sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
ΝΑΙ στον ΠΟΥΤΙΝαρα η τελευταια συναντηση ηταν η δευτερη σε ενα τριημερο και οι επομενες θα ειναι ανα μηνα..
μάστα..
συνδρομή πλερωνετε ????
ΝΑΙ στον ΠΟΥΤΙΝαρα η τελευταια συναντηση ηταν η δευτερη σε ενα τριημερο και οι επομενες θα ειναι ανα μηνα..
μάστα..
συνδρομή πλερωνετε ????
και αυτο θα γινη συντροφοι αλλα ας μην παρασυρομεθα σε βιαστικες αποφασεις εν θερμο κλιμα επαρσης!!Χαιρετιζω και εγω με τη σειρα μου την ιδρυση του πρωτου ρωσιδοφιλου κλαμπ στην Ελλαδα...
Μπορω να μιλησω στην Αννουλα τη Σεντακοβα να γραψει τον υμνο του κλαμπκαι προτεινω να βγαλουμε μπλουζακια και καπελακια με το σημα του κλαμπ...
![]()
ολα θα γινουν αρκει να γνωριστουμε ολοι και να περναμε καλα!!Συμφωνώ με τον πρόεδρο sotirof,συνιστώ ψυχραιμία και όλα θα γίνουν... Και ύμνο και μπλουζάκια και καπέλα και ταξίδια θα κάνουμε.
Το κλαμπ σαν ενα απο τους σκοπους του φανταζομαι θα εχει την μυηση των μελων στην Ρωσικη κουλτουρα.ολα θα γινουν αρκει να γνωριστουμε ολοι και να περναμε καλα!!
ενοειτε!!Το κλαμπ σαν ενα απο τους σκοπους του φανταζομαι θα εχει την μυηση των μελων στην Ρωσικη κουλτουρα.
Εχει γνωστες του θεματος και θα βοηθησει τα μεγιστα στην συνυπαρξη με τις ντοπιες κορασιδες των μελων
η θαλασσα την γλυφη σχεδον!Εαν εχουμε και γυναικες στην παρεα φιλε εχε και καμια παραλια εκει κοντα.Γιατι ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΛΟΥΝ.
Τις πισινες και τα ποταμια τα εχουν μπουχτησει![]()
Παντως πανεμορφο μερος ετσι
Ετσι σε διπλο ταμπλοη θαλασσα την γλυφη σχεδον!
ειναι φανταστικα θα σου πω στην συναντηση!!Ετσι σε διπλο ταμπλο
Γιατι αν εχω μαζι την δικια μου ποιος την κραταει![]()
![]()