Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Μπα, και που λέει ότι ο πύργος είναι πακτωμένος;;;;;

Βιδωμένος είναι:
1656783208842.png

Αλλά η μεγάλη η ανοησία που έγραψες ήταν για την ανακύκλωση του.

Η βάση είναι από μπετό και σίδερο και σίγουρα καθημερινά πετιούνται μπάζα πολύ μεγαλύτερου όγκου από την βάση μιας ανεμογεννήτριας.

Ο δε πύργος είναι από τον παλιό καλό χάλυβα που ξέρεις πως ανακυκλώνεται;

Για σκραπ έχεις ακόυσει ποτέ;

Σκραπ ο σκράπας.....
....Απαιτείται ισχυρότατη θεµελίωση και εκσκαφή µεγέθους τουλάχιστον 16 µ. x 16 µ. και βάθους τουλάχιστον 3 µέτρων ......
δεν το διάβασες; Βιδώνεται πάνω στη θεμελίωση. Ναι, έχω ακούσει το σκράπ. Ποιός θα πάρει τους τόνους του παλιού, καλού, χάλυβα, ώστε να τους πάει για ανακύκλωση; πόσα έξοδα έχει η εν λόγω μεταφορά; ποιός θα τα επιβαρυνθεί;

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Καλά ρε τύπε..... από κάτι που έγραψε ο Μποκολος την Δευτέρα....σ καύλωσε εσένα σήμερα Σάββατο, ενώ τόσο καιρό είσαι χαμένος, αρχίζοντας να απαντάς σε αρχαία ποστ...;

Τι σας ταιζουν ρε μπαγασηδες...;Τι παράσταση δίνετε ρε πουστηδες... Που μας βάζετε να γυρίσουμε μια βδομάδα πίσω....για να καταλάβουμε τι θέλετε να πείτε....

Α στα διαλα πια...
Ρε μουνοχαλαστη, ο βολταιρος εχει γκριζα μαλλια?

Ζαχαριάδης: Τα λίγα γκρίζα μαλλιά που έχει ο Τσίπρας είναι η πλευρά της εμπειρίας του :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Τύπε μπορείς να μην ανακατεύεις παιδιά με ειδικές ανάγκες σε αυτό το σαητ ; Σεβασμός σε οικογένειες που.ζουν καθημερινά τέτοιο πρόβλημα ..
Και κάποιος άλλος έβριζε κ τρέχει ακόμα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης εδώ στο νήμα ( πληροφοριακά στο λέω)
Εδω συμφωνουμε. Πρωτα και κυρια, σεβασμος στα ΑΜΕΑ οπως και στον καθε αδυναμο.

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Τυπε.... Ο κυριος κοττακης..... δεξιος λεει πως ειναι..... καποτε δημοσιογραφος της βραδυνης...... καποτε δημοσιογραφος της ΕΡΤ επι Αλεξη.... και τωρα ΕΣΤΙΑ του φιλλιπακη....

Τζεο κανω σε κατι λαθος? Εγω παντως ακουω.....

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.683
Πόντοι
506
Εισαι μαλακας ή το παιζεις? .....

Η συνεκμεταλευση που λες ειναι στην φαντασια σου.... Η Ελλαδα που ειναι σε τριμερης με ολες τις χωρες της μεσογειου οι οποιες ειναι σε γεωπολιτικα μαχαιρια με την τουρκια δεν ασχοληθηκαν καν με την τουρκια πριν μια εβδομαδα.... και θα το κανει η Ελλαδα?

Και το τουρκολιβυκο συμφωνο πηγε στο ΟΗΕ, εχει καμια πρακτικη αξια? Γιατι να εχει το τουρκαζιαν?

Για τα χαρπουν θα απαντησεις μιχαλακη? Σου εβαλα 6 λινκ..... τιποτα? μοκο? :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Σε παρακαλω πες μου οτι και τα φ35 ειναι μαπα για να παω για υπνο γελωντας..... :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Τι τριμερεις και μπούρδες ρε τυπε? Οταν οι Αμερικανοι λενε βρειτε τα τι εννοουν? Για τους harpoon τι να σου πω? Φυσικα και δεν ανοιξα κανένα λινκ.
Οσο για τα F35 φτιαχτηκαν για να φερουν χρημα στα ταμεία αλλα τους βαλανε μεσα κανονικα. Φυσικα και θα τα δωσουν οπου μπορούν. Ουτε θα ευχαριστήσουμε τους Αμερικανικους ουτε θα θεοποιησουμε το μητσοτακη που κανει το αυτονόητο
Aντιθετως θα ειρωνευτουμε καφενειακους συνεργάτες του. Τουλάχιστον οι "στρατηγοι" του μπου δεν πληρώνονται 8.000€ το μηνα απο τον ελληνικό λαο για να λενε τετοιες μαλακιες.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
το ότι οι ΑΠΕ είναι πανάκριβες και δεν μπορούν από μόνες τους να καλύψουν τη ζήτηση. Όπως πολύ ορθά επεσήμανε μέλος παραπάνω, αν στηρίζεσαι μόνο σε ΑΠΕ θα έχεις κάποιες στιγμές πολύ μεγάλη παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος, την οποία δεν θα μπορείς να αποθηκεύσεις, και θα σου λείψει, όταν έχεις ανάγκη. Αν κάποιοι δεν έχουν πρόβλημα να πληρώνουν 5πλάσιους λογαριασμούς, εγώ έχω

μου είναι πραγματικά ακατανόητο γιατί επιμένεις να εξευτελίζεσαι.
έγραψες για τις ΑΠΕ πως "αυτό αποδείχθηκε στην Αυστραλία"
και προς απαντηση στην ερώτηση του Βολταίρου βάζεις ένα άρθρο για αυξήσεις στις τιμές της ενεργειας. Που λέει στο άρθρο πως αυτό οφείλεται στην χρήση (ή έστω στην άυξηση της χρήσης) ΑΠΕ ; αν δεν υπήρχαν τα γεγονότα των τελευταίων ετών θα γινόταν τέτοιες αυξήσεις ;

για να αποδείξεις τον αρχικό ισχυρισμό σου και να σώσεις κάτι από την αξιοπρέπειά σου γράψε με δικά σου λογια (που είπε και ο Βολταίρος ) πως ακριβώς θεωρείς πως η χρήση ΑΠΕ στην Αυστραλία οδήγησε σε αύξηση των τιμών. Αλλιώς παραδέξου πως το άρθρο που έβαλες το πέταξες απλά επειδή δεν είχες να πεις τίποτα επί της ουσίας.

και δεν ειρωνεύομαι, ιδέα δεν έχω τι γινετα ιστην Αυστραλία, αν έχεις συγκεκριμένα στοιχεία για το παραπάνω ερώτημα ευχαρίστως να τα διαβάσω.
απλά αν δεν έχεις τι να πεις καλύτερα να μη γράφεις τίποτα παρά να γράφεις για πακτώσεις πτερύγια και χάλυβες....

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Για να καταλαβουν και οι υπολοιποι ποσο μεγαλο νουμερο εισαι ...

Εδω σε αυτο το ποστ σου μολις πριν δυο βδομαδες περιπου, εξυμνεις τους ουκρανους που πολεμανε απεναντι σε εναν ανωτερο στρατο οπως αναφερεις που τωρα εσυ ο ιδιος τον χαρακτηριζεις τσιρκο ...
"αυτή είναι η φρίκη του πολέμου, ξεκληρίζεται μια ολόκληρη γενιά, γνωρίζουν ότι μάχονται απέναντι σε έναν ανώτερο στρατό αλλά δεν το βάζουν κάτω και θυσιάζονται για πατρίδα και οικογένεια."

Πιο βλακας πεθαινεις :2funny:

συνεχίζεις και συ να ξευτελίζεσαι επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση που είχα κάνει πριν αρκετό καιρό για την παρουσία σου στο παρόν νήμα.

για οποιονδήποτε δεν βλεπει μέσα από τις παρωπίδες του το "ανώτερος στρατός" είναι προφανές πως έχει να κάνει με τον εξοπλισμό τουλάχιστον αριθμητικά.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.776
Πόντοι
1.756
Η ταχύτητα οπισθοχώρησης των Ρώσων από δρόμο για το Κίεβο ήταν 50-70 χιλιόμετρα την μέρα.

Λαγοί είχαν γίνει.
ουτε θα ασχοληθω να σου εξηγησω τι σημαινει "αγκιστρωση δυναμεων"......

