Ποτε ποτε;;;;;;;;;
άκουσες ότι θα γίνει χαμός και καύλωσες εεεε?????????
Ποτε ποτε;;;;;;;;;
Του αρεσουν τα μεγαλα παρτυ,κατα πασα πιθανοτητα θα χαρητε τον προεδρο για πολυ καιρο στην γειτονια της ακολασιας
άκουσες ότι θα γίνει χαμός και καύλωσες εεεε?????????
Του αρεσουν τα μεγαλα παρτυ,κατα πασα πιθανοτητα θα χαρητε τον προεδρο για πολυ καιρο στην γειτονια της ακολασιας
Μακη ξερης οτι ενημερωνομε,και κατα πασα πιθανοτητα,μας περιμενουν πολλες κυριακες στην αθηνασοβαρά???????
τα καλύτερα ξέρεις έχει τάξει κάτι και μου το επιβεβαίωσε από κοντά πλέον επομένως....
Μακη ξερης οτι ενημερωνομε,και κατα πασα πιθανοτητα,μας περιμενουν πολλες κυριακες στην αθηνα
Αυτο ειναι σιγουρο μακη,θα γινη χαμος!!!γουστάρω πρόεδρεεεεεεε έλα παρέα να δώσουμε πόνο μας περιμένουνε πολλά
Αυτο ειναι σιγουρο μακη,θα γινη χαμος!!!
Αυτο ειναι σιγουρο μακη,θα γινη χαμος!!!
Ολο χαμος γινεται και οταν συναντιομαστε......ψοφια πραγματα
Μου φαινεται εισαι κι εσυ σαν την Ευα την τσατσα που ολο υποσχεται.....
Ολο χαμος γινεται και οταν συναντιομαστε......ψοφια πραγματα
αν θες να ζήσεις έντονες στιγμές πρέπει να μας ακολουθήσεις σε άλλα μονοπάτια βλέπε Φρ.... ;)
τι ειναι ''φρ'';;;;;
τι να καταλαβη μακη,ο προεδρος κτυπα αθορυβα και εξαφανιζετε και δεν δημιουργη ποτε θορυβο!διάβασες τι έγραψα???????? αν ναι, καταλαβαίνεις τι εννοώ ;)
Σιγα μπιλ μην παμε να οταν μαζευομαστε τοσοι νοματεοιΟλο χαμος γινεται και οταν συναντιομαστε......ψοφια πραγματα
Γιατι;;;;;;Δεν εχεις ακουσει το ανεκδοτο που λεει: ''Αναψτε τα φωτα να οργανωθουμε,εχω φαει πεντε και δεν εχω ριξει κανεναν''Σιγα μπιλ μην παμε να οταν μαζευομαστε τοσοι νοματεοι
Ο μακης ειναι στουντιακος τυπος,και επειτα αν ειναι πολοι πρεπη να καμης και γρηγοραΓιατι;;;;;;Δεν εχεις ακουσει το ανεκδοτο που λεει: ''Αναψτε τα φωτα να οργανωθουμε,εχω φαει πεντε και δεν εχω ριξει κανεναν''
Δεν εχει φαντασια η ομαδα
Ο μακης ειναι στουντιακος τυπος,και επειτα αν ειναι πολοι πρεπη να καμης και γρηγορα
Καλώς σας ήβρα, κι άλλος Ρωσιδοπαντρεμένος, καταθέτω αίτηση εγγραφής στο κλαμπ!!!
Γιατι;;;;;;Δεν εχεις ακουσει το ανεκδοτο που λεει: ''Αναψτε τα φωτα να οργανωθουμε,εχω φαει πεντε και δεν εχω ριξει κανεναν''
Δεν εχει φαντασια η ομαδα