Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
άρα έχεις αποφασίσει. Στηρίζω
Δεν ειναι ευκολο. Πρακτικα φαινεται ανεφικτο. Εχει ομως εκεινη εναν τροπο να το κάνει ευκολο, το ζηταει σαν να ειναι το φυσιολογικοτερο πραγμα του κοσμου. Ούτε να ξαναδουλεψω λεει δεν θα χρειαστει

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.623
Πόντοι
3.656
Δεν ειναι ευκολο. Πρακτικα φαινεται ανεφικτο. Εχει ομως εκεινη εναν τροπο να το κάνει ευκολο, το ζηταει σαν να ειναι το φυσιολογικοτερο πραγμα του κοσμου. Ούτε να ξαναδουλεψω λεει δεν θα χρειαστει
όλα τα σοβαρά πράγματα είναι δύσκολα. Ακόμα και το να πάρεις ένα Πτυχίο και να επιβιώσεις μέσα στον Κόσμο των Δικαστηρίων. Και τα κατάφερες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
όλα τα σοβαρά πράγματα είναι δύσκολα. Ακόμα και το να πάρεις ένα Πτυχίο και να επιβιώσεις μέσα στον Κόσμο των Δικαστηρίων. Και τα κατάφερες
Ειμαι 51. Ολα ειναι πιο δυσκινητα πλεον.
Με δυο υπεργηρους γονεις που εχουν μονο εμενα.
Με δουλεια στρωμενη.
Και η χοτ λατινα να σου λεει "ευκολο ειναι, παιρνεις το αεροπλανο και ηρθες, το σπιτι μας σε περιμενει".
Ο κολλητός μου, μου λεει σε ζηλευω, στα 51 ολοι μας εχουμε καθισει πια στ' αυγα μας, εσυ εισαι ολο μεσα στις περιπετειες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.623
Πόντοι
3.656
Με δουλεια στρωμενη.
Και η χοτ λατινα να σου λεει "ευκολο ειναι, παιρνεις το αεροπλανο και ηρθες, το σπιτι μας σε περιμενει".
Ο κολλητός μου, μου λεει σε ζηλευω, στα 51 ολοι μας εχουμε καθισει πια στ' αυγα μας, εσυ εισαι ολο μεσα στις περιπετειες
ο κολλητός σου σκέφτεται όπως κι εγώ, ακριβώς όμως

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Και ενα τρομερο επιχειρημα:
"Δεν ειμαι ούτε Ευρωπαια, ούτε Σλαβα. Ειμαι λατίνα. Κι εμεις τους αντρες μας τους εχουμε Θεούς"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα πας Κολομβία; Πότε πετάς;
Αν σου πω οτι μου εστειλε και λινκ με πτησεις για Καλι μεσω Μαιαμι?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.623
Πόντοι
3.656
"Δεν ειμαι ούτε Ευρωπαια, ούτε Σλαβα. Ειμαι λατίνα. Κι εμεις τους αντρες μας τους εχουμε Θεούς"
Ναι, ισχύει. Συνάδελφος είχε δουλέψει Ναυτικός, Πρώτος Καπετάνιος. Μου είχε πεί ότι οι Λατίνες είναι θεές. Όχι μόνο επειδή γενικά έχουν πολύ καλό εξοπλισμό. Μεγάλα βυζιά και κώλους, λεπτή μέση. Επειδή χορεύουν Σάμπα από νήπια, έχουν αναπτύξει τους μόνους μύες που έχουν σημασία για εμάς, τους ηβοκοκκυγικούς. Βάλε και στην εξίσωση το εκρηκτικό τους ταπεραμέντο, και το γλυκό έδεσε
.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.906
Πόντοι
22.266
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν σου πω οτι μου εστειλε και λινκ με πτησεις για Καλι μεσω Μαιαμι?
Πάρτε το αμάξι κ από εκεί cotopaxi national parque....και να ανεβείτε chimbarozo
Baλε περιπέτεια κ θα συγκινηθεί .... Λένε ότι η αίσθηση στο chimbarozo kai στο danakil depression desert είναι μοναδικη ...

Και επίσης buenaventura για μπάνια ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Πάρτε το αμάξι κ από εκεί cotopaxi national parque....και να ανεβείτε chimbarozo
Baλε περιπέτεια κ θα συγκινηθεί .... Λένε ότι η αίσθηση στο chimbarozo kai στο danakil depression desert είναι μοναδικη ...

Και επίσης buenaventura για μπάνια ....
Στην Μπουοναβεντουρα γεννηθηκε και μεγαλωσε, μου λεει οτι εκει η μαφία οργιαζει, δεν ειναι να πηγαινεις εκει.
Τα αυτοκινητα δεν την συγκινουν, ειναι μηχανοβια, εχω και βιντεο που οδηγει με 150 τη μηχανη και κραταει και το σελφοκονταρο για να τραβηξει βιντεο και να μου το στειλει, χωρις κρανος βεβαια

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.982
Πόντοι
30.733
Με δουλεια στρωμενη.
Καλε μου φιλε διαβασα τι γραφεις και σε συμβουλευω αν εχεις στρωμενη δουλεια εδω , μη τα παρατησεις ολα και στηριξεις τη ζωη σου σε μια γυναικα για να την ακολουθησεις . Αν για οποιοδηποτε λογο χωρισεις ανατρεπονται ολα εκτος αν εχεις παθητικα εισοδηματα που μπορουν να σε στηριξουν . Θα σε συμβουλευα να τα ζυγισεις ολα, καλο ειναι να στηριζομαστε στις δυναμεις μας παντα κι οχι τριτων και καλη τυχη οποια αποφαση και να παρεις

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.906
Πόντοι
22.266
Στην Μπουοναβεντουρα γεννηθηκε και μεγαλωσε, μου λεει οτι εκει η μαφία οργιαζει, δεν ειναι να πηγαινεις εκει.
Τα αυτοκινητα δεν την συγκινουν, ειναι μηχανοβια, εχω και βιντεο που οδηγει με 150 τη μηχανη και κραταει και το σελφοκονταρο για να τραβηξει βιντεο και να μου το στειλει, χωρις κρανος βεβαια .
Οι γυναίκες από εκεί είναι πιο λευκές από το μεντεγιν κ νομίζω βασκικής καταγωγής ή Γαλικία ..
Πολλές παίρνουν το αεροπλάνο για Καραϊβική Καρταχένα από όσο θυμάμαι .........
Το μεγαλύτερο μάθημα μου το πήρα από ένα ζευγάρι γέρων από το καλι .....
Ανεβαίναμε μαζί το μοναδικό προσβάσιμο ναό πυραμίδα στον κόσμο .στο cobe Μεξικό και σταματάει λαχανιασμενος ο γέρος κ με σπαστά αγγλικά μου λέει ......σενεχισε εσύ νεαρέ ,εμένα τα χρόνια πέρασαν κ όταν μπορούσα στα νιάτα μου έκανα ανούσια πράγματα πράγματα .....τώρα που θέλω να τα δω .δεν μπορώ λόγω ηλικίας ....

Από έναν άγνωστο από cali πήρα ένα μάθημα ...
Η φωτό όταν έφτασα ήταν ο πρώτος άνθρωπος που του την έστειλα μέσω whatsapp

IMG_20190417_111305.jpg

IMG_20190417_111257.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Καλε μου φιλε διαβασα τι γραφεις και σε συμβουλευω αν εχεις στρωμενη δουλεια εδω , μη τα παρατησεις ολα και στηριξεις τη ζωη σου σε μια γυναικα για να την ακολουθησεις . Αν για οποιοδηποτε λογο χωρισεις ανατρεπονται ολα εκτος αν εχεις παθητικα εισοδηματα που μπορουν να σε στηριξουν . Θα σε συμβουλευα να τα ζυγισεις ολα, καλο ειναι να στηριζομαστε στις δυναμεις μας παντα κι οχι τριτων και καλη τυχη οποια αποφαση και να παρεις
Φιλε μου, ειναι δεδομενο οτι η λογικη λεει ΟΧΙ
Δεν ξερω ομως γιατι δεν πειθει η λογικη αυτη το μυαλο μου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Οι γυναίκες από εκεί είναι πιο λευκές από το μεντεγιν κ νομίζω βασκικής καταγωγής ή Γαλικία ..
Πολλές παίρνουν το αεροπλάνο για Καραϊβική Καρταχένα από όσο θυμάμαι .........
Το μεγαλύτερο μάθημα μου το πήρα από ένα ζευγάρι γέρων από το καλι .....
Ανεβαίναμε μαζί το μοναδικό προσβάσιμο ναό πυραμίδα στον κόσμο .στο cobe Μεξικό και σταματάει λαχανιασμενος ο γέρος κ με σπαστά αγγλικά μου λέει ......σενεχισε εσύ νεαρέ ,εμένα τα χρόνια πέρασαν κ όταν μπορούσα στα νιάτα μου έκανα ανούσια πράγματα πράγματα .....τώρα που θέλω να τα δω .δεν μπορώ λόγω ηλικίας ....

Από έναν άγνωστο από cali πήρα ένα μάθημα ...
Η φωτό όταν έφτασα ήταν ο πρώτος άνθρωπος που του την έστειλα μέσω whatsapp

IMG_20190417_111305.jpg

IMG_20190417_111257.jpg
Ερημο Τατακοα με τους ροζ βραχους εχεις παει τυπε?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
7.985
Πόντοι
2.356
Δεν το λεω για να σε αποθαρρυνω αλλα πολυ δυσκολο το εγχειρημα περισσοτερο για το δευτερο ... στην ιδια ακριβως ηλικια αναγκαστηκα να φυγω απο εκει που ημουνα τελος παντων και περνουσα υπεροχα για αυτον τον λογο.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.982
Πόντοι
30.733
Φιλε μου, ειναι δεδομενο οτι η λογικη λεει ΟΧΙ
Δεν ξερω ομως γιατι δεν πειθει η λογικη αυτη το μυαλο μου
Σε καταλαβαινω , η ζωη ειναι μικρη και δε θελουμε να χανουμε ευκαιριες φιλε μου . Απλα ζυγισε οσο μπορεις τα πραγματα αν παρεις την αποφαση και σκεψου εναλλακτικες αν κατσει το αρνητικο σεναριο αργοτερα δλδ επελθει χωρισμος . Να μη καταρρευσεις σε οικονομικο επιπεδο , ειναι κριμα αν εχεις χτισει κατι μια ζωη να βρεθεις στον ασσο . Ακομα και να παρεις την αποφαση κανε τα κουμαντα και σκεψου διεξοδους στην αρνητικη περιπτωση , περιορισε δλδ το ρισκο οσο γινεται

Καλλιον του θεραπευειν το προλαμβανειν

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.906
Πόντοι
22.266
Ερημο Τατακοα με τους ροζ βραχους εχεις παει τυπε?
Oxi
Δυστυχώς μόνο μεντεγιν Καρταχένα Ίσλα Μπαρού κινήθηκα

Η Κολομβία είναι όσο Ισπανία Γαλλία μαζί κ παραπάνω αλλά είναι πανέμορφη

Aυριο πετώ σε έρημο σε εμπόλεμη ζωνη:confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Oxi
Δυστυχώς μόνο μεντεγιν Καρταχένα Ίσλα Μπαρού κινήθηκα

Η Κολομβία είναι όσο Ισπανία Γαλλία μαζί κ παραπάνω αλλά είναι πανέμορφη

Aυριο πετώ σε έρημο σε εμπόλεμη ζωνη:confused:
Αφρικη?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.906
Πόντοι
22.266
Ακόλουθα την καρδιά σου ...
Κ το ένστικτο σου
Αν ακολουθούσαμε τη λογική τότε θα ήμαστε όλοι ρομπότ ......
Νομίζω η λατινική Αμερική ακολουθεί αγγλοσαξωνικό δίκαιο ή κάνω λάθος;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.901
Πόντοι
1.686
Ναι, ισχύει. Συνάδελφος είχε δουλέψει Ναυτικός, Πρώτος Καπετάνιος. Μου είχε πεί ότι οι Λατίνες είναι θεές. Όχι μόνο επειδή γενικά έχουν πολύ καλό εξοπλισμό. Μεγάλα βυζιά και κώλους, λεπτή μέση. Επειδή χορεύουν Σάμπα από νήπια, έχουν αναπτύξει τους μόνους μύες που έχουν σημασία για εμάς, τους ηβοκοκκυγικούς. Βάλε και στην εξίσωση το εκρηκτικό τους ταπεραμέντο, και το γλυκό έδεσε
.
ηβοκοκκυγικοί μύες που σφίγγουν τη μουνάρα !

kegel-section.gif

Pelvic-Floor-02.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom