sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
θα βρουμε μακη χμμ,ισως....θα σου πω στην συναντησηακόμα πρόεδρε πρέπει να βρω καμιά Ρωσσίδα να με εκπαιδεύσει
θα βρουμε μακη χμμ,ισως....θα σου πω στην συναντησηακόμα πρόεδρε πρέπει να βρω καμιά Ρωσσίδα να με εκπαιδεύσει
θα βρουμε μακη χμμ,ισως....θα σου πω στην συναντηση
ανακοινωση προς ολα τα μελη του κλαμπ
απο εδω και στο εξης
θα θελα να με αποκαλειτε
"συντροφο ιβλωφ"
ευχαριστω
αλαξε το ονομα του αβαταρ σου να σε αποκαλουμε!!ανακοινωση προς ολα τα μελη του κλαμπ
απο εδω και στο εξης
θα θελα να με αποκαλειτε
"συντροφο ιβλωφ"
ευχαριστω
σκεψου ολοι να θελουν να τους αποκαλουν με αλλο ονομα τοτε θα γινη χαμος!!!οχι προεδρε. θα μπερδευτει ο κοσμος
εχισ δικεο εγο αδικοσκεψου ολοι να θελουν να τους αποκαλουν με αλλο ονομα τοτε θα γινη χαμος!!!
δεν τηθετε τετοιο θεμα!το ιβλωφ που κολαει?εχισ δικεο εγο αδικο
τι δεν θυμασαι?Κυριε πρόεδρε!
αν ξερω!!!Να θέλω να ρωτήσω κάτι , μπορώ?
την εκανες ιδη,οποιος επιθυμη ας το δηλωσηΝα στην πρώτη συνάντηση, και αφού δεν θα υπάρχουν Ρωσίδες, λέω να βγεί μια ανακοίνωση σε όποιο μέλος του site το επιθυμεί - και με το αζημίωτο βεβαίως- να ντυθεί σεξυ Ρωσίδα και αφου εκπαιδευτεί απο τους γνώστες , να εντρυφήσει την πρώτη βραδιά τα μέλη του club , ώστε να πάρουν κάποια γεύση για τα καλά και τα ωραία των Ρωσίδων.
Πως ακούγεται σαν ιδέα?
Εγώ σου έδωσα λαβή.την εκανες ιδη,οποιος επιθυμη ας το δηλωση
δεν μας ενδιαφερουν,εμεις να περναμε καλα και αυτοι ας κανουν οτι θελουν!!!Εγώ σου έδωσα λαβή.
Πρέπει να το προτείνεις σε αυτούς που σνομπάρουν το club.
Θα εχουν και αυτοί κάποιο εξωτερικό ρόλο!!!
tι γκει πραματα ειν αυτα ρε;;; :oΝα στην πρώτη συνάντηση, και αφού δεν θα υπάρχουν Ρωσίδες, λέω να βγεί μια ανακοίνωση σε όποιο μέλος του site το επιθυμεί - και με το αζημίωτο βεβαίως- να ντυθεί σεξυ Ρωσίδα και αφου εκπαιδευτεί απο τους γνώστες , να εντρυφήσει την πρώτη βραδιά τα μέλη του club , ώστε να πάρουν κάποια γεύση για τα καλά και τα ωραία των Ρωσίδων.
Πως ακούγεται σαν ιδέα?
Δεν είναι τίποτε ρε , θέλεις να κάνεις εσύ το ψυχικό? Θα σε κεράσουμε και πορτοκαλάδα!tι γκει πραματα ειν αυτα ρε;;; :o