sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
πιο μετα θα μπει και αυτος δουλειες βλεπεις!!!Καλησπέρα president!
Ελπίζω σήμερα να "πετύχω" και το maki.
πιο μετα θα μπει και αυτος δουλειες βλεπεις!!!Καλησπέρα president!
Ελπίζω σήμερα να "πετύχω" και το maki.
καλησπέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!
Καλησπερα αρχηγε μου!!!!!!Εχουμε γινει μεγαλοι καλησπερακηδες
καλυτερα καλησπερακηδες παρα μονοχνωτοι.ξυνοι,μουρτσουφληδες,αντικοινωνικοι,με απρεπη συμπεριφορα,και χαμηλο επιπεδο,ας ειμασται ευγενικοι και να περναμαι εμεις καλα οπως θα περασουμε την αλλη εβδομαδα και δεν μας ενδιαφερει τι θα πει ο καθις!!!Καλησπερα αρχηγε μου!!!!!!Εχουμε γινει μεγαλοι καλησπερακηδες
τον ηπιες ασχημα κομαντο!!
φίλε κοίτα τι θα σου γράψω και ανα το βρεις κερδίζεις τσάρκα στην Φυλής.....ΚΕΕΔ τι σημαίνει?
τον ηπιες ασχημα
ντα !κοιτα ανωθεν!!το κατάλαβες πρόεδρε???????
καλησπερα παιδες!!!!!!
Καλησπέρα president!
καλησπέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!
Καλησπερα αρχηγε μου!!!!!!Εχουμε γινει μεγαλοι καλησπερακηδες
καλυτερα καλησπερακηδες παρα μονοχνωτοι.............
ντα !κοιτα ανωθεν!!
Ρε maki, ΚΕΕΔ=???
'Οντως???
εχει και κοπελιες με στολη μακη καλα θα περασουμεείπαμε τα λάθη πληρώνονται και εγώ την πάτησα αλλά το βλέπω σαν πρόκληση αμα γουστάρω γιατί όχι
εχει και κοπελιες με στολη μακη καλα θα περασουμε
γεια σου παικτη,καυλιαρικα υπαρχουν πολλα οι χιστεςειναι λιγοι,και εμεις ειμασται οι ναμπερ ουανΚαλησπέρα σε όλα τα καλά παιδιά απο μένα και καυλιάρικα Ρωσίδια στα καυλιά μας!
καλυτερα καλησπερακηδες παρα μονοχνωτοι.ξυνοι,μουρτσουφληδες,αντικοινωνικοι,με απρεπη συμπεριφορα,και χαμηλο επιπεδο,ας ειμασται ευγενικοι και να περναμαι εμεις καλα οπως θα περασουμε την αλλη εβδομαδα και δεν μας ενδιαφερει τι θα πει ο καθις!!!
γεια σου παικτη,καυλιαρικα υπαρχουν πολλα οι χιστεςειναι λιγοι,και εμεις ειμασται οι ναμπερ ουαν
γεια σου παικτη,καυλιαρικα υπαρχουν πολλα οι χιστεςειναι λιγοι,και εμεις ειμασται οι ναμπερ ουαν