Νέα

ροσιδοφιλοι fan club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Επί του πιεστηρίου:

Αν δεν είμαι συνδεδεμένος και κάποιο μέλος έχει απορία για την αυριανή συνάντηση,μπορεί να στείλει πμ στον pirforos είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης ;)

pirforos οκ δεν έχεις πρόβλημα έτσι??????έχω και άλλες υποχρέωσεις που δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω συνδεδεμένος  :dunno: :dunno:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Επί του πιεστηρίου:

Αν δεν είμαι συνδεδεμένος και κάποιο μέλος έχει απορία για την αυριανή συνάντηση,μπορεί να στείλει πμ στον pirforos είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης ;)

pirforos οκ δεν έχεις πρόβλημα έτσι??????έχω και άλλες υποχρέωσεις που δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω συνδεδεμένος  :dunno: :dunno:

Ξερουμε τι υποχρεωσεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
424
Πόντοι
26
κάνεις την αιτησή σου στον πρόεδρο Σοτίροφ μέσω πμ θα γίνουν συζητήσεις όπου θα εξεταστει η προτασή σου.

Εφόσον εγκριθεί θα σε ενημερώσει ο πρόεδρος μέσω πμ αν έγινες δεκτός στο κλάμπ  ;)
σιγα μην πληρωσω και παραβολο  :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
καύλα το βιντεάκι πιρφόρε όλες τους μία και μία  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

φεύγω παίδες θα σας ευχηθώ καλή διασκέδαση καλά να περάσετε και να μην ξεχάσετε την αυριανή μας συνάντηση  ;)

ότι απορία πμ στο μέλος pirforos......

Καλή διασκέδαση  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
κάνεις την αιτησή σου στον πρόεδρο Σοτίροφ μέσω πμ θα γίνουν συζητήσεις όπου θα εξεταστει η προτασή σου.

Εφόσον εγκριθεί θα σε ενημερώσει ο πρόεδρος μέσω πμ αν έγινες δεκτός στο κλάμπ  ;)

....πιστοποιητικο γεννησεως και δυο φωτογραφιες για να σε γραψουμε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ειμαστε ετοιμοι για τιν μεγαλι πορνοσιναντισι! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Οκ Μακη αν ειμαι ονλαιν ευχαριστως να ενημερωνω... ;)

Επί του πιεστηρίου:

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    182,6 KB · Εμφανίσεις: 42

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Η συνάντηση την Κυριάκη είχε μεγάλη επιτυχία και ικανοποιητική προσέλευση νέων μελών  :thumbsup: :thumbsup:

Βέβαια κάποια από τα μέλη δεν μπόρεσαν να είναι κοντά μας αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα ο πρόεδρος Σοτίροφ θα κανονίσει εκ νέου και νέα συνάντηση.  :grin:

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η συνάντηση την Κυριάκη είχε μεγάλη επιτυχία και ικανοποιητική προσέλευση νέων μελών  :thumbsup: :thumbsup:

Βέβαια κάποια από τα μέλη δεν μπόρεσαν να είναι κοντά μας αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα ο πρόεδρος Σοτίροφ θα κανονίσει εκ νέου και νέα συνάντηση.  :grin:
Στειλλε λεπτομερειες για μελη και συναντηση!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom