JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.905
- Πόντοι
- 3.446
Σουργελα θέλετε και να κερδίσετε πόλεμο ....
Σκοτωνονται γιατί τους έχουν φυτέψει στο κεφάλι μαλακίες πολλές, το τι Βλακειες έχω ακούσει τα τελευταία 15 χρόνια από ουκρανες δεν λεγεταιΟτι και να παραδεχονται σκοτωνται για αυτο το κρατος αρα δεν ειναι τοσο απλη υποθεση
Που τον παίρνεις τέτοια ώρα μωρή τρελή? Κοίτα μην είσαι ξεβρσκωτη σε κάνα γιοφύρι από κάτω με τα πακια κ σε πάρει το ρέμα κακόμοιρα....Μεγάλη αδυναμία στους αράπηδες βλέπω σύντροφε. Το πας το γράμμα κι'εσύ όπως ο Βλαδίμηρος;
Το διαβασα χθες, εχει σημεια που επισημαινουν πολλοι διεθνολογοι οτι ισχυουν. Οπως για παραδειγμα οτι οι ΗΠΑ σιγουρα δε θα τα βαλουν με το χαιδεμενο τους τεκνο την τουρκια.Η ρωσική μονταζιέρα εξηγεί γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία και γιατί οδεύει σε πόλεμο | ΤΑ ΝΕΑ
«Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει για τη ρωσοφοβία από τις πρώτες», είναι ο τίτλος του άρθρου στη ρωσική ιστοσελίδα «Ρεπόρτερ» (topcor.ru) που υπογράφει ο Κονσταντίν Κότλιν, αρθρογράφος στρατιωτικών-πολιτικών αναλύσεων.www.tanea.gr
Οντως καλο αρθρο, ΝΗΦΑΛΙΟ, που ειναι και το σημαντικοτερο γιατι πλεον ο,τι και να διαβασεις ειναι επηρεασμενο απο τα προσωπικα του καθενος ή από πού τα παιρνει. και το slpress εχει καλα αρθραΈνα νηφάλιο άρθρο
Ουκρανία: Γιατί το πιθανότερο είναι να νικήσει ο Πούτιν!
Σε ένα πόλεμο υπάρχουν πολλοί «άγνωστοι x». Βραχυμεσοπρόθεσμα, όμως, το πιθανότερο σήμερα είναι ο Πούτιν να νικήσει στην Ουκρανία. Εστω και «σταwww.euro2day.gr
Σου θιξαμε την Κουλα μωρή ξεβρακωτη???Πάλι απότιστη έμεινε η ροδέλα σου ρε τράβελε και έχεις λυσσάξει όλο το πρωί;
Να δουμε μήπως σε φωτίσει το Άγιο Πνευμα και βάλεις λίγο μυαλό εσυΠάλι απότιστη έμεινε η ροδέλα σου ρε τράβελε και έχεις λυσσάξει όλο το πρωί;
να είσαι καλά φιλαράκιΤο διαβασα χθες, εχει σημεια που επισημαινουν πολλοι διεθνολογοι οτι ισχυουν. Οπως για παραδειγμα οτι οι ΗΠΑ σιγουρα δε θα τα βαλουν με το χαιδεμενο τους τεκνο την τουρκια.
Τωρα για τα ιστορικα στοιχεια που αναφερει, καπου εχουν ενα δικιο αλλα μετα το διαστρεβλωνουν σε σημειο που να δινεται η εντυπωση οτι αυτοι μας απελευθερωσαν.
Προσωπικα θεωρω οτι θα μπορουσαμε σα χωρα να μην ειμαστε και τοσο μπροσταρηδες υπερ του ενος ή του αλλου, να περιοριζομασταν στην αποστολη ιατροφαρμ. υλικου
Zero, χαιρομαι που βλεπω καποιον που ειναι εδω απο τα παλια, σε θυμαμαι, ωραιος τυπος
Οχι ακριβώς σαν νερό, μια φορά κι εναν καιρό τρέχατε και δεν φτάνατε για να ρίχνετε μπάνιανα είσαι καλά φιλαράκι
από το 2005 είμαι παρών στο σάιτ . 17 χρόνια πέρασαν σαν νερο
χαχαχαΟχι ακριβώς σαν νερό, μια φορά κι εναν καιρό τρέχατε και δεν φτάνατε για να ρίχνετε μπάνια
Φέρτε πίσω τον θείο και τον ροζφανέλα απο το πουστρόνησο
Χτες μπλοκαρίστηκε ο λογαριασμός μου κ γιατί δε στέλνονται μυνήματα επιβεβαίωσης εμαιλ στο ,yahoo.com ενώ δουλεύει κανονικά;;;χαχαχα
άμα μπει πάλι personanongrata και πλεζουρας εδώ θα γίνει μακελειο. ειδικά σε αυτό το θρεντ
Και καλά σου κάνανε...Χτες μπλοκαρίστηκε ο λογαριασμός μου κ γιατί δε στέλνονται μυνήματα επιβεβαίωσης εμαιλ στο ,yahoo.com ενώ δουλεύει κανονικά;;;
Ρωσικός δάκτυλος στο μπου ......
Ζηλευε κ σε νόμιζε γκόμενα μουΚαι καλά σου κάνανε...
Στέλνε ηχητικά με γκόμενες εσύ να τρώμε το ξύλο εμείς...
Γιατί δεν της εξήγησες πως έχεις πρόβλημα με το λογαριασμό στο μπουρδέλα;Ζηλευε κ σε νόμιζε γκόμενα μου
Μην βγαζεις βρωμαΧτες μπλοκαρίστηκε ο λογαριασμός μου κ γιατί δε στέλνονται μυνήματα επιβεβαίωσης εμαιλ στο ,yahoo.com ενώ δουλεύει κανονικά;;;
Ρωσικός δάκτυλος στο μπου ......