freddie kruger
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
da!ana rosiyanka!Πρεπει να μαθουμε λεπτομεριες για το βιογραφικο της.Εχει Ρωσικες καταβολες;;;;;;
da!ana rosiyanka!Πρεπει να μαθουμε λεπτομεριες για το βιογραφικο της.Εχει Ρωσικες καταβολες;;;;;;
και παλι λαθος κανης,με το να ποσταρετε συνεχεια απο πισω μας το αντιθετο συμπερενετε
πες τις το ελληνικα που να καταλαβηti gavaris vso vremia glupasti...dubina
φυσικα με το μυαλο και το υφακι δεξιο πανω ραφι εισται ολες μαζιοτι εχουμε ελευθερο χρονο?
κανεις δεν αμβισβητει τον προεδρο παντα κανη ελενχοΠρεπει να μαθουμε λεπτομεριες για το βιογραφικο της.Εχει Ρωσικες καταβολες;;;;;;
φυσικα με το μυαλο και το υφακι δεξιο πανω ραφι εισται ολες μαζι
αφηνω ρε κοροιδα το pc στην αναμονη για να χετε να λετε μαλακιες να διασκεδαζουμε και γαμαω μια χαρα οσοι με ξερουν το ξερουν δεν υπαρχει εμποδειο ακουγεται η φωνη μου χωρις το καλωδιοεσυ που γαμας πολυ, τι κανεις ολη μερα μεσα?
αφηνεις το γκομενακι για να χαιρετισεις τα μελοι και να πεις ποσο πολυ γαμας?
αφηνω ρε κοροιδα το pc στην αναμονη για να χετε να λετε μαλακιες να διασκεδαζουμε και γαμαω μια χαρα οσοι με ξερουν το ξερουν δεν υπαρχει εμποδειο ακουγεται η φωνη μου χωρις το καλωδιο
Ελα σπίτι εχω κόκκινη παγωμένη και δωρεάν , τιμής ενεκεν ενεκα πουσαι Ρωσίς!!!στο παρανταιζ εχουμε και σαμπανιες
παντα παγωμενες
1.δεν εχεις δει τις ωρες που ποσταρω 2.καθις εχει την προσωπικη του ζωη και δεν σχολιαζετε 3.ειναι μεταφορικη εννοια την οποια δεν καταλαβες 4.παψε να εισαι επιθετικη και αρνητικη οταν κανεις διαλογο και δεν το λεω μονο εγω αλλα ολοι οποτε προσεξετο,5.υποτιθετε εσυ μια νεα κοπελλα εισαι συνεχως μεσα πρωι μεσημερι βραδυ,καιποσταρεις να μην πω σε τι θρεντ6.φευγω τωρα και αν θες κατι μετα τις 11,00 τα ξαναλεμε 7.σταματησαν να ποσταρουν ολοι τυχαιο?118881. το αφηνεις σε αναμονη και ποσταρει απο μονο του το πισι?
2. τα μελη που σε ξερουν ειναι παροντες οταν γαμας? η τους δειχνεις οπτικοακουστικο υλικο?
3. η φωνη σου που ακουγεται χωρις καλωδιο??? απο το νησι σου στην Αθηνα?
Kεντρικη επιτροπη διαιτησιας;;;;;
λοιπον παιδια καλα να περνατε εκει που εισασται και τα μπυρονια με το μετρο ρε μην γινετε τουτουζα χαχαχαχακαι εγω αλλαζω και την κανω παραλια υπαρχει πλημμυρα λεμε και η θαλασσα ειναι κιτρινη απο το φεγγαρι την εκανα,σπακουι νοτσι νταβαριτς!!!!!!!!!!!
λοιπον παιδια, καλα να περνατε εκει που ειστε! και τα μπυρονια με το μετρο ρε, μην γινετε τουτουζα!
χαχαχαχα.
εγω αλλαζω και την κανω για παραλια, υπαρχει πλημμυρα λεμε και η θαλασσα ειναι κιτρινη απο το φεγγαρι.
Την εκανα,σπακουι νοτσι νταβαριτς!!!!!!!!!!!
ευχαριστω καλο σου βραδυ!!στο καλο.
ειναι το νερο απο τον Καυκασο.....Μπορει να μου απαντησει καποιος... τι σκατα πινουν και γινονται τοσο καυλες?
Περασε σημερα μια πιτσιρικα απο εκει που ειμαι και πραγματικα με εκανε να νιωσω οτι δεν θα ξανακοιταξω μελαχρινη γκομενα! Επισης με εκανε να νιωσω μαλακας γιατι δεν μπορω να την γαμησω αλλα αλλο θεμα αυτο
Πού εγγράφομαι,τί απαιτείται;;;