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.776
Πόντοι
1.756
Κε στρατιωτικέ αναλυτά, σας έχω νέα:

maxresdefault.jpg
το εξκαλιμπουρ κοστιζει 100.000 το ενα.....ακομα και στο Αφγανισταν οι Αμερ. τα εριχναν σε "danger close" περιπτωσεις....
εσυ πιστευεις οτι θα τα δωσουν ετσι με το κιλο στους Ουκρανους.....το ιδιο πιστευουν κ αυτοι βεβαια...
ανοιξε κ γκουγκλ τωρα να ψαξεις τι σημαινει "danger close"....

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
εισαι και εσυ λαθος
μαθε λοιπον πως οι ρωσικες δυναμεις ειναι αριθμτικα πολυ λιγοτερες απο τις αντιστοιχες Ουκρανικες καθ ολη τη διαρκεια της εισβολης.
Οι δυτικοι στρατιωτικοι υπολογιζουν πως για να ειχε γινει επιτυχης η εισβολη σε τοσο μεγαλη σε εκταση χωρα οι Ρωσοι θα επρεπε να χρησιμοποιησουν τις διπλες δυναμεις απο αυτες που χρησιμοποιησαν αρχικα

απο την αλλη ειναι αληθεια- παρολο το πακτωλο οπλων που λαμβανει συνεχως η Ουκρανια απο την δυση- πως οι Ρωσοι υπερτερουν σε εξοπλισμο των Ουκρανων (τεθωρακισμενα, τανκς, αεροπλανα, πυροβολικο κτλ)

γνώστη σε βλέπω και σένα σαν τον mazo.....
το αν έχουν οι ουκρανοί περισσότερους φαντάρους στο στρατό τους γενικά ή ειδικά στο μέτωπο παίζει κάποιο ρόλο ; ειδικότερα ακόμη και αν έχουν ή μπορούσαν να παρατάξουν πχ. 500000 στην πρώτη γραμμή θα άλλαζε κάτι ;

τι λες να παίζει ρόλο στον σύχρονο πόλεμο οι αριθμοί των φαντάρων ή αυτά που γράφεις στην δεύτερη πρότασή σου ;
που και αυτό για τον πακτωλο που γράφεις είναι σχετικά ανακριβές. Με την έννοια πως έχουν παρει πολλά από συγκεκριμένα όπλα αλλά τίποτα από άλλα που πραγματικά θα έκαναν τη διαφορά. Και αυτό για διάφορους λόγους (είχε γραφτεί και σχετικό άρθρο στο σάιτ της ΠΤΗΣΗΣ πριν αρκετό καιρό)

"Οι δυτικοι στρατιωτικοι υπολογιζουν πως για να ειχε γινει επιτυχης η εισβολη σε τοσο μεγαλη σε εκταση χωρα οι Ρωσοι θα επρεπε να χρησιμοποιησουν τις διπλες δυναμεις απο αυτες που χρησιμοποιησαν αρχικα"
μπορείς να μου βάλεις ένα λινκ που διάβασες το παραπάνω ; κατόπιν εορτής ; γιατί πριν την εισβολή άλλα λέγανε

και τί εννοείς "εισβολή" ; δεν είναι ειδική επιχειρηση ;

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
.......
και εσύ μας έβαλες το αντίστοιχο "μακελειό" από το πουστρονησο! χαχαχα εύγε!

υγ. σε κόβω ούτε φαντάρος να μην έχεις υπηρετήσει. γιωτας δηλ....
αν αμφισβητείς το βίντεο που έβαλε ο καλός σου φίλος :grin: να σε ενημερώσω πως το είχα βάλει και γω πριν μερικές μέρες Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς - Page 1221
μοέφα λες να είναι για να σπιλώσουν την ανώτερη σοβιετική τεχνολογία ;

στο μεταξύ δεν μου είπες τελικά τι δείχνει εκείνο το βίντεο (λεμε τώρα...) που είχες ποστάρει σχετικά με το χτύπημα σε υπόγειο 136μ. κάτω .....

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
συνεχίζεις και συ να ξευτελίζεσαι επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση που είχα κάνει πριν αρκετό καιρό για την παρουσία σου στο παρόν νήμα.

για οποιονδήποτε δεν βλεπει μέσα από τις παρωπίδες του το "ανώτερος στρατός" είναι προφανές πως έχει να κάνει με τον εξοπλισμό τουλάχιστον αριθμητικά.
Μην γραφεις οτι να ειναι βραδιατικα και αυτοεξευτελιζεσαι ...

το ανωτερος οταν δεν διευκρινιζεται μπορει καλλιστα να το εκλαβει ο καθενας ειτε ποσοτικα ως μεγαλυτερος ειτε ομως και ποιοτικα ως καλυτερος.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.776
Πόντοι
1.756
Βλεπουμε παρακατω 2 φωτο απο Αμερικανικο Χοβιτζερ και απο αυτα που εστειλαν στην Ουκρανια....
Στο Ουκρανικο λειπει ξεκαθαρα ο υπολογιστης βολης......θα βαλω και το βιντεο για να μην λετε....
οποτε ειτε χοβιτζερ ειτε ενα απλο κανονι,την ιδια δουλεια κανει....

Φατε σανο οτι οι Ουκρανοι παιρνουν σοβαρα οπλα.....
περιμενει και ο αλλος οτι θα δωσουν εξκαλιμπερ.... εδω δεν δινουν ενα απλο συστημα σκοπευσης....

Συνημμένα

• amer.JPG
    amer.JPG
    78,2 KB · Εμφανίσεις: 24
  • υκρ.JPG
    υκρ.JPG
    46,9 KB · Εμφανίσεις: 23

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Ρωσικη προπαγανδα τυπε μην πιστευεις τιποτα απο αυτα.
Απλα διαβαζε τας γραφας απο δυτικα ΜΜΕ και οτι γραφουν εδω οι μυστες για αντικειμενικη ενημερωση

μπορείς να μου λύσεις μια απορία, εσύ και οι άλλοι πολυταξιδεμένοι ;
εγώ που δεν έχω ιδέα από ρωσία ουκρανια κλπ. και δεν τα έχω δει ούτε στο χάρτη να δεχτώ πως τα πουλημένα μμε μας κρύβουν την αλήθεια, και οι ρωσοι προχωράνε ακάθεκτοι και οι ουκρανοί τρέχουν να σωθούν.
πως γίνεται όμως εδώ και καιρό κάθε μέρα που μπαίνω στο reddit να βλέπω τουλάχιστον ένα βίντεο με καταστροφή ρωσικών αποθηκών πυρομαχικών, καυσίμων, κέντρων διοικησης κλπ. σε περιοχές όπως Ντονεσκ, Λουχανσκ κλπ ;

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.776
Πόντοι
1.756
μπορείς να μου λύσεις μια απορία, εσύ και οι άλλοι πολυταξιδεμένοι ;
εγώ που δεν έχω ιδέα από ρωσία ουκρανια κλπ. και δεν τα έχω δει ούτε στο χάρτη να δεχτώ πως τα πουλημένα μμε μας κρύβουν την αλήθεια, και οι ρωσοι προχωράνε ακάθεκτοι και οι ουκρανοί τρέχουν να σωθούν.
πως γίνεται όμως εδώ και καιρό κάθε μέρα που μπαίνω στο reddit να βλέπω τουλάχιστον ένα βίντεο με καταστροφή ρωσικών αποθηκών πυρομαχικών, καυσίμων, κέντρων διοικησης κλπ. σε περιοχές όπως Ντονεσκ, Λουχανσκ κλπ ;
ή ακους Πορτοσαλτε....ή ενημερωνεσαι απο τακτικους χαρτες....
η τεχνολογια εχει φτασει εκει,που εμεις οι πολιτες βλεπουμε πλεον τις κινησεις των στρατευματων με ταχυτητα μεγαλυτερη απο οτι εβλεπαν οι στρατηγοι στο Β.ΠΠ.....

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.870
Πόντοι
9.931
Βλεπουμε παρακατω 2 φωτο απο Αμερικανικο Χοβιτζερ και απο αυτα που εστειλαν στην Ουκρανια....
Στο Ουκρανικο λειπει ξεκαθαρα ο υπολογιστης βολης......θα βαλω και το βιντεο για να μην λετε....
οποτε ειτε χοβιτζερ ειτε ενα απλο κανονι,την ιδια δουλεια κανει....

Φατε σανο οτι οι Ουκρανοι παιρνουν σοβαρα οπλα.....
περιμενει και ο αλλος οτι θα δωσουν εξκαλιμπερ.... εδω δεν δινουν ενα απλο συστημα σκοπευσης....
Τυπε σου πέρασε απο το μυαλο οτι ο υπολογιστής βολης μπορει να περιέχει απόρρητη τεχνολογία και οι Αμερικανοί να μην θελουν να πεσει σε εχθρικά χερια;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom