Νέα

ροσιδοφιλοι fan club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
υπενθυμίζω στα μέλη ότι αύριο είναι η συναντησή μας!!!

όποιος δεν θυμάται την ώρα και το μέρος της συνάντησης να μου στείλει πμ!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
χαιρετω το thread.ειμαι και εγω μελος απο τωρα.μαγκες μονο για ρωσια λετε εδω?για λετονια και λιθουανια να λετε αν ξερετε γιατι υπαρχει ελειψη πληροφορης απο τετοιες χωρες.βεβαια η ρωσια ειναι η βαση...δημητρακη29 και σωτηροφ θα διαωασω ευλαβικα της ενημερωσεις σας και ολων των μελων εδω.ευχομαι να μην περιοριζεται εδω το φορουμ μονο σε ρωσιδες.ενδιαφερομαι και για λετονες λιθουανες λευκορωσιδες εσθονες κ.τ.λ.οι ενημερωση για βαλτικες χωρες ειναι ελλειπης σε αλλα φορουμ και ειπα μηπως εδω ξερετε και για αλλες εκτος απο τις ρωσιδες τις οποιες βεβαια εννοειται πως εχω ψηλα στην λιστα μου!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
χαιρετω το thread.ειμαι και εγω μελος απο τωρα.μαγκες μονο για ρωσια λετε εδω?για λετονια και λιθουανια να λετε αν ξερετε γιατι υπαρχει ελειψη πληροφορης απο τετοιες χωρες.βεβαια η ρωσια ειναι η βαση...δημητρακη29 και σωτηροφ θα διαωασω ευλαβικα της ενημερωσεις σας και ολων των μελων εδω.ευχομαι να μην περιοριζεται εδω το φορουμ μονο σε ρωσιδες.ενδιαφερομαι και για λετονες λιθουανες λευκορωσιδες εσθονες κ.τ.λ.οι ενημερωση για βαλτικες χωρες ειναι ελλειπης σε αλλα φορουμ και ειπα μηπως εδω ξερετε και για αλλες εκτος απο τις ρωσιδες τις οποιες βεβαια εννοειται πως εχω ψηλα στην λιστα μου!!

Καλώς τον!!!!!!

το θρέντ αποσκοπεί κυρίως στην ενημέρωση για τις συναντήσεις μελών του κλάμπ!!!

αν θες ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για τα θέματα που έθεσες κοίτα στα παρακάτω λινκ:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
σωστος ο μακης :grin: :grin: :grin:

Stories