Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Οι Ουκρανοί θα έπρεπε να αντιληφθούν ότι ο Αμερικανός δεν ενδιαφέρεται για αυτούς,αλλά για το πώς θα αποδυναμώσει και άλλο την Ρωσία

Αν το πάμε ένα βήμα παρακάτω,δεν τους ενδιαφέρει καν να κερδίσει η Ουκρανία,αντιθέτως τους συμφέρει η Ρωσία να κατακτήσει την Ουκρανία,έλα όμως που θα την οδηγήσει σε ερημοποίηση ο Πούτιν και οι σιλοβίκι……άρα δεν παίζει νέο Αφγανιστάν

Το μέλλον της Ουκρανίας δεν το βλέπω καν.Σκοτάδι και θάνατο βλέπω όπως ήδη συμβαίνει,δεν θα πάει καλύτερα.Ο μόνος τρόπος να τελειώσει αυτό είναι ο Αμερικανός να πάρει τον Ρώσο και να μιλήσουν/παζαρέψουν ειδάλλως,το μέτωπο ξαφνικά θα καταρρεύσει,θα τους πάρουν φαλάγγι οι Ρώσοι,και θα δούμε σκηνές από την άλωση της Κωνσταντινούπολης από τα Orks

Αυτά τα ωραία και ζοφερά συμπουρδελιάρηδες….
Επειδη σε κοβω μαγκα σε σχεση με τους δαγκες εδω μεσα που μας εχουν βαλει ολους στο τρυπακι νατο εναντιον ρωσσια που ειναι παραπλανητικο....

Οι συμμαχοι Ρωσσο- Αμερικανοι γαμησαν την Ουκρανια γιατι εκανε παιχνιδι με τους κινεζους

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.057
Πόντοι
26.141
Γιατι εχει διδαξει ο Πουτιν στο πανεπιστημιο Αθηνων και δεν το Ξερω? Εχεις ξεφυγει σημερα και λες μαλακιες.....

Οπως ειπες πολιτικες σκοπιμοτητες εκαναν την ελλαδα και την καθε χωρα να αναγνωριζει καποιους ηγετες σαν επιτιμους διδακτορες ή δημοτες επι τιμη....

Που το κακο? Μου θυμιζει.... "Λεμε καμια μαλακιαν, να λεμε οτι κατι λεμε"

1655306174456.png
Να σοβαρευτουν τα ιδρύματα κ να είναι ανεξάρτητα ..αυτό έγραψα ..

Ζήτω η τεταρτη Αυγούστου .έτσι;

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Να σοβαρευτουν τα ιδρύματα κ να είναι ανεξάρτητα ..αυτό έγραψα ..

Ζήτω η τεταρτη Αυγούστου .έτσι;
Δεν χρειαζεται να λες σαν ειρωνια "Ζητω η 4η Αυγουστου" για κατι που το πιστευω και θα επρεπε να το πιστευεις και εσυ σαν "Τσαρικος"....:2funny::2funny::2funny::2funny:

Ο Ιωαννης Μεταξας ηταν της εμπιστοσυνης των Δυτικων και του Βασιλεως και δικαιως εγινε πρωθυπουργος με ψηφο εμπιστοσυνης απο το κοινοβουλιο....

Εδω σπανε τα πανεπιστημια τα αναρχοκομμουνια και εσενα σε πειραζει εαν για λογους διπλωματιας ή πολιτικης εγινε διδακτωρ επι τιμη ο Πουτιν (χωρις να εχει καν διδαξει)?

Πας καλα? Μηπως εισαι τρελος? Μηπως τα χει χαμενα? Ελα τωρα τα σοβαρευτουμε και να κανουμε μια κουβεντα λογικη χωρις παλαβομαρες..... τι σου ζηταω..... :2funny::2funny::2funny::2funny:

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.505
Πόντοι
4.096
Δεν χρειαζεται να λες σαν ειρωνια "Ζητω η 4η Αυγουστου" για κατι που το πιστευω και θα επρεπε να το πιστευεις και εσυ σαν "Τσαρικος"....:2funny::2funny::2funny::2funny:

Ο Ιωαννης Μεταξας ηταν της εμπιστοσυνης των Δυτικων και του Βασιλεως και δικαιως εγινε πρωθυπουργος με ψηφο εμπιστοσυνης απο το κοινοβουλιο....

Εδω σπανε τα πανεπιστημια τα αναρχοκομμουνια και εσενα σε πειραζει εαν για λογους διπλωματιας ή πολιτικης εγινε διδακτωρ επι τιμη ο Πουτιν (χωρις να εχει καν διδαξει)?

Πας καλα? Μηπως εισαι τρελος? Μηπως τα χει χαμενα? Ελα τωρα τα σοβαρευτουμε και να κανουμε μια κουβεντα λογικη χωρις παλαβομαρες..... τι σου ζηταω..... :2funny::2funny::2funny::2funny:
Μην ασχολεισαι τυπε
Η κοκκινη βια ειναι καλη βια,ολες οι αλλες φτου κακα
Κι ως κοκκινη συμπαρασει και τον πρωην καγκεμπιτη

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Επειδη σε κοβω μαγκα σε σχεση με τους δαγκες εδω μεσα που μας εχουν βαλει ολους στο τρυπακι νατο εναντιον ρωσσια που ειναι παραπλανητικο....

Οι συμμαχοι Ρωσσο- Αμερικανοι γαμησαν την Ουκρανια γιατι εκανε παιχνιδι με τους κινεζους

Δεν είμαι υπέρ των Ρώσων τύπε μου,και δεν είχα ποτέ ρωσοφοβία,μπορώ να σου πω ότι απογοητεύτηκα πάρα πολύ από το πώς ο Πούτιν πολεμάει,

γιατί θα περίμενες έναν έντιμο πόλεμο,από έναν τύπο που έδειχνε ότι έχει αρχές τζουντόκα και πολεμάει σαν σαμουράι.Αν τώρα η διαφθορά στον στρατό ήταν τόσο μεγάλη,που για να μην χάσει και ρεζιλευτεί κατέφυγε σε τακτικές των τουρκομογγόλων,αυτά θα τα μάθουμε στο μέλλον…..

Οι ίδιοι οι Ρώσοι πλέον γίνονται εξαρτήματα των Κινέζων μιας και έκαψαν τις γέφυρες με την Δύση μια και καλή,όποτε δεν βλέπω πώς απέφυγαν το κακό από την Κίνα στην γειτονιά τους

Μόνος κερδισμένος ο κίτρινος,και δεν είμαι μάγκας τύπε μου,ένας απλός τύπος που βλέπω τα πράγματα απλά….

Το επόμενο επεισόδιο της σύγκρουσης Ρωσίας με Δύση θα λάβει μέρος στο Αιγαίο…

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.505
Πόντοι
4.096
Δεν είμαι υπέρ των Ρώσων τύπε μου,και δεν είχα ποτέ ρωσοφοβία,μπορώ να σου πω ότι απογοητεύτηκα πάρα πολύ από το πώς ο Πούτιν πολεμάει,

γιατί θα περίμενες έναν έντιμο πόλεμο,από έναν τύπο που έδειχνε ότι έχει αρχές τζουντόκα και πολεμάει σαν σαμουράι.Αν τώρα η διαφθορά στον στρατό ήταν τόσο μεγάλη,που για να μην χάσει και ρεζιλευτεί κατέφυγε σε τακτικές των τουρκομογγόλων,αυτά θα τα μάθουμε στο μέλλον…..

Οι ίδιοι οι Ρώσοι πλέον γίνονται εξαρτήματα των Κινέζων μιας και έκαψαν τις γέφυρες με την Δύση μια και καλή,όποτε δεν βλέπω πώς απέφυγαν το κακό από την Κίνα στην γειτονιά τους

Μόνος κερδισμένος ο κίτρινος,και δεν είμαι μάγκας τύπε μου,ένας απλός τύπος που βλέπω τα πράγματα απλά….

εντιμο πολεμο απο καγκεμπιτη?
οχι ρε φιλε

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
εντιμο πολεμο απο καγκεμπιτη?
οχι ρε φιλε
για αυτό σου λέω και εσένα τα έβλεπα τα πράγματα με αφέλεια και απογοητεύτηκα…

Από εκεί που τον συμπαθούσα δεν γουστάρω ούτε να τον βλέπω…είναι ένας απλός φονιάς

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.505
Πόντοι
4.096
για αυτό σου λέω και εσένα τα έβλεπα τα πράγματα με αφέλεια και απογοητεύτηκα…

Από εκεί που τον συμπαθούσα δεν γουστάρω ούτε να τον βλέπω…είναι ένας απλός φονιάς
Φονιας ναι
απλος οχι :hi:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456

τι κακό έχει ο τρόπος που πολεμάει;

:thumbsup:

Νομίζω είναι λάθος να υπονοούμε ότι η τουρκία είναι σύμμαχος των ρώσων. Οι τούρκοι ανήκουν ξεκάθαρα στις δυνάμεις του άξονα, από τον Β'ΠΠ μέχρι σήμερα. Υποστηρικτές του ΙΣΙΣ και εχθροί των ρώσων στη συρία. Σε πόλεμο με τους ρώσους στη λιβύη. Υποστηρικτές των ουκρανών με αποστολή όπλων. Αδελφός λαός με τους γερμανούς. Εξομάλυνση σχέσεων με Αμερική μετά την ήττα Τραμπ.

Με τι στρατιωτική υποστήριξη θα διεξάγουν πόλεμο στο αιγαίο; Θα υποστηρίζονται από τη ρωσία;

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
τι κακό έχει ο τρόπος που πολεμάει;

:thumbsup:

Νομίζω είναι λάθος να υπονοούμε ότι η τουρκία είναι σύμμαχος των ρώσων. Οι τούρκοι ανήκουν ξεκάθαρα στις δυνάμεις του άξονα, από τον Β'ΠΠ μέχρι σήμερα. Υποστηρικτές του ΙΣΙΣ και εχθροί των ρώσων στη συρία. Σε πόλεμο με τους ρώσους στη λιβύη. Υποστηρικτές των ουκρανών με αποστολή όπλων. Αδελφός λαός με τους γερμανούς. Εξομάλυνση σχέσεων με Αμερική μετά την ήττα Τραμπ.

Με τι στρατιωτική υποστήριξη θα διεξάγουν πόλεμο στο αιγαίο; Θα υποστηρίζονται από τη ρωσία;

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456

Από το άρθρο:
«Στην πράξη, η Τουρκία συμμετέχει ενεργά στο πλευρό της Ουκρανίας και σταδιακά απομακρύνεται από τη Ρωσία», εκτιμά ο Οζγκιούρ Ουνλουχισαρτσικλί

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.057
Πόντοι
26.141
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.155
Πόντοι
3.656
Μέχρι κι'αυτή μιλάει καλύτερα ελληνικά από σένα ρε μπουγατσοναυάγιο. :2funny:
το μπουγατσοναβάγιο έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες με θεόμουνα. Εσύ ξημεροβραδιάζεσαι σε αυτό το νήμα. Ποιος είναι ναυάγιο, είναι φανερό

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.155
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.155
Πόντοι
3.656
Καμιά πουτάνα απ'αυτές που πηδάς σου είπε αυτή τη μαλακία ρε ρωσόδουλε λακέ;
:2funny:
Ναι. Μετά που πλημμύρισε τα σεντόνια με μουνόχυμα, πράγμα που μάλλον δεν έχεις καταφέρει ποτέ στη ζωή σου

Συνημμένα

• WP_20171217_001.jpg
    WP_20171217_001.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 31

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom