Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Αξίζεις το μεροκάματο τέρμα. Αντί να παραδεχτείς πως την ίδια παπάτζα που πούλαγε ο Αλέξης για τα Ηλεκτρικά την πούλησε και ο Πρωθυπουργός, και μάλιστα έβαλε και όριο, μου γράφεις ναι μεν αλλά. Ναι, ΤΕΛΙΚΑ θα αναγκαστούν να μην πραγματοποιήσουν τις απειλές τους, γιατί η πραγματικότητα είναι μια και Μοναδική, ο ήλιος και ο Αέρας δεν φτάνουν για να μας παρέχουν συνεχή ηλεκτροδότηση. Άλλο σε ρώτησα. Γιατί (σωστά) επισημαίνεις την παπάτζα των τάχα Αριστερών, και ΔΕΙΧΝΕΙΣ να μην καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι Γενική Πολιτική Απόφαση, κι ας καταστραφούμε Οικονομικά. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ αμέσως να με χαρακτηρίσεις ....κακογαμημένη ρωσίδα πόρνη…....
Το ζητημα δεν ξεκιναει απο τον Μητσοτακη ουτε καν απο το Μακρον..... Το κονκλαβιο των Βρυβελλων αλλα και ευρωπαικες τραπεζες σε αποκλειουν απο την χρηματοδοτηση εαν δεν εισαι πρασινος..... μεχρι τωρα....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Το ζητημα δεν ξεκιναει απο τον Μητσοτακη ουτε καν απο το Μακρον..... Το κονκλαβιο των Βρυβελλων αλλα και ευρωπαικες τραπεζες σε αποκλειουν απο την χρηματοδοτηση εαν δεν εισαι πρασινος..... μεχρι τωρα....
Αλίμονο να πίστευα ότι είναι αποφάσεις προσώπων. Μηχανισμοί είναι πίσω από τους διαχειριστές που ανέφερες. Το θέμα είναι όμως ότι μπορεί κάποιος να προσποιηθεί ότι συμφωνεί, και να αφήσει τους χρήσιμους ηλίθιους σαν την Αυστραλία να χάσουν δις, ώστε να πει, δεν μπορώ να ακολουθήσω το σχέδιο της Πράσινης (και καλά) Ανάπτυξης, αφού απέτυχε εκεί

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Το αφεντικούλι σου όμως είναι εκείνο που θα πάρει τ'αρχίδια του γιατί δεν έχει τίποτε άλλο μωρή ρωσόδουλη μούμια.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ. Ο ΠΙΕΞ δηλώνει πως είμαι υπάλληλος του Προέδρου ενός Ευρωπαικού Κράτους με τεράστια έκταση, πλουτοπαραγωγικές πηγές, Πυρηνικά, Διαστημικό Πρόγραμμα και άλλα πολλά. Φανταστείτε πόσο σημαντικός άνθρωπος είμαι, τελικά

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Φαντάσου πόση παντόφλα έχεις φάει στη μίζερη ζωή σου για να αισθάνεσαι έτσι ρε ρωσόδουλε γεροξεκούτη. :2funny:
έλα ρε τύπε, εγώ σου δίνω λίγο ψωμάκι (0,60€) σε κάθε ποστ με το οποίο με βρίζεις, γιατί ξηγιέσαι σκουληκιάρικα; ψυχοπονιάρης είμαι και σε βοηθάω, με τον τρόπο αυτό, οικονομικά. Σου έχω αφιερώσει και λίγες φωτογραφίες, να τον παίζεις. Η βοήθειά μου επεκτείνεται σε πολλαπλά επίπεδα. Αν μου το ζητήσεις ευγενικά, θα σου βάλω και βίντεο μικρής διάρκειας, για τις βραδιές του ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΥ Χειμώνα που θα έρθει, για όλους μας. Πανάκριβο φαγητό και ενέργεια

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ. Ο ΠΙΕΞ δηλώνει πως είμαι υπάλληλος του Προέδρου ενός Ευρωπαικού Κράτους με τεράστια έκταση, πλουτοπαραγωγικές πηγές, Πυρηνικά, Διαστημικό Πρόγραμμα και άλλα πολλά. Φανταστείτε πόσο σημαντικός άνθρωπος είμαι, τελικά

napoleon.png

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.456
Πόντοι
34.538

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
τα λαλίστατα πουτινάκια δεν ειχαν να πουν τίποτα για το χτύπημα στον τόσο σπουδαίο στρατηγικό στόχο στο Κίεβο, να δω τι (δεν) θα πουν σήμερα για το Kremenchuk.
Ακόμη μία προβοκάτσια των ουκρανων ναζι, τί άλλο.....:jerking:

αλλά βέβαια υπάρχει η Βιρμανία, τίποτα άστεγοι στην Παταγονία , τα ορφανά στη Μπουρκίνα Φασο, μην είμαστε στενόμυαλοι, ας βλέπουμε τη μεγαλύτερη εικόνα......

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931
μια χαρα τους εκατσε, καλοκαιράκι διακοπές σε κανα νησάκι.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Αξίζεις το μεροκάματο τέρμα. Αντί να παραδεχτείς πως την ίδια παπάτζα που πούλαγε ο Αλέξης για τα Ηλεκτρικά την πούλησε και ο Πρωθυπουργός, και μάλιστα έβαλε και όριο, μου γράφεις ναι μεν αλλά. Ναι, ΤΕΛΙΚΑ θα αναγκαστούν να μην πραγματοποιήσουν τις απειλές τους, γιατί η πραγματικότητα είναι μια και Μοναδική, ο ήλιος και ο Αέρας δεν φτάνουν για να μας παρέχουν συνεχή ηλεκτροδότηση. Άλλο σε ρώτησα. Γιατί (σωστά) επισημαίνεις την παπάτζα των τάχα Αριστερών, και ΔΕΙΧΝΕΙΣ να μην καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι Γενική Πολιτική Απόφαση, κι ας καταστραφούμε Οικονομικά. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ αμέσως να με χαρακτηρίσεις ....κακογαμημένη ρωσίδα πόρνη…....
Μην ασχολείσαι με τον ψευτογιατρό και χαλάς τη ζαχαρένια σου. Ο άνθρωπος είναι μίσθαρνο φερέφωνο της ΝουΔούλας. Δε χαμπαριάζει να γεμίζει με 500 λίτρα βενζίνη το super-car του και τρώει γκουρμεδιές σε εστιατόρια που εμείς ούτε απέξω δεν θα περάσουμε. Αυτός έχει εξασφαλισμένο το μισθουλάκι του και θάβει αντί να θεραπεύει τους δύσμοιρους που θα πέσουν στα φαρμακερά νύχια του.

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.904
Πόντοι
3.446
τα λαλίστατα πουτινάκια δεν ειχαν να πουν τίποτα για το χτύπημα στον τόσο σπουδαίο στρατηγικό στόχο στο Κίεβο, να δω τι (δεν) θα πουν σήμερα για το Kremenchuk.
Ακόμη μία προβοκάτσια των ουκρανων ναζι, τί άλλο.....:jerking:

αλλά βέβαια υπάρχει η Βιρμανία, τίποτα άστεγοι στην Παταγονία , τα ορφανά στη Μπουρκίνα Φασο, μην είμαστε στενόμυαλοι, ας βλέπουμε τη μεγαλύτερη εικόνα......
Είπαμε για σκηνοθετημένα βίντεο απο τους ειδικούς του Hollywood …. Εις την μπουτσα μας

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Αλίμονο να πίστευα ότι είναι αποφάσεις προσώπων. Μηχανισμοί είναι πίσω από τους διαχειριστές που ανέφερες. Το θέμα είναι όμως ότι μπορεί κάποιος να προσποιηθεί ότι συμφωνεί, και να αφήσει τους χρήσιμους ηλίθιους σαν την Αυστραλία να χάσουν δις, ώστε να πει, δεν μπορώ να ακολουθήσω το σχέδιο της Πράσινης (και καλά) Ανάπτυξης, αφού απέτυχε εκεί
Δεν ειναι θεμα προσποιησης αλλα υπακοης στις αποφασεις της ενωσης, ο ορμπαν ακομα τρεχει που δεν υοθετει καποιες ευρωπαικες ντιρεκτιβες.....

Και για να μην αδικουμε την ευρωπη, μεχρι να αντιληφθει οτι δεν μπορει να φυγει απο τον ανθρακα, εδινε γενναιες επιχορηγησεις για την μεταββαση στα πρασινα αλογα

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
έλα ρε τύπε, εγώ σου δίνω λίγο ψωμάκι (0,60€) σε κάθε ποστ με το οποίο με βρίζεις, γιατί ξηγιέσαι σκουληκιάρικα; ψυχοπονιάρης είμαι και σε βοηθάω, με τον τρόπο αυτό, οικονομικά. Σου έχω αφιερώσει και λίγες φωτογραφίες, να τον παίζεις. Η βοήθειά μου επεκτείνεται σε πολλαπλά επίπεδα. Αν μου το ζητήσεις ευγενικά, θα σου βάλω και βίντεο μικρής διάρκειας, για τις βραδιές του ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΥ Χειμώνα που θα έρθει, για όλους μας. Πανάκριβο φαγητό και ενέργεια
1656350363000.png

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ναι. Είσαι ο πιο λογικός από την ομάδα. Δεν διαφωνώ ότι ο Ήλιος και ο Αέρας μπορούν (υπό προυποθέσεις) να είναι βοηθητικά μέσα. Αν στο μέλλον βρεθούν άλλοι τρόποι παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς να καίμε τα απολιθωμένα καύσιμα, και φτηνές μπαταρίες που δεν θα καταστρέφουν το περιβάλλον, πρώτος θα χειροκροτήσω. ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, δεν περπατάει. Αποδείχτηκε στην Αυστραλία
Τι ακριβώς αποδείχθηκε στην Αυστραλία;

ΑΚΡΙΒΩΣ.

(αν και δεν περιμένω ότι θα αλλάξει κάτι στην πούστρικη φύση σου που κάνει το άσπρο μαύρο και θα δώσεις μία σαφή και συγκεκριμένη απάντηση).

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Μην ασχολείσαι με τον ψευτογιατρό και χαλάς τη ζαχαρένια σου. Ο άνθρωπος είναι μίσθαρνο φερέφωνο της ΝουΔούλας. Δε χαμπαριάζει να γεμίζει με 500 λίτρα βενζίνη το super-car του και τρώει γκουρμεδιές σε εστιατόρια που εμείς ούτε απέξω δεν θα περάσουμε. Αυτός έχει εξασφαλισμένο το μισθουλάκι του και θάβει αντί να θεραπεύει τους δύσμοιρους που θα πέσουν στα φαρμακερά νύχια του.
1656350500807.png

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Δεν ειναι θεμα προσποιησης αλλα υπακοης στις αποφασεις της ενωσης, ο ορμπαν ακομα τρεχει που δεν υοθετει καποιες ευρωπαικες ντιρεκτιβες.....

Και για να μην αδικουμε την ευρωπη, μεχρι να αντιληφθει οτι δεν μπορει να φυγει απο τον ανθρακα, εδινε γενναιες επιχορηγησεις για την μεταββαση στα πρασινα αλογα
Κοίτα τύπε, δεν μπορώ να πιστέψω ότι απλά πλανήθηκαν. Οι ανάγκες για ηλεκτρισμό ανεβαίνουν συνεχώς. Η δικιά μου γενιά έζησε αυτή την καθημερινή γιγάντωση των απαιτήσεων. Ξεκινήσαμε χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρισμό μόνο για φωτισμό, και στη συνέχεια τον χρειαστήκαμε για ψυγεία, πλυντήρια, θερμοσίφωνες, τηλεοράσεις και πια για Κλιματισμό και για τους ηλεκτρονικούς Υπολογιστές. ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν είναι δυνατόν να πούμε ότι ας πούμε δύο ώρες την ημέρα θα μας κόβουν το ρεύμα. Για τα νοικοκυριά, μπορεί να γίνει προγραμματισμός. Όμως όλες οι Συγκοινωνίες /Μεταφορές ελέγχονται από Δίκτυα Υπολογιστών, κι αν γίνει Μπλακάουτ, ζήτω που καήκαμε. Η Ανάγκη για Ηλεκτρικό Ρεύμα, είναι ΣΥΝΕΧΗΣ. Τα πάνελ δεν μπορούν να δουλέψουν όχι μόνο κάποιες συγκεκριμένες ώρες τη νύχτα, αλλά για φαντάσου να έχουμε δύο μέρες συννεφιά και χιονόπτωση. Ο Άνεμος φυσάει όποτε του κάνει κέφι. Αλλά ο χειρότερο από όλα, είναι ότι δεν μπορούμε να αποθηκεύσουμε με τη σημερινή Τεχνολογία την παραγόμενη Ηλεκτρική Ενέργεια. Το Λίθιο, ΗΔΗ δεν φτάνει. Τι θα κάνουμε; Δηλαδή οι Μηχανικοί τους είπαν ψέματα και τους ξεγέλασαν; Κανείς δεν τα σκέφτηκε όσα έγραψα και (το χειρότερο) τί θα γίνει με τα αμέτρητα εκατομμύρια πάνελ όταν απαξιωθούν Οικονομικά; Με τις πακτώσεις των Ανεμογεννητριών; Ποιός θα πληρώσει το κόστος αποξήλωσης και μεταφοράς τους;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Τι ακριβώς αποδείχθηκε στην Αυστραλία;

ΑΚΡΙΒΩΣ.

(αν και δεν περιμένω ότι θα αλλάξει κάτι στην πούστρικη φύση σου που κάνει το άσπρο μαύρο και θα δώσεις μία σαφή και συγκεκριμένη απάντηση).

Australian households face steep power bill increases as generation costs soar​

This article is more than 1 month old
Customers in NSW could see power bill increases of up to 18%, South Australia almost 20% and parts of Queensland could see rises of 12%
Households in Queensland, New South Wales and elsewhere will face double-digit increases in their power bills from July after the regulator lifted its standard electricity price after generation costs soared by close to half.
The Australian Energy Regulator, which was ordered to delay the release of its default market offer (DMO) from 1 May until Thursday by the outgoing Morrison government, said residential customers in south-east Queensland will see increases of 11.3%-12.6%, or about double the expected inflation rate.
Similarly in NSW, residential customers will see increases 8.5%-18.3%, or much higher than the inflation rate. South Australia, the other state covered by the DMO, will see prices rise as much as almost 20%, while Victoria released its own reset for 2022-23 on Tuesday, lifting the price by 5%.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom