sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
ειπαμε οκτωμβριο!!ου ρε!
ου κι εσυ..
btw, μ'αρεσουν οι μελαχρινες στο ιδιο μοτιβο... ;)
ποτε θα πας ρε cap?
ειπαμε οκτωμβριο!!ου ρε!
ου κι εσυ..
btw, μ'αρεσουν οι μελαχρινες στο ιδιο μοτιβο... ;)
ποτε θα πας ρε cap?
ειπαμε οκτωμβριο!!
εκει μονο τσιγγανακια εχει
ηταν μεσημεριανη βαρδια αλλα μολις γυριση σπιτι τον περιμενη πμ.Ο Μακης που μπεκροπινει παλι;;;;;;
Πρεπει να του ριξεις προστιμο προεδρε,λειπει σε ωρα αιχμης
παιδες καληνυχτα,αυριο ο εκπροσωπος θα χη πολυ δουλεια
κλωνος του και συ ε;τι να κανουμε και μεις οι κλωνοι;βγαινουμε οταν φευγουν τα αφεντικα.....Προεδρε ερχομαι παντα οταν λες καληνυχτα...φοβερος συγχρονισμος..
ετσι λες?εγω δεν ειμαι μοδα ειμαι ροδα που γυριζη, το αιμα μου στις φλεβες μου εμενανε δεν πηζη,φιλε βρισκω χρονο και το στυλ μου βελτιωνω,και καμαρωνω οταν στην μαπα σας τα χωνω,δεν εχω αναγκη κανενος κλωνου,εξαλου ο πιρφορος υπαρχει πολυ πριν στα μπου,αλλα η γλωσσα τρεχει και το κακο ειναι οτι λεγαμε για τις γυναικες τωρα συμβαινη και στους ανδρες!!!κλωνος του και συ ε;τι να κανουμε και μεις οι κλωνοι;βγαινουμε οταν φευγουν τα αφεντικα.....
καλησπερα στο κλαμπ!!!
ηρθε η ωρα που τα σεβαστα μελοι θα ενημερωθουν για τον τοπο συναντησης και την ακριβη ημερομηνια,ο προεδρος ειναι στην διαθεση των μελων για οποιαδηποτε διευκρινηση η πληροφορια,ιθα παρακαλουσα [size=15pt]οι πληροφοριες των πμ.να μεινουν επι προσωπικου[/size]!!!
θα ήθελα να προσθέσω ότι όσοι είναι εγγεγραμένοι στην λίστα και δεν λάβουν πμ να το αναφέρουν εδώ ώστε να ενημερωθώ και να επιληφθώ επί του θέματος. ;)
Τι λες πρόεδρε συμφωνείς με τα γραφομενά μου
ντα!ντα!θα ήθελα να προσθέσω ότι όσοι είναι εγγεγραμένοι στην λίστα και δεν λάβουν πμ να το αναφέρουν εδώ ώστε να ενημερωθώ και να επιληφθώ επί του θέματος. ;)
Τι λες πρόεδρε συμφωνείς με τα γραφομενά μου
Εγω δεν ελαβα ακομα
καλα εσενα θα στα πει προφορικα δεν εχει στειλη ακομα,ετσι και αλλιως αρχες τουμηνα ειπαμε,μην ανυσηχητε!!!Εγω δεν ελαβα ακομα