Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.016
Πόντοι
3.346
Σύντροφε το ΝΑΤΟ δημιουργήθηκε για να αποτρέψει την επιρροή της Σοβιετικής ένωσης στην Ευρώπη, από την στιγμή που διαλύθηκε η σοβιετική ένωση το ΝΑΤΟ δεν έχει λόγο ύπαρξης, κι όμως υπάρχει και έχει επεκταθεί κατά πολύ μετά την διάλυση της ΕΣΣΔ.
Ρωσοποντιος εισαι συντροφε?
δεν εχω κατι μ'εσας..απλα εχω βαρεθει δυο μερρες τωρα να μαλωνω μαζι σας σ'ολα τα σοσιαλ.. αν γουσταρετε μεγαλη ρωσια η οπως αλλιως θελετε να την ονομασετε..τραβατε προς ρωσια μερια, δεν σας κραταει κανεις με το ζορι εδω.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
δεν εχω κατι μ'εσας..απλα εχω βαρεθει δυο μερρες τωρα να μαλωνω μαζι σας σ'ολα τα σοσιαλ.. αν γουσταρετε μεγαλη ρωσια η οπως αλλιως θελετε να την ονομασετε..τραβατε προς ρωσια μερια, δεν σας κραταει κανεις με το ζορι εδω.
Μην τα βάζεις με Ρωσοπόντιος τύπε … μην συζητάς καν …

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Όχι σύντροφε δεν είμαι Ρωσοπόντιος, απλά δεν είμαι ηλίθιος.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.628
Πόντοι
1.706
Καλημερα

exofillo26-2.jpg
Τουλάχιστον να συμφωνήσουμε σε κάτι.
Αφού εκπληρώθηκε αυτή η προφητεία, και ΤΙ προφητεία μάλιστα, δεν χρειάζεται από τούδε και στο εξής να μας ζαλίζει κανείς τα αρχίδια με γέροντες, γραφές και τα τοιαύτα.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
H Αμερικη ηταν η ηπιοτερη αυτοκρατορια στην ιστορια της ανθρωποτητας. Κυριως λογω της νεωτεριστικης της ιδρυσης και του σχετικου φιλελευθερισμου της.

Μαλλον δεν εχεις μελετησει αρκετα τι γινοταν πριν απο παλαιου τυπου αυτοκρατοριες με βαθια ιστορια και παρακαταθηκες αιματος.

Εαν προτιματε στα αληθεια μια παγκοσμια αυτοκρατορια(παντα θα εχεις) Ρωσσιας η Κινας την πινεται πολυ ασχημα.
Aναφέρεσαι στο Βιετνάμ ή στους μαύρους σκλάβους ?
Και οι δύο λόγω φιλελευθερισμού :)

Και psssssssst
Οσο πιό παλιά, τοσο πιό σκληρά.

Τώρα πιά ακόμα και η γυναίκες στην Σαουδαραβία οδηγάνε και πατάνε κόσμο :)

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Αδέρφια, δυστυχώς, οι σύμμαχοι δεν βάζουν μυαλό, συνεχίζουν τον παρανοϊκό πόλεμο και προσπαθούν να μας πείσουν με διάφορα τεχνάσματα ότι δεν ευθύνονται, ευθύνεται μόνο ο Πούτιν. Τα πράγματα δεν πάνε καλά, οι σύμμαχοι συνεχίζουν και οι Ρώσοι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. Δεν θέλω να γίνω προφήτης, αλλά πολλοί από εσάς που γελάτε και υποστηρίζετε τους συμμάχους με τις επεκτατικές πολιτικές τους, σύντομα θα προσγειωθείτε όταν τα Ρώσικα καλάσνικοφ σας σημαδεύουν. Δεν είναι ευχάριστο, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να ξυπνήσουν κάποιοι.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Aναφέρεσαι στο Βιετνάμ ή στους μαύρους σκλάβους ?
Και οι δύο λόγω φιλελευθερισμού :)

Ναι οταν εδω την ιδια εποχη κρεμαγες γυναικες στο δεντρο του χωριου, πηδαγες κατσικες και αποκεφαλιζες τον αδερφο σου επειδη ηταν... αριστερος/χωροφυλακας.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Εσύ νομίζεις ότι είμαστε στη εποχή covid που γράφαμε εδώ και γελάγαμε, δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι ο πόλεμος είναι θέμα χρόνου να εξαπλωθεί σε όλο το κόσμο.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.628
Πόντοι
1.706
Αδέρφια, δυστυχώς, οι σύμμαχοι δεν βάζουν μυαλό, συνεχίζουν τον παρανοϊκό πόλεμο και προσπαθούν να μας πείσουν με διάφορα τεχνάσματα ότι δεν ευθύνονται, ευθύνεται μόνο ο Πούτιν. Τα πράγματα δεν πάνε καλά, οι σύμμαχοι συνεχίζουν και οι Ρώσοι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. Δεν θέλω να γίνω προφήτης, αλλά πολλοί από εσάς που γελάτε και υποστηρίζετε τους συμμάχους με τις επεκτατικές πολιτικές τους, σύντομα θα προσγειωθείτε όταν τα Ρώσικα καλάσνικοφ σας σημαδεύουν. Δεν είναι ευχάριστο, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να ξυπνήσουν κάποιοι.
Σου ΄χω νεα, ελάχιστες ημέρες του έμειναν.
Αν δεν το τελειώσει, σύντομα, έχασε το όποιο δίκιο είχε.
Και το πάει για νεο Αφγανιστάν.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.669
Πόντοι
9.931
Τυπε μέσα απο την Ρωσική πρεσβεία γράφεις;; Κανα καλο μουνακι εκει μεσα παίζει; Αν ενδιαφέρεται για κανα εξτραδακι πες της να γίνει μελος στο Bou.

fil69

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
198
Πόντοι
1
εξαιρετικο η αυστηροτητα της,σε συνδιασμο με μια υποβοσκουσα μελανγχολια στο βλεμμα μαζι με τα χαμηλα σλαβικα ζυγωματικα και την μιζερια που αναδυουν οι ρωσσιδες ειναι χαρακτηριστικα που μιλανε στη καρδια μου...Θα την εσκιζα οπως θα εφτυνα στα μουτρα το βατραχο με ασβεστο παθος δλδ
σωστος ο παικτης

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.025
Πόντοι
6.515
Σου ΄χω νεα, ελάχιστες ημέρες του έμειναν.
Αν δεν το τελειώσει, σύντομα, έχασε το όποιο δίκιο είχε.
Και το πάει για νεο Αφγανιστάν.
σου κι αλλα νεα, εχει κανει συμμαχια και εμπορικες συμφωνιες με την κινα, αγορα 1,5 δις ανθρωπων

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.025
Πόντοι
6.515
Την τύφλα σου δεν έχεις καταλάβει. Οι Πακιστανοί που έρχονται εδώ είναι στη συντριπτική πλειοψηφία τους μετανάστες και όχι πρόσφυγες.
τυπε εχουμε μιλησει καποια μελη με pm, ενδιαφερομαστε για σενα, ειμαστε προθυμοι να συνεισφερουμε για να πας να κοιταχθεις σε καποιο καλο ψυχιατρειο :confused:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.790
Πόντοι
3.656

papaben

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
153
Πόντοι
280
Ρε φίλε πραγματικά συγνώμη αλλά δεν μπορώ να μην ειρωνεύτω την ηλιθιότητα. Νιώθω ότι μόυ βιαζεις την νοημοσύνη. πίνεις πραγματικά κάτι καλό; αν ναι να μας δώσεις!!! Ποιός ξεκίνησε πόλεμο η δύση ξεκίνησε πόλεμο? Λοβοτομήμένα είστε όλα τα ρωσόφιλα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom