farmerjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2021
- Like
- 436
- Πόντοι
- 21
Ολη σου η πραγματικοτητα 2 χρονια τωρα ειναι εκτος πραγματικοτητας και λογικης, ποιο ειν το point σου?Αυτά είναι εκτός πραγματικότητας και λογικής.
Ολη σου η πραγματικοτητα 2 χρονια τωρα ειναι εκτος πραγματικοτητας και λογικης, ποιο ειν το point σου?Αυτά είναι εκτός πραγματικότητας και λογικής.
Αρα δεν ξερεις αρκετα τους Ουκρανους. Θα παρει κανα διμηνο στους 2,5μ κατοικους εκει μεχρι να πανε να λαδωσουν υπαλληλους σε ληξιαρχεια ν'αλλαξουν επωνυμα απο τιποτα Πετρενκο σε Πετριδη, να γινουν ομογενεια και φανατικοι πατριωτες και ν'αρχισουν να φωναζουν οτι ειναι μειονοτητα και καταπιεζονται.Το ποϊντ μου είναι πως δε μπορώ να διανοηθώ πως υπάρχει άνθρωπος που υποστηρίζει ότι μπορεί η Ελλάδα να κάνει στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, να προσαρτήσει τμήμα της Ουκρανικής επικράτειας και ότι αυτό είναι εύκολο, αρκεί να βρεθεί χαρισματικός πολιτικός ηγέτης.
Και ότι αυτό το υποστηρίζει σοβαρά.
To κακό είναι πως άσχετοι σαν εσένα έχουν άποψη, αραδιάζουν ανοησίες και πουλάνε και πνεύμα από πανω. Δεν έχω αμφιβολία πως ήσουν συμμαθητής του Μ. Ναπολέοντα στη στρατιωτική σχολή και μόλις σε αμολήσουν από το Δαφνί, θα ξεκινήσεις τη νικηφόρο εκστρατεία.Αρα δεν ξερεις αρκετα τους Ουκρανους. Θα παρει κανα διμηνο στους 2,5μ κατοικους εκει μεχρι να πανε να λαδωσουν υπαλληλους σε ληξιαρχεια ν'αλλαξουν επωνυμα απο τιποτα Πετρενκο σε Πετριδη, να γινουν ομογενεια και φανατικοι πατριωτες και ν'αρχισουν να φωναζουν οτι ειναι μειονοτητα και καταπιεζονται.
Οι καλυτεροι Ισραηλινοι πατριωτες ειναι Ουκρανοι που εκαναν περιπου το ιδιο στα 90s.
Εσυ κατα τ'αλλα μη βαζεις δυνατα μουσικη γιατι κολλαει περισοτερο η γριππη μ'αυτην.
Αρα δεν ξερεις αρκετα τους Ουκρανους. Θα παρει κανα διμηνο στους 2,5μ κατοικους εκει μεχρι να πανε να λαδωσουν υπαλληλους σε ληξιαρχεια ν'αλλαξουν επωνυμα απο τιποτα Πετρενκο σε Πετριδη, να γινουν ομογενεια και φανατικοι πατριωτες και ν'αρχισουν να φωναζουν οτι ειναι μειονοτητα και καταπιεζονται.
Οι καλυτεροι Ισραηλινοι πατριωτες ειναι Ουκρανοι που εκαναν περιπου το ιδιο στα 90s.
Εσυ κατα τ'αλλα μη βαζεις δυνατα μουσικη γιατι κολλαει περισοτερο η γριππη μ'αυτην.
Αγορι μου, οι εκστρατειες εχουν τελειωσει πλεον. Τωρα οποιος ελεγχει τα μυδια θα σου λεει απλα τι θα πρεπει να πιστευεις και να κανεις και θα το κανεις. Αυτο το κουτι στο σαλονι εχει παντα δικιο. Και θα κανεις ο,τι σου λεει. Η μονη υπερβολη σε ο,τι ειπα ειναι το γεγονος οτι η χωρα σου ετσι οπως ειναι απεχει παρα πολυ απο τον ελεγχο του κουτιου που ειναι η βασικη προυποθεση.To κακό είναι πως άσχετοι σαν εσένα έχουν άποψη, αραδιάζουν ανοησίες και πουλάνε και πνεύμα από πανω. Δεν έχω αμφιβολία πως ήσουν συμμαθητής του Μ. Ναπολέοντα στη στρατιωτική σχολή και μόλις σε αμολήσουν από το Δαφνί, θα ξεκινήσεις τη νικηφόρο εκστρατεία.
Ολοι οι υγιως σκεπτομενοι Ελληνες ειμαστε μαζι σου τυπε. Η μποτα του ελληνα καραβανα πρεπει να πατησει σε ουκρανικο εδαφος, ειμεθα ετοιμοι απο καιρο , μια εντολη λειπει. Οι ρωσοι κομαντο και η νεα ταξη δε θα καταλαβουν απο που τους ηρθε. Ο απολυτος αιφνιδιασμοςΑγορι μου, οι εκστρατειες εχουν τελειωσει πλεον. Τωρα οποιος ελεγχει τα μυδια θα σου λεει απλα τι θα πρεπει να πιστευεις και να κανεις και θα το κανεις. Αυτο το κουτι στο σαλονι εχει παντα δικιο. Και θα κανεις ο,τι σου λεει. Η μονη υπερβολη σε ο,τι ειπα ειναι το γεγονος οτι η χωρα σου ετσι οπως ειναι απεχει παρα πολυ απο τον ελεγχο του κουτιου που ειναι η βασικη προυποθεση.
Κανε εικονα λιγο. Εκει που περιμενουν τους ρωσους να εισβαλλουν με το δαχτυλο στη σκανδαλη, σκανε ελληνες καραβαναδες 100 κιλα ο καθενας χαμογελαστοι με την ελληνικη σημαια. Κατεβαζουν τα οπλα , ταζουμε και 10 διορισμους στο ελληνικο δημοσιο και μερικα επιδοματα και τα εδαφη ειναι δικα μας. Οι ρωσοι δε θα πουν τιποτα γτ ειμαστε φιλορωσοι ομοθρησκοι, οι νατοικοι επισης γιατι ειμαστε δικοι τους και αναιμακτα γραφουμε μια ακομη χρυση σελιδα στην ιστορια μαςTo κακό είναι πως άσχετοι σαν εσένα έχουν άποψη, αραδιάζουν ανοησίες και πουλάνε και πνεύμα από πανω. Δεν έχω αμφιβολία πως ήσουν συμμαθητής του Μ. Ναπολέοντα στη στρατιωτική σχολή και μόλις σε αμολήσουν από το Δαφνί, θα ξεκινήσεις τη νικηφόρο εκστρατεία.
Μια χαρά. Κάτι κολλητοί μου Κίεβο, μου είπαν σήμερα πως βρωμισε ο τόπος για το Ζελενσκι. Πήγε Πρεσβεία και εκανε αίτηση αλλαγής ονόματος σε Ζελενσκίδης. Παίρνει μαζί του και τα 2,5 μύρια των Ελλήνων της πρώην Ουκρανίας, βάζει υποψηφιότητα, βγαίνει τραίνο και χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι Πρωθυπουργός χώρας μελους του σκληρού πυρήνα της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Κι άσε τα δικά μας ντόπια χαϊβανια να κουρεύονται.Κανε εικονα λιγο. Εκει που περιμενουν τους ρωσους να εισβαλλουν με το δαχτυλο στη σκανδαλη, σκανε ελληνες καραβαναδες 100 κιλα ο καθενας χαμογελαστοι με την ελληνικη σημαια. Κατεβαζουν τα οπλα , ταζουμε και 10 διορισμους στο ελληνικο δημοσιο και μερικα επιδοματα και τα εδαφη ειναι δικα μας. Οι ρωσοι δε θα πουν τιποτα γτ ειμαστε φιλορωσοι ομοθρησκοι, οι νατοικοι επισης γιατι ειμαστε δικοι τους και αναιμακτα γραφουμε μια ακομη χρυση σελιδα στην ιστορια μας
Παλια οι ιδεες γεννιοντουσαν σε καταφυγια, στο μετωπο, σε στρατηγεια, στα κρυφα καταγωγια . Στο μελλον τα εγγονια μας θα διαβασουν για μια ενδοξη σελιδα της ελληνικης ιστοριας οτι ξεκινησε απο ενα πορνοσαητ . Ας μη τη σαμποταρουμε τυπε μου , μπορει τα νικ μας να διδασκονται καποια μερα απο τον ιστορικο του μελλοντοςΜια χαρά. Κάτι κολλητοί μου Κίεβο, μου είπαν σήμερα πως βρωμισε ο τόπος για το Ζελενσκι. Πήγε Πρεσβεία και εκανε αίτηση αλλαγής ονόματος σε Ζελενσκίδης. Παίρνει μαζί του και τα 2,5 μύρια των Ελλήνων της πρώην Ουκρανίας, βάζει υποψηφιότητα, βγαίνει τραίνο και χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι Πρωθυπουργός χώρας μελους του σκληρού πυρήνα της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Κι άσε τα δικά μας ντόπια χαϊβανια να κουρεύονται.
Αμα είσαι χαρισματικός ηγέτης αυτά είναι κόλπα.
Δυστυχώς η ίδια η ζωή δείχνει το γελοίον του πράγματος. Δι' ασήμαντον αφορμήν κιόλας.Παλια οι ιδεες γεννιοντουσαν σε καταφυγια, στο μετωπο, σε στρατηγεια, στα κρυφα καταγωγια . Στο μελλον τα εγγονια μας θα διαβασουν για μια ενδοξη σελιδα της ελληνικης ιστοριας οτι ξεκινησε απο ενα πορνοσαητ . Ας μη τη σαμποταρουμε τυπε μου , μπορει τα νικ μας να διδασκονται καποια μερα απο τον ιστορικο του μελλοντος
Τυπε, εκλαψα. Ειναι απλα EPIC. H Μπουρδελικη Εταιρεια του 2022. Θεμα πανελλαδικων στην Ιστορια Θεωρητικης κατα το ετος 2070 θα'μαστε. Ερωτηση 3, "Ποιος ποσταρε κωλο Ουκρανιδας στο θρεντ στο οποιο εγινε η πρωτη συσταση της Εταιρειας?"Παλια οι ιδεες γεννιοντουσαν σε καταφυγια, στο μετωπο, σε στρατηγεια, στα κρυφα καταγωγια . Στο μελλον τα εγγονια μας θα διαβασουν για μια ενδοξη σελιδα της ελληνικης ιστοριας οτι ξεκινησε απο ενα πορνοσαητ . Ας μη τη σαμποταρουμε τυπε μου , μπορει τα νικ μας να διδασκονται καποια μερα απο τον ιστορικο του μελλοντος
Και να κι η αφορμη που ψαχναμε. Ανοιχτε εκει ο,τι εχετε, twitters, facebooks και ξεκινατε να γραφετε για Ουκρανους ναζι που ξεκινησαν να κανουν εθνοκαθαρση των Ελληνων στην Ουκρανια και σχεδιαζουν να σκοτωσουν πανω απο 6 εκατομμυρια Ελληνες κατοικους εκει.
Ουκρανοί στρατιώτες σκότωσαν δύο Έλληνες ομογενείς κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία - Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
Το επεισόδιο συνέβη στο χωριό Γράνιτνα της Ανατολικής Ουκρανίας, κοντά στην γραμμή επαφής με τη Ρωσία - Βαρύτατα τραυματίστηκαν ακόμη δύο Έλληνες ομογενείς
www.protothema.gr
τελικα εμεις θα ξεκινησουμε τον 3ο παγκοσμιο
Ο Καζακης ενω εχει γνωσεις και κανει καλες αναλυσεις σχεδον παντα οι προβλεψεις του πανε περιπατο.ενδιαφερουσα συνεντευξη του Καζακη στο εροι..
Αρα δεν ξερεις αρκετα τους Ουκρανους. Θα παρει κανα διμηνο στους 2,5μ κατοικους εκει μεχρι να πανε να λαδωσουν υπαλληλους σε ληξιαρχεια ν'αλλαξουν επωνυμα απο τιποτα Πετρενκο σε Πετριδη, να γινουν ομογενεια και φανατικοι πατριωτες και ν'αρχισουν να φωναζουν οτι ειναι μειονοτητα και καταπιεζονται.
Ο Παΐσιος τι έχει πει; Στο mega τι λένε;Ουκρανοί στρατιώτες σκότωσαν δύο Έλληνες ομογενείς κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία - Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
Το επεισόδιο συνέβη στο χωριό Γράνιτνα της Ανατολικής Ουκρανίας, κοντά στη γραμμή επαφής με τη Ρωσία - Βαρύτατα τραυματίστηκαν ακόμη δύο Έλληνες ομογενείςwww.protothema.gr
τελικα εμεις θα ξεκινησουμε τον 3ο παγκοσμιο
πλακα πλακα ειχε πει η Καφε Αρκουδα οτι θα καταβροθησει τους απιστους εξ ανατολας και εμεις θα μπουμε στην Αγια Σοφια , αφου της εχουνε ριξει πυρηνικαΟ Παΐσιος τι έχει πει; Στο mega τι λένε;