Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Το ποϊντ μου είναι πως δε μπορώ να διανοηθώ πως υπάρχει άνθρωπος που υποστηρίζει ότι μπορεί η Ελλάδα να κάνει στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, να προσαρτήσει τμήμα της Ουκρανικής επικράτειας και ότι αυτό είναι εύκολο, αρκεί να βρεθεί χαρισματικός πολιτικός ηγέτης.
Και ότι αυτό το υποστηρίζει σοβαρά.

farmerjim

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
436
Πόντοι
21
Το ποϊντ μου είναι πως δε μπορώ να διανοηθώ πως υπάρχει άνθρωπος που υποστηρίζει ότι μπορεί η Ελλάδα να κάνει στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, να προσαρτήσει τμήμα της Ουκρανικής επικράτειας και ότι αυτό είναι εύκολο, αρκεί να βρεθεί χαρισματικός πολιτικός ηγέτης.
Και ότι αυτό το υποστηρίζει σοβαρά.
Αρα δεν ξερεις αρκετα τους Ουκρανους. Θα παρει κανα διμηνο στους 2,5μ κατοικους εκει μεχρι να πανε να λαδωσουν υπαλληλους σε ληξιαρχεια ν'αλλαξουν επωνυμα απο τιποτα Πετρενκο σε Πετριδη, να γινουν ομογενεια και φανατικοι πατριωτες και ν'αρχισουν να φωναζουν οτι ειναι μειονοτητα και καταπιεζονται.
Οι καλυτεροι Ισραηλινοι πατριωτες ειναι Ουκρανοι που εκαναν περιπου το ιδιο στα 90s.
Εσυ κατα τ'αλλα μη βαζεις δυνατα μουσικη γιατι κολλαει περισοτερο η γριππη μ'αυτην.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αρα δεν ξερεις αρκετα τους Ουκρανους. Θα παρει κανα διμηνο στους 2,5μ κατοικους εκει μεχρι να πανε να λαδωσουν υπαλληλους σε ληξιαρχεια ν'αλλαξουν επωνυμα απο τιποτα Πετρενκο σε Πετριδη, να γινουν ομογενεια και φανατικοι πατριωτες και ν'αρχισουν να φωναζουν οτι ειναι μειονοτητα και καταπιεζονται.
Οι καλυτεροι Ισραηλινοι πατριωτες ειναι Ουκρανοι που εκαναν περιπου το ιδιο στα 90s.
Εσυ κατα τ'αλλα μη βαζεις δυνατα μουσικη γιατι κολλαει περισοτερο η γριππη μ'αυτην.
To κακό είναι πως άσχετοι σαν εσένα έχουν άποψη, αραδιάζουν ανοησίες και πουλάνε και πνεύμα από πανω. Δεν έχω αμφιβολία πως ήσουν συμμαθητής του Μ. Ναπολέοντα στη στρατιωτική σχολή και μόλις σε αμολήσουν από το Δαφνί, θα ξεκινήσεις τη νικηφόρο εκστρατεία.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
:uglystupid:

farmerjim

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
436
Πόντοι
21
To κακό είναι πως άσχετοι σαν εσένα έχουν άποψη, αραδιάζουν ανοησίες και πουλάνε και πνεύμα από πανω. Δεν έχω αμφιβολία πως ήσουν συμμαθητής του Μ. Ναπολέοντα στη στρατιωτική σχολή και μόλις σε αμολήσουν από το Δαφνί, θα ξεκινήσεις τη νικηφόρο εκστρατεία.
Αγορι μου, οι εκστρατειες εχουν τελειωσει πλεον. Τωρα οποιος ελεγχει τα μυδια θα σου λεει απλα τι θα πρεπει να πιστευεις και να κανεις και θα το κανεις. Αυτο το κουτι στο σαλονι εχει παντα δικιο. Και θα κανεις ο,τι σου λεει. Η μονη υπερβολη σε ο,τι ειπα ειναι το γεγονος οτι η χωρα σου ετσι οπως ειναι απεχει παρα πολυ απο τον ελεγχο του κουτιου που ειναι η βασικη προυποθεση.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Αγορι μου, οι εκστρατειες εχουν τελειωσει πλεον. Τωρα οποιος ελεγχει τα μυδια θα σου λεει απλα τι θα πρεπει να πιστευεις και να κανεις και θα το κανεις. Αυτο το κουτι στο σαλονι εχει παντα δικιο. Και θα κανεις ο,τι σου λεει. Η μονη υπερβολη σε ο,τι ειπα ειναι το γεγονος οτι η χωρα σου ετσι οπως ειναι απεχει παρα πολυ απο τον ελεγχο του κουτιου που ειναι η βασικη προυποθεση.
Ολοι οι υγιως σκεπτομενοι Ελληνες ειμαστε μαζι σου τυπε. Η μποτα του ελληνα καραβανα πρεπει να πατησει σε ουκρανικο εδαφος, ειμεθα ετοιμοι απο καιρο , μια εντολη λειπει. Οι ρωσοι κομαντο και η νεα ταξη δε θα καταλαβουν απο που τους ηρθε. Ο απολυτος αιφνιδιασμος :rockon: :confused:

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Κανε εικονα λιγο. Εκει που περιμενουν τους ρωσους να εισβαλλουν με το δαχτυλο στη σκανδαλη, σκανε ελληνες καραβαναδες 100 κιλα ο καθενας χαμογελαστοι με την ελληνικη σημαια. Κατεβαζουν τα οπλα , ταζουμε και 10 διορισμους στο ελληνικο δημοσιο και μερικα επιδοματα και τα εδαφη ειναι δικα μας. Οι ρωσοι δε θα πουν τιποτα γτ ειμαστε φιλορωσοι ομοθρησκοι, οι νατοικοι επισης γιατι ειμαστε δικοι τους και αναιμακτα γραφουμε μια ακομη χρυση σελιδα στην ιστορια μας

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Κανε εικονα λιγο. Εκει που περιμενουν τους ρωσους να εισβαλλουν με το δαχτυλο στη σκανδαλη, σκανε ελληνες καραβαναδες 100 κιλα ο καθενας χαμογελαστοι με την ελληνικη σημαια. Κατεβαζουν τα οπλα , ταζουμε και 10 διορισμους στο ελληνικο δημοσιο και μερικα επιδοματα και τα εδαφη ειναι δικα μας. Οι ρωσοι δε θα πουν τιποτα γτ ειμαστε φιλορωσοι ομοθρησκοι, οι νατοικοι επισης γιατι ειμαστε δικοι τους και αναιμακτα γραφουμε μια ακομη χρυση σελιδα στην ιστορια μας
Μια χαρά. Κάτι κολλητοί μου Κίεβο, μου είπαν σήμερα πως βρωμισε ο τόπος για το Ζελενσκι. Πήγε Πρεσβεία και εκανε αίτηση αλλαγής ονόματος σε Ζελενσκίδης. Παίρνει μαζί του και τα 2,5 μύρια των Ελλήνων της πρώην Ουκρανίας, βάζει υποψηφιότητα, βγαίνει τραίνο και χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι Πρωθυπουργός χώρας μελους του σκληρού πυρήνα της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Κι άσε τα δικά μας ντόπια χαϊβανια να κουρεύονται.
Αμα είσαι χαρισματικός ηγέτης αυτά είναι κόλπα.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Μια χαρά. Κάτι κολλητοί μου Κίεβο, μου είπαν σήμερα πως βρωμισε ο τόπος για το Ζελενσκι. Πήγε Πρεσβεία και εκανε αίτηση αλλαγής ονόματος σε Ζελενσκίδης. Παίρνει μαζί του και τα 2,5 μύρια των Ελλήνων της πρώην Ουκρανίας, βάζει υποψηφιότητα, βγαίνει τραίνο και χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι Πρωθυπουργός χώρας μελους του σκληρού πυρήνα της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Κι άσε τα δικά μας ντόπια χαϊβανια να κουρεύονται.
Αμα είσαι χαρισματικός ηγέτης αυτά είναι κόλπα.
Παλια οι ιδεες γεννιοντουσαν σε καταφυγια, στο μετωπο, σε στρατηγεια, στα κρυφα καταγωγια . Στο μελλον τα εγγονια μας θα διαβασουν για μια ενδοξη σελιδα της ελληνικης ιστοριας οτι ξεκινησε απο ενα πορνοσαητ . Ας μη τη σαμποταρουμε τυπε μου , μπορει τα νικ μας να διδασκονται καποια μερα απο τον ιστορικο του μελλοντος

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Στηριζω και συνεισφερω στην χρηματοδοτηση της εκστρατειας, μας περιμενουν :rockon:

Συνημμένα

• Мариуполь.jpg
    Мариуполь.jpg
    420,2 KB · Εμφανίσεις: 45
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Παλια οι ιδεες γεννιοντουσαν σε καταφυγια, στο μετωπο, σε στρατηγεια, στα κρυφα καταγωγια . Στο μελλον τα εγγονια μας θα διαβασουν για μια ενδοξη σελιδα της ελληνικης ιστοριας οτι ξεκινησε απο ενα πορνοσαητ . Ας μη τη σαμποταρουμε τυπε μου , μπορει τα νικ μας να διδασκονται καποια μερα απο τον ιστορικο του μελλοντος
Δυστυχώς η ίδια η ζωή δείχνει το γελοίον του πράγματος. Δι' ασήμαντον αφορμήν κιόλας.

OP
OP
ririkonav

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.545
Πόντοι
11.445

:uzi::uzi::uzi::uzi::ak::ak::ak::ak::ak::ak:

τελικα εμεις θα ξεκινησουμε τον 3ο παγκοσμιο :confused:

farmerjim

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
436
Πόντοι
21
Τυπε, εκλαψα. Ειναι απλα EPIC. H Μπουρδελικη Εταιρεια του 2022. Θεμα πανελλαδικων στην Ιστορια Θεωρητικης κατα το ετος 2070 θα'μαστε. Ερωτηση 3, "Ποιος ποσταρε κωλο Ουκρανιδας στο θρεντ στο οποιο εγινε η πρωτη συσταση της Εταιρειας?"
www.protothema.gr

Ουκρανοί στρατιώτες σκότωσαν δύο Έλληνες ομογενείς κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία - Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

Το επεισόδιο συνέβη στο χωριό Γράνιτνα της Ανατολικής Ουκρανίας, κοντά στην γραμμή επαφής με τη Ρωσία - Βαρύτατα τραυματίστηκαν ακόμη δύο Έλληνες ομογενείς
www.protothema.gr
www.protothema.gr

Και να κι η αφορμη που ψαχναμε. Ανοιχτε εκει ο,τι εχετε, twitters, facebooks και ξεκινατε να γραφετε για Ουκρανους ναζι που ξεκινησαν να κανουν εθνοκαθαρση των Ελληνων στην Ουκρανια και σχεδιαζουν να σκοτωσουν πανω απο 6 εκατομμυρια Ελληνες κατοικους εκει.

Τελευταία τροποποίηση:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
ενδιαφερουσα συνεντευξη του Καζακη στο εροι..
Ο Καζακης ενω εχει γνωσεις και κανει καλες αναλυσεις σχεδον παντα οι προβλεψεις του πανε περιπατο.
Πεταει κατα καιρους και κατι λαικη συσπειρωση και ανατροπη και απλα το αποτελειωνει..

Δηλαδη μιλαει 2 ωρες για τις μεγαλες ελιτ που ελεγχουν τον κοσμο και τελειωνει με λαικη ανατροπη στις πλατειες.. :confused:

Μεγαλε η Ελλαδα δε μπορεσε να κρατησει τη θεση της με τα Σκοπια που ειναι ενα τιποτα, τι Ουκρανιες φαντασιωνεσαι?

Κοψε το πολυ διαβασμα γιατι εχεις μεινει σε αλλη εποχη.

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
669
Πόντοι
81
Αυτές θα είναι οι συνέπειες της εισβολής για την Ελλάδα.... Όλα εγώ πχια;!

Συνημμένα

• 273641426_5237772799590719_7705024566823015157_n.jpg
    273641426_5237772799590719_7705024566823015157_n.jpg
    47,6 KB · Εμφανίσεις: 47

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
247
Πόντοι
21

Ο Παΐσιος τι έχει πει; Στο mega τι λένε;

OP
OP
ririkonav

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.545
Πόντοι
11.445
Ο Παΐσιος τι έχει πει; Στο mega τι λένε;
πλακα πλακα ειχε πει η Καφε Αρκουδα οτι θα καταβροθησει τους απιστους εξ ανατολας και εμεις θα μπουμε στην Αγια Σοφια , αφου της εχουνε ριξει πυρηνικα :tooth:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom