Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.870
- Πόντοι
- 9.931
Μπορει να εχει πουληθεί απο τοτε.Εγώ απορώ πως κατάντησε έτσι το bankingnews. Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια ότι ήταν σοβαρό σάιτ.
Μπορει να εχει πουληθεί απο τοτε.Εγώ απορώ πως κατάντησε έτσι το bankingnews. Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια ότι ήταν σοβαρό σάιτ.
....Απαιτείται ισχυρότατη θεµελίωση και εκσκαφή µεγέθους τουλάχιστον 16 µ. x 16 µ. και βάθους τουλάχιστον 3 µέτρων ......Μπα, και που λέει ότι ο πύργος είναι πακτωμένος;;;;;
Βιδωμένος είναι:
Αλλά η μεγάλη η ανοησία που έγραψες ήταν για την ανακύκλωση του.
Η βάση είναι από μπετό και σίδερο και σίγουρα καθημερινά πετιούνται μπάζα πολύ μεγαλύτερου όγκου από την βάση μιας ανεμογεννήτριας.
Ο δε πύργος είναι από τον παλιό καλό χάλυβα που ξέρεις πως ανακυκλώνεται;
Για σκραπ έχεις ακόυσει ποτέ;
Σκραπ ο σκράπας.....
Ρε μουνοχαλαστη, ο βολταιρος εχει γκριζα μαλλια?Καλά ρε τύπε..... από κάτι που έγραψε ο Μποκολος την Δευτέρα....σ καύλωσε εσένα σήμερα Σάββατο, ενώ τόσο καιρό είσαι χαμένος, αρχίζοντας να απαντάς σε αρχαία ποστ...;
Τι σας ταιζουν ρε μπαγασηδες...;Τι παράσταση δίνετε ρε πουστηδες... Που μας βάζετε να γυρίσουμε μια βδομάδα πίσω....για να καταλάβουμε τι θέλετε να πείτε....
Α στα διαλα πια...
Εδω συμφωνουμε. Πρωτα και κυρια, σεβασμος στα ΑΜΕΑ οπως και στον καθε αδυναμο.Τύπε μπορείς να μην ανακατεύεις παιδιά με ειδικές ανάγκες σε αυτό το σαητ ; Σεβασμός σε οικογένειες που.ζουν καθημερινά τέτοιο πρόβλημα ..
Και κάποιος άλλος έβριζε κ τρέχει ακόμα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης εδώ στο νήμα ( πληροφοριακά στο λέω)
Τυπε.... Ο κυριος κοττακης..... δεξιος λεει πως ειναι..... καποτε δημοσιογραφος της βραδυνης...... καποτε δημοσιογραφος της ΕΡΤ επι Αλεξη.... και τωρα ΕΣΤΙΑ του φιλλιπακη....
Τι τριμερεις και μπούρδες ρε τυπε? Οταν οι Αμερικανοι λενε βρειτε τα τι εννοουν? Για τους harpoon τι να σου πω? Φυσικα και δεν ανοιξα κανένα λινκ.Εισαι μαλακας ή το παιζεις? .....
Η συνεκμεταλευση που λες ειναι στην φαντασια σου.... Η Ελλαδα που ειναι σε τριμερης με ολες τις χωρες της μεσογειου οι οποιες ειναι σε γεωπολιτικα μαχαιρια με την τουρκια δεν ασχοληθηκαν καν με την τουρκια πριν μια εβδομαδα.... και θα το κανει η Ελλαδα?
Συμφωνία Ε.Ε., Ισραήλ και Αιγύπτου για αέριο με φορτία LNG
Το Ισραήλ και η Αίγυπτος υπέγραψαν χθες μνημόνιο συνεργασίας με την Ε.Ε. για την αύξηση των εξαγωγών φυσικού αερίου προς την Ευρώπη.www.kathimerini.gr
Και το τουρκολιβυκο συμφωνο πηγε στο ΟΗΕ, εχει καμια πρακτικη αξια? Γιατι να εχει το τουρκαζιαν?
Για τα χαρπουν θα απαντησεις μιχαλακη? Σου εβαλα 6 λινκ..... τιποτα? μοκο?
Σε παρακαλω πες μου οτι και τα φ35 ειναι μαπα για να παω για υπνο γελωντας.....
το ότι οι ΑΠΕ είναι πανάκριβες και δεν μπορούν από μόνες τους να καλύψουν τη ζήτηση. Όπως πολύ ορθά επεσήμανε μέλος παραπάνω, αν στηρίζεσαι μόνο σε ΑΠΕ θα έχεις κάποιες στιγμές πολύ μεγάλη παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος, την οποία δεν θα μπορείς να αποθηκεύσεις, και θα σου λείψει, όταν έχεις ανάγκη. Αν κάποιοι δεν έχουν πρόβλημα να πληρώνουν 5πλάσιους λογαριασμούς, εγώ έχω
τυπε μιλαμε για τακτικο στρατο,οχι για ειδικες δυναμεις....Eχεις ακουσει για την Ghost Division?
Για να καταλαβουν και οι υπολοιποι ποσο μεγαλο νουμερο εισαι ...
Εδω σε αυτο το ποστ σου μολις πριν δυο βδομαδες περιπου, εξυμνεις τους ουκρανους που πολεμανε απεναντι σε εναν ανωτερο στρατο οπως αναφερεις που τωρα εσυ ο ιδιος τον χαρακτηριζεις τσιρκο ...
"αυτή είναι η φρίκη του πολέμου, ξεκληρίζεται μια ολόκληρη γενιά, γνωρίζουν ότι μάχονται απέναντι σε έναν ανώτερο στρατό αλλά δεν το βάζουν κάτω και θυσιάζονται για πατρίδα και οικογένεια."
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς - Page 1198
https://edition.cnn.com/2022/02/11/politics/blinken-ukraine-russia-quad-melbourne/index.html Οι ΗΠΑ το εχουν σιγουρο , τι συνεπειες λετε να εχει στην Ελλαδα και στις μπουρδελοκαταστασεις ? :think:www.bourdela.com
Πιο βλακας πεθαινεις
ουτε θα ασχοληθω να σου εξηγησω τι σημαινει "αγκιστρωση δυναμεων"......Η ταχύτητα οπισθοχώρησης των Ρώσων από δρόμο για το Κίεβο ήταν 50-70 χιλιόμετρα την μέρα.
Λαγοί είχαν γίνει.
το εξκαλιμπουρ κοστιζει 100.000 το ενα.....ακομα και στο Αφγανισταν οι Αμερ. τα εριχναν σε "danger close" περιπτωσεις....Κε στρατιωτικέ αναλυτά, σας έχω νέα:
εισαι και εσυ λαθος
μαθε λοιπον πως οι ρωσικες δυναμεις ειναι αριθμτικα πολυ λιγοτερες απο τις αντιστοιχες Ουκρανικες καθ ολη τη διαρκεια της εισβολης.
Οι δυτικοι στρατιωτικοι υπολογιζουν πως για να ειχε γινει επιτυχης η εισβολη σε τοσο μεγαλη σε εκταση χωρα οι Ρωσοι θα επρεπε να χρησιμοποιησουν τις διπλες δυναμεις απο αυτες που χρησιμοποιησαν αρχικα
απο την αλλη ειναι αληθεια- παρολο το πακτωλο οπλων που λαμβανει συνεχως η Ουκρανια απο την δυση- πως οι Ρωσοι υπερτερουν σε εξοπλισμο των Ουκρανων (τεθωρακισμενα, τανκς, αεροπλανα, πυροβολικο κτλ)
αν αμφισβητείς το βίντεο που έβαλε ο καλός σου φίλος να σε ενημερώσω πως το είχα βάλει και γω πριν μερικές μέρες Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς - Page 1221.......
και εσύ μας έβαλες το αντίστοιχο "μακελειό" από το πουστρονησο! χαχαχα εύγε!
υγ. σε κόβω ούτε φαντάρος να μην έχεις υπηρετήσει. γιωτας δηλ....
Μην γραφεις οτι να ειναι βραδιατικα και αυτοεξευτελιζεσαι ...συνεχίζεις και συ να ξευτελίζεσαι επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση που είχα κάνει πριν αρκετό καιρό για την παρουσία σου στο παρόν νήμα.
για οποιονδήποτε δεν βλεπει μέσα από τις παρωπίδες του το "ανώτερος στρατός" είναι προφανές πως έχει να κάνει με τον εξοπλισμό τουλάχιστον αριθμητικά.
Ρωσικη προπαγανδα τυπε μην πιστευεις τιποτα απο αυτα.
Απλα διαβαζε τας γραφας απο δυτικα ΜΜΕ και οτι γραφουν εδω οι μυστες για αντικειμενικη ενημερωση
Εγώ απορώ πως κατάντησε έτσι το bankingnews. Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια ότι ήταν σοβαρό σάιτ.
ή ακους Πορτοσαλτε....ή ενημερωνεσαι απο τακτικους χαρτες....μπορείς να μου λύσεις μια απορία, εσύ και οι άλλοι πολυταξιδεμένοι ;
εγώ που δεν έχω ιδέα από ρωσία ουκρανια κλπ. και δεν τα έχω δει ούτε στο χάρτη να δεχτώ πως τα πουλημένα μμε μας κρύβουν την αλήθεια, και οι ρωσοι προχωράνε ακάθεκτοι και οι ουκρανοί τρέχουν να σωθούν.
πως γίνεται όμως εδώ και καιρό κάθε μέρα που μπαίνω στο reddit να βλέπω τουλάχιστον ένα βίντεο με καταστροφή ρωσικών αποθηκών πυρομαχικών, καυσίμων, κέντρων διοικησης κλπ. σε περιοχές όπως Ντονεσκ, Λουχανσκ κλπ ;
Τυπε σου πέρασε απο το μυαλο οτι ο υπολογιστής βολης μπορει να περιέχει απόρρητη τεχνολογία και οι Αμερικανοί να μην θελουν να πεσει σε εχθρικά χερια;;Βλεπουμε παρακατω 2 φωτο απο Αμερικανικο Χοβιτζερ και απο αυτα που εστειλαν στην Ουκρανια....
Στο Ουκρανικο λειπει ξεκαθαρα ο υπολογιστης βολης......θα βαλω και το βιντεο για να μην λετε....
οποτε ειτε χοβιτζερ ειτε ενα απλο κανονι,την ιδια δουλεια κανει....
Φατε σανο οτι οι Ουκρανοι παιρνουν σοβαρα οπλα.....
περιμενει και ο αλλος οτι θα δωσουν εξκαλιμπερ.... εδω δεν δινουν ενα απλο συστημα σκοπευσης....