεις

και αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν καρότσι που λέγανε παλιά

και αν γινόταν αυτό που λες ποιος μας λέει ότι οι Ρώσοι δεν θα χρησιμοποιούσαν άλλου είδους όπλα και δυνάμεις που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ως τώρα.

ΥΓ. περιμένω κάτι που είπες πως θα μου γράψεις όταν βρεις χρονο
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.116
Κριτικές
491
Like
37.356
Πόντοι
41.447
ρε που εισασταν όλοι εσείς οι δικαιωματιστες ειρηνηστες ανθρωπιστές του κώλου την περίοδο 2014-2022?



Φαρισαίοι
 
Τελευταία τροποποίηση:

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Μηνύματα
1.458
Like
1.463
Πόντοι
216
υπάρχει κάτι που οι πουτινολάγνοι δεν σκέφτονται (ή δεν θέλουν να σκεφτουν...) Παρα την αριθμητική υπεροπλία των ρώσων οι ουκρανοί έχουν καταφέρει σημαντικές απώλειες στον εχθρό. Με αυτοθυσία και αποτελεσματική χρήση των μεσων που διαθέτουν.
δεν ειμαι ειδικος ουτε εχω μελετησει και πολυ το θεμα αλλα νομιζω οτι αυτο συμβαινει γιατι οι ρωσοι απλα δεν θελουν να ριξουν στο ψαχνο αλλα κοιτανε να υπαρχουν λιγες απωλειες απο τους πολιτες στην ουκρανια.
 

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Μηνύματα
6.630
Κριτικές
57
Like
6.798
Πόντοι
5.406
δεν ειμαι ειδικος ουτε εχω μελετησει και πολυ το θεμα αλλα νομιζω οτι αυτο συμβαινει γιατι οι ρωσοι απλα δεν θελουν να ριξουν στο ψαχνο αλλα κοιτανε να υπαρχουν λιγες απωλειες απο τους πολιτες στην ουκρανια.
Μεγάλη Παπάτζα της προπαγάνδας των ορκ
 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.339
Κριτικές
9
Like
4.687
Πόντοι
1.830
ρε που εισασταν όλοι εσείς οι δικαιωματιστες ειρηνηστες ανθρωπιστές του κώλου την περίοδο 2014-2022?



Φαρισαίοι

σου στέλνω λινκ που γράφει στοιχεία και ονόματα για δυτικούς προπαγανδιστές του πούτιν, απαντάς με ρωσικό προπαγανδιστικό άρθρο που ξεκινάει 'Known journalists and bloggers...' αναφερόμενο στις εξής δύο: Alina Lipp και Liu Sivaya! και οι δύο έχουν πλούσιο βιογραφικό προπαγάνδας. ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις.

αλλά μη διαβάζεις δυτικά μέσα. βάζουν γελοία άρθρα που ξεκινάνε με προτάσεις όπως 'γνωστοί δημοσιογράφοι και μπλόγκερς' και αναφέρονται μόνο σε δύο περιπτώσεις που είναι αποδεδειγμένα προπαγανδιστές. αίσχος με την προπαγάνδα τους.
 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.339
Κριτικές
9
Like
4.687
Πόντοι
1.830
δεν ειμαι ειδικος ουτε εχω μελετησει και πολυ το θεμα αλλα νομιζω οτι αυτο συμβαινει γιατι οι ρωσοι απλα δεν θελουν να ριξουν στο ψαχνο αλλα κοιτανε να υπαρχουν λιγες απωλειες απο τους πολιτες στην ουκρανια.

επιβεβαιώνω. οι ρώσοι δεν ρίχνουν στο ψαχνό. κάνουν επιλεκτικούς βομβαρδισμούς με όπλα υψηλής ακρίβειας και ποτέ μα ποτέ δεν στοχεύουν άμαχους και όποιος το λέει αυτό είναι δυτικός προπαγανδιστής...
4a49e5f2-f42a-4792-ac94-4b8017df8f00.jpg

1875d89f-9319-41df-ad9a-0ddbf3c18379.jpg

AP22070654665640.jpg

220419214601_marioupoli_1904-1024x575.jpg
 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.339
Κριτικές
9
Like
4.687
Πόντοι
1.830
έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και 21 τραυματίστηκαν τις τελευταίες 24 ώρες από τους βομβαρδισμούς στην περιοχή

 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.339
Κριτικές
9
Like
4.687
Πόντοι
1.830
βίντεο απ τις 7 του μηνός. 3 νεκροί και 5 τραυματίες από ρωσικούς βομβαρδισμούς

τέτοια βίντεο κυκλοφορούν σχεδόν καθημερινά εδώ και τέσσερις μήνες. είναι τρομακτικό γελοίο και εξίσου χυδαίο και άθλιο κάποιοι μετά από τόσο καιρό που ήταν σε άρνηση πραγματικότητας και με καθημερινά ρεσιτάλ απανθρωπιάς έβγαζαν κάθε βομβαρδισμό αμάχων fake και κάθε νεκρό ηθοποιό (μέχρι και για τους νεκρούς της Μπούτσα), να προσπαθούν να πείσουν ότι συγκινήθηκαν για νεκρούς αμάχους και παιδιά επειδή υπήρξαν θύματα και απ την ρωσική πλευρά.
 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.432
Like
7.931
Πόντοι
2.356

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.116
Κριτικές
491
Like
37.356
Πόντοι
41.447
βίντεο απ τις 7 του μηνός. 3 νεκροί και 5 τραυματίες από ρωσικούς βομβαρδισμούς

τέτοια βίντεο κυκλοφορούν σχεδόν καθημερινά εδώ και τέσσερις μήνες. είναι τρομακτικό γελοίο και εξίσου χυδαίο και άθλιο κάποιοι μετά από τόσο καιρό που ήταν σε άρνηση πραγματικότητας και με καθημερινά ρεσιτάλ απανθρωπιάς έβγαζαν κάθε βομβαρδισμό αμάχων fake και κάθε νεκρό ηθοποιό (μέχρι και για τους νεκρούς της Μπούτσα), να προσπαθούν να πείσουν ότι συγκινήθηκαν για νεκρούς αμάχους και παιδιά επειδή υπήρξαν θύματα και απ την ρωσική πλευρά.

άσε ρε μας ρε μυρωδιά ανθρωπιστή ala cart
πάλι δεν απάντησες σε αυτά που σε ρώτησα και μας αραδιασες τις μπούρδες σου
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.116
Κριτικές
491
Like
37.356
Πόντοι
41.447
για τον συγκεκριμένο λευκορώσο αν ισχύουν οσα γράφτηκαν στον παρακατω σύνδεσμο (δες τα σχόλια) μάλλον πέθανε ως ήρωας κάτι που δεν συνάδει καθόλου με τη λογική του μισθοφόρου
https://www.reddit.com/r/RussiaUkraineWar2022/comments/vsbhyt
αντιγράφω το σχόλιο :
"Your going to see it in the news and with reliable sources in the next 12 hours. Him and his unit were covering the Ukraine retreat from the area of Lys. They were left with a lot of anti armor weapons and essentially stretched themselves to destroy as many Russian army tanks and vec’s as possible. They were supposedly not confirmed, very successful, but most died and some captured. Sorry I cannot most sources."

".....Also clarification, they were spent into dozens of 3 man fire teams armed to the teeth with the sole purpose of destroying armor and counter sniper. Will post sources as they become legitimate"

"After talking and reviewing sources now. Btw is extremely difficult picking through fact and fiction. They were mostly successful destroying many Tecs. But what’s not going to come to light is that most of everyone that stayed were absolutely slaughtered. They killed a lot of Russians but were essentially wiped out. It’s what it is. War is terrible"
έλα τώρα.. !
σε έχω για πιο έξυπνο
μην αρχίζεις και εσύ την μπουρδολογια. και με απογοητεύσεις.

μπορείς να επιβεβαιώσεις πως ο εν λόγω έπεσε ηρωικά μαχόμενος όπως τα περιγράφουν???
τα δυτικά μέσα αναπαράγουν τις ανακοινώσεις του ουκρανικού επιτελείου
όπως και να σκοτώθηκε ναι είναι ήρωας αλλά στάνταρ οι Ουκρανοί για λόγους τόνωσης ηθικού θα τον παρουσιάσουν πως έπεσε ενώ ορμούσε ένας προς 100
γιατί ήταν αυτός που ήταν και η απωλια του από μόνη της είναι πλήγμα στο ηθικό των Ουκρανών
 
Τελευταία τροποποίηση:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.339
Κριτικές
9
Like
4.687
Πόντοι
1.830
άσε ρε μας ρε μυρωδιά ανθρωπιστή ala cart
πάλι δεν απάντησες σε αυτά που σε ρώτησα και μας αραδιασες τις μπούρδες σου

άνθρωπος που δίνει ρεσιτάλ απανθρωπιάς και προπαγάνδας επί τόσο καιρό αρνούμενος κάθε έγκλημα πολέμου ρώσων, θεωρώντας fake κάθε είδηση για νεκρούς άμαχους, ειρωνευόμενος απλούς φαντάρους ή αιχμάλωτους πολέμου, ξύπνησε μετά από τέσσερις μήνες και κατηγορεί τους άλλους για ανθρωπισμό ala cart. θα τρελαθούμε τελείως εδώ μέσα.
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
26.676
Κριτικές
183
Like
43.753
Πόντοι
21.896

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.116
Κριτικές
491
Like
37.356
Πόντοι
41.447
άνθρωπος που δίνει ρεσιτάλ απανθρωπιάς και προπαγάνδας επί τόσο καιρό αρνούμενος κάθε έγκλημα πολέμου ρώσων, θεωρώντας fake κάθε είδηση για νεκρούς άμαχους, ειρωνευόμενος απλούς φαντάρους ή αιχμάλωτους πολέμου, ξύπνησε μετά από τέσσερις μήνες και κατηγορεί τους άλλους για ανθρωπισμό ala cart. θα τρελαθούμε τελείως εδώ μέσα.
ενώ εσύ που στην εισβολή των Αμερικανών σε Αφγανιστάν (όπου υπέστησαν οδυνηρή ήττα και αποχώρησαν νύχτα) και στο Ιράκ που το κατέστρεψαν για πάντα και παράτησαν τους Κούρδους συμμάχους τους να σφαγιάζονται από τους τουρκαλαδες η επίσης κατά τoν 8 έτη εμφύλιο στο ντονμπας που ουκρανικό πυροβολικό και αεροπορία σκότωνε τον απλό κόσμο δεν θυμάμαι να ευασθητοποιηθηκες
τώρα σε έπιασε ο πόνος τάχα

πιο φαρισαίος δεν γίνεται...
άσε μας κακομοιρη
 
Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom