sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.532
- Πόντοι
- 22.266
Δε μού λες.....πουστης γεννήθηκες ή έχεις από συνήθεια;Μιλάς εσύ ρε νούμερο που σου φτάιει ο Κούλης μέχρι και για τις αιμορροΐδες σου.
Δε μού λες.....πουστης γεννήθηκες ή έχεις από συνήθεια;Μιλάς εσύ ρε νούμερο που σου φτάιει ο Κούλης μέχρι και για τις αιμορροΐδες σου.
Επιστροφές......ανατροπές.....και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για σκούπες είναι καλές.....Γερμανία και Ιταλία βάζουν μπροστά τα εργοστάσια άνθρακα αφού τους έκοψε το αέριο ο Πούτιν.
Εντάξει... είναι λίγο ρυπογόνος παραπάνω ο άνθρακας αλλά εάν πίνουμε όλοι καφέ με χάρτινο καλαμάκι, πιστεύω θα ισορροπήσει το ισοζύγιο
Τρεις ελληνες διακινουν το μισο πετρελαιο του πουτιν;α ρε ουκρανοναζιδια
που εισαι κοκονα μου εσυ ?Εσύ τι σκούζεις ρε δροσερούλη; Αφού όλοι ξέρουμε ότι ενημερώνεσαι μόνο από το Μακελειό και την Ελεύθερη Ώρα.
αστον αυτονα.Τρεις ελληνες διακινουν το μισο πετρελαιο του πουτιν;
Αποκλειεται, σαχλαμαρες.
Ο @alex71 τι λεει, ειναι δυνατον;
Δεν μπορω να το πιστεψω,
Οι ελληνες λαμογια; αποκλειεται
Ωπα,αστον αυτονα.
κανει τσουτσουνοασκησεις για τη βενεζουελανα, που τη μπαιζει μεσω ιδερνετ
λες να αλλαξε γουστα ?Ωπα,
Χοντρή;
Ελα εδω εισαι…Αστρα ζενεκα,που ειναι και πρωτο στις προτιμήσεις των μπουρδελιαρηδων του φορουμ…Άντε κάνε το εμβόλιο ρε αρχιψέκα μη βρεθείς σε τόπο χλοερό σαν το γλάσκο.
Η Ευρωπη ηθελε να προωθήσει τον ηλεκτρισμό και ξέμεινε και απ αυτον…Επιστροφές......ανατροπές.....και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για σκούπες είναι καλές.....
H Καλαματα παγκοσμιο κεντρο ξεπλυματος και μεταφορτωσης ρωσικού πετρελαίου για δυτικούς προορισμούςΤρεις ελληνες διακινουν το μισο πετρελαιο του πουτιν;
Αποκλειεται, σαχλαμαρες.
Ο @alex71 τι λεει, ειναι δυνατον;
Δεν μπορω να το πιστεψω,
Οι ελληνες λαμογια; αποκλειεται
Απ το κομμα μου παν οτι τον παίζει και με Μπάρκα.λες να αλλαξε γουστα ?
ΣαχλαμάρεςH Καλαματα παγκοσμιο κεντρο ξεπλυματος και μεταφορτωσης ρωσικού πετρελαίου για δυτικούς προορισμούς
Greece’s Kalamata port emerges as key hub for Russian fuel exports - Splash247
Greece’s Kalamata port has emerged as a key conduit for Russian fuel exports in the months following Vladimir Putin’s invasion of Ukraine. With the European Union member states still haggling over an oil embargo, Greek players have been making considerable profits moving Russian cargoes. Not...splash247.com
Kολομβιανη, οχι βενεζουελανα.Ωπα,
Χοντρή;
Βλεπω σας αρεσε και το κολλησατε ολοι αυτο ε?Σαχλαμάρες
Δηλαδη χοντρη ψηλη και ηλικιωμενη.Kολομβιανη, οχι βενεζουελανα.
1,72 και 60 κιλα.
35 ετων.
Και με θελει κολασμενα. Εχω ανοικτη προσκληση για Καλι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οσονούπω ο κουλης μας επιδοτει ηλ πατίνια.Επιστροφές......ανατροπές.....και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για σκούπες είναι καλές.....
όποιος δεν καταλαβαίνει την μπαρούφα των ανανεώσιμων, είτε δεν έχει επαρκή πληροφόρηση, είτε είναι μισθοφόρος προπαγανδιστής των ηλεκτρικών. Ο Άνεμος, ίσως δεν φυσήξει για βδομάδες. Ο Ήλιος, δεν φορτίζει τα πάνελ παρά λίγες ώρες κάθε μέρα. Όταν έχει συννεφιά / βροχή / χιόνι, τι θα γίνει; μπορείτε να φανταστείτε όλα, ΜΑ ΟΛΑ, τα αυτοκίνητα που μπλοκαρίστηκαν στην Αττική Οδό, να ήταν ηλεκτρικά; τι θα γινόταν όταν το βράδυ θα είχε εξαντληθεί η μπαταρία τους; πως θα θερμαίνονταν οι οδηγοί; και ποιος μπορεί να μου επιβάλει να δώσω δεκάδες χιλιάδες ευρώ, τα οποία μάλιστα δεν έχω, για να αλλάξω το βενζινοκίνητό μου με ηλεκτρικό; όσοι δεν έχουν υπόγειο πάρκινγκ πως θα τα φορτίζουν; Αρκεί να δούμε τι συμβαίνει ΤΩΡΑ στην Αυστραλία, Κράτος του 1ου Κόσμου, με τεράστια κεφάλαιαΗ Ευρωπη ηθελε να προωθήσει τον ηλεκτρισμό και ξέμεινε και απ αυτον…
Το Κουλι βαρύγδουπα ειχε πει πως μεχρι το 2030 δεν θα κυκλοφορούν κινητήρες εσωτερικής καύσης στην Ελλαδα….Που….;Στην Ελλαδα που βλεπεις τον γύφτο που ξεχύθηκε να πουλήσει πεπόνια και ερχονται τα καρπούζια απο πισω,με σύρμα οικοδομων δεμένο τον κινητήρα απ τα σινεμπλοκ…
Η Γερμανια παντως ειπε πως ο στόχος που ειχε θέσει για το 2035…ανετράπη…και θα συνεχισουν να υπαρχουν και το 2035 και ντιζελ και βετζινες και απ ολα.
εγώ στη θέση σου θα πήγαινα, αν ήμουν σίγουρος ότι δεν θα με κυνήγαγε στη συνέχεια και θα χώριζα τη σύζυγοKολομβιανη, οχι βενεζουελανα.
1,72 και 60 κιλα.
35 ετων.
Και με θελει κολασμενα. Εχω ανοικτη προσκληση για Καλι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βλεπω σας αρεσε και το κολλησατε ολοι αυτο ε?