Νέα

ροσιδοφιλοι fan club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
φυσικα με το μυαλο και το υφακι δεξιο πανω ραφι εισται ολες μαζι :grin: :grin: :grin:

εσυ που γαμας πολυ, τι κανεις ολη μερα μεσα?
αφηνεις το γκομενακι για να χαιρετισεις τα μελοι και να πεις ποσο πολυ γαμας?

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
εσυ που γαμας πολυ, τι κανεις ολη μερα μεσα?
αφηνεις το γκομενακι για να χαιρετισεις τα μελοι και να πεις ποσο πολυ γαμας?
αφηνω ρε κοροιδα το pc στην αναμονη για να χετε να λετε μαλακιες να διασκεδαζουμε και γαμαω μια χαρα οσοι με ξερουν το ξερουν δεν υπαρχει εμποδειο ακουγεται η φωνη μου χωρις το καλωδιο :grin:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
αφηνω ρε κοροιδα το pc στην αναμονη για να χετε να λετε μαλακιες να διασκεδαζουμε και γαμαω μια χαρα οσοι με ξερουν το ξερουν δεν υπαρχει εμποδειο ακουγεται η φωνη μου χωρις το καλωδιο :grin:

1. το αφηνεις σε αναμονη και ποσταρει απο μονο του το πισι?
2. τα μελη που σε ξερουν ειναι παροντες οταν γαμας? η τους δειχνεις οπτικοακουστικο υλικο?
3. η φωνη σου που ακουγεται χωρις καλωδιο??? απο το νησι σου στην Αθηνα?

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
1. το αφηνεις σε αναμονη και ποσταρει απο μονο του το πισι?
2. τα μελη που σε ξερουν ειναι παροντες οταν γαμας? η τους δειχνεις οπτικοακουστικο υλικο?
3. η φωνη σου που ακουγεται χωρις καλωδιο??? απο το νησι σου στην Αθηνα?
1.δεν εχεις δει τις ωρες που ποσταρω 2.καθις εχει την προσωπικη του ζωη και δεν σχολιαζετε 3.ειναι μεταφορικη εννοια την οποια δεν καταλαβες 4.παψε να εισαι επιθετικη και αρνητικη οταν κανεις διαλογο και δεν το λεω μονο εγω αλλα ολοι οποτε προσεξετο,5.υποτιθετε εσυ μια νεα κοπελλα εισαι συνεχως μεσα πρωι μεσημερι βραδυ,καιποσταρεις να μην πω σε τι θρεντ6.φευγω τωρα και αν θες κατι μετα τις 11,00 τα ξαναλεμε 7.σταματησαν να ποσταρουν ολοι τυχαιο?11888 :grin: :grin:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
λοιπον παιδια καλα να περνατε εκει που εισασται και τα μπυρονια με το μετρο ρε μην γινετε τουτουζα χαχαχαχακαι εγω αλλαζω και την κανω παραλια υπαρχει πλημμυρα λεμε και η θαλασσα ειναι κιτρινη απο το φεγγαρι την εκανα,σπακουι νοτσι νταβαριτς!!!!!!!!!!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
λοιπον παιδια καλα να περνατε εκει που εισασται και τα μπυρονια με το μετρο ρε μην γινετε τουτουζα χαχαχαχακαι εγω αλλαζω και την κανω παραλια υπαρχει πλημμυρα λεμε και η θαλασσα ειναι κιτρινη απο το φεγγαρι την εκανα,σπακουι νοτσι νταβαριτς!!!!!!!!!!!

εεεε πού πας;;;!!!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
λοιπον παιδια, καλα να περνατε εκει που ειστε! και τα μπυρονια με το μετρο ρε, μην γινετε τουτουζα!
χαχαχαχα. 
εγω αλλαζω και την κανω για παραλια, υπαρχει πλημμυρα λεμε και η θαλασσα ειναι κιτρινη απο το φεγγαρι.
Την εκανα,σπακουι νοτσι νταβαριτς!!!!!!!!!!!

στο καλο.

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Μπορει να μου απαντησει καποιος... τι σκατα πινουν και γινονται τοσο καυλες?

Περασε σημερα μια πιτσιρικα απο εκει που ειμαι και πραγματικα με εκανε να νιωσω οτι δεν θα ξανακοιταξω μελαχρινη γκομενα! Επισης με εκανε να νιωσω μαλακας γιατι δεν μπορω να την γαμησω αλλα αλλο θεμα αυτο

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μπορει να μου απαντησει καποιος... τι σκατα πινουν και γινονται τοσο καυλες?

Περασε σημερα μια πιτσιρικα απο εκει που ειμαι και πραγματικα με εκανε να νιωσω οτι δεν θα ξανακοιταξω μελαχρινη γκομενα! Επισης με εκανε να νιωσω μαλακας γιατι δεν μπορω να την γαμησω αλλα αλλο θεμα αυτο
ειναι το νερο απο τον Καυκασο.....

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ενα μεταμεσονυχτιο χαιρετισμο στους συντροφους.Τα λεμε :dancing: :dancing: