Νέα

ροσιδοφιλοι fan club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ίδοῦ καὶ ἕν εὕρημα ἐκ τοῦ Youtube. Νεάνιδαι ἄδουσι μέσῳ μηχανῆς ἀσμάτων karaoke τολμηρὸν ἄσμα τοῦ λαϊκοῦ ἀοιδοῦ Oleg Gazmanov.

Παρατηρήσατε τὸν ἄθλιον διάκοσμον τῆς οἰκίας καὶ τὰς καθόλου ἀθλίας νεανίδας αἵτιναι εὑρίσκονται ἐλαφρῶς κάτω τοῦ μέσου ὅρου ἐμφανίσεως διὰ τὴν ἠλικίαν των ἐν Ρωσσίᾳ.

ο διακοσμος μια χαρα ειναι και τα περισσοτερα σπιτια ετσι ειναι εχουν ταπετσαρια,για τις μικρες θα συμφωνησω μαλλον μιλαει η καταναλωση αλκοολ!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καλησπερα στον λαο!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
γεια σου και σενα :grin:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
γεια σου μακη και υπομονη,παιρναει γρηγορα ο καιρος!!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
γεια σου μακη και υπομονη,παιρναει γρηγορα ο καιρος!!!

Καλησπέρα πρόεδρε!!!!

ζωάρα στο 2ο ΕΤΕΘ Μυτιλήνης μόνο που αργεί η μετάθεση να έχουμε μεγαλύτερα γλέντια  :2funny: :2funny:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Καλησπέρα πρόεδρε!!!!

ζωάρα στο 2ο ΕΤΕΘ Μυτιλήνης μόνο που αργεί η μετάθεση να έχουμε μεγαλύτερα γλέντια  :2funny: :2funny:
σπερα!ολα θα περασουν μακη και θα γινουν και παλι εδω θαμαστε!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
χιστες επειδη ο προεδρας παντα γνωριζει,σας ευχομαι καλες διακοπες μα τα ρωσσακια σας και καλα να περναται!! :-* :-* :-*

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Χαιρετω τους Ρωσιδοφιλους! Θα ηθελα να παρακαλεσω ταπεινα το γραμματεα μας pitsilisti o οποιος ειναι και το ειδωλο μου, να βαλει κ εμενα στη λιστα με τους Ρωσσιδοφιλους αφου φυσικα παρει την εγκριση του τιμημενου μας προεδρου sotirof!
Κυριε προεδρε μου επιτρεπετε να μπω στο κλαμπ?

Με εκτιμηση στους αγαπητους Ρωσιδοφιλους και τις Ρωσιδουλες.... ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ!  :s&m_2:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Χαιρετω τους Ρωσιδοφιλους! Θα ηθελα να παρακαλεσω ταπεινα το γραμματεα μας pitsilisti o οποιος ειναι και το ειδωλο μου, να βαλει κ εμενα στη λιστα με τους Ρωσσιδοφιλους αφου φυσικα παρει την εγκριση του τιμημενου μας προεδρου sotirof!

Με εκτιμηση στους αγαπητους Ρωσιδοφιλους και τις Ρωσιδουλες.... ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ!  :s&m_2:
ο πιτσι εχει αποχωρισει απο τις δραστηριοτητες 5 μηνες τωρα δυστηχως,οποτε σε καλοσωριζω στο κλαμπ!!!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ευχαριστω πολυ καυλεα προεδρε! Υποσχομαι να υπηρετω το κλαμπ με σεμνοτητα και ταπεινοτητα και περιμενω με αγωνια την επιστροφη του αρχοντα pitsilisti στην ενεργο δραση  :zfuck: :fuck1: :rockon:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ευχαριστω πολυ καυλεα προεδρε! Υποσχομαι να υπηρετω το κλαμπ με σεμνοτητα και ταπεινοτητα και περιμενω με αγωνια την επιστροφη του αρχοντα pitsilisti στην ενεργο δραση  :zfuck: :fuck1: :rockon:
και εμεις ολοι αγαπαμε τον τσιτσιναρα και των περιμενουμε!!!

Επισκέπτης
Καλωσοριζω και εγω το χυστη - νεα μορφη του φορουμ και του ευχομαι καλη πορνομυηση στο ρωσιδισμο... ;)

Με εκτιμηση στους αγαπητους Ρωσιδοφιλους και τις Ρωσιδουλες.... ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ!  :s&m_2:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
γεια σου πιρφορε,το προβλημα ειναι οτι χαθηκες και απο οπου δεν πρεπει :grin:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ως προεδρος θα ευχηθω στα μελη καλα να περνανε στην πιατσα που ειναι τωρα και να μην βραχητε :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom